|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
30.11.2008 12:28:36   
jana81
kaj lahko otroku daš če kašlja in kiha? razen toplega čaja..pa da ga toplo oblečem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
30.11.2008 12:59:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kaj lahko otroku daš če kašlja in kiha? razen toplega čaja..pa da ga toplo oblečem.

Pri tako majhnem otroku ne bi vedla če kaj lahko dašuser posted image Odvisno od kašlja se da; npr prospan, da se izkašlja čez dan, zvečer pa sinecod, da oblaži kašelj.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
30.11.2008 13:02:05   
Estrella*
Sinecod je šele po 3 letuuser posted image Jana, pokliči v dežurno lekarno in vprašaj.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
30.11.2008 13:21:16   
mixi
ojla evo tudi nas , nismo še izbrisane.user posted image user posted image user posted image
25. smo ble v posvetovalnici in mere so take 77 cm, 8350 g in obseg glavice 45 (ob rojstvu 35).
drugače mamo vročino ker bomo dobili hkrati 4 zobke user posted image  zgornje enkice in dvojkice ki nam nikakor ne morejo predret dlesni, je pa zelo pridna in malček sitnari zaradi zamašenega noska.Drugače pa uživamo v novem stanovanju in čakamo internet za katerega bomo mogli plačat 200 evrov.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

Neposredna povezava do sporočila: 1179
30.11.2008 13:39:31   
sesil
še ena izgubljena duša is back
včeraj smo pohajkovali. sva si omislila dnevno in novo tv (trenutno je vse staro s pantiveka), pa sva malo oprezala. kupila nisva nič, niti za anejo - kar je že čudež.n no, mama je dobila čokolado od linth 70% in 85%. user posted image
danes počivamo....
aneja še vedno kašlja, pa v nosu ima šmrkelj, uni tekoč. zdej sem ji fiziološko malo kanila v nos. upam da kaj priteče, ker zelo narada vlečem z vakumom. beri sploh še nisem.
za vse ki bolehate user posted image user posted image user posted image .
Žan pa že šiba...bravo Žanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Alja alergičnauser posted image , nikoli nebi rekla, da je na vse to alergična. Estrella, saj nisi nikoli kaj preveč jamrala.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
30.11.2008 13:42:48   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

nebi vedela, jaz tudi razmišljam, ker ima  aneja tak suh kašelj. v sredo imam P, pa bom vprašala (do takrat je še dolga, ma...user posted image )

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
30.11.2008 13:44:42   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Ej, isto se sprašujem tudi sama... user posted image

a še ne misli nehat? vsato tele ima svoje veselje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
30.11.2008 13:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi pa še ni jasno a ona to nalašč dela, da vidi koliko smo glupe al je ženska totalno "despret" in na vsak način želi sodelovati v neki debati okroguser posted image ?user posted image user posted image

Ej, isto se sprašujem tudi sama... user posted image

a še ne misli nehat? vsato tele ima svoje veselje.

da se ji da......

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
30.11.2008 13:51:01   
valentina2006
OJJJJ...

Vidim ,da je naša prjatlca fenomenalna user posted image ...

Za vse, ki ste slabo spali user posted image ... Matevž jo je dons potegnu kr do 8.00 user posted image ... pa za vse hroščke, ki so bubani user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
30.11.2008 13:52:33   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Evo slikice zrihtane user posted image

Ja tako je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržalauser posted image user posted image

Ti maš tut lepe. user posted image user posted image   Bratec ma rad sestrico

pol pa akcija, izpolni sinu željouser posted image

Ja ampak full. Mi je rekel, da bi rad imel še enegauser posted image user posted image user posted image Tako je zaščitniški do nje in jo zelo rad mal poahta. Mi je zelo všeč, da je tak do nje, prav nič ljubusumenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.11.2008 13:52:38   
Anonimen
Danes je pa en tak žalosten danuser posted image nimam volje za nič.

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.11.2008 13:56:59   
sesil

tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedlauser posted image  Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3??

Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta doluser posted image . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedlauser posted image in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenjeuser posted image

naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojemuser posted image . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne.
potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.11.2008 13:58:25   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz sem danes na off.
nimam energije za nič. kiham pa zabasan nos imam. sem se nalezla od anejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.11.2008 14:01:08   
valentina2006
user posted image  user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.11.2008 14:05:48   
aurora28
Gal je danes star 7. mesecev user posted image user posted image user posted image

Jana ne bi vedela kaj lahko daš tako majhnemu otroku, najbolje da pokličeš v lekarno ali dežurno.

Par vprašanj:
- ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico?
- je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača?
- ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje?

Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.11.2008 14:11:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.11.2008 14:14:05   
Anonimen

jaz sem danes na off.
nimam energije za nič. kiham pa zabasan nos imam. sem se nalezla od anejeuser posted image

tudi jaz sem danes bolj na off.

Grem smrekco postavituser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.11.2008 14:16:46   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.11.2008 14:23:05   
špelin@
user posted image user posted image  ZA GALA IN DAVUDA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse s težavami user posted image

mixi, tvoja deklinca je pa res dolginka user posted image  Uživajte v novem domku user posted image

sesil, boste pa nobel z novo dnevno in tv-jem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Par vprašanj:
- ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico?

Ja, že avgusta.
- je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača?

Ne.
- ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje?

Zanimanje že kaže, ampak mu še ne potegne, potem se pa jezi user posted image  On bolj obvlada hrbtno lezenje sem in tja user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.11.2008 14:24:15   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Gal je danes star 7. mesecev user posted image user posted image user posted image

Jana ne bi vedela kaj lahko daš tako majhnemu otroku, najbolje da pokličeš v lekarno ali dežurno.

Par vprašanj:
- ali ste že dale otroka slikat za osebno izkaznico? Samo za potni list stara je bila cca3m
- je katera že naročala kaj iz Ikeje preko spleta in koliko se poštnina plača? Ne vem
- ali vaš otrok kaže kaj zanimanja za plazenje?  Mislim da sta Nejc pa Žan tahitra, pa ne vem če se še kakšen plazi aja pa Gregi od Špeline je zadnjič nekaj ustvarjuuser posted image

Naj povem, da mislim, da se Gal sploh ne bo plazil, ker ne kaže niti najmanjšega zanimanja za to. Ko je na trebuhu se takoj obrne na trebuh, ko ga spet obrnem na trebuh se spet obrne na hrbet in to ponavlja jovo na novo. Nima nobenega namena se plaziti. Samostojno že sedi in mislim, da bo prišel dan ko se bo kar vstal in hodil, brez plazenja. No, ja sicer pa ni nobenega pravila, da se mora otrok plaziti, kajne??? Pri nas je isto. Takoj ko jo dam na trebuščka je avtomatsko na hrbtu in to skozi ponavlja. Sedi pa še ne samostojno, jo mal meče levo, desno in nazajuser posted image . Mislim da ni nč narobe če otok preskoči eno razvojno fazo. Verjetno se bo iz sedečega položaja kr na nogice začel postavljatiuser posted image

< Sporočilo je popravil tally -- 30.11.2008 14:25:22 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.11.2008 14:28:04   
tally

tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedlauser posted image  Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3??

Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta doluser posted image . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedlauser posted image in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenjeuser posted image

naša izbirčnica pa je imela danes na meniju (spet) krompir, pa da ji bo šel bolj v slast, sem ji zmešala od hippa korenček kašico. ni varijante mati, da jaz to pojemuser posted image . sam korenček ja, ko je bil pa krompir, pa ne.
potem je pojedla 1/4 kašice korenja, naprej sem ji pa dala slivo - jo je zmazala kot za stavo. da jo ne kaj zapre

Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla?user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.11.2008 14:29:19   
Anonimen

jaz sem danes na off.

tudi jaz sem danes bolj na off.

Grem smrekco postavituser posted image

Mi smo tud bolj na offuser posted image ,se mi čist nč ne da. Ma je tako čudno vreme,da smo vsi bl leni. Sm pa zdele naredila lazanjo za jutr,tako da mi ne bo trebu jutr kuhatuser posted image .

Edina a vi boste pa že smrekco postavljal. No lepo jo okrasteuser posted image .

Davud in Gal vse naj naj za tini mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image .

Aurora mi smo dal osebno že delat,ko je bila stara manj kot en mesec. Smo jo rabili,ker smo šli v Poreč.
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

ojla evo tudi nas , nismo še izbrisane.user posted image user posted image user posted image
25. smo ble v posvetovalnici in mere so take 77 cm, 8350 g in obseg glavice 45 (ob rojstvu 35).
drugače mamo vročino ker bomo dobili hkrati 4 zobke user posted image  zgornje enkice in dvojkice ki nam nikakor ne morejo predret dlesni, je pa zelo pridna in malček sitnari zaradi zamašenega noska.Drugače pa uživamo v novem stanovanju in čakamo internet za katerega bomo mogli plačat 200 evrov.

user posted image user posted image user posted image za mere. Pa uživajte v novem stanovanju

Grem zdej mal kavč peglat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.11.2008 14:31:10   
Anonimen

Pri nas je bilo na meniju krompir-korenček -bučke, šlo je v želodček 160g pa verjetno bi še sam je mama mal pripravila. Kdo bi vedu koliko bo ona pojedla?user posted image

O Tally dons pa Emilija spet lepo je user posted image user posted image user posted image .
Mi smo pa skuto probal ,sm jo zmešala z jabolkom in je blo mnjamiiiii

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.11.2008 14:31:51   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Vi ste pa dolgi user posted image user posted image . user posted image user posted image za Kajo. Pa uživajte v novem stanovanju.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.11.2008 14:33:17   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

O Tally dons pa Emilija spet lepo je user posted image user posted image user posted image .
Mi smo pa skuto probal ,sm jo zmešala z jabolkom in je blo mnjamiiiii

Jaz sploh ne vem kaj jo včasih dajeuser posted image . user posted image user posted image za Gajo da je pridno skuto pojedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?