Zoja Miša
|
Bella, kaj pamentnega nimam svetovati, sporoči pa nam kako je. Sicer pa 200 g / teden ni premalo. 20 g bi se naj na dan, to pa je 140g / teden, ni tako? In če danes je malo, bo jutri več, vsaj pri Kaji Lini je ponavadi tako. Brez skrbi Teja bo vse notri prinesla. Majči, Bella, MI2 pojeva cca 600-800 ml na dan. Včasih tudi samo 450ml. Se je že naredilo. Dajem pa ji cca 120ml v flaško, poje pa enkrat samo 70 ml drugič pa 130, včasih tudi 170 ml. Ker je mleko moje in mi ga je škoda stran metati, ji vedno dam prej manj in potem dodajam, če vidim da je še lačna. Če bi bil zmeten, bi pač zmešala vedno 170 ml in naj poje kolikor hoče. Upam, da sem kaj pomagala Cebrca, pa še res je, to za lase In napak nisem sploh opazila. Torej se tudi moje ne opazijo Erin, krasana zimask idila. Svaka ti čast za vse linke! Matejchi, naj tole od Erin z nami potuje Aradey, jupii za slikice. Mi imamo pa adventno rožo , bom pripopala slikico, kasneje ali jutri Ryssa, uapm, da avto čim prej popravite. In ja tudi jaz ne vem, kako lahko otroku rečeš, ej sedaj pa dovolj!? Pri nas je tako dretje, da ni šans. Če je lakota, je lakota. Maja T, super slikica, kapica je še posebaj cart! Je baretka? In res ji paše Matejchi, zakaj pa nam lušte delaš?! In vedno znova za seznamček, me vedno znova prevzame Sandra, lahko bi pa snemala filem, sam doma z otroci . Upam, da ne zameriš Katja, čestitke janu za 4 mesece! Tejkaz, za prve vozniške podvige! Super si! No, sedaj sem pa vse pokomentirala , upam, da nisem kaj sfalila. No, sedaj me pa likalnik kliče! Se že tako dere, da ne morem preslišat! Princeska spi. Zraven bom pa fim o Božičku gledala. Madona sem nora na teke luštne filme. Obožujem december! Lučk pa še ni . Bom mogla mojega poterati!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:46:32 >