Anonimen
|
Jutro ! In tokrat je jutro tudi pri nas belo. Samo ni toliko pobelilo, da bi se dalo smučke sprobat. Je včeraj pri nas že Miklavž hodil (no, ati ) in je Erazem dobil svojo prvo smučarsko opremo . Samo ne vem, ker je ta otrok tako spremenljive volje ali bo interesa za celo sezono ali samo za eno uro in se bo ob prvem naporu ali padcu odločil, da smučal pa že ne bo . Pa saj ga ponavadi potem hitro mine in ponovno poskusi. Sayuri - si pa res ful ful ful lepe čeveljce kupila !!! In kakšne znamke so, če ni skrivnost. Morda si napisala, pa sem jaz spregledala. Res bosta imela tvoja dva cukra luškano obuvalo in bosta najbolj "fensi" v mestu ! Pa še za nazaj sem imela namen pohvalit tvoje fotke, še posebej tisto s celo tvojo familijo !!! karmar - zelo mi je všeč link o čeveljcih, ki si ga prilepila. Me je prijelo, da bi kakšne kar tam naročila za našega sončka za krst. Mislim, da si jim kar dobro reklamo naredila, tako da bi ti mogli že kakšno provizijo dat ! gajka - (in punce) nisem se še utegnila ukvarjat s slikami. Se bom v kratkem. Je zopet nekaj natrpanih dni na vidiku pred nami. Ne zameri vprašanju, zakaj si ti pristala na dieti - zato, ker je imel Rok težave s kakanjem ali zakaj? tejkaz - čestitke in BRAVO za izpit! To je bilo pa res ekspresno! No, vsaj meni se zdi, da si zelo hitro prišla do te tako željene in potrebne "roza knjižice"?! (Ampak, meni čas itak nerealno beži, da se z njim tako ali tako ne ukvarjam ). Še ni dolgo, kar si pisala, da začneš s teorijo in ....traarrraaa.....rezultat je tukaj! Sedaj se boš pa lahko pridružila tudi na srečanju v CE, a ne ?! Torej, srečno!!! Pa tortica tudi izgleda simpatično in slastno!!! Vse najboljše EVI !!! tinka14 - super za dobro opravljen pregled in dobro prestano cepljenje! Res je pravi korenjak vaš Nejc ! bella02 - super slikce! Zoja Miša - še nikoli menda nisem uspela pohvalit tvojo cart pupo in njeno količino ter predvsem dolžino las !!! Nisem še srečala nobenega Otmarjevega vrstnika s toliko laskov. Pa tudi tebe pričakujemo decembra v CE ! Vilika - bravo , zelo lepo sta se z mami potrudili pri peki! Super sta se spomnili za perutki. U, pa lepo snežno idilo.... IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Nauk zgodbe: tamal si naj gre sam po čevlje.. IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Čer..... Ma kakšne mejle jaz dobivam.... http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10001 Adijo pamet, kaj nekateri izvajajo s svojimi Pa kaj je ta tip čisto nor ?!!!! Sploh nisem pogledala do konca......idiot!!! Sandra, decembra se pa vidimo, a ne? Pa upam, da si se vsaj malo odpočila?! Danes pa en sproščen sprehod želim, saj bo vse porihtal, ..... ....! IZVIRNO SPOROČILO: matejchi http://www.babiesandchildrensshoes.com/552089.html za katero barvo naj se odločim? Glede na to, da gre za otroške čevlje, bi se jaz odločila za vse prej kot za črno barvo. Od možnih, bi izbrala rjavo. naty13 - lepa tortica in čestitke Nejcu!!! Vse najboljše !!! IZVIRNO SPOROČILO: m_m No, po dooolgem času... jst sem še med živimi Nisem vedla, da bom uletela na srečanje! Na hitrco sem preletela slikice. NO delno srečanje. V previjalnici Tuš. A res ?! Katero si pa srečala v previjalnici Tuš? Si srečala Tinko14 ali naju z gajko? V previjalnici sva midve z gajko naleteli na mamico s punčko avgustovko. Si bila to ti?!? Ja super, no. Torej, december v CE se obeta..... Pa še Otmarjevi podatki. Pri 15- tem tednu je imel na posvetovalnici 6700g in 64,5 cm. Razveselil me je z zvrhano mero dobre volje, ljudem pa je namenjal nešteto očarljivih nasmeškov. Še cepljenje ga ni spravilo v jok, le malo je zastokal. Cepivo za rota virus je bil pa sploh poslastica in hec. Sva imela res lep dan ! Naslednji pregled pa imava 7.1.2009. Ryssa - naslednjič me pa le pocukaj za rokav ! andrejaboris - čestitke in VSE najboljše Lanu za rojstni dan ! Pa lep dan in lepo se sladkajte! Betty – (če nisem pomešala) – To je bilo že nekaj časa nazaj, vendar nisem uspela napisat. Lepo tortico ste imeli! (tista z 3D dekoracijo - ene bele kocke in medvedek.... Kje ste jo pa naročili? MajaT - kak cuker je tvoja mala ! Ta teden je bil Erazem doma, ker je zbolel. Pa da niti ne omenjam zmedo s temi termometri, ko pa vsak kaže kakor se mu zljubi...Imel je nekaj dni tam okrog 40 stopinj, ampak eni termometri so kazali krepko več, drugi manj.....no, tako kot ste pisale. Prava zmeda! Tako, zdaj bo pa res dovolj. Po vsej verjetnosti gremo danes v MB malo zapravljat. Še prej pa moram pogledat kako gre Erazmu, je šel sprobat smučarsko opremo na, pri nas, mikro sneg . Sem tako dolgo brala in pisala, da se je tisto "jutro" na začetku spremenilo že v "lep sončen in z malo snežnega prahu posut dan". Lep dan vsem!......
< Sporočilo je popravil PABLO -- 29.11.2008 11:01:52 >
|