Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 MySpace and Orkut Happ... 29.11.2008 14:38:05
|
|
|
|
sayuri
|
Iskanje, vse najboljše
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 MySpace and Orkut Happ... 29.11.2008 14:41:00
|
|
|
|
sayuri
|
matejchi, Filip je velik 105cm. Nogo ma pa ubitačno veliko . Cicibanove čevlje ima 29, zimske škornje 30
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 14:42:51
|
|
|
|
URSKAP
|
Pozdravček po dolgem času. Pri nas je kakanje tudi problem in sem zelo vesela če je 1x na dan. Drugač smo v četrtek prestali prvo ceplenje in je do sedaj vse o.k. Tudi mi imamo probleme s kravicami, če ga položim na trebuh vik in krik, drugač pa bi se on kotalil pa se rita ne dvigne če mu pa pomagam, na trebuhu noče bit tud pol minute ne. Mi imamo že od 1 tedna polno pikic po obrazu, tako da nas je patronažna poslala pri 14 dneh k zdravniku pa ni bilo nič baje normalno. Sedaj pa te pikice kar nočejo it pa še kakšen flekec po telesu saj kakšen dan je boljše kakšen slabše, tako da sem kupila kremo od Mustelle in bomo sedaj videli kako bo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:21:26
|
|
|
|
cebrca
|
Evo mene po dolgem času! Ste toliko načvekale, da sem vas včeraj brala cel dan! Ko sem pa hotla začet kometirat, sva se pa z usekala, kaj toliko časa delam na . Sem bila potem in nisem mogla pisat! V glavnem nič posebnega, vse na kupu, pa se je na rač malo prah nabiral! Ivan je spet zahteval malo več pozornosti, imeli smo obiske, ati in mami sta prišla pomagat delat in kar naprej je bilo treba nekaj kuhat, pa še pri P sva bila in malo smo se potepali po trgovinah! Še to nisem imela časa spremljat kdaj je padal sneg, samo to vem, da sva bila enkrat zunaj z , ko je bil sonček! Danes je pa vse belo in veselo V glavnem imela sva redno kontrolo pri P in podatki zate matejchi: 4. mesec: 6820g in 65cm. Dobil je tudi drugo pikico in za pojest za rotavirus, čeprav smo imeli spet malo glivic na ritki. Je pa P pokazal vse kar zna in še kaj novega. Mi sploh ni bilo treba povedat kakšne vragolije zna delat doma . Pa prvič se je pri P s trebuščka obrnil na hrbet , samo da tega sedaj doma še ni ponovil!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:29:19
|
|
|
|
anita goitan
|
kašen dan kar se vremena tiče, drugače pa super se že cel dan certamo, pečemo, kuhamo, spimo Aja za sredo, bi blo skor bolš v mercatorju se dobit, parkirna hiša, v slučaju dežja oz sneženja , no kakorkoli Se beremo jutri, lep sobotni popoldan
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:45:07
|
|
|
|
Erin
|
iskanje -vse najboljše! URSKAP - lepo da si se javila. Daj večkrat nas obišči in kaj povej. Naš je imel tudi pikice po obrazu pa so šle stran ko sem kožo mazala z Bepanthenom. bella - na koliko časa pa jesta? Če je vmes manj kot uro in pol je boljše da daješ še malo dodatka vmes ker naj bi prsi "nafilale" šele po eni uri (najmanj). Vsaj tako je meni P rekla. Da bi jedla samo zjutraj in zvečer bi pa mene mal skrbelo da bi zaradi zmanjšanega "povpraševanja" še bolj mleko usahnilo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:45:50
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Hej! Sem danes tehtala Tejo. V treh tednih se je zredila za komaj 2oog! Verjetno se ji ni drugače nič poznalo, ker ima dosti zaloge, samo rediti bi se pa mogla. Zjutraj za 1. obrok je pojedla 130g, za 2. in 3. pa le vsakič po 45g. Kaj svetujete? Naj ji vsak obrok ponudim prsi in ji dodajam, ali pa naj je pri meni zjutraj in zvečer, vmes pa dodatek? Bom zvečer prebrala, kaj se je danes dogajalo, grem , in Bella02 tudi pri nas zadnje čase nekaj malo je. In tudi mene že kr skrbi. Včeraj je v 24urah pojedla samo 680ml oziroma tam nekje. Mogla bi pa sigurno nad 750ml, saj ima malo manj kot 6kg. No in to opražam že kakšne tri dni. Mislim, da se je tudi men proizvodnja zarad tega ustavla, al se mi pa spet samo zdi. Pravi moj da preveč paničarim, da ji pač ne paše. Mene pa kr mal skrbi. Pr nas je do zdele pojedla okrog 300ml, in sicer od 10 zjutraj. A ni to mal no? No pr nas kar naprej nekaj cuclja. Tam na 1,5ure, sam poje pa samo okrog 70ml. Sploh nevem kako naj dosežem da bova jedle na 3ure in da poje 120ml! Ah bo že!
< Sporočilo je popravil majči22 -- 29.11.2008 16:49:00 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:46:45
|
|
|
|
Erin
|
maruška26, bubyca, daj povejta kaj...da ne bosta samo "firbec pasli"
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 16:55:48
|
|
|
|
bella02
|
Erin, v povprečju jeva tako (ura je od do): 1. 8h-10h 2. okoli 12h 3. 14h-15h 4. 17h-18h 5. 20h-21h Tak je najin ritem. Mi je pa tudi pri Tjaši pri 4-ih mesecih mleko usahnilo. Tako da... Če se prav spomnim, bi na kilažo moral pojest otrok okoli 150g. A se motim? Naša ima 64oo, se pravi 130 na obrok? Če nimam prav, me prosim popravi, do zdaj še nikoli nisem računala tega. majči22, res ne vem. Naša ima lepo zalogo od prej, tako da se še ne sekiram, bova pa zdej začeli dodajat. Hecno mi je, da mi mala celo noč spi. Je bilo pa čisto isto pri Tjaši. HB sem jo stehtala in videla, da od mene nič ne dobi, zgolj minimalca (se je poistovetila s slovensko plačo )
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 17:05:51
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, v povprečju jeva tako (ura je od do): 1. 8h-10h 2. okoli 12h 3. 14h-15h 4. 17h-18h 5. 20h-21h Tak je najin ritem. Mi je pa tudi pri Tjaši pri 4-ih mesecih mleko usahnilo. Tako da... Če se prav spomnim, bi na kilažo moral pojest otrok okoli 150g. A se motim? Naša ima 64oo, se pravi 130 na obrok? Če nimam prav, me prosim popravi, do zdaj še nikoli nisem računala tega. majči22, res ne vem. Naša ima lepo zalogo od prej, tako da se še ne sekiram, bova pa zdej začeli dodajat. Hecno mi je, da mi mala celo noč spi. Je bilo pa čisto isto pri Tjaši. HB sem jo stehtala in videla, da od mene nič ne dobi, zgolj minimalca (se je poistovetila s slovensko plačo ) Pr nas mislem, da se je zaenkrat kr dost zredila. Od zadnjega pregleda, ki je bil 10.11 pa do sedaj se je zredila okrog 500g. Sej zaenkrat ne bom delala panike, sam se mi zdi da res malo poje. Naj kakšna, ki daja po flaši pove, koliko pojejo v času 24 ur. Mogoče Zoja Miša, ki daje svoje mleko Kaji Lini.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 17:28:44
|
|
|
|
cebrca
|
Zdaj pa sem vam dolžna komentarje od včeraj! Še dobro da sem si delala plon lstek! matejchi si opazila podpis, pobiram se pa še naprej! Erin za linke za GH. Si pridno delam zapiske za takrat ko jih bom rabila, da vas ne bom preveč nadlegovala z vprašanji! gajka kako so sestre pri P različne! Pri nas pa če malček spi odlaša dolker lahko da se ga ne zbudi prekmalu! Tisti zvonček je bil pa res krut! za stroj, zdaj pa najbrž že pereš! kar ne morem verjet, da so te šele zdaj dali na dieto, boga si. Si tudi sama ne znam predstavljat da ne bi smela jest nič od mleka in jajc! Maja T Zara je pa že velika! Kako hitro mineva čas. Pri nas kakamo od 1-3x na dan. Max je bil pri nas 24 ur da ni kakal. A driska vas še vedno matra? Zoja Miša krasem avatar. Ti kar pokaži, da ima hčerkica več las kot mami! Tejkaz krema materina dušica se pozna v enem dnevu. Zbija vročino in olajša izkašljevanje! za službo in škoda za regres! Pa čestitke za roza knjižico!!! Zdaj pa veselo na cesto. Pa čestitke Evi za 2. rojstni dan pa naj se hitro pozdravi. Krysia ne skrbi za pastirčka, Ivan tudi ni hotel, zdaj pa se krega če ga obrnem na hrbet! anita jaz uporabljam neko rjavo milo iz merc, včasih so rekli terpentin. Kar precej pokakano samo namilim in dam v stroj, se vse opere pri 30°C. naty čestitke tudi Nejcu za 2. rojstni dan. češnica za dermatitis. Huda zadeva, upam da bodo hitro pomagali! GH zaenkrat nama še uspeva da se samo dojiva. Upam da bova zdržala vsaj še tri tedne, da bo star 5. mesecev. Je pa sestra pri P povdarjala da je zelo dobro čakat do 6 mesecev zaradi vse več alergij pri otrocih. Se bom pa poskusila potrudit da bom čimveš kačic pripravljala sama! Kako mi bo uspelo boste pa sproti zvedele! anita, tejkaz, tinka14, gajka in najbrž še katera, si bomo pa med samo menjale info a ne! Zaenkrat toliko. Lep vikend, se še beremo. Pa ne mi zamerit če sem v teh 30-tih straneh marsikatero spustila, prebla sem pa vse!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 17:28:55
|
|
|
|
bella02
|
Erin, pa hvala za zimsko idilo, imam zdaj 2. slikco na zaslonu. Mi še iskat ne bo treba, pa ravno danes sem študirala, da mora jesen izginiti iz zaslona. Kul!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 17:36:16
|
|
|
|
cebrca
|
JOJ moje tipkarske napake! Nasledjič bom dala kakšni slavistki pregledat!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 17:42:52
|
|
|
|
cebrca
|
Moj računalnik je pa v namizju še kar v pomladi: Po moje bi bla ta slikca matejchi všeč!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 18:37:54
|
|
|
|
aradej
|
letošnji adventni venček spimo na novi igralni podlogi tako pa se igramo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 19:02:08
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ryssa katere pa so Lanove skibucke?? Tele http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/26/7 Pri tem nextu so stvari v resnici lepše ko pa na sliki. Danes sem dobila pa plašček, tak fajn kosmat, res super. V glavnem jaz sem navdušena Drugače pa.... nočete vedet kak dan je za mano.... Avto nam je crknu, domov so nas pa policaji pripeljal. Smo mel srečo da ni crknu že na avtocesti. Tak da se mi niti ne ljubi komentirat. Aja ko se ravno pogovarjate glede hranjenja. Meni so zadnjič sestre pri P rekle da Lan poje preveč če poje 160-170ml, baje bi naj imel 150 več kot dovolj. Včasih poje tudi po 180 ali še več (zvečer). Kaj zdaj mu naj ne dam? Mu naj rečem ko joka, da je dost pojedel? So res čudni, ima pa 7 kg in 6 obrokov, normalno da pol poje več na obrok. Sicer si pa tak sam uravnava, enkrat ima 120 dovolj, drugič pa šele 180. Ni pa debel, prej suh ko pa debel. Sej pa ne more bit vse po knjigah in tabelah. Nekateri imajo 120 dovolj in jejo pač večkrat na dan, drugi pa manjkrat več. Optimalno za to starost bi pa naj bilo 150 ml nekje.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 19:12:18
|
|
|
|
Maja T.
|
Čer! Mala zdaj spi, bi jo pa morali kopat. Danes je bila tako aktivna, da je mami čisto aut . Bom malo slikic pokazala, kako smo se igrali, bauc naš mali: Moje živalce Moje živalce iz ptičje perspektive To kapico mi je zaštrikala babica Če ne bi imela driskice, bi bil danes idealen dan . Aja pa še to, danes smo poskusili korenček in ji je bilo zelo dobro , samo mi po eni strani ni, da že zdaj je GH. Zaradi driske kao mora, da se formira blato, ampak je še vedno tekoče . Sem bom v ponedeljek malo z P pogovorila, se mi zdi da ni še čisto "parajt" za GH.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 19:25:28
|
|
|
|
matejchi
|
ryssa kdaj si pa naročala pri nextu pa koliko časa si čakala in koliko so ti zaračunali..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 19:47:28
|
|
|
|
karmar
|
Ryssa a ti si pri nextu naročila? Sem gledala tisti kombinezonček od božička, zgleda da jim je zmanjkal, ker mi ga je označilo v košarici rdeče. Kako pa pol to plačaš? Jaz nimam Vise, mam Diners ali pa American expres. Lahko po povzetju? Kako to ti narediš? zgleda da imava enake vprašanja, matejchi...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 21:32:10
|
|
|
|
matejchi
|
karmar dobro ugotavljaš... imaš dobrega učitelja.. res je izgleda razprodano.. edino tole ti preostane.. bo zadovoljen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 22:00:53
|
|
|
|
Maja T.
|
Uh, Zara skopana, sita in spi, zdaj sem pa preutrujena za komentarje. Grem samo pod in
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 22:09:16
|
|
|
|
Ryssa
|
Jaz nisem naročala jaz ampak preko posrednice. Iz GB ne moreš direktno naročit ker ne pošiljajo v Slo, to je na tem linku http://www.next.co.uk. Iz tega http://www.nextdirectory.eu/ pa pošiljajo v Slo ampak morš plačat s kartico mastercard al pa visa. Zdej je pa tak. Tam one cena na prvem linku so funti in moraš prištet 2 funta in vse skupi delit z 0,75 in dobiš evre. 2 funta je provizije plus 4 funte poštnine. Na drugem linku imaš pa evre, s tem da je cena višja in pride isto ko pa iz GB z provizijo. Poštnine je pa menda 5 evrov. Bi blo pa ceneje iz drugega linka ker bi si lahko delile poštnino, tam je pa enotna 4 funte oz. 2 funta če naročiš samo kakšno stvar ali dve. Je pa opcija tudi preko posrednice ker ni velike cenovne razlike. Je pa spet odvisno kdaj naroča. Jaz sem zdaj že trikrat naročila preko nje in sem zadovoljna. Čaka se pa tam nekje en teden, vsaj takrat ko sem jaz naročala je bilo tako. Prejšnji torek zvečer sem ji dala naročilo, v sredo sem ji nakazala (moraš vnaprej), ta teden je pa že dobila in danes mi je dala. No upam da je kolkrtolk razumljivo. Če pa katera rabi kontakt ali še kakšne detajle pa na zs. Aja pa karmar btw, božičkove oblekice imajo tudi v hm, pa so tudi luštne. Mi jo imamo od tam.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 22:10:59
|
|
|
|
Maja T.
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 29.11.2008 22:11:37
|
|
|
|
Ryssa
|
Maja T. kak je luštna Zara s kapico Ojej, 666 postov imaš, hiter še kakega napiši A, si že Good night, js tudi grem počasi.
< Sporočilo je popravil Ryssa -- 29.11.2008 22:12:59 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?