Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:06:50
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica bova z Miško refundirali . Sam, da rata Jaz grem pa pospravljat...Se pišemo kasneje Ti boš refundirala z ljubčki, objemčki in mi brisala solze sreče! Grem tud jaz pogledat kako frekvence z mojim dragim
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:07:05
|
|
|
|
hedviga
|
Aja tist z vgnezdenjem...Pušenjak je mnenja da je tudi pri ljudeh možno to kar je mensezdi pri kopitarjih dokazano, da pride do nekakšne hibernacije zarodka, kise kasneje začne normalno razvijat. To razloži marsikaterega ki bi moral biti po vsej logiki večji glede na punkcijo ali M...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:07:08
|
|
|
|
gigi1
|
Hediiii helou . Glih ko se odpravljam pucat, pa ti prideš. Mi zgleda ni usojeno živet v čistem okolju A praviš, da ni nič pil in šel kmal spat Podganca moja. Zate tud Dom Perignon
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:08:49
|
|
|
|
hedviga
|
Ja, ja, seveda je. je reku da mu v ušesih še vse odmeva od narodnjakov in da mu meso iz ušes ven gleda. Pa pravi da se super počuti.. hahahah, to je zato ker se še ni streznil! Mu morm eno župo nekje zrihtat...pride enkrat zvečer. A mu ni super? Ženo pustit doma, on pa na lepš...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:09:22
|
|
|
|
lara light
|
Hedi, oj, si me nasmejala glas kot iz groba
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:10:19
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga A mu ni super? Ženo pustit doma, on pa na lepš... Tud to bo treba refundirat!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:10:23
|
|
|
|
hedviga
|
Ja, larči, tko je blo. Najprej sem mislila da je kdo drug na telefonu....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:11:20
|
|
|
|
gigi1
|
Ja govejska župa je tanarbolš lecnija za mačka...sploh ko s poti prideš . Verjamem, da je še mal zadet. Saj veš žurke na splavih so do jutranjih ur. Narodnjaki mu pa zihr še odmevajo v glavi...tega hudiča se pol še 7 dni ne losaš
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:13:53
|
|
|
|
hedviga
|
Si kar predstavljam! Enkrat samkrat sem se zmotla in šla v dvanjastko in sem še en mesec k sebi prihajala. To je čist predivje zame.. Ki nisem mela mere ko je bla rakija v pitanju. Oh sedaj pa tako pridna. Sej ne morm verjet, sem drug človek....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:14:35
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ja, larči, tko je blo. Najprej sem mislila da je kdo drug na telefonu.... Oh, mi je znano, ne veš al bi ga nahrulila, ampak pol si, vsaj jaz, vsa srečna, da se je sploh javu
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:14:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lejte k sem sestrco najdla Kar se piva tiče, popijem tud 3 ko bosta vi2 z miško imeli plusek
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:16:12
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Si kar predstavljam! Enkrat samkrat sem se zmotla in šla v dvanjastko in sem še en mesec k sebi prihajala. To je čist predivje zame.. Ki nisem mela mere ko je bla rakija v pitanju. Oh sedaj pa tako pridna. Sej ne morm verjet, sem drug človek.... Jaz sem tudi enkrat bila tam, smo z eno klapo zavili...noro, noro. Kje je že to, pa ne vem, če je več kot dve leti nazaj...divja sem...BILA!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:16:52
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ja, larči, tko je blo. Najprej sem mislila da je kdo drug na telefonu.... Oh, mi je znano, ne veš al bi ga nahrulila, ampak pol si, vsaj jaz, vsa srečna, da se je sploh javu Ja točno tako!!!!! Ampak hruljenje bo zvečer, ko bomo ugotovili, da je: a) kej pozabu tam, b) plesal s kelnarco, c) zapravil več od predvidenega, d) izjavil da se je mel super (mislim, halooo, jaz pa doma, sama samcata)
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:16:52
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lejte k sem sestrco najdla Kar se piva tiče, popijem tud 3 ko bosta vi2 z miško imeli plusek Končno ena, ki mi je podobna
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:17:13
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi v dvanajstko?? Dej koordinate Jaz sem tud taka...ko začne rakija spremljat narodnjake mi ni za domov it . Jutri pa jao, jao Seveda si se spremenila . Saj ste 3v1 . Ti si zdej na 3. mestu
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:17:55
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ja, larči, tko je blo. Najprej sem mislila da je kdo drug na telefonu.... Oh, mi je znano, ne veš al bi ga nahrulila, ampak pol si, vsaj jaz, vsa srečna, da se je sploh javu Ja točno tako!!!!! Ampak hruljenje bo zvečer, ko bomo ugotovili, da je: a) kej pozabu tam, b) plesal s kelnarco, c) zapravil več od predvidenega, d) izjavil da se je mel super (mislim, halooo, jaz pa doma, sama samcata) Da nisi ti moja sestra? Isti filmi
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:19:43
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdica, Lara...ga bomo pili , kar bosta rekli. Sam takrat pa pridta na srečanje v Kongo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:20:19
|
|
|
|
lara light
|
Miška je že šla kuhat, jaz pa še zmeraj tle ...lenoba se je spret razpasla in zajela vse vitalne organe
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:20:56
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica, Lara...ga bomo pili , kar bosta rekli. Sam takrat pa pridta na srečanje v Kongo Velja, zmenjeno!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:21:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Miška je že šla kuhat, jaz pa še zmeraj tle ...lenoba se je spret razpasla in zajela vse vitalne organe Larči mene je Hedi zavedla . Pa sem mela tolk dober namen pospravljat. Ha...me je že minilo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:21:35
|
|
|
|
hedviga
|
Gigi, Dvanajstka je (bla, ne vem če še je akcija tam) na Celovški, v Šentvidu... Sami narodnjaki, pa bejbe na šanku in mačoti z zlatimi ketnami....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:22:00
|
|
|
|
lara light
|
Zdaj pa grem tud jaz kej narest! Fajn bodte, lepote moje!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:22:06
|
|
|
|
blanč
|
Dobro jutro Vidim, da vam že v nedeljo zjutraj fešte in alko po glavi hodijo . Jaz pa danes prvič v življenju govejo juhco kuham. U kako že po hiši diši. Danes sva se odpovedala maminem kosilu in bova sama pripravla "nedeljsko južno" Aja tist test učeri bi pa res najraje požrla. Tolk sem bla žalostna ker ni blo plusa pol po ene pol ure ko sem ga šla še enkrat pogledat sem vidla, da tudi testne črtice ni .
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:22:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Gigi, Dvanajstka je (bla, ne vem če še je akcija tam) na Celovški, v Šentvidu... Sami narodnjaki, pa bejbe na šanku in mačoti z zlatimi ketnami.... Pa kako jaz za to ne vem Sem mislila, da je višek žurke z narodnjaki, ko v Portal pridejo trubači
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:23:27
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Gigi, Dvanajstka je (bla, ne vem če še je akcija tam) na Celovški, v Šentvidu... Sami narodnjaki, pa bejbe na šanku in mačoti z zlatimi ketnami.... Točno tako! Gigi, zdaj ko mi je Hedi obnovila sliko iz Dvanajstke, je minilo tudi mene!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?