hedviga
|
Evo mene, bajse! Kot je že miškolin povedala ni blo nič z mitingom. Matr, pa sem jo hotla podtalno slikat in vam posredovati dokaze... Ampak!!! Moram pa povedat da je mogla bit punca res huda, drD je bil danes nadvse dobre volje, radoživ in nekam poskočen. Tako da, Mišmiš, lepo prosim, da se pred naslednjim mojim pregledom spet mal pozabavaš z njim. Torej pregled je bil HB ok. Najprej so mi na labu tazadn živc ven potegnile, ker so glih šle na malco ko sem jaz prišla in potem je traaaajaaal, tako da sem čakala na izvid skor uro in pol. Posledično sem mela zgorn pritisk 130 Kilce pa juhej, sem že ornk v magični 70+. Na tokso sem še zmeri negativna. Potem sem mu pojamrala da mi trebuh ful otdeva in da sem teden dni nazaj celko paniko zagnala, pa je rekel, da se nimam kej sekerat, normalno, da bi bila panika ob spremenjenem izcedku, ... Ampak ker sem se mu zdela očitno vsa preč, mi je predlagal da pogleda podvozje, da bom pomirjena. In ga je, sem čist zaprta, super. Ampak kolk je mene to boleeeeeeeeeel. Ma, to ni res! Pa so mi že vse živo not tlačl, na UZ-jih, pa punkciji pa ET, pa me ni nikol tkole bolel. Adijo pamet. Se je kar zgrozil, je rekel: "Ja, ampak....vi boste tukile skoz rodila!! " Pol je pojasnil da bolj boli nosečke, ker pride vse nekak bolj zavit zarad povečane maternice. Smo pa seveda naredili tudi UZ. So otroci mal zrasli, tokrat ni komentiral da sta premajhna, ampak da napredujeta, da je itak boljš če so dvojčki manjši, ker se jih dlje nosi, pa da sta dva itd itd..., Skratka, menda sta kul in jima je še čist v redu, pretoki super, plodovnice dost... Sta se pa zdej oba postavila na rit. Mislim... Vsakič sta drugač postavljena. Me pa ne preseneča več da sem vsa zadihana ker oba bučke gor tišita. Dobila tudi že potrdilo za CSD in napotnice...Nimam namena rabit do februarja! Sem šla super volje domu. Še nalepke sem dvignila za MŠ, s katero začnem v ponedeljek. Zdele se pa valam, smo bolj mal spali, ker je tut moj kidnil ob 4 zjutraj na pot. Tkole, sem se razpisala. Ma no enkrat se morem. Noki, HB da si ok!!!! Vsem ostalim pa en poljubček!
|