|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
28.11.2008 20:43:23   
K_a_t_j_a
Jan spi, tako da lahko napišem komentarje. Moj pa dela, tako da imam mir.

tejkaz
 user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit ter srečno in varno vožnjo ti želim!user posted image user posted image user posted image Pa ful lepa tortica!user posted image Pa predvidevam, da more bit ful dobra, imam recept, sam torte še nisem spekla.
naty13 nejcu želim, da čimprej okreva in vse najboljše ter veliko razigranih dni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
češnjica
Jan ima isto suho kožo  in tu pa tam kakšen flekec, ampak zdaj ima že manj. Mažem ga pa tudi z a-derma kremo. Stane 17 evrov, sam ful navlaži fajn kožo. Smo danes dobili vabilo za teste za alergijo in imamo 22.12. smotan datum, tik pred Božičem.
Gajka user posted image user posted image user posted image tole te pa čist zasopim, kako se počutiš, ker sem tudijaz nora na mleko in mlečne izdelke in sem tudi jaz bila par dni brez te hrane. Sam pri Janu ni bilo nič sprememb.
Pa hvala za ZS, bom dala tam gor slikice. Upam, da bom znala.
Vilika super piškoti!user posted image user posted image user posted image Pri nas imamo že tud vse belo.user posted image
tinka14 tvoj Nejc je pa res pravi korenjak! Pa tak je luštkan, ko sem ga v živo videla.user posted image

Naš kaka všasik 2krat na dan, včasih 1krat na dan, pol dva dni nič.
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image , da je Kaja Lina kakala!
Sayuri luštni ste v reviji Mama! user posted image user posted image

A mogoče katera zbira nalepke od Špara in BC?
Imam 50 Šparovih in 3 od BC.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.11.2008 20:46:45   
matejchi
K_a_t_j_a če ne rabiš BC jih prihrani do MB... 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
28.11.2008 20:48:59   
sandra123
Čer.....
Ma kakšne mejle jaz dobivam....
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10001
Adijo pamet, kaj nekateri izvajajo s svojimi user posted image user posted image user posted image

Moji user posted image user posted image že spita, no, Taja se še sploh ni zbudila od 18-ihuser posted image , Teja je pa še eno rundo pojedla in sedaj že spančka. Ni bilo po cepljenju opaziti nobene posebne reakcije, razen večje utrujenosti, zaspanosti...Tina pa je šla pod tuš in gre tudi spat....HB, jaz sem že čisto aut danes....5 dni že nič ne spim ponoči, pa je zdaj za menoj prišla utrujenost user posted image , P mi je rekla, da gre verjetno za pospešeno rast pri T&T, ker se ponoči spet tako pogosto hranita (danes sem 6x vstala ponoči user posted image user posted image ), kdo ve kaj me kaj danes ponoči čaka, glede na to, da se Taja še ni zbudila user posted image .....pa HB, da imam toliko svojega mleka, da mi ponoči ni treba še flašk pripravljat ,.....No, ati je na poti domov iz LJ, jaz jezna sama nase, ker mi ni uspelo nič cotk polikat....no ja, saj bodo počakale user posted image .......Jojjjjjj, kaj bom jaz danes mojega user posted image tepla....od nikoder ga ni.....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.11.2008 21:04:22 >

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
28.11.2008 20:50:26   
buhtlčk
termometri user posted image user posted image user posted image  Na našmu je slaba baterija. Tamal je pa že cel dan čuden, velik spi pa mal se smeje. Zvečer je pa še vroč ratal. Ne zelo, ampak bolj kot jaz. Moja telesna je pa ponavadi 36. Pa slaba baterija v termometru. Vsakič drugače zmeri. Moj dragi pa izjemoma na neki službeni zabavi. Ga bom v dežurno poslala po termometer. A ga dajo, bambi? Sem jezna nase, ker nisem novega kupila.

A je možno, da je to še reakcija od cepljenja - v torek popoldne?

Sicer spi. Sej če bi bla previsoka temperatura bi se zbudil ane?

Kakanje Maja T. - enkrat do dvakrat na dan. Je pa dojen, pa dodatek zvečer (dons na primer je pojedel 60ml)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.11.2008 20:56:37   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

K_a_t_j_a če ne rabiš BC jih prihrani do MB... 

Kdaj pa imate srečanje v MB?
Lahko mi pa na ZS napišeš naslov in ti jih pošljem po pošti.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.11.2008 21:00:22   
matejchi
K_a_t_j_a srečanje v MB je 9.12. v Europarku - Ginger ob 11.
zaenkrat:
Andrejaboris, bambi14, Tamy30, MajaT., matejchi

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.11.2008 21:02:54   
K_a_t_j_a
Ne vem, če bom prišla. Bom še vidla. 

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
28.11.2008 21:06:24   
Češnjica
Buhtlčk - Kakšna pa so ušeska - pravijo, da če so vroča, imajo vročino. Pri naši je to danes držalo. Če bi imel visoko vročino, bi to ti čutila - Zala je imela ful  ful vročo glavico, pa nogice, stopala in rokice pa menjaje mrzla in čez čas vroča, ker ji je očitno temperatura nihala. Poskusi ji izmerit z živosrebrnim, kot ata meni predlagali Bambi14 in Bella02. Te pa čisto razumem, ker se tudi midve že cel dan ukvarjava s tem. Upam, da bo vse v redu. Mirno noč vama želim in en user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
28.11.2008 21:25:08   
sandra123
No, jaz sem pa zdaj res jezna user posted image .....Čakam, kdaj se bo user posted image na vratih pojavil, pa mi pošlje sms, da se je še pri enem kolegu ustavil, in me sprašuje, če mladina že spiuser posted image user posted image user posted image .......Če bi imela še kaj odvečne energije danes, mu ne bi ušlo user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
28.11.2008 21:31:10   
matejchi
sandra123 jutri se zbudi pa naj te finooo glava boli pol pa naj dec kuha itd..

RD RR

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
28.11.2008 21:32:03   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

Buhtlčk - Kakšna pa so ušeska - pravijo, da če so vroča, imajo vročino. Pri naši je to danes držalo. Če bi imel visoko vročino, bi to ti čutila - Zala je imela ful  ful vročo glavico, pa nogice, stopala in rokice pa menjaje mrzla in čez čas vroča, ker ji je očitno temperatura nihala. Poskusi ji izmerit z živosrebrnim, kot ata meni predlagali Bambi14 in Bella02. Te pa čisto razumem, ker se tudi midve že cel dan ukvarjava s tem. Upam, da bo vse v redu. Mirno noč vama želim in en user posted image

Hvala...
Sem bla ravno pri njem, pa nisem ušes probala. Se bojim, da se bo zbudil, če grem takoj še enkrat, zato bom šla čez ene 20 minut. Ma pa hladna lička, pa vroče čelo pa glavo - no lasišče. Živosrebrnega pa nimamo user posted image . Jutri grem kupit novega ušesnega, pa dodatne baterije!

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
28.11.2008 21:32:53   
matejchi
a bo katera pri NEXT naročala??

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
28.11.2008 21:35:06   
sandra123
Matejchi user posted image user posted image user posted image , sploh ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za dobro idejouser posted image

Buhtlčk in Češnjica...pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

No, bom izkoristila mir in tišino pri hiši...grem pod tuš in spat....user posted image

Lahko in predvsem mirno noč želim user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 28.11.2008 21:39:49 >

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
28.11.2008 21:38:26   
Zoja Miša
Hvala vsem za odgovore glede oblačenja.

Carol, upam da tudi Hani uspe napolniti pleničko.

Sandra, važno da sta obe cepljeni. Sta si pa res različni tile dve tvoji punci, ne? In vsega pa res ne moraš narediti, itak te bo počakalo. Ali pa naj naredi tvoj!user posted image
Vilika, super za krilca, to ste se pa res ful potrudiliuser posted image  Imate pa dosti snega. No, saj je že pri nas tudi vse belo. In sem bila v Mullerju, pa je na Rudniku že prava zima. Sem se šla po parkirišču malo z avtom sukati, joj, je bilo finouser posted image

Karmar, nič takega ni v luftu. Mogoče je pa res lačna?user posted image

Češnjica, nikar se preveč sedaj ne obremnjuje. Saj se bo vse poštimalo!

kako je to fajn, greš tamalemu čevlje kupit, pol pa vidiš še neki za sebe, pol pa še user posted image pride pa se nič ne brani, da ne bi še on kaj imel.. pa smo izkoristili akcijo 3:2 v Intersportu pa še dvojne pike so imeli tako da sem cela pikasta... user posted image .

Nauk zgodbe: tamal si naj gre sam po čevlje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še za tiste, katerih otroci slabo kakajo. Jaz sem ji včeraj in danes dajala Kuminov sirup od Galexa. Ne vem sicer če je pomagal ta, ampak škodil sigurno ni! Poskusite.

Buhtlček in Češnjica user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej mimo.

Jutri, če nas ne zamedeuser posted image , gremo na potep k drugi babici, pa lučke in smrekico in okraske, vse bomo pripeljali, da bom imela drug teden kaj delatiuser posted image .

Imejte lep vikend!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
28.11.2008 21:38:30   
buhtlčk
Aja pa Češnjica tud vam želim, da bo čim prej ok. user posted image

Sandra123 hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2615
28.11.2008 21:39:03   
kaja02
Leja končna spi, je cel dan nekaj sitkala, spala skoraj nič, zelo malo jedla, celo kakala je sam 1x, pa še sedaj v spanju stoka. vročine nima je pa ful prehlajena.

gajka- hvala za informacijo o sojinem mleku, vidiš tega mi pa P ni povedala, a je riževo mleko še bolj ogabnouser posted image , ma sedaj ga tak mešam samo v peciva, kavo..., za jajca pa mi tud ni nič rekla

anita- imaš ZS

pitje čaja- kakšen čaj devate user posted image , sem ji danes prvič nardila malo HIPP  čaja, druzga nisem mela doma( spila ga je po dolgih mukah cc.30ml-ne zna piti na stekleničko, z žičko pa tud ni šlo), je mela malo mečavo vdrto na zizo pa ni hotla

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2616
28.11.2008 21:42:52   
Vilika
Ratal nam je zaspat, zdaj pa malo komentarjev...

gajka
user posted image , sem pričakovala boljše novice pri tebi. Mene pobere brez mleka, in brez jajc, pa brez mesa tudi, no saj se mi pozna na vseh koncih user posted image . Tebi ostane samo še riž, riževo mleko in testenine brez jajc, pa mal sadja in zelenjave, pa še tu imaš omejitve. Se mi res smiliš. upam da se poštimate in da boš vsaj nekaj lahko nazaj uvedla user posted image user posted image user posted image .

anita
- bom ti napisala recept, jutri, ker je knjiga pri moji mamici... Moram pa povedat da so kesi lepi za videt, za jesti pa tko tko user posted image , malo so trdi, moogoče bojo še odpustili.

srečanje - jaz vedno bolj dvomim da bom prišla, sploh če bojo napovedi vremena točne. bi raje kater drug (lepši) dan.

AD3 - mi jemljemo od sedmega tedna po 5 kapljic dnevno, ker smo na AM

Maja - naš kaka 1x na dan ali na 2 dni.

Sayuri - lepo te je blo srečat, čeprav na kratko. Sem res prvič tam zadaj, okol vaše hiše šarila user posted image . Sem potem takoj našla in bila pa expres hitro fertik, ker me je doma čakala peka pa lubi je tamalga čuval... A vi že imate svečke?

Zoja Miša
- šele pri tvojem postu sem poštekala kaj pomeni beseda 'punka' - me je blo sram vprašat, ko sem jo že parkrat zasledila user posted image user posted image . HB da je tvoja punčka končno osvobojena.

Češnjica user posted image user posted image user posted image , pozdravite se!

Krysia - pri nas smo ga naučili kravice tako, da sem se jaz vlegla na hrbet in imela malega na mojem trebuhu in njegove rokice na prsnem košu - pa sva se gledala... porem mu je postalo všeč.

Bella
- lepe fotke, uuu, pr vas ste imel pa prej sneg kot mi tu doli. Do 15tih ni bilo o snegu ne duha ne sluha.

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Punce povejte mi, koliko oblečete naše  za v LUPINCO?
Jaz sem ga hotela včeraj malo bolj napravit zarad mraza pa se nam je skoraj zagozdil v njej...

, midva sva se tudi smejala našemu pikcu nekaj dni nazaj - je bil še bolj bogi kot je Tilen na fotki. Prav zares zagozden in pokrčen. In sedaj ga kar v košari okol prevažava. Ne gre drugače. Peljemo se pa itak najveš 2 km. Sploh ne morem nikamor iti.
Saj res, tudi iz tega razloga me verjetno ne bo na srečanje, sem čisto pozabila

sandra - moj bo šel tudi po šihtu še na 2 pivi, me je že vnaprej opozoril user posted image . Ti dedci.
tinka - bravo za vašga fanta user posted image user posted image

nell - a to dodaš v mleko žličko rižolina ali riževe kašice? Bo našmu mogoče teba nekaj dodat.

Naš fant je danes 1 orok (150ml) več pojedel kot ponavadi user posted image in še cel deci čaja popil, ki ga drugače pol manj .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
28.11.2008 21:58:37   
karmar
sandra ne da bi hotla kaj slabega........sam......kar eno po gobcu....
hecam se...user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
28.11.2008 21:59:03   
tinka14
zdej smo pa tudi mi dočakali belino. juhu, nej sneži celo noč.

tole bi vam še povedala, ne vem, a ste že kdaj o tem govorileuser posted image . P sem dons vprašala tudi o kremi za obraz, zdejle ko je tk mrzl zuni in je rekla, da je najbolje, če ga kr s hladilnim mazilom mal namažem, preden greva ven. nisem vedla prej.

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
pitje čaja- kakšen čaj devate user posted image , sem ji danes prvič nardila malo HIPP  čaja, druzga nisem mela doma( spila ga je po dolgih mukah cc.30ml-ne zna piti na stekleničko, z žičko pa tud ni šlo), je mela malo mečavo vdrto na zizo pa ni hotla

js mu skuham čaj iz kamilc, kumine, janeža, če se mi pa ne da miksat sestavin, pa dam kr krteka.

noč, grem počasi, tuš, malčka še enkrat previt, mal tv in spat...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.11.2008 22:08:26   
K_a_t_j_a
Pa še to sem pozabla komentiratN
nell sem te dala med pogrešane veš. Fajn, te je spet brat!user posted image Pa tvoj Tibor je tak luštkan!
Oblačenje: Jaz ga oblečem: bodi dolgi rokavi, žabice, majčka, hlačke, 2krat zoknčki, pa kožuščka medota. Ko mu bom dala jutri pajaca gor, mu pa ne bom dala hlačk.
ad3: jaz mu jih že približno en mesec dajem po 5 kapljic, ker mu dodajam. 3krat na dan dobi moje mleko in pa zvečer in opoldne dodatek. Pa še včasih popoldan moje mleko+dodatek.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.11.2008 22:10:44   
kaja02
tinka- ti dojiš a neuser posted image , koliko čaja pa spije Nejc  tako čez dan?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.11.2008 22:38:49   
matejchi
http://www.babiesandchildrensshoes.com/552089.html

za katero barvo naj se odločim?

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.11.2008 22:54:28   
bella02
user posted image
Češnjica, jaz sem imela strogo dieto brez mleka in jajc pri starejši punčki. Na mleko je takoj pokazalo, jajc pa nisem smela praventivno. Kaj sem lahko jedla:
- belo meso popečeno na olivnem olju, samo posoljeno, brez drugih začimb
- makarone, krompir
- čisto juho (nobena stvar za v juho ni brez jajc)
- jabolka in banane
- voda, šipkov čaj
- za solate se ne spomnim, sam pomoje da ne (odpade kis zaradi dojenja in kisla smetana, same samcate zelenjave pa nisem mogla)
- kuhana zelenjava
- čokolada (če verjameš v smrkce, to in vsi piškoti odpadejo, je povsod mlekouser posted image )

Tolk se spomnim za slabih 5 let nazaj. Je pa pri enem mesecu izbruhnilo in testi so takoj pokazali alergijo na KM, jajca pa so odpadla preventivno. In mleko je pri 4-ih mesecih usahnilo. To se dogaja tudi zdaj, pa nimam diete. Jo bom jutri tehtala, da vidim, koliko dobi.

kako je to fajn, greš tamalemu čevlje kupit, pol pa vidiš še neki za sebe, pol pa še  pride pa se nič ne brani, da ne bi še on kaj imel.. pa smo izkoristili akcijo 3:2 v Intersportu pa še dvojne pike so imeli tako da sem cela pikasta... .

Nadvse koristen nauk!!!
Pa za srečanje sva tudi midve pod ?

sandra, user posted image , to je edino moje navodilo! in priporočilo Men bi se že trgal, če se mu je kej naredilo na cesti, ker pri nas ful sneži in je cesta zasnežena. On bi ga pa pil...user posted image

Zoja Miša, jaz pa nisem za take hece (mislim avto in sneg). Pol mam mal več upanja, da se kmalu vidiva, se boš z veseljem pridrslala oziroma oddrsala od nasuser posted image .

Dost za dons! Moram nehat, preden me spet ven vrže (pa ne ven na sneg), se mi ne da še enkrat pisat! Nočka

P.S: Kot ste že ugotovile, sem nora na december in vam bom zato zmeraj dala kako lepo slikco gor, da jih do konca leta vse ta lepe pokažem. Kasneje niso več zanimive.
user posted image

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.11.2008 23:04:19   
matejchi
Tiste, ki ne pridete v LJ na srečanje...

.. pridemo ostale k vam domov... več vas ne bo prišlo, več obiskov bomo naredile.. user posted image ko sv. 3 kralji.. samo da nas bo malo več. Tako zdaj pa mislim da boste vse prišle, kajne?

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.11.2008 4:38:48   
Maja T.
Jutro!

Iiiiiiiiiiiiiiiiii..., snegec, konkretna količina in še kar sneži user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kakšno mleko imate, da vam user posted image prespijo celo noč user posted image , meni to še nikoli ni uspelo. 1x na noč se zbudi, da se podojiva, to je med 1-3 uro zjutraj, tu nekje, naslednja runda pa nekje med 5-8 uro.

Hvala za odgovore user posted image , Zara je včeraj kakala 4x, 2x pošteno in vsakič ni bilo čisto ok.
Joj me to čakanje na rezultate ubija, Linex ji pa očitno ne pomaga, če bo počasi 14 dni, da se mučiva s to drisko user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sandra jaz bi mojega tudi user posted image , če bi malo zabluzil, pa še sneg je, verjetno sta zdaj že v objemu in sladko user posted image .

Vilika te angelske perutničke izgledajo angelsko user posted image .

kako je to fajn, greš tamalemu čevlje kupit, pol pa vidiš še neki za sebe, pol pa še pride pa se nič ne brani, da ne bi še on kaj imel.. pa smo izkoristili akcijo 3:2 v Intersportu pa še dvojne pike so imeli tako da sem cela pikasta... .

Matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Naty vse najboljše Nejcu za rojstni dan
user posted image

Buhtlček in Češnjica , da bo čim prej mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Karmar
mislim, da je tvoja lačna. Daj ji zvečer kakšen dodatek. Saj bo pomoje spila samo kakih 30 ml, tako jaz pri Zari naredim, no včeraj je celo spila 90 ml, samo se je kljub temu zbudila ob 3.00 in je bila na joškici celih 4 min.  Jaz bunda kot sova in na RR, ona pa zdaj aja user posted image .

Kaja02 trenutno smo na borovničevem čaju. Noter ji dam malo glukoze in ga v enem šubu spije 50 ml, tako da ga čez celi dan spije cca 2 dcl. Vidi se ji, da je prav žejna.

Oblačenje: Jaz ga oblečem: bodi dolgi rokavi, žabice, majčka, hlačke, 2krat zoknčki, pa kožuščka medota. Ko mu bom dala jutri pajaca gor, mu pa ne bom dala hlačk.

Erin, tako mi oblačimo Zaro.
Včeraj ko sva šli ven, sem ji čez žabe dala še ene bombažne hlačke, ki jih je poleti nosila. Se mi je tako mrzlo zdelo. 
Nisem pa prepričana, če bi jo spravila v lupinico z bundo. Sem novo kupila št. 80, ji je malo prevelika in še nismo testirali, kako gre z bundico noter, že prej je bila kriza z debelo jaknco.

Matejchi meni so rjavi všeč.

Gajka in ostale
, pozabim vedno vprašat.
Kaj s tem električnim aspiratorjem spravite vse muce ven? Opažam, da ima zamašen nosek (ne šmrka), samo težje diha, sploh če ima dudo v ustih oz. je na joški. Ji čistim z fiziološko in z aspiratorjem, pa je vseeno nosek pol.
Ene ste celo neke inhalacije omenjale. Kdaj se sploh dajo inhalacije, bi moral v tem primeru že klicat P?
Pa itak se full upira, ko ji čistim z aspiratorjem, jo pomoje bolj moti zvok aspiratorja.

Nekaj razmišljam, da bi nabavila tale Baby vac. Sem šla na njihovo spletno stran, samo nikogar nisem dobila. Se ne spomnim, katera je omenjala Baby vac. Kje si ga nabavila?

Nič grem vseeno počasi ajat, za user posted image je še prezgodaj, bi se do takrat, ko se zbudite ohladila user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?