Maja T.
|
Jutro! Iiiiiiiiiiiiiiiiii..., snegec, konkretna količina in še kar sneži Kakšno mleko imate, da vam prespijo celo noč , meni to še nikoli ni uspelo. 1x na noč se zbudi, da se podojiva, to je med 1-3 uro zjutraj, tu nekje, naslednja runda pa nekje med 5-8 uro. Hvala za odgovore , Zara je včeraj kakala 4x, 2x pošteno in vsakič ni bilo čisto ok. Joj me to čakanje na rezultate ubija, Linex ji pa očitno ne pomaga, če bo počasi 14 dni, da se mučiva s to drisko . Sandra jaz bi mojega tudi , če bi malo zabluzil, pa še sneg je, verjetno sta zdaj že v objemu in sladko . Vilika te angelske perutničke izgledajo angelsko . kako je to fajn, greš tamalemu čevlje kupit, pol pa vidiš še neki za sebe, pol pa še pride pa se nič ne brani, da ne bi še on kaj imel.. pa smo izkoristili akcijo 3:2 v Intersportu pa še dvojne pike so imeli tako da sem cela pikasta... . Nauk zgodbe: tamal si naj gre sam po čevlje.. Matejchi ... Naty vse najboljše Nejcu za rojstni dan Buhtlček in Češnjica , da bo čim prej mimo. ... Karmar mislim, da je tvoja lačna. Daj ji zvečer kakšen dodatek. Saj bo pomoje spila samo kakih 30 ml, tako jaz pri Zari naredim, no včeraj je celo spila 90 ml, samo se je kljub temu zbudila ob 3.00 in je bila na joškici celih 4 min. Jaz bunda kot sova in na RR, ona pa zdaj aja . Kaja02 trenutno smo na borovničevem čaju. Noter ji dam malo glukoze in ga v enem šubu spije 50 ml, tako da ga čez celi dan spije cca 2 dcl. Vidi se ji, da je prav žejna. Oblačenje: Jaz ga oblečem: bodi dolgi rokavi, žabice, majčka, hlačke, 2krat zoknčki, pa kožuščka medota. Ko mu bom dala jutri pajaca gor, mu pa ne bom dala hlačk. Erin, tako mi oblačimo Zaro. Včeraj ko sva šli ven, sem ji čez žabe dala še ene bombažne hlačke, ki jih je poleti nosila. Se mi je tako mrzlo zdelo. Nisem pa prepričana, če bi jo spravila v lupinico z bundo. Sem novo kupila št. 80, ji je malo prevelika in še nismo testirali, kako gre z bundico noter, že prej je bila kriza z debelo jaknco. Matejchi meni so rjavi všeč. Gajka in ostale, pozabim vedno vprašat. Kaj s tem električnim aspiratorjem spravite vse muce ven? Opažam, da ima zamašen nosek (ne šmrka), samo težje diha, sploh če ima dudo v ustih oz. je na joški. Ji čistim z fiziološko in z aspiratorjem, pa je vseeno nosek pol. Ene ste celo neke inhalacije omenjale. Kdaj se sploh dajo inhalacije, bi moral v tem primeru že klicat P? Pa itak se full upira, ko ji čistim z aspiratorjem, jo pomoje bolj moti zvok aspiratorja. Nekaj razmišljam, da bi nabavila tale Baby vac. Sem šla na njihovo spletno stran, samo nikogar nisem dobila. Se ne spomnim, katera je omenjala Baby vac. Kje si ga nabavila? Nič grem vseeno počasi ajat, za je še prezgodaj, bi se do takrat, ko se zbudite ohladila