|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
29.11.2008 4:44:50   
Maja T.
user posted image

L A H K O    N O Č

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
29.11.2008 7:41:22   
Zoja Miša
DOBRO, ZASNEŽENO  JUTRO!

user posted image
Pikica spala od 23.30-5.30huser posted image  Želim vam lep vikend.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
29.11.2008 7:59:00   
anita goitan
jutroo
sneg sneg sneeeggguser posted image
Mi spali katastrofalno, je kr neki se zbujala, sva jo ob 4ih mal po stanovanju nosila, in je kmal v naročju potem kar zaninala, pojma nimam kaj to je, verjetno je kriv sneguser posted image
Lep dan, bomo meli obiske

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
29.11.2008 8:04:08   
Zoja Miša
Kaja daj ji komarčkov čaj od Hippa. Ali pa kar prekuhano vodo, če se ti zdi dihidrirana. Ampak, če dojiš, ji skoraj ne bi rabila dajati. Mislim, da v mleku dobi vsega dovolj. Jaz ji ga ne dajem. Razen res izjemomauser posted image

Vilika, user posted image  drugič pa le vprašaj, nič naj ti ne bo user posted image . Je pa to beseda iz Velenjskega konca, vsaj zdi se mi. Gajka, je, ne?

Bella, ja tako je! Sem bila od nekdaj frik za volanom in razen tega da imam slabe gumeuser posted image  uživam tudi na sneženi cestiuser posted image  Komaj čakam da vidim tvoj veseli december. Povej, kdaj bo v polnem zamahuuser posted image , pa bom takrat prišlauser posted image

Maja T, kaj vem, pri nama je sedaj po večini tako, da ponoči spi vsaj 3 ure, po večini pa od 4-5h, uspelo ji je pa tudi že 8huser posted image . In HB je tako, ker na začetku nisem skoraj nič spala, jedli na 3h, pa pumpanje in sem se ulegla, pa je bilo treba zopet jestuser posted image . Mleko pa se mi sploh zadnje čase zdi tako vodenouser posted image , ampak očitno je že o.k., ker se naje. Povej mi še, kakšen je borovničev čaj? Ali to zaradi driske? Kdaj pa ji ga daješ? In kako veš, da je otrok zainteresiran za čaj?user posted image user posted image user posted image
Električni aspirator je zakon! Malo fiziološke, da se vse zmehča in potem aspirator v noska in vse gre ven! Jaz sem navdušena. (ups, jaz nisem Gajkauser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutroo
sneg sneg sneeeggguser posted image
Mi spali katastrofalno, je kr neki se zbujala, sva jo ob 4ih mal po stanovanju nosila, in je kmal v naročju potem kar zaninala, pojma nimam kaj to je, verjetno je kriv sneguser posted image
Lep dan, bomo meli obiske

Ja sneg bo!user posted image  Pri nas je bilo zadnjič isto, ko je prvič padal. Počakaj, da se navadiuser posted image  Verjetno se je že ponoči obremenjevala, da ne bosta mogli vozičkatiuser posted image . Bo pa mami kengorujčka oprtala, a ne?

No, zdaj grem pa pakirat stvari. Vedno ko kam gremo se mi zdi, kot da gremo za en teden na dopustuser posted image . Kaj bo šele, ko bomo šli res?user posted image

Lepo soboto. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
29.11.2008 8:14:17   
gajka
Dobro jutro!

Sneeeeg! user posted image Jupi! Me ful v dobro voljo spravi, ko slišim sredi noči, da sneg plužijo. Sem čudna, kaj? user posted image

Danes grem malo v trgovino na lov za izdelki brez KM oz. nadomestki... Mi je že sama misel na kakšno riževo mleko user posted image ... Jah, če se mora, se pač mora, kajne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Električni aspirator je zakon! Malo fiziološke, da se vse zmehča in potem aspirator v noska in vse gre ven! Jaz sem navdušena. (ups, jaz nisem Gajkauser posted image )

Hvala, da si namesto mene odgovorila. Bi pa jaz tudi enako napisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2630
29.11.2008 8:25:11   
naty13
Jutro.

Bom zelo kratka. Brala nisem vse, nekaj sem, nekaj pa le preletela, zato ne bo komentarjev nič.

Smo polno zaposleni. Otroka pridna. Nejc je še mal prehlajen. Jošt se je tudi dobro držal, zvečer je bil pa tako zaspan, da sem ga komaj pomirila. Spal pa od 18h-6.30 user posted image  Sva pojedla in potem se je še mal poigral v postlci in mal podebatiral sam s sabo. user posted image user posted image user posted image  Nejc navdušen nad torto. user posted image

Še enkrat vsem hvala za čestitke.

Pa še Nejc vam torto pošilja

user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2631
29.11.2008 8:40:58   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Kakšno mleko imate, da vam user posted image prespijo celo noč user posted image , meni to še nikoli ni uspelo. 1x na noč se zbudi, da se podojiva, to je med 1-3 uro zjutraj, tu nekje, naslednja runda pa nekje med 5-8 uro.

Pri nas je zadnje 4 dni enako. To je odvisno od otročka in od obdobja pomoje, koliko spi. Naš je od prvega meseca dalje spal po 8 ur plus 2 ali 3, sedaj po novem pa spimo 5 ur plus 4 plus 1. Se mi že rola user posted image . S tem, da je na AM in bi  moral imeti dovolj. Pravijo da se pri starosti treh mesecov vse izboljša in je potem lažje, pri nas se je žal poslabšalo user posted image in vidim da nismo edini.

Grem si en kofe skuhat, ker teh 5 ur spanja ni blo nič. Dans me čaka še en težek dan, jutru pa upam da na krst uspe na polni črti.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
29.11.2008 8:52:36   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Nekaj razmišljam, da bi nabavila tale Baby vac. Sem šla na njihovo spletno stran, samo nikogar nisem dobila. Se ne spomnim, katera je omenjala Baby vac. Kje si ga nabavila?

Tule sem ga nabavila http://babyvac.si/ user posted image
Je pa res fajn, naš ima prav rad ko mu s tem čistim.

Jutro!

Mi smo spali od osmih do sedmih, zdajle pa spet spi user posted image No ja, jaz sem šla ob enajstih spat, tamalega mislim.

Mi imamo tudi nekaj snegeca, škoda da ni več. Pa škoda da je zvečer snežilo ko nismo mogli it na sprehod, se tak rada sprehajam v snegu.

Zdajle sem na pumpanju, potem ko se mali zbudi gremo pa v toti Mb user posted image

Če bi katera naročala od nexta ki ima kartico mastercard ali visa, bi se jaz tudi pridružila. Sem že naročala in imajo lepe stvari. Najboljše so mi pa Lanove skibucke user posted image

naty lepa tortica in z zamudo vse najboljše Nejcu user posted image

Prav tako z zamudo vse najboljše tudi Evi user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
29.11.2008 9:31:05   
sayuri
DObro jutro. Sem tko tečna, kot sto hudičev.user posted image L&Z sta mela žurko ponoči.user posted image  
ČAka em en kup opravil, ap ne vem, kje naj začnem. V trgovino bi morala, pa je zunaj konkreten sneg. Sem mojga nažicala, da je šel kidat, da bom z avtom iz dvorišča prišla....

Pa še lačna sm.... tko....user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
29.11.2008 9:36:58   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Če bi katera naročala od nexta ki ima kartico mastercard ali visa, bi se jaz tudi pridružila. Sem že naročala in imajo lepe stvari.

Jaz tudi!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
29.11.2008 9:53:29   
matejchi
Ryssa katere pa so Lanove skibucke??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2636
29.11.2008 10:14:01   
andrejaboris
HOj!

Da vas pozdravim in vam povem, da se bomo danes pa mi sladkali s torto. Danes pa Lan praznuje svoj rojstni dan, ker prejšnji vikend ni bilo časa. Vam jutri postrežem s torto.

Naš Enej še je kar prehlajen in upam, da bo kmalu mimo, ker se še morama cepit. Jaz pa imam navadni aspirator in tut gre fajn ven.

Lepo soboto babike in vržite se v sneg.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
29.11.2008 10:16:10   
karmar
matejchi krem. Kar pa se obiska tiče- DOBRODOŠLE v Oševljeku,.user posted image

Maja T a res misliš da bom mogla začet dodajat?user posted image  Jaz ne bi...še.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
29.11.2008 10:32:30   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tinka- ti dojiš a neuser posted image , koliko čaja pa spije Nejc  tako čez dan?

ja dojim. čaj mu dam ko se spomnem, včasih tudi par dni sam kuham čaje in mu sploh pozabim dat, spije pa ne veliko, po kapljicah.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
29.11.2008 10:33:30   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Tiste, ki ne pridete v LJ na srečanje...

.. pridemo ostale k vam domov... več vas ne bo prišlo, več obiskov bomo naredile.. user posted image ko sv. 3 kralji.. samo da nas bo malo več. Tako zdaj pa mislim da boste vse prišle, kajne?

te že čakam!user posted image

lep dan vse, uživajte na snegu, mi2 greva, je nejc reku, da bi postavu svojga prvega snežaka. in mami je za!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
29.11.2008 10:50:27   
Anonimen
  Jutro user posted image !

In tokrat je jutro tudi pri nas belo. Samo ni toliko pobelilo, da bi se dalo smučke sprobat. Je včeraj pri nas že Miklavž hodil user posted image (no, ati ) in je Erazem dobil svojo prvo smučarsko opremouser posted image . Samo ne vem, ker je ta otrok tako spremenljive volje ali bo interesa za celo sezono ali samo za eno uro in se bo ob prvem naporu ali padcu odločil, da smučal pa že ne bo user posted image . Pa saj ga ponavadi potem hitro mine in ponovno poskusi.
Sayuri - si pa res ful ful ful lepe čeveljce kupila user posted image !!! In kakšne znamke so, če ni skrivnost. Morda si napisala, pa sem jaz spregledala. Res bosta imela tvoja dva cukra luškano obuvalo in bosta najbolj "fensi" v mestu user posted image ! Pa še za nazaj sem imela namen pohvalit tvoje fotke, še posebej tisto s celo tvojo familijo user posted image !!!

karmar - zelo mi je všeč link o čeveljcih, ki si ga prilepila. Me je prijelo, da bi kakšne kar tam naročila za našega sončka za krst. Mislim, da si jim kar dobro reklamo naredila, tako da bi ti mogli že kakšno provizijo dat user posted image !

gajka - (in punce) nisem se še utegnila ukvarjat s slikami. Se bom v kratkem. Je zopet nekaj natrpanih dni na vidiku pred nami. Ne zameri vprašanju, zakaj si ti pristala na dieti - zato, ker je imel Rok težave s kakanjem ali zakaj?

tejkaz - čestitke in BRAVO user posted image za izpit! To je bilo pa res ekspresno! No, vsaj meni se zdi, da si zelo hitro prišla do te tako željene in potrebne "roza knjižice"?! (Ampak, meni čas itak nerealno beži, da se z njim tako ali tako ne ukvarjam user posted image user posted image user posted image ). Še ni dolgo, kar si pisala, da začneš s teorijo  in ....traarrraaa.....rezultat je tukaj! Sedaj se boš pa lahko pridružila tudi na srečanju v CE, a ne user posted image ?! Torej, srečno!!! Pa tortica tudi izgleda simpatično in slastno!!! Vse najboljše EVI user posted image !!!

tinka14 - super za dobro opravljen pregled in dobro prestano cepljenje! Res je pravi korenjak vaš Nejc user posted image !

bella02 - super slikce!

Zoja Miša - še nikoli menda nisem uspela pohvalit tvojo cart pupo in njeno količino ter predvsem dolžino las user posted image !!! Nisem še srečala nobenega Otmarjevega vrstnika s toliko laskov. Pa tudi tebe pričakujemo decembra v CE user posted image !

Vilika - bravo user posted image , zelo lepo sta se z mami potrudili pri peki! Super sta se spomnili za perutki. U, pa lepo snežno idilo....

Nauk zgodbe: tamal si naj gre sam po čevlje..

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Čer.....
Ma kakšne mejle jaz dobivam....
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10001
Adijo pamet, kaj nekateri izvajajo s svojimi

Pa kaj je ta tip čisto nor user posted image user posted image user posted image ?!!!! Sploh nisem pogledala do konca......idiot!!!
Sandra, decembra se pa vidimo, a ne? Pa upam, da si se vsaj malo odpočila?! Danes pa en sproščen sprehod želim, saj bo user posted image vse porihtal,  .....user posted image ....!

http://www.babiesandchildrensshoes.com/552089.html

za katero barvo naj se odločim?

Glede na to, da gre za otroške čevlje, bi se jaz odločila za vse prej kot za črno barvo. Od možnih, bi izbrala rjavo.

naty13 - lepa tortica in čestitke Nejcu!!! Vse najboljše user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: m_m

No, po dooolgem času... jst sem še med živimi

Nisem vedla, da bom uletela na srečanje! Na hitrco sem preletela slikice. NO delno srečanje. V previjalnici Tuš.

A res user posted image ?! Katero si pa srečala v previjalnici Tuš? Si srečala Tinko14 ali naju z gajko? V previjalnici sva midve z gajko naleteli na mamico s punčko avgustovko. Si bila to ti?!? Ja super, no. Torej, december v CE se obeta.....

Pa še Otmarjevi podatki. Pri 15- tem tednu je imel na posvetovalnici 6700g in 64,5 cm. Razveselil me je z zvrhano mero dobre volje, ljudem pa je namenjal nešteto očarljivih nasmeškov. Še cepljenje ga ni spravilo v jok, le malo je zastokal. Cepivo za rota virus je bil pa sploh poslastica in hec. Sva imela res lep dan user posted image ! Naslednji pregled pa imava 7.1.2009. 

Ryssa - naslednjič me pa le pocukaj za rokav user posted image !

andrejaboris - čestitke in VSE najboljše Lanu za rojstni dan user posted image ! Pa lep dan in lepo se sladkajte!

Betty – (če nisem pomešala) – To je bilo že nekaj časa nazaj, vendar nisem uspela napisat. Lepo tortico ste imeli! (tista z 3D dekoracijo - ene bele kocke in  medvedek.... Kje ste jo pa naročili?

MajaT - kak cuker je tvoja mala user posted image !

Ta teden je bil Erazem doma, ker je zbolel. Pa da niti ne omenjam zmedo s temi termometri, ko pa vsak kaže kakor se mu zljubi...Imel je nekaj dni tam okrog 40 stopinj, ampak eni termometri so kazali krepko več, drugi manj.....no, tako kot ste pisale. Prava zmeda!

Tako, zdaj bo pa res dovolj. Po vsej verjetnosti gremo danes v MB malo zapravljat. Še prej pa moram pogledat kako gre Erazmu, je šel sprobat smučarsko opremo na, pri nas, mikro sneg user posted image .

Sem tako dolgo brala in pisala, da se je tisto "jutro" na začetku spremenilo že v "lep sončen in z malo snežnega prahu posut dan". Lep dan vsem!......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 29.11.2008 11:01:52 >

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
29.11.2008 10:51:33   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Če bi katera naročala od nexta ki ima kartico mastercard ali visa, bi se jaz tudi pridružila. Sem že naročala in imajo lepe stvari.

Jaz tudi!user posted image

JAz tudi. Bi rabila ene hlače za LOvra, ki jih v Londonu niso imeli, na spletu pa so. Poštnino bi si delile user posted image  No, katera se javi user posted image

Aj,a še to. A katera prodaja smuči, pancarje za otroke. user posted image  Rabim smuči 80cm dolge in pancarje št 30-31. MAtejchi, nisi ti nekaj prodajala?

Pablo, čeveljči so od Nexta
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/14
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/30/15

< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.11.2008 10:56:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.11.2008 11:05:46   
Anonimen

Sayuri - hvala! Aja, next sem opazila, da ste ga omenjale, samo nisem vedela, da so čeveljci tudi od next-a. Res so ful njami cart user posted image !

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.11.2008 11:07:51   
sayuri
Prejle zunaj...

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
29.11.2008 11:29:48   
Erin
Lep zasnežen dan vam želim...

kot prvo...buhtlčk in Češnjica - pozdravite se!user posted image user posted image
Alergije - upam da pri vseh kmalu minejo.user posted image
sandra - u rit tvojega sun pa mu reč da bo v takih primerih to edino bližnje srečanje s tebojuser posted image Grrrrrrrrr...
ZojaMiša - moj se tudi rad po snegu vrti z avtom...ampak nekje na varnem kraju- prazno parkirišče in pa sam seveda.user posted image Ne vem zakaj vam je to tako v užitek...jaz sem počutim kot da bi bila v gardalanduuser posted image user posted image Mi slabo rata.
Srečanje - ne vem če pridem - sneg kot razlog in pa ne vem če bom imela prevozuser posted image

UF SNEŽI....user posted image user posted image Ga mamo že okoli 35 cm. Pa ve?

Punce, a veste ko sem vam že teden dni govorila da malega krči pa da se spet zbuja ponoči in je tak siten... Očitno nimam tolk hranljivega mleka ... Sva mu včeraj dala ob 8 zvečer 200 ml umetnega mleka (
in je vse spil na eks in potem ves srečen SAM zaspal in spal 12 ur do danes 9.user posted image user posted image user posted image Tudi prebava ga ni matrala. Mamo pa Hipp  Probiotisch- mu očitno pomaga.user posted image Bo treba dodajat ja...obdobje uvajanja se hitro približuje. Moje mleko ni več dovolj čeprav ga imam še veliko... ni dovolj nasitno očitno.

Pa stolček smo naročili- Peg Perego Pappa Diner - peščene barve, kolekcija 2009.Ni drag pa ful lep je... Ampak GLAVNO je da ga v kuhijno spravimouser posted image user posted image

user posted image
Vilika - kako lepi piškotki..mljask...sem lačna postalauser posted image
ČAj smo začeli piti popoldne tud mi... je očitno žejen, kar se mu je poznalo tudi na mečavi. Potrebuje pa samo kakih 30 ml in je dobro. user posted image

Naš tudi smrka samo s tistim aspiratorjem s katerim sam ven vlečeš nismo veliko ven spravili in smo kupili unega za na sesalec. Danes sprobamo...me zanima kako bo.user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
29.11.2008 11:35:15   
Krysia
En lep zasnežen dan vsem skupaj!

No, lekadol je prijel (hvala vsem za info ...), tko da me glava ne boli več.

Nimam glih velik časa, ampak vam moram povedat, da jaz našega otroka ne razumem več. Kravic noče past (no, včeraj mu je ratal za čist mal časa), ampak zdej se mi je pa začel s hrbta na trebuh obračat user posted image Sej mu še ne rata - ma pretežko rit user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak obrne glavo pa noge pa roke si fajn podstavi, pol ga pa rit zezne user posted image . Sam res ne razumem, no ... pa sej nimam nič proti - pol mu mal pomagam, sam ga je treba potem hitr nazaj obrnit, drugač je vik in krik ...

Gajka, tole z dieto pa ni nič prijetno ... user posted image user posted image Ena kolegica mi je rekla, da je ona 7 mesecv jedla za zajtrk kruh in domačo marmelado, ker nič drugega ni smela zarad te diete ... Upam, da boste vi kmalu ugotovili, da to ni to, če pa je, naj čimprej izzveni! Mene bi po moje glih pobral brez mleka ... No, upam, da vsaj meso ješ, ker drugač bi znalo biti kar naporno ...

Uuuu, sayuri, kolk tvoj Filip uživa v snegu user posted image

Matejchi, obljubim, da pridem na srečanje (če ne pride kaj vmes) ... sm tok blizu Supernove doma, da se bojim, da mi boste res uletele user posted image .

No, šibam ... se tipkamo, če bo Rok pustil user posted image

P.S: se opravičujem vsem, ki vas nisem uspela pokomentirat, ampak prebrala sem pa res vse ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
29.11.2008 11:35:29   
matejchi
Hallo jaz sem se  s tistimi čeveljci malo hecala.. meni so obupni... no mogoče na nogi bi še šlo, prav tako mi je grozno videt majhno punčko (manj kot 1 leto) z uhančki... se pardoniram, ker sem izrazila svoje mnenje... mogoče pa kakšni izjemoma paše.. Čehi to terajo na polno pa natikače pa štunfi jao bože..

Sayuri koliko je pa velik Filip, da rabi 80, čevlje pa 31? Naš ima letos smučke 100, kar pride nekje pod nosom, ker naj bi bile med nosom in brado.. velik je pa 112. Smo pa že vse prodali, pancarji so pa itak bili 27 številka, mam pa še ene dolžine 160 mm, mislim da je to 25/26 noga.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 29.11.2008 11:38:45 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
29.11.2008 12:15:45   
Erin
Evo malo zimske idile:user posted image
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: ***Avgustovčki '08 MySpace and Orkut Happ...
29.11.2008 12:30:06   
matejchi
Vsem malčkom, ki ste praznovali in praznujete ....
user posted image

iskanje tudi tebiiiiiii...
user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: ***Avgustovčki '08 MySpace and Orkut Happ...
29.11.2008 13:04:07   
iskanje
Matejchi hvala lepa za lepe želje ,vsem skupaj en lep vikend,bi kaj več napisala ma imamo dns mal fešte tako da sem se samo mal javla da vam zaželim lep vikend

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?