mogant
|
sandra jaz jih še zdej ne ločim , mal heca, ampak ja ni blo tako enostavno na začetku... če enojačni dvojčki nimajo iste kilaže, potem jih ni težko ločit, zato ponavadi rečejo mamice, da jih ne bi mogle zamenjat, ker recimo že pol kile se pri dojenčku pozna... moji so bli pa prvo leto narazen samo 100 gramov, tako, da jih je bilo v začetku res težko ločit pa še jok so imeli enak... zdej jih jaz ločim uglavnem po mimiki, po nasmehu, ima pa Nik pol kile manj kot drugadva in se tudi vidi, ker nima tako polnih ličk... jih pa tudi jaz komot zamešam, če ne pogledam dobro, sploh, če jih ne vidim v obraz... na uni sliki 19, je pa po mojem pluval in so imeli eno fazo, takrat ko sva začela uporabljati besedo ne, da so kar planili v jok, ko so videli ta resni izraz na mojem obrazu, je blo pol še meni hudo, cukrček ja delam v LM in res naj bi bila v našem časpopisu, le, da nisem nikoli dobila tistega izvoda, še zdej sem jezna, ker so mi jih odkar sem na porodniški vedno pošiljali domov po pošti, za tisti izvod so pa rekli, da mi ga bodo dali osebno ja in še zdej ga nimam kako pa ti poznaš naš časopis, a imaš sorodnike, ki delajo v LM? Lina ne, mislim, da nisem kaj dosti razlagala o moji nosečnosti in porodu, sej počasi boste vse zvedle, sem lahko tle do jutri, če bi hotla vse napisat , sem pa na pregledu nuhalne šele zvedla, da nosim trojčke, tako, da je bil hud šok, nisem nikoli niti o dvojčkih razmišljala... tako se mi je zdelo neverjetno, da sva šla isti dan še k enemu ginekologu, da mi je potrdil moje stanje , napoved je bila pa taka: prva ginekologinja mi je rekla, da bodo tri punčke, še isti dan par ur kasneje je pa drugi ginekolog napovedal tri fantke, ampak itak sem vedla, da je dvanajsti teden še prezgodaj, da bi lahko določili spol... sem pa tam v dvajstem tednu, ko so mi potrdili, da bodo trije fantki bila najprej kar malo žalostna, zakaj pa ne more bit vsaj ena punčka... ampak zdej vse bolj kaže, da so enojačni, tako, da v tem primeru itak ni dileme, so lahko samo istega spola... aja sem pa jaz že od nekdaj slutila, da če bom imela otroke, da bosta dva zagotovo fanta, tak občutek, sem imela zadnjih nekaj let, o tretjem otroku, pa takrat sploh še nisem razmišljala annie in 123a hvala za komplimente... sej pa nisem za vse sama, mi mož res fuuul pomaga, ponoči vstaja več kot jaz, se skoraj vedno tudi jaz zbudim, ko kakšen joka, pa vseeno mi veliko odtehta...
|