|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
21.11.2008 11:59:39   
aljab
Pozdravček še od mene!

Ta teden sem na dopustu in mam mal časa, da vas preberem.

Drugače smo mi v redu. Zelo delavno. Janinči je veliko v vrtcu, ker se oba voziva...je pa pravi mali vragec. Same neumnosti ji gredo po glavi. Malo sva tud z atijem kriva, ker ne moreva obdržat resnega obraza, ko jo karava. No ja...bo pač navihanček. Hodi že kak mesec in spleza tudi že povsod.
Pričenja tud čvekat na veliko....ampak samo doma. Najboljša mi je ko jo kaj vprašaš in ona odkima in reče ne. Sploh če jo vprašaš če gre spat.
Pred štirinajstimi dnevi sva se odločila in ukinila dudo. No eno noč smo poslušali dretje, od  takrat naprej  pa spimo celo noč. Luksuz!!!!!!!!!! Priporočam!!

Glede čevljev se jaz kar strinjam z Guppy. Mam pa srečo, da je mala vse podedovala od sestrične in ji bo številka čez kak mesec ravno prav. Smo pa copatke zdaj že tretje kupili (en par za v vrtec, enega za doma......noro).

Drugače tud moja nosečnost kar šiba. Sem že 20. tednov in kar okrogla. Ampak ni časa razmišljat o tem. Malo enako nosim okrog  kot prej, edino sprehodi so bolj znanstvena fantastika...ker mene vse dol tišči in ker preprosto ni časa. Mony79 te občudujem, ti maš sploh malo razliko!!!!!!!!!!!!!!

123a super slikce!user posted image

Guppy tvoje pa tudi!!user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.11.2008 12:27:12   
guppy
OOOOOoooooooooojjjj, alja :) lepo te je videt po tako dolgem času. Tudi jaz uživam na dopustu - zadnje dni pred odhodom v službo. No ja, tisto "uživam" je bolj relativno user posted image Kdaj se kaj srečamo? Prav predstavljam si te s trebuščkom :)) Iiiiiiiii!

No, danes sem presenečena ugotovila pri nas v vrtcu, da je ena punčka iz naše skupine, ki je dva meseca starejša od MM takooo pridna, da že zna povedati svoje ime! A ni to lepo?? Tako blizu smo že, da naši malčki kažejo s prstki koliko so stari in povejo, kako jim je ime.
Iiiiiiiiiiiii!

user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.11.2008 13:12:47   
annie
Evo, pa sem končno izbrala slike za razvijat, kar 650 slik bom dala razvit user posted image . Je pa res, da jih imam samo do 4m razvite ostalo pa še nič. Sem razmišljala, da sama toliko slik še v svojem celem življenju nimam, kot pa jih do sedaj samo Nik ima user posted image

Pa od 14m sem jih dala še sem v album: http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11863

Sedaj pa moram še izkoristiti čas za kuhaje, dokler spi, potem pa greva v šoping...moram it po neko darilo za sestrično, ker bo čez vikend praznovala.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 778
21.11.2008 13:44:20   
sandra85
dan, mi smo iz sprehoda, dragi uspava Eneja, js pa pripravljam kosilo. ja pozno bo kosilo, ker je Enej malo prej jogurt pojedel

guppy, ja že tako veliki souser posted image
annie fulll lepe slikice!!! kake učke...user posted image ima pa isto trenirkico kakor Enejuser posted image (H&M user posted image user posted image )

babyrok
, .....čakam tvoje slikice..................user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.11.2008 13:45:35 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.11.2008 14:24:25   
lemavrica
Annie lep lep user posted image

Jaz upam da mu bodo Superfitke št. 21 prav, ker ima zaenkrat čeveljčke št. 19. Ma sej s debelimi nogavicami bodo pa ravno prav. Jaka pa bo šel tudi v sneg, če mu bo pasalo in ravno zato rabimo orenk čeveljčke. Tianna hvala user posted image

Ana b sem pripravljena na to da bomo sedaj nekaj časa brali deklaracije. Na kaj pa moram bit pozorna še poleg laktoze in sirotke. Sej mi lahko na ZS pošlješ če imaš čas in voljo.

Naš mišek se je začel ful stiskat, zjutraj ko ga oblačim se dvigne na nogice im me objame okoli vratu in se stisne. Pa med hranjenjem se stiska, pa na splošno je ratal crkljivček. To od zadnjič ko sva bila v bolnici.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.11.2008 14:55:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Naš mišek se je začel ful stiskat, zjutraj ko ga oblačim se dvigne na nogice im me objame okoli vratu in se stisne. Pa med hranjenjem se stiska, pa na splošno je ratal crkljivček. To od zadnjič ko sva bila v bolnici.

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.11.2008 20:38:17   
buškica
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11854&hash=2c2812b687b084a499ca7f1c6af8f84e

Evo še našo pupo na ogled postavim.

Mi smo ok, pri 15 mesecih imamo 8500g in smo veliki 77 cm. Drugače pa smo kar naprej na terenu. Vsak teden imava fizioterapijo, vsak drugi teden delovno terapijo, pa še tedensko posebno telovadbo. Vmes pa še kontrolne preglede.kardio pregled je bil uspešen. srček je ok oz se pravi, da se od lani ni nič spremenilo. Vesela sem da se stanje ni spremenilo na slabše.
Drugi teden imamo še gastro pregled, da vidimo, v kakšnem stanju so njeena ledvička in jetra.
Napadi epilepsije so ponehali in sedaj ukinjamo eno od zdravil.
V glavnem se stanje izboljšuje. Še vedno pa ne vem kaj pomeni spanje. Nisem se naspala že od 3 meseca nosečnosti. pa še nič ne zgleda, da bi naša bejba spala ponoči celo noč. Še vedno vsaj 3 vstaneva ponoči. sedaj ko je bila luna,,je bila pokonci kar 4 ure skupaj. Tako, da sem kot zombi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pleničke: 4(Mulerjeve)
Voziček, se vedno ga ima rada
Hoja: še ne hodimo, se pa postavljamo na noge
čeveljčki:pojma nimam kaj kupiti

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.11.2008 20:41:49   
lemavrica
Buškica a to imate samo pregled krvi in vode ali še kaj drugega? Upam da bo vse ok in user posted image  za srčka in postavlanje na nogice.

Lepe slike, lepa Gaja

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.11.2008 20:45:09 >

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.11.2008 22:02:11   
sandra85
buškica super, da vam gre na bolje!!! slikice so pa krasne!!! eno user posted image za vas

Neposredna povezava do sporočila: 784
21.11.2008 22:44:53   
buškica

Ne vem kako bo, verjetno samo kri in vodo. Če po pa še UZ bo pa naravnost fantastično.

< Sporočilo je popravil buškica -- 21.11.2008 22:45:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 785
22.11.2008 13:53:43   
lumpa6
oj

no pa imamo , mož si je v službi poškodoval nogo, tako da sem sedaj za vse sama, jure ima vročino, žiga kašlja, saša je pobegnila k babici, klaudija se trma k bi rada v cirkus, pa mi ni jasno kako naj še to speljem,

buškica imaš pa lušno pupo, celo intelektualkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.11.2008 16:57:06   
aljab
Lumpa user posted image user posted image user posted image . Izgleda da je danes tak dan. Bi tud jaz klicala  mami 113 in šla v kopel za par ur. Če bi se le dalo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.11.2008 20:35:58   
sandra85
večer!

lumpa user posted image

mene pa je na sprehodu burja prepihala in me mal glava boli...dragi uspava Eneja, js pa sem si privoščila en breeezeruser posted image
z dragim bova pol pogledala film the house bunny, baje je dobra komedija in se zraven nažrla čipsauser posted image

mirno noč vsem!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.11.2008 8:20:59   
Anonimen
Jutro!
To noč smo super spali. Zdaj kuham kavo, čmrljček se igra.

ana b, hvala!

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
23.11.2008 10:34:53   
LINA31
Jutro vsemuser posted image ,
midva sva prišla iz enega dolgega sprehoda. Je prav fajn. Na sončku je prijetnouser posted image . Dragi je šel delat, imajo kar gužvo, zaradi nove akcijeuser posted image .

Žan bo šel kmalu spat, jaz pa sem za kosilo pripravila.Dobili smo 8. zobekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.11.2008 10:54:16   
lumpa6
mi imamo tudi 8 zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 791
23.11.2008 21:06:07   
lemavrica
Čer,

smo na drugo stran padle.

Mi smo našemu pišku včeraj kupili čeveljčke, nisva vzela Superfitk ampak ene druge, ki so bile HB pol cenejše, pa ravno tako so ful tople in nepremočljive. Jaz pa sem končno našla škornje zase. Tako da pri meni je božiček zelo zgodaj hodiluser posted image . Za Miklavža sva mu kupila stolček in mizico iz Ikee.
Zvezda71 hvala user posted image

Mislim da smo dobili tudi 12.zobek, ne vem točno ker ne pusti pogledat. Hodi že ful, sedaj prehodi skoraj celo sobo. Tako da jaz bi rekla da je shodil, ker naredi več kot pa samo par korakov.Zame je itak shodila prvi dan ko je začel brez opore delat korake.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.11.2008 9:57:48   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Ta teden se Rok vztrajno zbuja ob 5.30 uri in če bo jutri isto....danes mu bom celo popoldne razlagala, da smo jutri doma in da lahko mirno spi vsaj do 9. ureuser posted image

Kako je bilo? Ste se kaj bolj naspali?

Jaz se pa javljam iz službe. Danes si bom privoščila bolj ležeren dan. Pravkar je začelo orng snežit v Ljubljani. Upam, da bom našla pot domov. user posted image

Kako lepe slikice. Buškica, Anni, Sandra..... user posted image user posted image

dreamz user posted image user posted image user posted image  sebastijanu, zdaj pa bo dela....

Midva sva bila v soboto v kinu v Planetu Tuš v Celju in ni bilo ne duha ne sluha o finančni krizi. Sploh se ni blo placa kam usest za pijačo. Ampak je vseeno pasal en fraj večer. Maks pa je pridno spančkal pri babici. Celo noč. Sem že rekla, da bo še doma spal v prenosni posteljici. user posted image

alja b user posted image  za odvajanje od dude. Sem že jaz tudi razmišljala ali bi to uvedli oz. kdaj bi bil primeren čas?

helena  user posted image  za odvajanje od nočnega hranjenja. In seveda super, da zdaj spite celo noč. Včasih je kar potrebna trda roka.

pleničke - sem zadnjič kupila slučajno v hoferju 4 in so kar večje od mullerjeve 4, da pa ne govorim o pampersovih 4kah. In so mi vredu, te hoferjeve, tako da grem še po njih. Cena pa je enaka mullerjevim.

Grem zdaj mal delat.........user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.11.2008 10:52:43   
babyrok
December06 - že v petek sva se z mojim zmenila, da on vstane v soboto, jaz pa v nedeljo. In v soboto je blo vredu, spal je do 7 ure ampak v nedeljo se je začel oglašat že ob 5 uri in ob 6 sva vstala, ker ni hotel niti pri nama v postelji ležat, niti na kavču...on bi se pač igral. Nakar sem ga oblekla, mu dala en kup igrač in se je igral. Potem sem mu dala za jest in napol pripravla za kosilo, da sem izkoristila časuser posted image  . Ne vem kaj je to, upam, da bo kmalu minilo, ker tole je mal prezgodaj za čez vikend:-)

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.11.2008 14:29:51   
babyrok
Sneg, sneg, sneg user posted image

Full mi je žal, da nisem bila zraven našga pikca, ko je zagledal padati sneg...že lani ga je kar neki gledal ampak itak še ni vedel zakaj se gre, letos je pa po moje veselje in njegov "oooooo"user posted image

buškica, zelo lepe slike. Kje ste kupili modrega konjička oz. oslička? Super, da je tvoja pikica full boljše. Držim pesti, da nadaljnje preizkave pokažejo, da je vse ok.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 795
24.11.2008 19:23:46   
LINA31
A vas je zasnežilouser posted image user posted image ? Je bilo kar pestro napoti domov. Predvsem počasnouser posted image . Še dobro, da imamo škornjčke, ker Žana smo komaj notri spravil, samo stal je in gledal kaj pada z nebauser posted image .

Drugače smo pa fajn. Žan že spi. Dragi je pred TV-jem, zdaj grem pa še jaz.
Zadnje dneve mi tolk sladko paše, da je grozn. Se moram prav brzdat, drugače bodo šle spet kile goruser posted image .

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.11.2008 20:36:34   
babyrok
LINA31 - user posted image

Evo, nekaj slikc

Roky spančka že eno uro, jaz delam mal red po stanovanju, dragi na fitnesu...

Nočko vsem

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.11.2008 21:02:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
Zadnje dneve mi tolk sladko paše, da je grozn. Se moram prav brzdat, drugače bodo šle spet kile goruser posted image .

kaj se dogaja??????????? js že 4 dni jem samo čokolado pa piškoteuser posted image user posted image user posted image sem se zjutraj kr malo počutila napihnjeno in sem stopila na vagouser posted image user posted image user posted image user posted image 3 kg sem šla gor in to samo zaradi te proklete čokolade! bom mogla spet mal potelovadit vsak večer

dan je user posted image , niti stopili nismo ven, ker je itak vse mokro in skozi dežuje, pa piha.......tako, da smo preživeli dan v stanovanju
grem likat....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 798
24.11.2008 21:14:11   
babyrok
Kaj pomenijo te srčki pod slikami?

Tu naj bi bile slike

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11947&hash=9eff0bc77e7b2daadfc0eb81680f0692

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11948&hash=df348606bdcd4846b1fae837e3af0a98

< Sporočilo je popravil babyrok -- 24.11.2008 21:16:17 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.11.2008 21:46:32   
sandra85
babyrok lepe slikice!!! nevem, kaj pomenijo uni srčkiuser posted image

zdaj pa grem žago 5 gledat user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?