|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 20:29:36   
Anonimen
Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
28.11.2008 20:29:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Ne,sej jo za kam it ne oblačim v oblekce.To roza sem ji dala sam za slikat gor,tisto oblekco,ki ima na črnobeli slikci pa je imela za krst.To je pa tud vse kar se oblekc tiče pri nas.Sem se že ustrašla,da se kej norca delateuser posted image  iz mene.user posted image

Ej, meni se zdi mala v oblekicah res srček user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.11.2008 20:30:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

Tole dons je bla res popestritev ja user posted image . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori user posted image user posted image .

Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram.

user posted image user posted image  ja še celo eno slikco je prilimala. Sta si res podobni Maji na slikahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
28.11.2008 20:30:42   
Anonimen
Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori .

zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale user posted image user posted image

nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
28.11.2008 20:31:02   
špelin@
Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.11.2008 20:31:32   
Katina

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.11.2008 20:31:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8

user posted image  je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo klinikouser posted image kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokornuser posted image  eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta goruser posted image user posted image

Joj, kako je luškana. A zraven je pa Pika Nogavičkauser posted image ?

(odgovor članu NOSEČNICA8)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.11.2008 20:31:47   
Anonimen
Pa tisto drugo slikico je že odstranla.Res sem to sliko že vidla v enih cajtengah,nevem zdi se mi da v Lady.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
28.11.2008 20:33:18   
sesil
sem bla že na terenu, se je aneja nekaj oglašala s posteljice.

žanka, lepo da se javiš.
a una kao nova pa blefira, ma svašta. očitno eni namajo kaj za delat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.11.2008 20:33:36   
Estrella*

Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori .

zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale user posted image user posted image

nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.11.2008 20:33:40   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image  je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo klinikouser posted image kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokornuser posted image  eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta goruser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v ozadju pa gospod Ficko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
28.11.2008 20:34:14   
NOSEČNICA8
o kom to govoriteuser posted image  kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicahuser posted image

MOJA DVA SRČKA

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.11.2008 20:34:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

Ja danes sem se pa res lepo zabavalauser posted image Moj dragi pa ima sitnico čezuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 538
28.11.2008 20:34:53   
Anonimen

No naj pride še k vam mal popestrit zadevouser posted image user posted image user posted image .

Zvohala jo je pa Špelin@ v momentu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
28.11.2008 20:36:13   
Estrella*

o kom to govoriteuser posted image  kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicahuser posted image

Ma o eni namišljeni majčiciuser posted image  Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si user posted image ?

(odgovor članu NOSEČNICA8)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.11.2008 20:36:21   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
28.11.2008 20:38:17   
Anonimen

Ma o eni namišljeni majčiciuser posted image  Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si user posted image ?

z bujno domišljijo.

Sam res a veš kaj vse lahko fašeš v toplicah,ginekologi to ne priporočajo

Neposredna povezava do sporočila: 542
28.11.2008 20:39:12   
kasso

sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala user posted image ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.11.2008 20:40:38   
sesil
meni pa se s to namišljenko ne da ubadat.
v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.11.2008 20:41:13   
tilči
tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalkauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.11.2008 20:42:53   
sesil
jaz meljem že mandarineuser posted image

endomy, mene si tudi spregledala. bi bla rada tvoja prijateljica (slike)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.11.2008 20:43:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

meni pa se s to namišljenko ne da ubadat.
v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac.

Ne vem, jaz sem za , sam sneg ne sme padatuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.11.2008 20:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala user posted image ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročkauser posted image

pa sej sm ti ZS poslala. A nism?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
28.11.2008 20:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
28.11.2008 20:46:13   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?