Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:29:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Ne,sej jo za kam it ne oblačim v oblekce.To roza sem ji dala sam za slikat gor,tisto oblekco,ki ima na črnobeli slikci pa je imela za krst.To je pa tud vse kar se oblekc tiče pri nas.Sem se že ustrašla,da se kej norca delate iz mene. Ej, meni se zdi mala v oblekicah res srček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj. pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori . Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram. ja še celo eno slikco je prilimala. Sta si res podobni Maji na slikah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori . Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram. zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:31:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila. Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer Ampak se je bilo fino malo pozabavati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:31:32
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanka Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:31:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo kliniko kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokorn eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta gor Joj, kako je luškana. A zraven je pa Pika Nogavička ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tisto drugo slikico je že odstranla.Res sem to sliko že vidla v enih cajtengah,nevem zdi se mi da v Lady.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:33:18
|
|
|
|
sesil
|
sem bla že na terenu, se je aneja nekaj oglašala s posteljice. žanka, lepo da se javiš. a una kao nova pa blefira, ma svašta. očitno eni namajo kaj za delat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:33:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori . Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram. zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:33:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo kliniko kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokorn eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta gor Joj, kako je luškana. A zraven je pa Pika Nogavička ? v ozadju pa gospod Ficko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:34:14
|
|
|
|
NOSEČNICA8
|
o kom to govorite kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:34:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: žanka Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila. Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer Ampak se je bilo fino malo pozabavati Ja danes sem se pa res lepo zabavala Moj dragi pa ima sitnico čez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori . Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram. zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš? No naj pride še k vam mal popestrit zadevo . Zvohala jo je pa Špelin@ v momentu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:36:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 o kom to govorite kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicah Ma o eni namišljeni majčici Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo kliniko kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokorn eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta gor Joj, kako je luškana. A zraven je pa Pika Nogavička ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 o kom to govorite kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicah Ma o eni namišljeni majčici Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si ? z bujno domišljijo. Sam res a veš kaj vse lahko fašeš v toplicah,ginekologi to ne priporočajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:39:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj. pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:40:38
|
|
|
|
sesil
|
meni pa se s to namišljenko ne da ubadat. v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:41:13
|
|
|
|
tilči
|
tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:42:53
|
|
|
|
sesil
|
jaz meljem že mandarine endomy, mene si tudi spregledala. bi bla rada tvoja prijateljica (slike)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:43:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni pa se s to namišljenko ne da ubadat. v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac. Ne vem, jaz sem za , sam sneg ne sme padat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj. pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročka pa sej sm ti ZS poslala. A nism?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalka o nov avatar. Luštkana fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:46:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalka o nov avatar. Luštkana fotka Hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?