Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:46:37
|
|
|
|
sesil
|
sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec. aneja nekaj kašlja. upam da ne bo kej pobrala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:47:01
|
|
|
|
tally
|
Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki ..........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:48:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalka o nov avatar. Luštkana fotka Hvala Sem jo en cajt gledala, pa niem bila čist zihr, da je nova Luškan avtar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:48:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki .......... Ali jo kaj matra?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:48:51
|
|
|
|
tally
|
Tilči za zobeka in lep avatar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki .......... Je pa res mal pojedla. da bo jutri bolje jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:49:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki .......... Ali jo kaj matra? Nič ni videti, je vesela bi se igrala samo jesti noče in piti seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:49:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki .......... joj, tally vem kako se počutiš mogoče bo ponoč nadoknadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:52:49
|
|
|
|
sesil
|
anitka, super pridobitev. voziček mislim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:54:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec. aneja nekaj kašlja. upam da ne bo kej pobrala. Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:55:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer! Vidim da ste imele pestro danes . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč. Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smeti .. Zdej že spi, vsaj neki .......... joj, tally vem kako se počutiš mogoče bo ponoč nadoknadila Ma ful sem slabe volje pa sej ti veš kako to gre, bolj se trudiš manj poje. Sej zdej mi je malo lažje k sem se spihala. Ne vem vse drugo nosi v usta in žveči ko pa vidi flaško al pa žličko jih zapre. Pa nič ne kaže na zgornje zobke, nobenih pikic v ustih. Uh upam na čimmanj takih dnevov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:56:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec. aneja nekaj kašlja. upam da ne bo kej pobrala. Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilo Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:58:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec. aneja nekaj kašlja. upam da ne bo kej pobrala. Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilo evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:58:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: žanka Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila. Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer Ampak se je bilo fino malo pozabavati Ja danes sem se pa res lepo zabavala Moj dragi pa ima sitnico čez Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet Sem te skoraj morala po nagi riti tally, a tako malo je pojedla... No, vseeno zadosti, da ne bo shirala, tako da se kar potolaži Očitno je imela slab dan, jutri bo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
MA O ČEM VE TOOOOOOOO??????????????? Več berem manj mi je jasno???????? Obrazložitev plisssssssssss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober vecer, kot kaze bom morala prebrati 40 strani ... ja vrajt. Jaz sem zmatrana kot... danes dopoldan obicajna " nedeljska opravila" in ker se blizajo prazniki in pocitnice sem sla se po fasengo in tako je slo celo popoldne. Je pa vsaj nekaj dobrega od tega imam superge... In glede na to kok so kostali jih bom pa res mogla nosit... V ponedeljek zacnem, itak. Ali mi lahko ena obrazlozi kako dodam ljudi pod prijatelje v albumu???Ker ocitno ne znam in sem prevec utrujena za raziskovanje... Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko...ker se mi zdi da bom kar na kavcu pristala in mal oddremala dokler dragi ne pride.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:00:33
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@... a delaš Kegla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:01:05
|
|
|
|
špelin@
|
Jaz že vnaprej vem, da bo naša noč adijo pamet... IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči. Estrella*, tudi za Aljo IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanima Hvala za info
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:01:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos MA O ČEM VE TOOOOOOOO??????????????? Več berem manj mi je jasno???????? Obrazložitev plisssssssssss A nisi prebrala ZS-ja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:02:18
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet Sem te skoraj morala po nagi riti po čem si jo pa pogruntala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:02:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko... Obilo zabave ti želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:02:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos MA O ČEM VE TOOOOOOOO??????????????? Več berem manj mi je jasno???????? Obrazložitev plisssssssssss sem ti zs poslala, pa poklič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:02:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec. aneja nekaj kašlja. upam da ne bo kej pobrala. Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilo Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanima Ja za tole mazilo Nisita sem jaz tudi brala na eni temi da je ful fajn. Bom mogla mal it v nabavo do lekarne ker prihajajo taki šmrkavi cajti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:03:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@... a delaš Kegla? O seveda, si ne dovolim pozabit. Pa ti? Kdaj imaš kontrolo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 21:04:20
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Mislim, da bo tudi naša noč ohoho . Že uspavanje mi je vzelo veeeeeeeeeliko energije. Pa križ me boli ko . Ja hvala za pohvalo našega novega vozička A ga še katera morda ima? O vidim, da ste nekoga že dobile
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?