|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 20:46:37   
sesil
sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec.
aneja nekaj kašlja. user posted image upam da ne bo kej pobrala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.11.2008 20:47:01   
tally
Večer!

Vidim da ste imele pestro danes user posted image user posted image user posted image . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč.

Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek user posted image . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smetiuser posted image ..

Zdej že spi, vsaj neki ..........

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.11.2008 20:48:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalkauser posted image

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Sem jo en cajt gledala, pa niem bila čist zihr, da je novauser posted image  Luškan avtaruser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.11.2008 20:48:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Večer!

Vidim da ste imele pestro danes user posted image user posted image user posted image . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč.

Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek user posted image . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smetiuser posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali jo kaj matra?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.11.2008 20:48:51   
tally
Tilči user posted image za zobeka in lep avatar.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.11.2008 20:49:04   
Anonimen

Večer!

Je pa res mal pojedla.user posted image user posted image user posted image  da bo jutri bolje jedla

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
28.11.2008 20:49:49   
tally

Večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali jo kaj matra?

Nič ni videti, je vesela bi se igrala samo jesti noče in piti seveda.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.11.2008 20:49:56   
Estrella*

Večer!

joj, tally vem kako se počutišuser posted image mogoče bo ponoč nadoknadilauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 558
28.11.2008 20:52:49   
sesil
anitka, super pridobitev. voziček mislim.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
28.11.2008 20:54:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec.

Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 560
28.11.2008 20:55:02   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Večer!

joj, tally vem kako se počutišuser posted image mogoče bo ponoč nadoknadilauser posted image

Ma ful sem slabe volje pa sej ti veš kako to gre, bolj se trudiš manj poje. Sej zdej mi je malo lažje k sem se spihala. Ne vem vse drugo nosi v usta in žveči ko pa vidi flaško al pa žličko jih zapre. Pa nič ne kaže na zgornje zobke, nobenih pikic v ustih. user posted image Uh upam na čimmanj takih dnevov.

Neposredna povezava do sporočila: 561
28.11.2008 20:56:32   
tilči

Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilouser posted image

Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
28.11.2008 20:58:49   
sesil

evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči.

Neposredna povezava do sporočila: 563
28.11.2008 20:58:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: žanka
Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

Ja danes sem se pa res lepo zabavalauser posted image Moj dragi pa ima sitnico čezuser posted image user posted image user posted image

Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet user posted image  Sem te skoraj morala po nagi riti user posted image

tally, a tako malo je pojedla... user posted image  No, vseeno zadosti, da ne bo shirala, tako da se kar potolaži user posted image  Očitno je imela slab dan, jutri bo bolje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
28.11.2008 20:59:12   
Anonimen
MA O ČEM VE TOOOOOOOO???????????????

Več berem manj mi je jasno????????

Obrazložitev plisssssssssss

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
28.11.2008 21:00:16   
Anonimen
Dober vecer, kot kaze bom morala prebrati 40 strani ... ja vrajt.

Jaz sem zmatrana kot... danes dopoldan obicajna " nedeljska opravila" in ker se blizajo prazniki in pocitnice sem sla se po fasengo in tako je slo celo popoldne.

Je pa vsaj nekaj dobrega od tega imam superge... In glede na to kok so kostali jih bom pa res mogla nosit...

V ponedeljek zacnem, itak.user posted image

Ali mi lahko ena obrazlozi kako dodam ljudi pod prijatelje v albumu???Ker ocitno ne znam in sem prevec utrujena za raziskovanje...

Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko...ker se mi zdi da bom kar na kavcu pristala in mal oddremala dokler dragi ne pride.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
28.11.2008 21:00:33   
tilči
Špelin@... a delaš Kegla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.11.2008 21:01:05   
špelin@
Jaz že vnaprej vem, da bo naša noč adijo pamet... user posted image user posted image

evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči.

user posted image user posted image user posted image

Estrella*, tudi za Aljo user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanimauser posted image

Hvala za info user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 568
28.11.2008 21:01:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A nisi prebrala ZS-ja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
28.11.2008 21:02:18   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet user posted image  Sem te skoraj morala po nagi riti user posted image

po čem si jo pa pogruntala?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.11.2008 21:02:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko...

Obilo zabave ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.11.2008 21:02:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

sem ti zs poslala, pa pokličuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.11.2008 21:02:59   
tally

Ja za tole mazilo Nisita sem jaz tudi brala na eni temi da je ful fajn. Bom mogla mal it v nabavo do lekarne ker prihajajo taki šmrkavi cajti.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.11.2008 21:03:06   
špelin@
Špelin@... a delaš Kegla?user posted image

O seveda, si ne dovolim pozabit. Pa ti? Kdaj imaš kontrolo?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.11.2008 21:04:20   
Anitka
Ojla!

Mislim, da bo tudi naša noč ohohouser posted image user posted image user posted image . Že uspavanje mi je vzelo veeeeeeeeeliko energije. Pa križ me boli ko user posted image .

Ja hvala za pohvalo našega novega vozičkauser posted image user posted image A ga še katera morda ima?

O vidim, da ste nekoga že dobile
user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?