|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 20:11:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne marauser posted image Nimam idej

Kaj pa če ji daš kako uro pred spanjem sadje in potem kasneje še mleko???

Razmišljam pač
Tako sva tudi midve kdaj delale

Ja danes sem ji dala sadje, samo 2x dnevno, a misliš da je to ok???Nimam kake izbireuser posted image

kaj pa če ji daš npr. mleko+banana, mleko+piškot, al pa kar enga RIKIJA ji dajuser posted image user posted image
saj si vidla danes, kako je šel v rit obemauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
28.11.2008 20:11:17   
Anonimen

Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne marauser posted image Nimam idej

Razmišljam pač

Ja danes sem ji dala sadje, samo 2x dnevno, a misliš da je to ok???Nimam kake izbireuser posted image

Pa sej verjetno škodit ne more. Kaj pa če ji čist mal sadja vmešaš v mlečno kašo,a tud noče?

Neposredna povezava do sporočila: 502
28.11.2008 20:12:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sem skoraj popuser posted image .
Tašča si je sedaj omislila kamin.Drugače imamo ogrevanje na olje, a je ona spodaj imela vedno mraz.
user posted image  je šel na nogomet, jaz sem oba otroka spravila spat in seveda pozabila na ogenj. Mi je skoraj vse pogorelo. Na živce mi gre, ker nje ni doma, zakuri vedno, predno gre od doma, potem moramo pa mi merkati na njen ogenj.Kot da mi je pa to prva skrbuser posted image

Ja poznam to,ga mamo mi tud, mi velikokrat skor ugasne pol pa rešujem . Da pa za druge kuriš pa sploh pozabiš

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
28.11.2008 20:12:15   
Katina

Tašča si je sedaj omislila kamin.Drugače imamo ogrevanje na olje, a je ona spodaj imela vedno mraz.
user posted image  je šel na nogomet, jaz sem oba otroka spravila spat in seveda pozabila na ogenj. Mi je skoraj vse pogorelo. Na živce mi gre, ker nje ni doma, zakuri vedno, predno gre od doma, potem moramo pa mi merkati na njen ogenj.Kot da mi je pa to prva skrbuser posted image

Tale je pa dobra. Jo boš morala 1x tud ti s čim podobnim zaposlit, da se mal odkupi za tele štose user posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 504
28.11.2008 20:13:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Razmišljam pač

kaj pa če ji daš npr. mleko+banana, mleko+piškot, al pa kar enga RIKIJA ji dajuser posted image user posted image
saj si vidla danes, kako je šel v rit obemauser posted image

Kaj je pa RIKIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
28.11.2008 20:13:40   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Tale je pa dobra. Jo boš morala 1x tud ti s čim podobnim zaposlit, da se mal odkupi za tele štose user posted image .

to pa sploh ni slaba idejauser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 506
28.11.2008 20:14:11   
Anonimen
haha, sam tole pa moram komentirat.

nikol vas ne berem majčice, danes sem pa prav presenečeno pogledala, da ste že na 6 strani in malo odprem zadnjo stran in ... user posted image

spet tale ženska s 150 tisoč osebnostmi. Sej vemo o kateri je govora. Se ne more skrit, ker je samo polpismena, javlja se pa na vseh temah, pri julijkah se je javila v nosečnosti, prav tako pri junijkah, avgustovkah... zdaj trenutno je pri oktoberkah in pri vas... pa malo tu, malo tam.

druga imena riba5, dojenček233 (nekaj takega) itd.

ampak to ste tak že vedle ane ? user posted image user posted image user posted image

nič majčice, lepo se mejte, samo res mi pa ni jasno, zakaj moderatorji to dopuščajo... da se otroci norčujejo iz takih stvari in smetijo teme s polpismenimi izjavami.

nosečnica08, vsaka ti čast, da se še bolj ne zapleteš!

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
28.11.2008 20:14:29   
Anonimen

jaz pa pravim bravo Estrellauser posted image user posted image user posted image

Jana, sploh ni panike:

V lonec zmečeš:
1. govedino
2. 2 kosti
3. paradižnik
4. čebulo
5. 5 strokov česna
5. korenček
6. žafran
7. lovor
8. cel črn poper
9. JŽ vegete
10. 1 govejo kocko
11. šopek petršilja
12. lahko tudi npr. kolerabo

Varianta A: ko zavre naj juha brbota 3 ure
Varianta B: daš v ekonom lonec in kuhaš - jaz v mojem 40 minut

no zaradi tega dolgega spiska sestavin (ki jih večino sploh nimamuser posted image ) se ti še enkrat najleše zahvaljujem, HVALA ESTRELLAuser posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
28.11.2008 20:14:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Razmišljam pač

Pa sej verjetno škodit ne more. Kaj pa če ji čist mal sadja vmešaš v mlečno kašo,a tud noče?

Bom probala, samo mora sadje prevladovati. Ju3 javim, če je kaj napredka

No, pol pričakujemo, da bo tvoja v klubu 8 kguser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.11.2008 20:15:52   
Estrella*

jaz pa pravim bravo Estrellauser posted image user posted image user posted image

Jana, sploh ni panike:

V lonec zmečeš:
1. govedino
2. 2 kosti
3. paradižnik
4. čebulo
5. 5 strokov česna
5. korenček
6. žafran
7. lovor
8. cel črn poper
9. JŽ vegete
10. 1 govejo kocko
11. šopek petršilja

no zaradi tega dolgega spiska sestavin (ki jih večino sploh nimamuser posted image ) se ti še enkrat najleše zahvaljujem, HVALA ESTRELLAuser posted image

Ni za kaj. V nedeljo kuham nov lonc, pa ti bom zamrznila eno leho kockuser posted image Upam, da ne bo preveč snega, da se kaj vidimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.11.2008 20:17:24   
sesil
evo mene, sem prišla pred comp z enim velikim vanilija kakijem. tej so mi boljši kot navadni.
danes sem čveka....

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8
user posted image user posted image samo banano ima najrajš.Pa gres,riž,polento tud to obužuje.ko se je rodila je bila težka 3.700kg, dolga pa 52 cm.Cepili sva se šele enkrat,v ponedeljek se bova pa drugič

A je bila kaj bolna, da je bila samo 1x cepljena?user posted image  Ker naš je bil včeraj šele drugič, ker je bil vmes ful bolan... H kateremu pediatru pa hodite?

mi bomo v sredo drugič cepljeni, pa smo zdravi ko riba. tak je sistem tle kamor mi hodimo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.11.2008 20:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nikol vas ne berem majčice, danes sem pa prav presenečeno pogledala, da ste že na 6 strani in malo odprem zadnjo stran in ... user posted image

spet tale ženska s 150 tisoč osebnostmi. Sej vemo o kateri je govora. Se ne more skrit, ker je samo polpismena, javlja se pa na vseh temah, pri julijkah se je javila v nosečnosti, prav tako pri junijkah, avgustovkah... zdaj trenutno je pri oktoberkah in pri vas... pa malo tu, malo tam.

ampak to ste tak že vedle ane ? user posted image user posted image user posted image

nič majčice, lepo se mejte, samo res mi pa ni jasno, zakaj moderatorji to dopuščajo... da se otroci norčujejo iz takih stvari in smetijo teme s polpismenimi izjavami.

Ja zdej si nas pa izdala,pa tko fajn smo se zabavale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma res da se ji/jim dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
28.11.2008 20:18:24   
Katina

Jana, sploh ni panike:

V lonec zmečeš:
1. govedino
2. 2 kosti
3. paradižnik
4. čebulo
5. 5 strokov česna
5. korenček
6. žafran
7. lovor
8. cel črn poper
9. JŽ vegete
10. 1 govejo kocko
11. šopek petršilja

Veš kaj, 1x pridem k tebi na kavo, prinesem sestavine in te naučim kuhat pravo nedeljsko govejo juhico. V zameno dobim kavico, prav?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.11.2008 20:19:28   
Anonimen
Ne,sej jo za kam it ne oblačim v oblekce.To roza sem ji dala sam za slikat gor,tisto oblekco,ki ima na črnobeli slikci pa je imela za krst.To je pa tud vse kar se oblekc tiče pri nas.Sem se že ustrašla,da se kej norca delateuser posted image  iz mene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
28.11.2008 20:19:56   
Anonimen

Jana, sploh ni panike:

V lonec zmečeš:
1. govedino
2. 2 kosti
3. paradižnik
4. čebulo
5. 5 strokov česna
5. korenček
6. žafran
7. lovor
8. cel črn poper
9. JŽ vegete
10. 1 govejo kocko
11. šopek petršilja

Ni za kaj. V nedeljo kuham nov lonc, pa ti bom zamrznila eno leho kockuser posted image Upam, da ne bo preveč snega, da se kaj vidimouser posted image

No zdej recept mam,hvala Katina,sam še skuhat jo bo treba enkratuser posted image . Men jo da eno nedeljo moja mami drugo nedeljo tašča ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
28.11.2008 20:20:01   
Anonimen
sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
28.11.2008 20:21:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Ne,sej jo za kam it ne oblačim v oblekce.To roza sem ji dala sam za slikat gor,tisto oblekco,ki ima na črnobeli slikci pa je imela za krst.To je pa tud vse kar se oblekc tiče pri nas.Sem se že ustrašla,da se kej norca delateuser posted image  iz mene.user posted image

user posted image user posted image user posted image Zakaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.11.2008 20:21:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Ma ne. Sej men je lepo,sam so pa res tko nerodne za oblačit.... Ti kr večkrat čvekaj z nami,smo prave čveke čvekaste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
28.11.2008 20:23:00   
Anonimen

sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  blond

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
28.11.2008 20:24:16   
špelin@

Špilferderberka user posted image  Pa tako fajn smo se zabavale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
28.11.2008 20:25:37   
NOSEČNICA8
user posted image  je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo klinikouser posted image kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokornuser posted image  eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta goruser posted image user posted image

MOJA DVA SRČKA

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.11.2008 20:26:06   
Anonimen
Zakaj??Eh kaj pa vem,sem tak občutek dobla.Pa nč ni hudga,sej vem da je bilo vprašanje dobronamernouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
28.11.2008 20:26:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

evo mene, sem prišla pred comp z enim velikim vanilija kakijem. tej so mi boljši kot navadni.
danes sem čveka....

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8
user posted image user posted image samo banano ima najrajš.Pa gres,riž,polento tud to obužuje.ko se je rodila je bila težka 3.700kg, dolga pa 52 cm.Cepili sva se šele enkrat,v ponedeljek se bova pa drugič

A je bila kaj bolna, da je bila samo 1x cepljena?user posted image  Ker naš je bil včeraj šele drugič, ker je bil vmes ful bolan... H kateremu pediatru pa hodite?

mi bomo v sredo drugič cepljeni, pa smo zdravi ko riba. tak je sistem tle kamor mi hodimo

sesil, saj ti bo kmalu jasno, kam je pes taco molil z "novo majčico"... Preberi poste naprej od svojega user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.11.2008 20:26:08   
Anonimen
sam res, sem očitno tudi jst blondina user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
28.11.2008 20:27:37   
Naty*

Tole dons je bla res popestritev ja user posted image . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori user posted image user posted image .

Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?