Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:58:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 DOMA SMO V LJUBLJANI. ZIDAMO HIŠO.MAJA JE PRIDNA PUPIKA, IMA PRVI ZOBEK. TEŽKA JE 8 KIL,DOLGA PA 66 CM. JAZ SEM DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA MOJ MOŽ PA JE ZDRAVNIK KAKO SO PA VAŠI ? O tvoja ima tudi že čez 8kg No moja Manca pa je rojena 1 dan pred tvojo Majo in ima tudi že krepkih 8kg
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:58:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 samo banano ima najrajš.Pa gres,riž,polento tud to obužuje.ko se je rodila je bila težka 3.700kg, dolga pa 52 cm.Cepili sva se šele enkrat,v ponedeljek se bova pa drugič Kaj pa sadje al pa zelenjava??? Šele drugič Kaj pa podatki od posvetovalnic??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:58:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto Samo eno leto? Potem so te pa že nosečo zaposlili Kolegica, ki tudi dela na infekcijski, mi je povedala, da tam noseča ni smela delati, ker je možnost okužbe tako velika... Ji je njen ginekolog takoj ponudil bolniško.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:58:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 še kakšo uprašanje???????????? ja ...kok to da si se šele po 7 mesecih javla , pa ravn na našo temo pr nas ne pretiravamo z ??? oz . ločili..pa brez zamere. IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 samo banano ima najrajš.Pa gres,riž,polento tud to obužuje.ko se je rodila je bila težka 3.700kg, dolga pa 52 cm.Cepili sva se šele enkrat,v ponedeljek se bova pa drugič to je pa mal čudn, glede na to da bo stara 7 mesecev. mi smo bili pri 6m že tretjič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto žanka ful lepo imaš o a veš da ne vem.Sej se bo zihr kej javila pa bo povedala. Edina bom v sredo povedala ko mamo P,sam se mi zdi da je šla bl v širino kot v dolžino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:00:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce eno vprašanje, kaj naredit v tem primeru. Recimo, da Žan zaspi ob enih, vem da bo spal kaki dve uri in ob približno dveh ma uro za hranjenje. On je navajen, da se takrat zbudi, dobi zizo in spi naprej. Danes se je to zgodilo, valjda mu GH nisem mogla dat (čeprav je blo že kuhano), ker se je ful jokal in bi spal. Pomagalo ni nič, razen dojenja . Kako uredit, ko ne bova več dojila? Prej ne bi hotel jest, do konca spanja pa ne bi zdržal. A mu dat v takem primeru mleko po flaški? Kaj ve naredite???? (če sm sploh dost jasno napisala). Naty, pri nas, da je ful zmatrana, ni pogojev da bi jedla na žlico. Je pa res, da se nikoli ne zbudi samo zaradi hranjenja. Če mi zaspi lačna, lahko spi tudi 2 uri in potem pač je. Ampak običajno najprej poje in gre potem pančat. Jaz bi Žanu na tvojem mestu dala kar flaško, pa sej jo bo itak napol v spanju pojedel, če praviš, da potem spi naprej. Aja, pa upam, da bosta nocoj kaj bolje spala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina Punce, hvala za tolažbo. Vesela sem le, da sem zdaj po moje pogruntala, da je rižek problem. Estrella, upam, da ju3 dobro opravite. Če boste imeli čas se pa oglasite na eni pijački . Najbrž bom jaz tud našega naročila tja. INTIja pa kar rižek matra kaj pa ostalo od GH? Smo ful v zaostanku, ker smo zaradi pikic za 4 tedne prekinili z GH in sva šele pred dobrimi 14 dnevi ponovno začela z dodajanjem. Lepo je banano, jabolko in hruško, krompir je , korenček , do drugih stvari še nismo prišli. a mleko pa fino je? Je s temi alergijami pa je res en sam ŠIT, jaz upam da se jih boste tudi vi kmalu rešili .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:00:56
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto Si pa pridna... 1 leto delaš, diplomirala si... stara si pa 22 let
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 28.11.2008 20:13:49 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:01:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 evo, moja maja je, že v javnem albumu zakaj ga pa jz ne vidim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:02:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto o a veš da ne vem.Sej se bo zihr kej javila pa bo povedala. O fino, ji bom poslala sms, naj se kaj oglasi gor, da počveka s kolegico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:02:12
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto Joj, jaz tut eno Matejo poznam, ki dela na infekcijski, na katerem oddelku pa ti delaš, jo bom vprašala če pozna kakšno Patricijo, tud ona ima mal starejšega od naših . A si bla že ko si se zaposlila? Kako pa so to sprejeli v službi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:02:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dejte mi povedat kak ve skuhate juho? halloooo Estrella ob temule odgovoru sem se pa ful nasmejala: Hallo Estrella Meni da mami juho, ker vsako nedeljo kuha govejo juho tako zase kot za najudva (pravi da se ne splača ekonom lonca laufat samo za 2) Bravo moja mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:03:22
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto Samo eno leto? Potem so te pa že nosečo zaposlili Kolegica, ki tudi dela na infekcijski, mi je povedala, da tam noseča ni smela delati, ker je možnost okužbe tako velika... Ji je njen ginekolog takoj ponudil bolniško. Joj, si me prehitela z vprašanjem. Ma si brzinca .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:04:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne mara Nimam idej Kaj pa če ji daš kako uro pred spanjem sadje in potem kasneje še mleko??? Razmišljam pač Tako sva tudi midve kdaj delale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:04:41
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Katina Punce, hvala za tolažbo. Vesela sem le, da sem zdaj po moje pogruntala, da je rižek problem. Estrella, upam, da ju3 dobro opravite. Če boste imeli čas se pa oglasite na eni pijački . Najbrž bom jaz tud našega naročila tja. INTIja pa kar rižek matra kaj pa ostalo od GH? Smo ful v zaostanku, ker smo zaradi pikic za 4 tedne prekinili z GH in sva šele pred dobrimi 14 dnevi ponovno začela z dodajanjem. Lepo je banano, jabolko in hruško, krompir je , korenček , do drugih stvari še nismo prišli. a mleko pa fino je? Je s temi alergijami pa je res en sam ŠIT, jaz upam da se jih boste tudi vi kmalu rešili . Ja, mleko je brez problema. Tko da se sploh ne sekiram. Hvala za .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:05:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da jo oblačiš v oblekice. Jaz imam eno, pa se mi ne zdi nič praktična Kako se pri tebi obesejo??? Sicer nisem dotična oseba, ampak vseeno Midve imava tudi 2 oblekici, ampak mi tuid niso praktične, pa tud Manca mislem, da jih nima najrajši, saj jih skoz gor vleče upam, da to ne pomeni kaj konkretnega že sedaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dejte mi povedat kak ve skuhate juho? halloooo Estrella ob temule odgovoru sem se pa ful nasmejala: Hallo Estrella Meni da mami juho, ker vsako nedeljo kuha govejo juho tako zase kot za najudva (pravi da se ne splača ekonom lonca laufat samo za 2) Bravo moja mami jaz pa pravim bravo Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:06:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa Manco kopat in predem alora več kasno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da jo oblačiš v oblekice. Jaz imam eno, pa se mi ne zdi nič praktična Kako se pri tebi obesejo??? Sicer nisem dotična oseba, ampak vseeno Midve imava tudi 2 oblekici, ampak mi tuid niso praktične, pa tud Manca mislem, da jih nima najrajši, saj jih skoz gor vleče upam, da to ne pomeni kaj konkretnega že sedaj ja kaj pa veš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:07:59
|
|
|
|
tilči
|
Sem skoraj pop . Tašča si je sedaj omislila kamin.Drugače imamo ogrevanje na olje, a je ona spodaj imela vedno mraz. je šel na nogomet, jaz sem oba otroka spravila spat in seveda pozabila na ogenj. Mi je skoraj vse pogorelo. Na živce mi gre, ker nje ni doma, zakuri vedno, predno gre od doma, potem moramo pa mi merkati na njen ogenj.Kot da mi je pa to prva skrb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:08:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne mara Nimam idej Kaj pa če ji daš kako uro pred spanjem sadje in potem kasneje še mleko??? Razmišljam pač Tako sva tudi midve kdaj delale Ja danes sem ji dala sadje, samo 2x dnevno, a misliš da je to ok???Nimam kake izbire
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:09:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da jo oblačiš v oblekice. Jaz imam eno, pa se mi ne zdi nič praktična Kako se pri tebi obesejo??? Sicer nisem dotična oseba, ampak vseeno Midve imava tudi 2 oblekici, ampak mi tuid niso praktične, pa tud Manca mislem, da jih nima najrajši, saj jih skoz gor vleče upam, da to ne pomeni kaj konkretnega že sedaj ja kaj pa veš. Naša vse gor dviguje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 na katerem oddelku pa dela ona v infekcijski? tam delam eno leto o a veš da ne vem.Sej se bo zihr kej javila pa bo povedala. O fino, ji bom poslala sms, naj se kaj oglasi gor, da počveka s kolegico A pride kej na rr,si jo dobla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:10:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da jo oblačiš v oblekice. Jaz imam eno, pa se mi ne zdi nič praktična Kako se pri tebi obesejo??? Sicer nisem dotična oseba, ampak vseeno Midve imava tudi 2 oblekici, ampak mi tuid niso praktične, pa tud Manca mislem, da jih nima najrajši, saj jih skoz gor vleče upam, da to ne pomeni kaj konkretnega že sedaj ja noge tud že fajn narazen drži .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 20:10:23
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dejte mi povedat kak ve skuhate juho? halloooo Estrella ob temule odgovoru sem se pa ful nasmejala: Hallo Estrella Meni da mami juho, ker vsako nedeljo kuha govejo juho tako zase kot za najudva (pravi da se ne splača ekonom lonca laufat samo za 2) Bravo moja mami jaz pa pravim bravo Estrella Jana, sploh ni panike: V lonec zmečeš: 1. govedino 2. 2 kosti 3. paradižnik 4. čebulo 5. 5 strokov česna 5. korenček 6. žafran 7. lovor 8. cel črn poper 9. JŽ vegete 10. 1 govejo kocko 11. šopek petršilja 12. lahko tudi npr. kolerabo Varianta A: ko zavre naj juha brbota 3 ure Varianta B: daš v ekonom lonec in kuhaš - jaz v mojem 40 minut
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?