Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:37:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži To že drži, ampak morte vedet, da glede na to, kolk sva midva omejena s hrano, so že kosmiči konkretni . Polenta je sprožla reakcijo, plaza piškotov ne sme, ne sme griza, kaj še ostane??? ja valentina pečenka , upam, da bo kmal lahk tud to jedel . samo svinjsko ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:38:43
|
|
|
|
Naty*
|
tilči oboje morm uvajat, pa mi kr časa zmanjkuje, veš kolk zamudno je vsako stvar uvajat tri dni... sploh nikamor ne prideva ... Drugače mam pa doma, sam morm probat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:38:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu. vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledaš kaj pa zdaj V tiste hlače se ne spravim trenutno. Mislim, da ti dovolj pove, če ti povem, da imam trenutno konf. 40. Se pa trudim oklestit kile, da pridem na tako kilažo kot je na sliki. Novih cunj ne mislim kupovat, sem pa prisiljena, da si kupim kakšne hlače. Jaz nosim 42-44 edinaos, pa kje ti to kupuješ?? Jaz na približno enako višino in kilažo kot ti nosim 40 oz. bolj na komot kdaj kakšno stvar 42
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:40:04
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, Naty*, a ajdovo kašo mali sme jesti? A na koruzo (polento) je pa alergičen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:40:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu. vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledaš kaj pa zdaj V tiste hlače se ne spravim trenutno. Mislim, da ti dovolj pove, če ti povem, da imam trenutno konf. 40. Se pa trudim oklestit kile, da pridem na tako kilažo kot je na sliki. Novih cunj ne mislim kupovat, sem pa prisiljena, da si kupim kakšne hlače. Jaz nosim 42-44 edinaos, pa kje ti to kupuješ?? Jaz na približno enako višino in kilažo kot ti nosim 40 oz. bolj na komot kdaj kakšno stvar 42 mislim, da ima edina širše boke kot ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:41:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Naty*, a ajdovo kašo mali sme jesti? A na koruzo (polento) je pa alergičen Dajte mi povedat, kaj naj mali dam za večerjo, ker mlečnih kašic ne mara Nimam idej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:42:03
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, riževi kosmiči sami po sebi niso tolk nasitni.Po njih je hitro lačen. On bi rabil kaj bolj konkretnega Drži To že drži, ampak morte vedet, da glede na to, kolk sva midva omejena s hrano, so že kosmiči konkretni . Polenta je sprožla reakcijo, plaza piškotov ne sme, ne sme griza, kaj še ostane??? ja valentina pečenka , upam, da bo kmal lahk tud to jedel . samo svinjsko ne Ah... prov hitr bo vse na njihovih jedilnikih... svinjine itak ne kaoo pred 1 letom... bo pa puranček, pa piška...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:44:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edina tale je za tvojjo tolažbo, če ti kaj nuca. To sem jaz eno leto po porodu. vauuuuuuuuuuuu, krasno izgledaš kaj pa zdaj V tiste hlače se ne spravim trenutno. Mislim, da ti dovolj pove, če ti povem, da imam trenutno konf. 40. Se pa trudim oklestit kile, da pridem na tako kilažo kot je na sliki. Novih cunj ne mislim kupovat, sem pa prisiljena, da si kupim kakšne hlače. Jaz nosim 42-44 edinaos, pa kje ti to kupuješ?? Jaz na približno enako višino in kilažo kot ti nosim 40 oz. bolj na komot kdaj kakšno stvar 42 mislim, da ima edina širše boke kot ti Čaki, bova 20.12. videli, ker dvomim Ampak iskreno povedano, se mi zdi, da ima edinaos še vedno tako fantastično postavo kot prej, samo tistih nekaj kil več, kar jo dela bolj ženstveno in sexi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:47:48
|
|
|
|
NOSEČNICA8
|
stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. še kakšo uprašanje????????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:48:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Žanka, vidim, da bereš, povej kako si kaj, kako se počutiš, je NS že za tabo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:52:42
|
|
|
|
NOSEČNICA8
|
Aja pa še to ANITKA ful lep voziček imaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čaki, bova 20.12. videli, ker dvomim Ampak iskreno povedano, se mi zdi, da ima edinaos še vedno tako fantastično postavo kot prej, samo tistih nekaj kil več, kar jo dela bolj ženstveno in sexi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:55:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. še kakšo uprašanje???????????? O škoda, pa kako s fotoaparata dol snami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:55:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. še kakšo uprašanje???????????? O, še čist mlada... Maja že verjetno je GH... kaj ima najraje? Kakšno slikco pa le poišč in nam pokaži to malo krasotico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:55:52
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. še kakšo uprašanje???????????? Oba v zdravstvu a??? So vaju dobr zj s plačilnimi razredi?? Tale virant je prou zasral vse preden je šel... A tadrug otroček je bil planiran al je kar ratalo ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:56:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Juhu, pr nas pa sneg pada. Je že kr nekaj zapadlo. Jaz bom rekla šit, pri nas tudi Kako ga sovražimmmmmmmmmmmmm!!!!! Pa še jazzzzzzzz Zdej k sm doma mi je fajn, prej k sm pa v službo hodila pa tud jst nism marala kaj preveč. No, če po pravici povem ga ne maram kej preveč, sam za božič in novo leto pa more bit. Drgač pa mam jst rajš pomlad ( k sm pomladanski tip) in poletje ( morje). Luštne slikce pod tickerjem Kako si ga ujela v usta??'Ful svetovana fotka Hvala. To je čist slučajno ratalo, saj sm ga zlo dolgo lovila, da mi ga je uspelo slikat od blizu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:56:30
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Naty*, a ajdovo kašo mali sme jesti? A na koruzo (polento) je pa alergičen ajdo bi naj baje lahko jedel, čeprav je spet treba sprobat . Pri polenti je mel rahlo reakcijo. Ni blo tko kot pri banani al pa hruški, blo pa je. Čeprav je to zaj... lahko bi blo tud kaj kar sem jaz pojedla. Ma veš kolk je to zaj ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:57:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. Lepo Kako pa kaj pri vas zdravje služi, glede na to, da je precej naših majčkov bolnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 18:58:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SRČEKGIRL, ti imaš pa na isti dan RD kot Osenarca Si pa majska hroščica No fajn. Jp, zlo ponosna sm da sm hrošček, še bolj pa da je tud moj sinko hrošček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:00:23
|
|
|
|
Estrella*
|
NOSEČNICA8: Samo 8kg, ja to je pa malo A imaš še kakšnega ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 stara sem 22 let. Z možem delava v isti bolnici,ampak se nikol ne vidva.En fotograf v lj. naju je slikal.Špangice pa ima v laseh če se greva slikat,k zdravniku,....Od nosečnosti mi je ostalo še 8 kg, samo se mi nepozna veliko.Nič slikic nimam na računalniku od rojstva. še kakšo uprašanje???????????? V kateri bolnici pa? Ja škoda da nimaš nč slikc ,pol dej pa še kakšno od zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:04:37
|
|
|
|
NOSEČNICA8
|
ta otročič v trebuhu , ni bil planiran je kr tako ratal. Da sem noseča sem izvedela prejšni teden.Naj raje je banano. Mož ima kar dobro plačo, jaz pa slabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 ta otročič v trebuhu , ni bil planiran je kr tako ratal. Da sem noseča sem izvedela prejšni teden.Naj raje je banano. Mož ima kar dobro plačo, jaz pa slabo A prejšnji je pa bil? No pa sej bo fajn k bo tok mejhna razlika. Aja nisi mi odgovorila v kateri bolnici delata? Ma važn da ma en dobro plačo a ni tko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:09:03
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8 ta otročič v trebuhu , ni bil planiran je kr tako ratal. Da sem noseča sem izvedela prejšni teden.Naj raje je banano. Mož ima kar dobro plačo, jaz pa slabo Ja banano majo kr radi... kva pa še je??? A banano samo je al kako?? Dej napiš še podatke ob rojstvu in potem od posvetovalnic, te bo naša Estrella* na seznam dala... Kokrat je že bla ceplena?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 19:10:00
|
|
|
|
NOSEČNICA8
|
Delava na infekcijski bolnici v lj. Moja tamala je zdrava, do zdaj ni imela še nobenih težav, razen unetega grla.Je pa bolj suhcana ,pa ful mal je.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?