Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:13:02
|
|
|
|
nokes
|
čuj, ka ti briješ norce iz mene p.s. z širokoustostjo se pa jaz glih ne bi hvalila (mogoče bi morala našga prašat, če je to tudi dober argument poleg vseh ostalih zgoraj naštetih) samo, da ne boste spet rekle, da me goni joj, mišmišič, jst pa tak ne govorim! širokousta je bila edina beseda, ki sem se jo spomnila kot nasprotje lažni skromnosti, tak da v mojem vokabularju je to dobra lastnost! IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Me pa ful firbec matra kako je bla dons zrihtana... kot disko kvin!!! ubogi drd, bi si ga človk kar k prsim stisnil. a ne mišmiš??
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:15:23
|
|
|
|
Goldy
|
lučka25 - meni je včasih bolje, da bruham, mi je pol manj slabo, ali pa nič. Pa pol enkrat nazaj pride, slabost mislim. Jaz sem tudi danes razpoložena (sicer bolj slino čez mečem, sam slabo pa ni da ni, sam če mam neki ustah je boljš ). In potem si umislim še zelje in pečenice za kosilo, sam mi zelje tak smrdi, da je za znoret. Pa bomo že. Ko vemo, zakaj nam je slabo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:39:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Za Mišmiš pa jst že vem, da je pametna. Me je na zadnjem srečanju nekaj pametnih naučila. Me pa ful firbec matra kako je bla dons zrihtana... miška tkole
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:42:04
|
|
|
|
mismis
|
Noki, vse je res, tale naš dr. D se mi včasih prav smili, ko ga take babure provocirajo. Res bi si ga človek kar k prsim stisnil Drugače pa danes nisem bila disco queen, je bilo bolj kot ne poslovno elegantno. A ja, sem odprla novo temo december IVF/ICSI. A sem priden????
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:56:14
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Noki, vse je res, tale naš dr. D se mi včasih prav smili, ko ga take babure provocirajo. Res bi si ga človek kar k prsim stisnil Drugače pa danes nisem bila disco queen, je bilo bolj kot ne poslovno elegantno. A ja, sem odprla novo temo december IVF/ICSI. A sem priden???? čuj, jst mojga na sestanek s teboj ne bi spustila, rdeča šminka, visoke štikle, jebozovni štunfi, globok dekolte??? a nimate oblačilnega kodeksa, ki zapoveduje puli do nosa, pa žametke! da se ne vidi niti gleženjček! priden si, mišmiš, sam jst grem tja sam pokukat, do nedelje visim na novembru!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 14:59:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: mismis Noki, vse je res, tale naš dr. D se mi včasih prav smili, ko ga take babure provocirajo. Res bi si ga človek kar k prsim stisnil Drugače pa danes nisem bila disco queen, je bilo bolj kot ne poslovno elegantno. A ja, sem odprla novo temo december IVF/ICSI. A sem priden???? čuj, jst mojga na sestanek s teboj ne bi spustila, rdeča šminka, visoke štikle, jebozovni štunfi, globok dekolte??? a nimate oblačilnega kodeksa, ki zapoveduje puli do nosa, pa žametke! da se ne vidi niti gleženjček! priden si, mišmiš, sam jst grem tja sam pokukat, do nedelje visim na novembru! nope, no dress code for me...Kje pa naj drugače pokažem svoje atribute nič, germ jaz sedaj domov, če so nam zrihtali net, se popoldne še kaj priklopim, če ne bomo morali pa drugače preživeti popoldne
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 15:03:02
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Sapi sori se te zgrešila, zdj sem padla v eno otopelost in sam še čakam, varianta nimam kj več nardit . Kako si ti? Samo, da je belina otopelost gor al pa dol ... hja, mene je danes začelo zvijat kot pred M pa sem šele 4 dan po ET, se mi non stop nekaj dogaja, saj veš, da ni dolgčas ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 15:05:29
|
|
|
|
citrončica
|
Vsem najlepša hvala za , in za vse vzpodbudne besede, saj vem,da upanja ne smem izgubit, a po 4ih neuspehih Povejte mi prosim,tiste,ki ste že 5ič,6ič v postopku,nam zdaj to avtomatično pripada,ali ste večinoma samoplačnice??tolk,da se malo vem orientirat,jaz sem bila zdaj 4x v Lj na ginekološki brezplačno hvala
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 15:12:03
|
|
|
|
sapi
|
mismis no vidim, da se je akcija že začela s postopkom in dr. D-jem ... kako hitro pa gre z zamrznjenčki ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:08:44
|
|
|
|
koala
|
citrončica . Drage borke, jaz bi vam rada smo povedla da pogosto mislim na vse sotrpinke, ki inajo tako trnovo pot do sončka kot jo imamo me, a se splača vse take in drugačne neprijetnosti ki so posledica postopkov se poplačajo v trenutku ko ugledaš tisto malo utripajočo pikico, da o trnutku ko prvič stisneš detece k sebi sploh ne govorim. Skratkam stiskam pesti za vse skupaj in vsako posebaj.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:09:06
|
|
|
|
želvica99
|
Sapi 4. dan po et je tud mene začel tko bolet pa se je izkazalo, da je HS in ker se je začela tko pozno je blo sumljivo in... Punce zdj ste me pa prepričale, madonca se pustim in sem šla ne lulat ampak kri preverit. Saj mal pa moram vztrajat ma svojem, ker sem rekla da decembra sporočim in grem zdj na december povedat naprej
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:33:43
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis bbpikica, če bo vse kot treba, bomo nekje konec januarja trepetali. Namreč jaz čakam januarsko , potem pa hop po pingvine. Kaj pa veš, mogoče bova pa skupaj. Mismis joj kolk nas bo trepetalk janurja pa pol nosečk , jaz res že komi čakam pa spet vitaminčke papam. Aja kaj pa preprečuje ugnezditev pri tebi,ker mam jaz tud filing da pr men tle neki ne štima ? Kar se pa hudička tiče pa nisem ziher , še zdaj mi nisi razložila razlike med huda in je*bo*zov*na, pol ti bom pa povedala al sm mal hudička al ne. Sam po moje sm ampak mal bolj sramežljiv. Mislm da če bi jaz šla taka J*** k Rešu bi našga najmanj kap trofnla, ma že tko probleme z mojim stilom oblačenja. Mojsonček hvala za kompliment . Veš men pa ful počas rastejo, zato se pa ne maram strižt, na kratko frizuro bi se pa po moje težko navadla. Daisy jaz te tudi pogrešam tukaj med nami. Netka jaz ti vsak dan pošiljam dobre misli in želej Nokes ja vidš tak kodeks oblačenja bi moj rad uvedu , ampak ga jaz glih ne upoštevam, razen pozim zarad mraza . Jaz bom tud do ponedeljka še na novembru ostala. Sapi tale zvijanje zna bit dober znak Želvica a te niso prepričale da bi lulala? Ja navihanka a zdaj moram pa vseen na december Citrončica 6x ti pripada brezplačno kako točno to gre na GK ti bodo pa tiste ki so tam znale povedat. Upanja pa nikar neizgubi ker še ni vse izgubljeno!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:45:01
|
|
|
|
Shuka
|
Evo mene končno mal do neta pršla k sem v Mama hotelu in res mi nič ne manjka Citrončica - Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivam Kako tvoji škratki? mismis - kam se pa tebi mudi? si že v decembru! Pridna si. noki - kako virozica, tamaladva še šmrkata? Lučkica moja - hvala za lepo dopoldne, vedno je prijetno s teboj poklepetat in se nasmejat. Želvica - a nas matraš, zdej morm pa s teme na temo skakat. Pa a smo rekl, da naumo prej lulal? Goldy - če ti je slabo sam kak keks v usta pa veliko pit, morda bo bolje, no vsaj meni je bilo, sam zvečer je bla bl štala k ni nč pomagal ampak vedi, da tud to mine. pozdravček še mojmusončku, k si je dons vzela dan zase Lana08 - lepo da si se oglasila in da srček bije le tako lepo naprej, pa poboljšaj se v javljanju jazzzy - super za srčka, le rastite naprej a se je hedi kej javla kako kej korenjaka? pa kicsi? pa kajatina? Pa en lep pozdravček vsem ostalim mojim pupam k jih nisem navedla, sej veste, da ste vse moje, ne?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:50:25
|
|
|
|
Goldy
|
Ja, shuka, ko kaj pojem in ko jem je ok. Sem že tudi kekse jedla ja, pa so končali v školjki. Sej vem, da mine. Pa ko vem zakaj mi je slabo, se mi kar smeji, razen ob školjki, takrat pa res ni smešno.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:52:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ja, shuka, ko kaj pojem in ko jem je ok. Sem že tudi kekse jedla ja, pa so končali v školjki. Sej vem, da mine. Pa ko vem zakaj mi je slabo, se mi kar smeji, razen ob školjki, takrat pa res ni smešno. Sej se boš pa školjki potem smejala, ko je ne boš več z obrazom gledala ampak sam še z rito
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 16:57:06
|
|
|
|
kajatina
|
No pa še jaz se javljam, potem grem pa še malo za nazaj prebrat. Kot smo vse predvidle, so mi suprefact podaljšali za 4 dni, tako da imam v sredo 3.12. ponovno UZ. Cintrončica , kar se tiče nadaljnih postopkov jih imamo šest. Postopek je pa čist enak kot pri prvem ali drugem. Naročiš se pri svojem zdravniku, ki ti da napotnico in to je to. Želim ti čim več dobre volje in pozitivnih misli.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:03:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis nope, no dress code for me...Kje pa naj drugače pokažem svoje atribute Tle jih pokaži! Ajde eno fotko!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:07:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Evo mene končno mal do neta pršla k sem v Mama hotelu in res mi nič ne manjka Bolnica? Wau, tam pa dober kuhajo!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:07:06
|
|
|
|
nokes
|
ok, na novembru se delamo, da nič novega.... a ne želvi??!! šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič! goldy, revica, a ti čisto nič ne paše za jest?? saj veš, po malo pa večkrat na dan... bbpikica, jp, dress code za vse, razen zame... koala, hvala za lepe želje, a si tudi ti nekoč tukaj preživljala ure, dneve... ? lupčke tvojmu sončku bombončku! kajatina, podaljšanje se zgodi, saj bo endvatri tukaj tudi december (imamo že novo temo odprto), takrat pa wruuum do ETja! krucefix, zdajle bo pa šiba pela!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:07:43
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivam Kako tvoji škratki? Tudi jaz sem tvoja! No, lepo, pohajat je tudi treba. Kako je bilo pri starih prdcih, saj je nekaj takega, če se prav spomnim? Se je dalo zdržat Škrati to mi je tako zelo všeč , so fajn. Nič ne jamrajo, nič ne rečejo. Mislim, da se mata kar fajn noter na toplem. Povej mi nekaj prosim, a ti kej veš, kdaj hodijo kontrole iz ZZZs-ja? Je to bolj v delovnem času, al je možno tudi zvečer in čez vikend? Kar se mi zdi nemogoče in nesmiselno, a vseeno nimam pojma o tem, zato raje vprašam bolj izkušene, hvala ti.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:10:10
|
|
|
|
blanč
|
Želvica bravooooooo . Bhcg je za 13 dan kar precej visok. čestitke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:10:27
|
|
|
|
sonček33
|
A smo kej pridni?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:13:13
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Želvica bravooooooo . Bhcg je za 13 dan kar precej visok. čestitke Ma dej, nisem vidla, hvala Blanči, bravo tutrtlca!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:13:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič! Jest tebe čakam, ko si ga boš ti si ga bom še jest Moj spidermanček lih zdele pleza po men
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 17:15:19
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: nokes šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič! Jest tebe čakam, ko si ga boš ti si ga bom še jest Moj spidermanček lih zdele pleza po men pa sej jst ga mam!!! , ju nou, ....panic?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?