blackcoffee
|
od današnjega zadnjega javljanja, vas tiste, ki ste pisale za mano, nisem čitala, ker nisem sposobna... pikola... prekleman zakurenk! pa ne, da je malinov čaj tako vplival name, da imam zdaj krče... naj povem, da me grabi krč v križu v levem ledvenem predelu in k.u.r.b.a ne popusti kakih 10 minut. boli kot hudič. ne morem sedet - komaj stojim. predihavam. huuuuh... fak! pa tako si želim dočakat december!!!! naj povem, da sem malo prej prišla domov iz zmenka, saj če boli doma, lahko boli tudi na kavi - pa še prijetno zna bit bolj kot, doma ležat in se smilit samemu sebi. aja zmenek: sva se z našo 5ro_28 dobili - ta 'opica' me je po glasu preko telefona prepoznala, saj sva skupaj obiskovali materinsko šolo!!! in jaz sem bila na materinski šoli seveda glasna in spraševala o takih in drugačnih alternativah... pa si me je zapomnila!!! in niič ni zinila ali da bi me barem za rokav pocukala. skratka, eno uro kar sva čebljali, je bilo meni absolutno premalo.. pa še dihanje sem ji pokazala in upam, da se ga boš 5ra, v porodni spomnila in vsega ostalega, kar sem ti povedala!!! je rekla, da govrim tako, kot da bi imela že 10 otrok. še glavnika sem imela s sabo, da sva sprobali kako je, ko jih držiš v rokah.. lol evo 5ra, vse sem jim izblebetala. jaz klepetulja! upam in željo imam, da se res enkrat v prihodnje organiziramo, četudi bo to sredi januarja, sredi največje zime in največjih zametov, da se dobimo na kaki kavi in da se spoznamo. seveda, ko bodo naši malčki vsaj že mesec dni stari!!!!! dosti mi pomeni vaša opora in kar neko pripadnost čutim do vas. skratka.. z eno besedo, lepo mi je v vaši družbi in na to, kako bi bilo v živo, raje ne pomislim!!! tako drage moje... če se danes več ne javim, vedite, da sem odromala na romanje. blackcoffee v novembru.. ne me jbt. no, upam vseeno, da se vse to, kar doživljam zdaj, samo pripravlja in da so zgolj opozorilni znaki. opozorilni znaki za december. huh, spet krč. grem malo ležat....
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.11.2008 15:23:20 >
|