|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
28.11.2008 12:18:27   
Bimba80
Lahko bi se kaj dobile ja, ma kaj ko smo vsaka na svojem koncu Slovenije......se pa lahko zmenimo tako, da jaz pridem k vam zdaj na zimo na sneg, vi pa poleti k meni na morje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.11.2008 12:22:03   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

joj Cipresa, a si videla, da se je sumljivo skrčil seznamček PDP-ja na 02.12.? A sva res že počasi midve na vrsti user posted image ?
Kdaj torej greva? Jst bi kr danes šla....user posted image

Jaz bi šla kar takoooooooojjjjjuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.11.2008 12:45:45   
čebeli
hehe, en vic za dons...user posted image

Zakaj zenske ne lulajo stoje?

Bog je bil že skoraj gotov s svojo stvaritvijo, v torbi sta mu ostali le še dve pomembni reči, ki ju je nameraval razdeliti med Adama in Evo.
Povedal jima je, da ima v torbi še zelo praktično zadevo, ki omogoča, da lahko imetnik lula stoje in ... Preden je povedal do konca, je Adam planil in moledoval: "Oh, daj meni, rad bi lulal stoje. To mora absolutno dobiti moški! Prosim. Prosim te. Prooooosim, daj jo meni!"
Prosjačil je in cepetal z nogami kot otrok. Eva se je nasmehnila in rekla
Bogu: "Pa mu daj, če si tako zelo želi."
Bog je dal Adamu stvar, s katero lahko lula stoje in Adam je bil presrečen.
Takoj je začel lulati po drevesnih deblih in s curkom pisati v pesek svoje ime, ob tem se je pa veselo smejal.

Bog in Eva sta ga nekaj časa opazovala, potem pa je Bog rekel Evi: "No, tu je še druga stvar, ki potemtakem pripada tebi."

"Kako se pa imenuje?" je vprašala Eva.
"Možgani," je odgovoril Bog.

< Sporočilo je popravil čebeli -- 28.11.2008 12:51:34 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.11.2008 13:26:06   
tejci01
čebeli ta je pa dober bil, ga nisem še slišala

Danes za kosilo sem naredila fižolovo mineštro, zraven bi še pašale palačinke samo imam samo 1 jajce in bi jih ratalo malo. Bomo pa jutri nadoknadili. user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.11.2008 14:02:50   
čebeli
hmmm, zatišje...

Izgleda, da imamo vse akcijo za štedilnikomuser posted image . Meni bo spet ratal kruh...pa sladko zelje in pire krompir za kosilo.user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.11.2008 14:07:25   
katja_p
Js vam sporočam, da je gemina super! Sem bla na obisku v P. Porod je bil špica, 3 urce, nč rezanja ... hitro odpiranje ... v glavnem OK. Tamali skoz spi user posted image  Ona je pa tud čist naspidirana user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.11.2008 14:34:10   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js vam sporočam, da je gemina super! Sem bla na obisku v P. Porod je bil špica, 3 urce, nč rezanja ... hitro odpiranje ... v glavnem OK. Tamali skoz spi user posted image  Ona je pa tud čist naspidirana user posted image

O super, katera je že naslednja???user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.11.2008 14:39:03   
zverinca
hej hoj čvekeuser posted image

Najprej čestitke novopečenima mamicama Sanmat in Gemina za fantičeuser posted image user posted image user posted image

Otika, res si imela lep porod, hiter... takega se jaz svojega prvega spominjam, sam babico sem poslušala in je šlo bp. Komaj čakam da prilepiš tudi kako slikico Nežeuser posted image

Martka: tole vizualizacijauser posted image The Secret poznate? Po tej metodi je šla naša Sara Isakovič letos plavat za medaljo, si je lepo prej prštimala kaj bo oblekla za podelitev in makeup!! In res deluje, kar nosiš v glavi to prejemaš.... 

Drgač pa evo, jaz sem bila danes spet celo dopoldne v P na pregledih, nič kaj novega. Čakamo... decemberuser posted image sedaj pa čakam da bo ura tri in grem po princesko, joj Lonja, veš da mene tudi vedno bolj stistka, da ne bo več edinka... da se bližaaaa....

aha, pa še en vic za mrzle dni z moje straniuser posted image

Ko bo zvečer sonce zašlo,
ko ti bo hladno,
ko nikogar ne bo,
da bi te ogrel,
takrat se spomni name,

...
Ker lahko zrihtam odeje,
iz Bosne, pol ceneje!!

lepo popldne čveke moje, se še kaj priklopim, če bo princeska dopuščala, če ne pa zvečer, za kaki late night čvek...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.11.2008 14:51:35   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

O super, katera je že naslednja???user posted image

Pa saj smo se zmenile, da do decembra mirujemo! Noge skup še 3 dni, pol pa kr... gledat adrenolisto!user posted image Mene dejte okol božiča gor, ker bo do takrat zapečateno tm spodaj... user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
28.11.2008 14:56:25   
čebeli
O, jebelacesta!

Pri nas pa nekaj pada...pa se ne morm odločit ali je dež, ali pa kaj bolj ledenega...sam ni sneg, ker ni nič snežinkam podobno.user posted image Se nagibam k srežu, ker precej škreblja po tleh...letim gledat!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
28.11.2008 15:00:19   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

O, jebelacesta!

Pri nas pa nekaj pada...pa se ne morm odločit ali je dež, ali pa kaj bolj ledenega...sam ni sneg, ker ni nič snežinkam podobno.user posted image Se nagibam k srežu, ker precej škreblja po tleh...letim gledat!

Pajade!

Dež je...in to kljub ledenim tlem in -3 stopinjam! No, tolko o našem ubogem uničenem planetu, ki ne ve, da mora pri -3°C padat sneg! user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.11.2008 15:01:56   
.Evelyn.
pozdravljene souser posted image ...

A veste kaj pa mene zanima? Mene tooook prtiska na dol, imam občutek kot da mi bo Pupika vn padla pa še na pol ure hodim lulat...a je to normalno da toook boli pa da komaj hodim in gibljem se kot medved - pa še brundam zravn?user posted image Aja, pa sramna kost me tok boli da se res človek vpraša KDAJ BO ŽE TA POROD?? Men je že čist odveč, komi čakam da bom v dveh kosih... Drgač pa user posted image user posted image čestitke obema oziroma vsem mamicam, ker se že neki časa nisem oglasila, pa da TUTTO COMPLETO čestitam, da ne bo zameruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Bodite v cvetju - ne v sneguuser posted image

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.11.2008 15:02:08   
julika
vidim,da so fantje na pohodu.....user posted image

čestitke mamicam in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes imela zadnji pregled pri G,zdaj še pa hodim samo v P na CTG.še je vse ok.so mi že naredili danes porodni zapisnik.sem bila tud pri svoji osebni zdravnici.mi je predpisala 2 kremici za moje izpuščaje po trebuhu.

če bo katera urejala seznam,novi podatki:
- naslednji CTG 3.12.
- obseg 112cm
- kg DOST PREVEČuser posted image user posted image

aha,pa včeraj sem dobila ta paket od "varna prihodnost".glede na to, da je skoraj zastonj oziroma te stane 3€(poštnina),sem kr zadovoljna z vsebinouser posted image .

kaj katera ve kje je naša pike??????a je že šla rodituser posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.11.2008 15:08:19   
Anonimen
Otika, tk kot si ti opisala porod oz. popadke in predihavanje ... se mi zdi, da ni tk hudo, da ne bi mogle preživet user posted image  Sicer boli, a če si priden in poslušaš ter ubogaš, se da z velik manj bolečine skoz prit. Ne?

Jah takole bom rekla ... jaz sem si predstavljala, da bo vse skupaj bolj bolelo in da bo dlje trajalo ... no pa saj je bolelo, samo to ni bila taka bolečina, kot takrat ko so mi stegovali zakrčeno koleno kake 4 mesece nazaj ... kaj jaz vem ... bila je neka taka dobra bolečina, ki je prinesla nekaj zelo lepega. Na primer zasledila sem, da ste se kar nekaj strani nazaj pogovarjale o knjigi Izziv poroda ... no tudi jaz sem si jo sposodila, a žal prepozno ... knjiga je namreč zelo fina, če si jo kupiš/sposodiš nekje v začetku nosečnosti, saj so notri zelo fine vaje opisane ... tako da edina dobra stvar iz te knjige, ki mi je res pomagala, je bil stavek: "Popadek je moj prijatelj, ki mi prinese otročka." Ne boste verjele, ampak med popadki sem si ta stavek ponavljala kot neko mantro in je pomagalo ... seveda pa ni potrebno omenjat, da sem s tem blazno zabavala mojega dragega in babice user posted image .

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.11.2008 15:13:21   
blackcoffee
od današnjega zadnjega javljanja,  vas tiste, ki ste pisale za mano, nisem čitala, ker nisem sposobna...
pikola... prekleman zakurenk! pa ne, da je malinov čaj tako vplival name, da imam zdaj krče... user posted image user posted image user posted image
naj povem, da me grabi krč v križu v levem ledvenem predelu in k.u.r.b.a  ne popusti kakih 10 minut. boli kot hudič. ne morem sedet - komaj stojim. predihavam. huuuuh... fak!
pa tako si želim dočakat december!!!!
user posted image

naj povem, da sem malo prej prišla domov iz zmenka, saj če boli doma, lahko boli tudi na kavi - pa še prijetno zna bit bolj kot, doma ležat in se smilit samemu sebi. aja zmenek: sva se z našo 5ro_28 dobili - ta 'opica' me je po glasu preko telefona prepoznala, saj sva skupaj obiskovali materinsko šolo!!! in jaz sem bila na materinski šoli seveda glasna in spraševala o takih in drugačnih alternativah... pa si me je zapomnila!!! in niič ni zinila ali da bi me barem za rokav pocukala. user posted image user posted image user posted image   skratka, eno uro kar sva čebljali, je bilo meni absolutno premalo.. pa še dihanje sem ji pokazala in upam, da se ga boš 5ra, v porodni spomnila in vsega ostalega, kar sem ti povedala!!! user posted image je rekla, da govrim tako, kot da bi imela že 10 otrok. user posted image user posted image user posted image še glavnika sem imela s sabo, da sva sprobali kako je, ko jih držiš v rokah.. lol user posted image user posted image user posted image evo 5ra, vse sem jim izblebetala. jaz klepetulja! user posted image

upam in željo imam, da se res enkrat v prihodnje organiziramo, četudi bo to sredi januarja, sredi največje zime in največjih zametov, da se dobimo na kaki kavi in da se spoznamo. seveda, ko bodo naši malčki vsaj že mesec dni stari!!!!!
dosti mi pomeni vaša opora in kar neko pripadnost čutim do vas. skratka.. z eno besedo, lepo mi je v vaši družbi in na to, kako bi bilo v živo, raje ne pomislim!!! user posted image

tako drage moje... če se danes več ne javim, vedite, da sem odromala na romanje. blackcoffee v novembru.. user posted image ne me jbt. user posted image
no, upam vseeno, da se vse to, kar doživljam zdaj, samo pripravlja in da so zgolj opozorilni znaki. opozorilni znaki za december.
huh, spet krč.
grem malo ležat....

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.11.2008 15:23:20 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.11.2008 15:16:12   
blackcoffee
aja.. tiste, ki ste mamice.. kak se je pri vas začelo? tudi s krči v križu????

Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.11.2008 15:20:12   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

A veste kaj pa mene zanima? Mene tooook prtiska na dol, imam občutek kot da mi bo Pupika vn padla pa še na pol ure hodim lulat...a je to normalno da toook boli pa da komaj hodim in gibljem se kot medved - pa še brundam zravn?user posted image Aja, pa sramna kost me tok boli da se res človek vpraša KDAJ BO ŽE TA POROD?? Men je že čist odveč, komi čakam da bom v dveh kosih...

Jest bi rekla, da premal počivaš. Alo, v vodoravni položaj, pa bo potem boljše! (čeprav momentalno potem levi bok žuli, ker pač na njem ležiš in imaš itak vse kosti tam spod razštelane...) Sam res, pejt počivat, pa spremljaj otročkove gibe. Pa bo vse OK. Aja, če mala ne miga, ga pa mal porukej, se bo zbudila...user posted image Drgač sem bila pa js v takem stanju včerej...ko ena nonica sem šlauser posted image user posted image user posted image ...direkt v postlo.

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.11.2008 15:20:52   
blackcoffee
piz** kak sploh popadki izgledajo... kaki je občutek? kak se vse skupaj začne?????
na pomoooooč!!!!!

pa pardon za sočen besedni zaklad. ko bo krč popustil, se bom tudi izražala primerneje. dokler pa drži... pa ne izbiram sredstev. je**m sve po spisku!  user posted image   šala mala.
grem si torbo raje pripravit.  ležala bom potem.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.11.2008 15:26:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.11.2008 15:26:14   
čebeli
Joj (al je še november!!) in jupi (je zgleda kar prva na čakalni listi), zgleda, da bomo moral vsak čas že kar čestitat črni kofetarci! Drži se, bejba!user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.11.2008 15:28:32   
blackcoffee
čebela!!!!!!!!!!
ne govori tak grdo!
ima kdo kak štopl... samo še nekaj dni da si izprosim... user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.11.2008 15:31:44   
čebeli
Sori, no....sam če je pa čist tko popadkovno slišat....Bodi vesela če je to to, ker boš lahko še dons svoje dete pestovala...user posted image če pa ni, boš pa itak še bolj vesela user posted image

Hm, moja mami bi men rekla, naj grem takoj ležat, da se bo stvar umirila...

Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.11.2008 15:33:49   
čebeli
Blackcoffee, a te še daje? Pa na kolko časa? (me skrbiš, ne se hecat!!)

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.11.2008 15:34:36   
.Evelyn.

Hvala za odgovor čebeli...ampak jst kr dost počivam - pomojem grem že sama seb na jetra. Sam k pa vstajam iz pojstle, ja o tem bi lohka objavli videoposnetek na youtube pod naslovom : kje je zdaj buldožer ko ga rabiš?!!!user posted image  Sama seb sm že odveč. Kar se tiče brcik je vse ok - mislm mal preveč že. Ji že težim včasih naj neha, k prov boli k me sune tja dol nekam. Kar se pa tiče ležanja na desnem ali levem boku - mislm da bi najbol zase našla položaj v stoječem stanju (kot konj)user posted image user posted image . Tole ležanje namest da bi me spočilo me utruja. Piham k lokomotiva, moj me pa vsako noč prenaša pa brez besed mi pomaga vstat - jst sm res na tomboli zadela dedca....no, nam preveč hvalila, da nau čez par tednov zgubu spominauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa pr men je še težava da sm zatečena k buhtelj in to predvsem v obraz - torej, še v ogledalo se ne gledam, ker bi začela jokat!user posted image  Uglavnem, na konc z živci - ampak še zmer me pa zanima a bom res dojela ko bo treba rodit, al bom sedela doma pa se tolažla da morm počivatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image zame k mam take psihozeuser posted image user posted image user posted image

William Edward Hickson

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.11.2008 15:41:13   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

Hvala za odgovor čebeli...ampak jst kr dost počivam - pomojem grem že sama seb na jetra. Sam k pa vstajam iz pojstle, ja o tem bi lohka objavli videoposnetek na youtube pod naslovom : kje je zdaj buldožer ko ga rabiš?!!!user posted image  Sama seb sm že odveč. Kar se tiče brcik je vse ok - mislm mal preveč že. Ji že težim včasih naj neha, k prov boli k me sune tja dol nekam. Kar se pa tiče ležanja na desnem ali levem boku - mislm da bi najbol zase našla položaj v stoječem stanju (kot konj)user posted image user posted image . Tole ležanje namest da bi me spočilo me utruja. Piham k lokomotiva, moj me pa vsako noč prenaša pa brez besed mi pomaga vstat - jst sm res na tomboli zadela dedca....no, nam preveč hvalila, da nau čez par tednov zgubu spominauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa pr men je še težava da sm zatečena k buhtelj in to predvsem v obraz - torej, še v ogledalo se ne gledam, ker bi začela jokat!user posted image  Uglavnem, na konc z živci - ampak še zmer me pa zanima a bom res dojela ko bo treba rodit, al bom sedela doma pa se tolažla da morm počivatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image zame k mam take psihozeuser posted image user posted image user posted image

user posted image Hehe, ti pa si štosna!user posted image

Hm, druge ne vem...sej js tut po malem otekam in zato pojem res veliko sadja in spijem kar okol 3 litre...običnih čajev in mleka. Migam pa več, kot počivam...včer sem se popoldne čist zasedela, zato je bil zvečer rezultat tko boleč (vsaj po moje)... in vem kako je potem vstat, ja. Ko sem mogla it na wc, pa zobe prat...jao, muka! Sam, ko sem noč (delno)user posted image prespala, je blo pa bolš. Sploh je blo pa dons kul, ko sem spila en mali kofe.

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.11.2008 15:51:52   
.Evelyn.
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
user posted image Hehe, ti pa si štosna!user posted image

Hm, druge ne vem...sej js tut po malem otekam in zato pojem res veliko sadja in spijem kar okol 3 litre...običnih čajev in mleka. Migam pa več, kot počivam...včer sem se popoldne čist zasedela, zato je bil zvečer rezultat tko boleč (vsaj po moje)... in vem kako je potem vstat, ja. Ko sem mogla it na wc, pa zobe prat...jao, muka! Sam, ko sem noč (delno)user posted image prespala, je blo pa bolš. Sploh je blo pa dons kul, ko sem spila en mali kofe.

Štosna zato, da se zamotimuser posted image user posted image  , da ne mislm tok na hudo....No, kar se tiče pitja tekočin sm še najrajš na vodi, k pol saj nimam suhih ust pa se ne obnašam k stekel pesuser posted image . Drgač pa mleko prakticiram k me zapeče zgaga...takrat je pa men mleko k enim sedmica na loteriji. Aja, sm še pozabla povedat, da nosim odojka ne otroka, ker ma prevelko kilažo, ker mam DIABETES! Ti šment, kere sreče sm. Sm rekla moji ginekologinji, če lahko zbiram datum poroda, pa mi je omenjala da mora bit maternični vrat zrel pa bla bla....in da je včasih bolš rodit mal večjiga otroka pa da je po naravni poti. Pa sm jo vprašala če bi blo njej za prvega ful dobr? Me je sam pogledala...user posted image user posted image Bravo jst neučakana. Sj zdj pa vem zakaj me vse kosti bolijo....ZARAD TEŽE!user posted image user posted image

William Edward Hickson

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?