Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 12:56:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi rabimo novi pajac, ta je že premajhen? Kak predlog kam po njega? Jz sem ga kupla v Mercator center Kranj, so mel kar ful izbire zadnjič, blo so pa po 21€ . Pa tud take ful lepe rozaste so meli
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 12:57:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, medtem ko sem brala in tipkala, je Gregec hrbtno pripuzal dobra 2 metra iz dnevne (z igralne podloge) v kuhinjo in me gledal izza vogala go go Grega, go go Grega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 12:57:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to moram napisat; sem se vagala in tehtnica kaže natanko toliko kot prejšnji petek Sem se pa merila obseg pasu, bokov in stegenj pa je 3cm manj Ne vem kaj se dogaja Očitno bom mogla mal na bolj drastično dieto, ker drugače bom hujšala natanko 100let, da pridem do željene teže Važni so cm punca, ne pa kg, te grejo v mišice, ker naše sončke naokol nosimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 12:58:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa greva za Manco kosilo do konca pripravit pa papat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:13:54
|
|
|
|
tilči
|
Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek o a že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:20:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla Take stvari raje zamolči. svojo mamo dobro poznaš in verjetno veš kaj lahko od nje pričakuješ. Ne moreš pričakovati, da bo zaradi tebe spremenila mnenje. Ti se pa nič ne sekiraj, ker Anji ne bo čisto nič manjkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že spustili posteljno dno? še ni potrebe, pri Jaku pa je bilo dno že čisto spodaj, ker je skakal v posteljici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala. Kako to misliš, da je alergen? Na kaj moram pazit? Moj mali je alergik in je dobil tako reakcijo, da je pristal v bolnici. Če Vid ni alergik ne bo imel problemov. pojavijo pa se pikice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole po dolgem času pozdravljene! nič ne vem kaj dogaja, čist preveč ste aktivne zame. mi smo po starem. spimo še vedno ne, z GH ni nekega napredka, ne mara nič, pojedla je dosedaj max 10 žličk koernčka mogoče bi se glede na stanje morala preselit med kake julijke Kaj si ji dala še kaj drugega za jest? Eni ne marajo korenčka, tudi jaz ga včasih nisem jedla, danes ga pa božujem. Samo vztrajajte, pa se bo lepo navadila na Gh. Počasi se daleč pride.
|
|
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin za Gregija pošiljam en velik vagon , pa tudi za vse ostale še ena vsem za obmesečnico Sem komaj prebrala 6 del, na 5 pa ne grem, grem zdaj preko neta položnice plačat, pa ne bo nič ostalo od porodniške. Moje porodniške že zdavnaj ni več, rabim že naslednjo, pa še tu sem skoraj do fula Se sploh ne sekiram več. Moje tudi ni več. Minus je še nedotaknjen in naj tako tudi ostane. Me pa skrbi, da imam 3.1. registracijo, pa tale božič, pa mi to ne gre najbolj skupaj. Upam, da bo kaj keša padlo na roj. dan.
|
|
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala. Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala. Zakaj?Saj je delan na na bazi penicilina tako kot amoksiklav in podobni antibiotki hijenca: za Vida. Se bo že zvlekel. Poznam kar nekaj otrok, ki je alergičnih. No moj dragi je alergičen na penicilin. če mu ga dajo ga lahko samo še pokopljem. Mali pa je to podedoval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to moram napisat; sem se vagala in tehtnica kaže natanko toliko kot prejšnji petek Sem se pa merila obseg pasu, bokov in stegenj pa je 3cm manj Ne vem kaj se dogaja Očitno bom mogla mal na bolj drastično dieto, ker drugače bom hujšala natanko 100let, da pridem do željene teže Boš prej shujšala kot čez 100 let. Kaj pa količino si kaj zmanjšala? Moja vaga je pokazala 1,6 kg manj. Se kao pridobila 0,2 kg nazaj. Telovadit pa nimam cajta, ker mi Maja tako malo spi (beri 20 min). Danes pa je bil ati doma dop. pa je spala gospodična 50 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek A ima kateri majček že 4 zobke???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:21:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to moram napisat; sem se vagala in tehtnica kaže natanko toliko kot prejšnji petek Sem se pa merila obseg pasu, bokov in stegenj pa je 3cm manj Ne vem kaj se dogaja Očitno bom mogla mal na bolj drastično dieto, ker drugače bom hujšala natanko 100let, da pridem do željene teže važni so centimetri ..kg grejo v kosti OK bom gledala s tvoje strani, ker je lepša To sem hotela tudi jaz napisat, pa se tule podpišem. Če gredo cm dol potem pomeni, da hujšaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:23:32
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem si nekaj materiala prinesla s podstrešja za venček in nimam pojma kakšnega bi naredila. Sem hotela prvo naredit podolgovatega, zdaj pa se mi toži po smrečju. Še imam čas in bom videla kaj bom naredila. Sem pa bila pridan in perem, sušim, posodo pospravila, juho za Majo skuhala (zdaj jo končno je ). Zdaj pa še prah pobrišem na TV regalu. Kaj je to enih lukenj. A vam poslikam kako pri meni RR zgleda?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:26:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek za zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:28:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla Take stvari raje zamolči. svojo mamo dobro poznaš in verjetno veš kaj lahko od nje pričakuješ. Ne moreš pričakovati, da bo zaradi tebe spremenila mnenje. Ti se pa nič ne sekiraj, ker Anji ne bo čisto nič manjkalo. Tale post od Edinaos sem pa jaz spregledala. Mapunce ne se sekirat zaradi tega. Le kaj bi potem tvoja mama porekla name?? Potemtakem sem jaz ultra super slaba mami ker je Manca že skoraj od samega začetka na AM . Ne se sekirat, bodi vesela, da si lahko tako dolgo dojila, jaz nisem imela te sreče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:29:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* SRČEKGIRL: Nostalgija. A si kje našla reklamo za čokolešnik???A veš tisto; peter mi je vedno rekel, da se to je za većerjo... Na mejl sm dobila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:31:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek A ima kateri majček že 4 zobke??? Ja kaj pa te, eni bi radi že 4 zobke meli, mi še enega nimamo, smo še kar škrbasti, pa tudi ne izgleda, da bi kaj v bližnji prihodnosti ven pokukalo. Barbaw kako hitro pa se pokaže reakcija na hiconcil. Jaz sem mu dala ob 10, pa je sedaj vse normalno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:32:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si nekaj materiala prinesla s podstrešja za venček in nimam pojma kakšnega bi naredila. Sem hotela prvo naredit podolgovatega, zdaj pa se mi toži po smrečju. Še imam čas in bom videla kaj bom naredila. Evo, ti bom prilimala enih par slikic kakšne sem jaz delala včeraj. Sicer niso podolgovati, ampak so okrogli, ker sem ji delala na obroč. So pa narejeni iz vejic ciprese, gor so pa potem 4 svečke in pa različni okraski. Mogoče ti bom dala kakšno idejo, so pa moji čisto preprosti, brez kakšnih hudih komplikacij Sem pa bila pridan in perem, sušim, posodo pospravila, juho za Majo skuhala (zdaj jo končno je ). Zdaj pa še prah pobrišem na TV regalu. Kaj je to enih lukenj. A vam poslikam kako pri meni RR zgleda? Pridna, pridna, ... Tudi naša je zmazala ene dobrih 180g zelenjave zdele No le poslikaj in pokaži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:33:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek Super! Pr nas bo tud kmal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:35:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa pokukal ven 3. zobek A ima kateri majček že 4 zobke??? Ja kaj pa te, eni bi radi že 4 zobke meli, mi še enega nimamo, smo še kar škrbasti, pa tudi ne izgleda, da bi kaj v bližnji prihodnosti ven pokukalo. Barbaw kako hitro pa se pokaže reakcija na hiconcil. Jaz sem mu dala ob 10, pa je sedaj vse normalno! Če bi bila reakcija bi se že danes videlo. Morajo bolj alergiki na to pazit. Maja ni alergična nanj, očitno ni podedovala tega. HB!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:37:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo barbaw, upam, da ti bom kej pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 13:40:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo pa še od včeraj sem vam dolžna slikico našega Eskima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?