|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 10:48:52   
Anonimen
Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne
želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
28.11.2008 10:50:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je.

Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h?

petek bilo koja urauser posted image  

pardonuser posted image

kdaj začneve zdaj v ponedeljek?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
28.11.2008 10:51:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne
želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla
user posted image

Pa kaj ji razlagaš te stavri, če sama dobro veš kakšno je njeno mnenje. Bodi raje tiho in bosta obe zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.11.2008 10:52:31   
Estrella*

ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je.

Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h?

petek bilo koja urauser posted image  

pardonuser posted image

kdaj začneve zdaj v ponedeljek?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.11.2008 10:57:00   
Estrella*
Grem malo delat, da bom lahko šla na kofiuser posted image user posted image Papappaappap

Neposredna povezava do sporočila: 180
28.11.2008 11:00:49   
hijenca
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat.

Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil.user posted image user posted image

Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši.

Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 181
28.11.2008 11:01:36   
kasso

veš ena znanka tu v Logatcu ima fantka, ki ima res čuuuupo, in bogemu revčku kar rozaste špangice popa na laske, pravi da mu lasje padajo na oči, halooooooooooo kaj pa škarjeuser posted image

Kaj a misli, da mu bo odpadel???user posted image user posted image

jah mogoče pa še kar upauser posted image user posted image user posted image

ne vem meni to glih ni....

o kriza....saj Gašper ima tudi daljše lase, ampak bolj po fantovsko in kratko franžo...da bi mu pa dajala roza špangice gor user posted image ...včasih predvsem poleti kako noro frizurco, ne pa roza špangic

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.11.2008 11:02:24   
kasso
o bogi Videk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.11.2008 11:03:23   
kasso
Estrella v ponedeljek je na bazenu testiranje. kaj ti boš spet mogla it s Andražem?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.11.2008 11:03:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat.

Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil.user posted image user posted image

Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši.

user posted image user posted image user posted image  pa tudi za Gregija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.11.2008 11:04:30   
tilči
Ali ste že spustili posteljno dno?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.11.2008 11:07:41   
tally
Dobro jutro!user posted image

Mi smo spali spet do pol 9 user posted image .

Sej sem vse prebrala pa bom mal po spominu napisala.

AM- mi že en teden imamo samo 2, poje pa isto kot prej 100ml z vmesnimi prebliski ( kakšen dan mal več do 130ml)

Laski- moj čupko ima fenomenalne laske in jih ne bomo še strigli pa odspredaj ima še kratke pa ji ne grejo v učke.

Tilči hvala za odgovor glede igrač bom enkrat probala da vidim kakšne so. Pa drugič ko boš kje tuki hodila bi lahko šle na kavico. Jaz sem pa tle zraven doma za ostarele pa gostilna Pavovec je blizu.

Za Vidka in Gregija user posted image user posted image user posted image in ostale bubančke če sem koga pozabila.

Edina tako kot ti je Estrella rekla mami ne rabi vsega vedeti, spolh če se ne strinja s tabo. Anja bo že gor zrastla če je na AM ali dojena. Važno je da je zdrava. Pa ne bit slabe volje.

Aja pa še Matic vse naj naj za 7 m.user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 187
28.11.2008 11:08:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anery
Špelin@: Klik. V 5. odstavku 91. člena Zakona o cestnem prometu najdeš željeno.

Najlepša hvala, zlata si user posted image user posted image

Pišuka, zakaj potem mene v vrtcu filajo z mejo 12 let?? Ker moja velika pika bo čez slabega po lleta stara 10 let in potem ne bo več ovir za spremstvo user posted image

Naty*, ta reakcija je pri nas po drugi pikici. Si mi pa ful lepo napisala, res hvala, ker me razumeš user posted image

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.11.2008 11:09:18   
barbaw

Dobro jutro!

Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.11.2008 11:11:42   
Srčekgirll

Dobro jutro!

Bogi Videk. Upam, da se bo kmalu pocajtal. Moj Videk pošilja tvojmu Vidku pozdravčke, da bo ozdraveluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.11.2008 11:12:32   
špelin@

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boga revčka, oba vidva user posted image

user posted image

Pa kaj ji razlagaš te stavri, če sama dobro veš kakšno je njeno mnenje. Bodi raje tiho in bosta obe zadovoljniuser posted image

Točno tako! Ti to nam napiši, bo mnogo bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Zdej tole http://zlataleta.com/mobbing-%e2%80%93-sikaniranje-na-delovnem-mestu/ mal berem. Ma moja mami full probleme v službi,ker jo nadrejena non stop psihira in je z živci čist na konc. Me full skrbi,ker je res čist fertik

Na bruhanje mi gre... user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.11.2008 11:15:57   
špelin@
Joj, medtem ko sem brala in tipkala, je Gregec hrbtno pripuzal dobra 2 metra iz dnevne (z igralne podloge) v kuhinjo in me gledal izza vogala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.11.2008 11:20:48   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kako to misliš, da je alergen? Na kaj moram pazit?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.11.2008 11:23:24   
eole
po dolgem času pozdravljene!

nič ne vem kaj dogaja, čist preveč ste aktivne zame.

mi smo po starem. spimo še vedno ne, z GH ni nekega napredka, ne mara nič, pojedla je dosedaj max 10 žličk koernčka user posted image user posted image

mogoče bi se glede na stanje morala preselit med kake julijke user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.11.2008 11:24:24   
hijenca
špelin za Gregija pošiljam en velik vagon user posted image , pa tudi za vse ostale še ena  user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za obmesečnico

Sem komaj prebrala 6 del, na 5 pa ne grem, grem zdaj preko neta položnice plačat, pa ne bo nič ostalo od porodniške.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.11.2008 11:26:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Estrella v ponedeljek je na bazenu testiranje. kaj ti boš spet mogla it s Andražem?

Ne za njega ni testiranja. Ga je imel včeraj na uri.Sem izrazila željo, da bi hodil ob 18h in bo upošteval, če se bo le dalo. Daj še ti na vpisnico napiš za ob 18h, mogoče ratauser posted image
V torek po sms ju dobimo sporočilo v kateri skupini je ob kateri uri. Začetek tečaja je 8 december.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.11.2008 11:32:52   
Estrella*

špelin za Gregija pošiljam en velik vagon user posted image , pa tudi za vse ostale še ena  user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za obmesečnico

Sem komaj prebrala 6 del, na 5 pa ne grem, grem zdaj preko neta položnice plačat, pa ne bo nič ostalo od porodniške.user posted image

Moje porodniške že zdavnaj ni več, rabim že naslednjo, pa še tu sem skoraj do fulauser posted image Se sploh ne sekiram več.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.11.2008 11:32:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

po dolgem času pozdravljene!

nič ne vem kaj dogaja, čist preveč ste aktivne zame.

mi smo po starem. spimo še vedno ne, z GH ni nekega napredka, ne mara nič, pojedla je dosedaj max 10 žličk koernčka user posted image user posted image

mogoče bi se glede na stanje morala preselit med kake julijke user posted image

Ma daj ga sračkat. Tudi tvoja bo začela jesti, ker bo moralauser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.11.2008 11:33:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Zakaj?Saj je delan na na bazi penicilina tako kot amoksiklav in podobni antibiotkiuser posted image

hijenca: user posted image user posted image user posted image user posted image za Vida. Se bo že zvlekel.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.11.2008 11:33:30   
špelin@
Hej, eole, a še kaj
user posted image
??

Se ob tem smajliju vedno spomnim nate user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?