Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 10:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 10:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je. Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h? petek bilo koja ura pardon kdaj začneve zdaj v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 10:51:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla Pa kaj ji razlagaš te stavri, če sama dobro veš kakšno je njeno mnenje. Bodi raje tiho in bosta obe zadovoljni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 10:52:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je. Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h? petek bilo koja ura pardon kdaj začneve zdaj v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 10:57:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem malo delat, da bom lahko šla na kofi Papappaappap
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:00:49
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:01:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* veš ena znanka tu v Logatcu ima fantka, ki ima res čuuuupo, in bogemu revčku kar rozaste špangice popa na laske, pravi da mu lasje padajo na oči, halooooooooooo kaj pa škarje Kaj a misli, da mu bo odpadel??? jah mogoče pa še kar upa ne vem meni to glih ni.... o kriza....saj Gašper ima tudi daljše lase, ampak bolj po fantovsko in kratko franžo...da bi mu pa dajala roza špangice gor ...včasih predvsem poleti kako noro frizurco, ne pa roza špangic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:02:24
|
|
|
|
kasso
|
o bogi Videk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:03:23
|
|
|
|
kasso
|
Estrella v ponedeljek je na bazenu testiranje. kaj ti boš spet mogla it s Andražem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:03:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala. pa tudi za Gregija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:04:30
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste že spustili posteljno dno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:07:41
|
|
|
|
tally
|
Dobro jutro! Mi smo spali spet do pol 9 . Sej sem vse prebrala pa bom mal po spominu napisala. AM- mi že en teden imamo samo 2, poje pa isto kot prej 100ml z vmesnimi prebliski ( kakšen dan mal več do 130ml) Laski- moj čupko ima fenomenalne laske in jih ne bomo še strigli pa odspredaj ima še kratke pa ji ne grejo v učke. Tilči hvala za odgovor glede igrač bom enkrat probala da vidim kakšne so. Pa drugič ko boš kje tuki hodila bi lahko šle na kavico. Jaz sem pa tle zraven doma za ostarele pa gostilna Pavovec je blizu. Za Vidka in Gregija in ostale bubančke če sem koga pozabila. Edina tako kot ti je Estrella rekla mami ne rabi vsega vedeti, spolh če se ne strinja s tabo. Anja bo že gor zrastla če je na AM ali dojena. Važno je da je zdrava. Pa ne bit slabe volje. Aja pa še Matic vse naj naj za 7 m.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:08:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Špelin@: Klik. V 5. odstavku 91. člena Zakona o cestnem prometu najdeš željeno. Najlepša hvala, zlata si Pišuka, zakaj potem mene v vrtcu filajo z mejo 12 let?? Ker moja velika pika bo čez slabega po lleta stara 10 let in potem ne bo več ovir za spremstvo Naty*, ta reakcija je pri nas po drugi pikici. Si mi pa ful lepo napisala, res hvala, ker me razumeš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala. Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:11:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala. Bogi Videk. Upam, da se bo kmalu pocajtal. Moj Videk pošilja tvojmu Vidku pozdravčke, da bo ozdravel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:12:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Boga revčka, oba vidva IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še to vam moram povedat, sem z mojo mami govorila in sem ji rekla, da se Anja ne želi dojit, in da sem ji dala ad. mleko, je začela jokat, pravi če se zavedam, da je otrok 6. mescev star, uffff me je v slabo voljo spravla Pa kaj ji razlagaš te stavri, če sama dobro veš kakšno je njeno mnenje. Bodi raje tiho in bosta obe zadovoljni Točno tako! Ti to nam napiši, bo mnogo bolje IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Zdej tole http://zlataleta.com/mobbing-%e2%80%93-sikaniranje-na-delovnem-mestu/ mal berem. Ma moja mami full probleme v službi,ker jo nadrejena non stop psihira in je z živci čist na konc. Me full skrbi,ker je res čist fertik Na bruhanje mi gre...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:15:57
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, medtem ko sem brala in tipkala, je Gregec hrbtno pripuzal dobra 2 metra iz dnevne (z igralne podloge) v kuhinjo in me gledal izza vogala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:20:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala. Kako to misliš, da je alergen? Na kaj moram pazit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:23:24
|
|
|
|
eole
|
po dolgem času pozdravljene! nič ne vem kaj dogaja, čist preveč ste aktivne zame. mi smo po starem. spimo še vedno ne, z GH ni nekega napredka, ne mara nič, pojedla je dosedaj max 10 žličk koernčka mogoče bi se glede na stanje morala preselit med kake julijke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:24:24
|
|
|
|
hijenca
|
špelin za Gregija pošiljam en velik vagon , pa tudi za vse ostale še ena vsem za obmesečnico Sem komaj prebrala 6 del, na 5 pa ne grem, grem zdaj preko neta položnice plačat, pa ne bo nič ostalo od porodniške.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:26:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella v ponedeljek je na bazenu testiranje. kaj ti boš spet mogla it s Andražem? Ne za njega ni testiranja. Ga je imel včeraj na uri.Sem izrazila željo, da bi hodil ob 18h in bo upošteval, če se bo le dalo. Daj še ti na vpisnico napiš za ob 18h, mogoče rata V torek po sms ju dobimo sporočilo v kateri skupini je ob kateri uri. Začetek tečaja je 8 december.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:32:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin za Gregija pošiljam en velik vagon , pa tudi za vse ostale še ena vsem za obmesečnico Sem komaj prebrala 6 del, na 5 pa ne grem, grem zdaj preko neta položnice plačat, pa ne bo nič ostalo od porodniške. Moje porodniške že zdavnaj ni več, rabim že naslednjo, pa še tu sem skoraj do fula Se sploh ne sekiram več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:32:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole po dolgem času pozdravljene! nič ne vem kaj dogaja, čist preveč ste aktivne zame. mi smo po starem. spimo še vedno ne, z GH ni nekega napredka, ne mara nič, pojedla je dosedaj max 10 žličk koernčka mogoče bi se glede na stanje morala preselit med kake julijke Ma daj ga sračkat. Tudi tvoja bo začela jesti, ker bo morala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:33:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! za 6.del. Jaz sploh ne folgam brat. Midva sma prišla od P in danes nova diagnoza. Hropemo v pljučih, piska nič, ampak samo hropemo, kašljamo, smrkamo. Sma bila na inhalacijah, sedaj pa sma dobila antibiotik Hiconcil. Spali nismo skoraj nič, bujenje na pol ure, vse od včeraj 23 ure dalje. Je spal pri meni, posledično mama ni spala nič, ker ko sem zaspala, se je mali začel jokat, ker ni mogel dihat. Je pa sedaj zaspal, tako da si jaz končno delam nekaj za zajtrk. In ponovno morama bit v hiši. Bom probala malo za nazaj prebrat. Vsaj šesti del upam, da bom malo prebrala. Hiconcil je zelo alergen. Pa vzdigni mu vzglavje, da ga sluz ne bo zalivala. Zakaj?Saj je delan na na bazi penicilina tako kot amoksiklav in podobni antibiotki hijenca: za Vida. Se bo že zvlekel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 11:33:30
|
|
|
|
špelin@
|
Hej, eole, a še kaj ?? Se ob tem smajliju vedno spomnim nate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?