druga
|
jaz imam ta mesec nek čudn občutek, da sem noseča, čeprav bi naj po izračunu iz ovulacijskega koledarčka imela v teh dneh šele ovulacijo... menstruacijo sem imela 19.11., po koncu menstruacije (6 dni) pa se mi je zdelo, da sem imela ovulacijo in sva takrat tudi čisto slučajno . drugače sva vedno le v tistih dneh, ko naj bi po izračunu imela ovulacijo, ampak bo skoraj že 2 leti in v tem času ni nič ratalo...potem pa sem začela malo brati forum in ugotovila, da sva delala 2 napaki - sexala samo v času ko naj bi imela ovulacijo (pa je z ovulacijskim testom nikoli nisem potrdila) in ker imam narobe obrnjeno maternico, midva pa nisva sexala v pravem položaju (kužek). ta mesec pa sva kot rečeno, sexala čisto izven načrta in čisto slučajno v tem položaju...čez 14 dni pa sem se začela igrati z mislijo, da sem noseča...zadnje 4 dni sem zeloooo lačna in bi vse pojedla kar vidim, ko sem lačna, se mi zdi, da moram takoj nekaj pojest, ker mi je drugače tako čudno v trebuhu, zvečer mi je slabo, najbolj pa mi je neobičajen "železni" okus v ustih...zdaj, ko naj bi imela ovulacijo, me ni nič pikalo v jajčnikih (kar je ponavadi primer), pred 14 dnevi pa me je vsak dan, približno 3 dni... vem da sem imela do zdaj probleme s psiho, saj se mi je že 2x zgodilo, da nisem imela menstruacije in sem mislila, da sem noseča, test pa je bil negativen, ampak tokrat sem do danes imela tak čudn občutek, da sem noseča....danes pa sem spet začela dvomit v vse skupaj in se bojim, da bom spet razočarana, ko bo prišla , namesto . joj kako je težko ne se obremenjevat in biti brez skrbi in upanj...
|