Češnjica
|
Živjo mamice! Se še jaz malo ''pofočkam'' in malo pojamram... Mi imamo spet cel kup težav . Včeraj sva bili pri pediatru, ker ima po trebuščku, rokicah, nogicah, ličkih cel kup lišajev rdeče barve. (zelo suha koža, ki se lušči). Sva do ponedeljka z Mustello mazali, pa je le nekoliko omililo, potem pa sem spet pediatra klicala in je rekel, da naj se kar prideva še enkrat pokazat in da naj ukinem vse kreme, da bo videl, kakšno je stanje. Se je potem vse še poslabšalo . Menda ima atopični dermatitis, česar sem se najbolj bala. Tako da sem zdaj za probo na dieti (brez KM), da vidimo kaj bo. Pa dve novi kremici sva dobili za mazat. Včeraj popoldne pa je dobila še vročino, ponoči je bilo bolje, danes pa spet. Ob živce pa me spravljajo ti termometri, imamo ušesnega in čelnega - ne vem, katere izmerjene temperature naj se držim. Za ušesnega vem, da pokaže 0,5 stopinj višjo temperaturo, za čelnega pa nikjer ne najdem podatka, katera izmerjena temperatura je še normalna in katera povišana. Ko primerjam rezultata sta si vrednosti enkrat čisto blizu, drugič pa čisto drugačni (za 0,7 stopinj)....nobene logike Katere termometre pa uporabljate ve, mogoče katera ve, kako pa je s termometrom za v ritko, je to poseben termometer ali oni navadni živosrebrni? Grem zdaj še enkrat zmerit, da vidim ali bova vročino zbijali ali še ne... Tele vročine pri dojenčkih sem se že cel čas bala