|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
28.11.2008 11:13:38   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Našega malega pa zadnji tri noči skoz krči matrajo... Pa tko prdi kot bi strelske vaje imel. Pa nujno 2x ponoči spet jest, pa že celo noč je prespal... Ne vem kaj se dogaja. Jem isto hrano pa toliko več krčev ima.user posted image user posted image user posted image Don't get it?!?

Aja... dobro jutro..

Ma sve na istem. Našo tud kr neki meče. ene tri dni nazaj sm jedla kmečko zelje in je bilo na dve uri ponoč, sm bla čistuser posted image . Pa opazila sem, da čez dan kr neki skoz cuclja pa nč konkretnega ne poje.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.11.2008 11:15:47   
Erin
Glede uvajanja GH si poglejte še to:user posted image

http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uvajanje-goste-hrane/

http://www.babybook.si/zdrava-prehrana/uravnotezena-prehrana/

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.11.2008 11:17:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

ravno včeraj sem mu začela ponovno devat kapljice D3, ker je prej mel take krče, da je blo za znoret - no včeri ni blo nobene spremembe v njegovem obnašanju, tko da bommo nadaljevaliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Me pa zanima, kako dolgo se morajo te kapljice devat???

Aaaaam..ne vem... do 1 leta?

Bambi, ti gotovo veš...user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.11.2008 11:21:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Našega malega pa zadnji tri noči skoz krči matrajo... Pa tko prdi kot bi strelske vaje imel. Pa nujno 2x ponoči spet jest, pa že celo noč je prespal... Ne vem kaj se dogaja. Jem isto hrano pa toliko več krčev ima.user posted image user posted image user posted image Don't get it?!?

Aja... dobro jutro..

Ma sve na istem. Našo tud kr neki meče. ene tri dni nazaj sm jedla kmečko zelje in je bilo na dve uri ponoč, sm bla čistuser posted image . Pa opazila sem, da čez dan kr neki skoz cuclja pa nč konkretnega ne poje.

Naš bi pa skoz jedel..na 1 uro.user posted image , pa palčka vleče...

Jooooooooj je oblačno pri nas.... me zanima če bo res sneg?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.11.2008 11:22:26   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: nell

ravno včeraj sem mu začela ponovno devat kapljice D3, ker je prej mel take krče, da je blo za znoret - no včeri ni blo nobene spremembe v njegovem obnašanju, tko da bommo nadaljevaliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Me pa zanima, kako dolgo se morajo te kapljice devat???

Aaaaam..ne vem... do 1 leta?

Bambi, ti gotovo veš...user posted image

Ja, do enega leta oz. dokler se kosti pri mečavi ne zarastejo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.11.2008 11:24:44   
anita goitan
matejchi do pošte jo mahneva, boš kaj zuni

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.11.2008 11:28:22   
andrejaboris
HOj še od mene!

Mis mo dans samo 2x ponoči jedli in že to mi je zakon. Enej je še vedno malo prehlajen in ima poln nosek, drugo pa je vredu.

Včeraj pa sem imela z Lanom sistematski pregled za 3 leta in je bil fullllllllllllll priden in je vse naredo kaj so mu rekli. Saj pri zdravniku je vedno ful zlat. Ga majo vsi tam radi. Je pa naredil že dosti stvari, ki jih morajo znat 5 letniki. Kak je to fajn slišat, da je otrok pameten. SEm ful happy.user posted image user posted image

Ad3 kapljice :  se dozirajo glede na kilažo in tako se povečuje število kapljic. Na vsaki posvetovalnici ti bo spremenila št. kapljic. Dajejo pa se 1 leto al pa še dlje. Da se mečava vredu zaraste in pomembne so za vid, kožo...kosti...

Tatly kam se t tak mudi z gosto hrano? Tvoja pužika še 3 mesece ni stara. POčakaj še.

Sayuri moje sožalje. To je vedno žalostno slišat, ko nekdo umre v takih letih. No saj je vedno. Lovro pa je pravi korenjak. Mu pa Enej dela konkurenco. Je velik 63cm  in 7300 g težek. Pa ma 3 mesece.

Zoja Miša, verjetno jo je kombinacija tvojega mleka in hippa zaprla. Upam, da bo čimprej kakala.

Enej pa se je danes tak nakakal, in sem ga šla previjat in pol je razvit kakal po previjalni in lulal zraven. Sem ga pol ure rihtala.user posted image user posted image user posted image

Naty13 Nejcu vse najboljše za rojstni dan. Želim pa mu  zdravja, otroške razigranosti, veselja... Pa naj nena mamice preveč jezi - malo pa žeuser posted image user posted image

Tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa pridi kaj na štajersko! Pa tut tvoji Evi želim vse najboljše!!!

Gajka upam da bo z Rokom vse vredu in da nima kake alergije.user posted image user posted image

Lepo da je srečanje uspelo. Upam, da se vam naslednjič tut jaz pridružim.

Matejchi kaj nas boš na kmečki turizem povabla? Jaz poznam polno teh turizmov . Mak in Bračko sta meni najbolj všeč. Saj na Ribičiji tut maš za jest. Zaj sem pa lačna ratala.user posted image user posted image

Nell lepo da si se oglasla. Naši čmrlji nam res doti časa vzamejo. Je pa vredno.

Ne vem več kaj še moram komentirat. Grem še malo brat.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.11.2008 11:41:19   
tatly
andrejaboris-niti pozanimat se ne smem prej?ce sem rekla da ji bom ze dajala gh?
samo vprasam user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tatly -- 28.11.2008 11:45:50 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.11.2008 12:10:09   
andrejaboris
Tatly ja valda da vprašaš. Sem misla, d se tiže mudi z GH. Na kupljenih kašicah ti piše odkolko mesecev dalje so in vedno poskusi z eno stvarjo, npr banano. In ji to davaš par žlić v dopoldanskem čau npr. tri dni zaporedoma in vidiš, če je kaka reakcija. pol pa z drugo stvarjo. Manj kompliciraš bolše je. Pa svojo pupo najbolj sama poznaš

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.11.2008 12:36:09   
majči22

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Aja... dobro jutro..

Naš bi pa skoz jedel..na 1 uro.user posted image , pa palčka vleče...

Jooooooooj je oblačno pri nas.... me zanima če bo res sneg?

pr nas je tud oblačno pa hladno za pop.. user posted image
Jest kr mislem, da bo kmal začelo znežiti. Imamo pa -5 stopinj.
Našauser posted image je od 8.30 pa do 12 pojedla samo 180ml. Jedle sve pa 3X.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.11.2008 12:38:05   
tejkaz
Danes sta pa moja otroka zelo slabe volje. Nimam pojma. Jaša je prej 40 minut tako vpil, kot da bi ga iz kože dajala. Nič ni pomagalo, ne joška, ne previjanje, ne nošenje, ne duda, ne čaj, nič. Po 40 minutah se umiri in se mi začne smejati. Lump.

Eva pa tudi zahteva 100% pozornost.

Tale teden sploh nisem zmožna komentirati. Preberem nekot še, pa kdaj kaj napišem, sam kaj več pa ne. Ko bo šla Eva nazaj v vrtec, bo spet drugače.

Včeraj je G zavaroval avto za voznika začetnika in sedaj grem lahko zares na cesto user posted image user posted image

Glede GH ne vem nič user posted image Ai boste same pomagale iz izkušenj.

Imam pa eno vprašanje - ali je možno da ima Jaša zelen kakec zaradi mojega prehlada?

Zoja Miša, čestitke tvojima staršema. Sta ti dober zgled, samo poročiti se moraš prej user posted image

Nell, lepo te je brati. Večkrat se nam javi. Pa luštne slikice.

Anita, zakaj si pa dobila AD3? Jaz sem že v porodnišnici dobila D3. So mi rekli, da je menda zdaj dokazano da je v materinem mleku dovolj A vitamina in da potrebujejo samo D. In da naj dajem 3 kapljice.

Lepe slikice vseh - ne bom naštevala poimensko, da katere ne zgrešim.

Pa še nekaj naših:

Medvedek

user posted image

Evina torta

user posted image

Skupaj se igrava

user posted image

Režemo torto

user posted image

Lepo se imejte     

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.11.2008 12:40:57   
Maja T.
Punce NUJNO RABIM ODGOVOR!

KOLIKO KRAT NA DAN VAŠI user posted image KAKAJO...

Prosim, če jih lahko čim več odgovori

hvala vam v naprej user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.11.2008 12:42:27   
Maja T.
Tejkaz sem ekspert za kakceuser posted image user posted image user posted image

Zelen kakec je od napenjanja in je ok

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.11.2008 12:43:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Enkrat ali dvakrat na teden

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.11.2008 12:43:47   
tejkaz

Tejkaz sem ekspert za kakceuser posted image user posted image user posted image

Zelen kakec je od napenjanja in je ok

Se nič ne napenja, zato mi ni jasno od kje zelen kakec. Sem pa jaz fajn prehlajena

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.11.2008 12:45:36   
andrejaboris
Maja t. Enej kaka večinoma 2x na dan.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.11.2008 12:49:26   
andrejaboris
Tejkaz meni je rekla P. da se če je otrok prehlajen, to pozna tut na kakcu. Zato je recimo sluzasto in ni to driska. Kaj pa od čaja? Al pa si kaj takega jedla - špinačo?
Ješ kaki antibiotik? Od tega je tut možno.

NO ker še vedno ne znam iz shrani.si dat slike za avatar sem pa dala neke nogice.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.11.2008 12:50:07   
Češnjica
Živjo mamice!

Se še jaz malo ''pofočkam'' in malo pojamram... Mi imamo spet cel kup težav user posted image . Včeraj sva bili pri pediatru, ker ima po trebuščku, rokicah, nogicah, ličkih cel kup lišajev rdeče barve. (zelo suha koža, ki se lušči). Sva do ponedeljka z Mustello mazali, pa je le nekoliko omililo, potem pa sem spet pediatra klicala in je rekel, da naj se kar prideva še enkrat pokazat in da naj ukinem vse kreme, da bo videl, kakšno je stanje. Se je potem vse še poslabšalo user posted image . Menda ima atopični dermatitis, česar sem se najbolj bala. Tako da sem zdaj za probo na dieti (brez KM), da vidimo kaj bo. Pa dve novi kremici sva dobili za mazat.

Včeraj popoldne pa je dobila še vročino, ponoči je bilo bolje, danes pa spet. Ob živce pa me spravljajo ti termometri, imamo ušesnega in čelnega - ne vem, katere izmerjene temperature naj se držim. Za ušesnega vem, da pokaže 0,5 stopinj višjo temperaturo, za čelnega pa nikjer ne najdem podatka, katera izmerjena temperatura je še normalna in katera povišana. Ko primerjam rezultata sta si vrednosti enkrat čisto blizu, drugič pa čisto drugačni (za 0,7 stopinj)....nobene logikeuser posted image Katere termometre pa uporabljate ve, mogoče katera ve, kako pa je s termometrom za v ritko, je to poseben termometer ali oni navadni živosrebrni?
Grem zdaj še enkrat zmerit, da vidim ali bova vročino zbijali ali še ne... Tele vročine pri dojenčkih sem se že cel čas balauser posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.11.2008 12:51:50   
tatly
andrejaboris-ne nebom se ji davala do 4 meseca nic drugo kot aptamil..ja saj vem da jo sama najbol poznam samo nebi rada kaj narobe naredla zato pa raje vas vprasam..pa sem mal citala te recepte kaj ko ji bom dala banano ji morem z aptamilom razrecit da bo bol tekoce?
andrejaboris-hvala za pomoč

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.11.2008 12:52:30   
tatly
tejkaz-je ostalo kaj torte zgleda odličnauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.11.2008 12:58:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tejkaz-je ostalo kaj torte zgleda odličnauser posted image

Nič več, smo vso pojedli. Bila je nutellina in made by me user posted image

AndrejaBoris, sem prehlajena. To je pa vse kar je novega. Zato malo prehlad sumim.

Češnjica, tole pa ni nič fino. Jaz se od vseh termometrov najbolj zanesem na navadnega živosrebrnega. Jaši sicer še nisem merila temperature z njim, Evi sem pa rokico nežno tiščala k trupu da je termometer ostal pod pazduho in jo vmes motivirala s čim drugim. Ušesni pa pokaže 0,2 do 0.3 več, če pa izmeriš v ritki pa 0,5 več.

Sem se pa nekaj spomnila. Evino zaprtost sem reševala z slivovim frutkom. Ko je bila zadost stara (slivov frutek je od 4.meseca naprej) sem ji dala žličko tega fruteka in še isti dan se je pokakala. Pa poznam dosti mamic ki so delali isto. Gajka, mogoče poskusiš?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.11.2008 13:04:59   
tatly
kakšno mnenje?

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html
mislim a niso malo mimo???

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.11.2008 13:06:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Kolk kapljic AD3 se daje dojenemu otroku, 7 ne? Ker men na šaktlci piše 5x na dan..sem šele sedaj opazila, verjetn se je una farmacevtka zmotla..user posted image

Jaz moram Roku že od začetka dajat 7 kapljic AD3. user posted image No, razen na začetku, ko sva postopoma povečevala dozo, dokler nisva do 7 prišla.

Nekje 0.14-0.28× na dan, t.j. 1-2× na teden. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
gajka a bi ti kar delat že šla? Kaj pa v MB delaš?

Ne, ne bi še šla kar delat, ampak iščem kakšno luštno službo bližje doma, ker vsak dan se vozit na relaciji Velenje - MB ni ravno luštno. Delam pa trenutno pri eni privat firmi.

No, še moje poročilo z izrednega pregleda pri pediatru... Sem zelo slabe volje, ker sem od danes naprej na zame najbolj neprijetni možni dieti - brez KM in jajc! user posted image In to jaz, ki bi lahko svojo kravo imela glede na količino požlampanega mleka... user posted image Aja, pa kaja02, sojino mleko pri tej dieti tudi ne velja, ker se menda preveč teh alergenih sestavin pokriva, edini dovoljeni nadomestek je neko riževo mleko. user posted image V glavnem, dobila sem še epruvetko za odvzem vzorca blata, če bo v njem kaj sluzi ali krvavih nitk. Še dobro, da Rok že od nedelje ni kakal user posted image , tako da utegnem vsaj v kakšnem dnevu ali dveh že videti, če je kaj čudnega v blatu. Skratka, če se stanje pri Roku izboljša in se nič čudnega ne pojavi v blatu, lahko čez kaka 2 tedna spet začnem s KM in potem pazim na morebitne posledice... user posted image

Tiste, ki ste na dieti brez KM in jajc - kaj sploh jeste?!?

Aja, pa spet je bil stehtan - mu manjka še 60 g do magične 8! Mu nisem mogla enega kamna pod plenico skrit! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.11.2008 13:11:40 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.11.2008 13:07:59   
anita goitan
tejkaz tud jaz v Kr dobila samo D vitamine, samo sva mi2 sama hotela še A zravn, moj ima zelo slab vid... pa zelen kakce-krčki, oz napenjanje

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.11.2008 13:09:04 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.11.2008 13:08:05   
majči22

Čist odvisen od dneva, tam okrog 3X. Enkrat mal bolj enkrat bolj mal.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?