|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
28.11.2008 11:31:03   
lilcha
Claud to injekcijo dobiš v 28. tednu nosečnosti pol pa še eno po porodu.Baje da je tko nekak.Sam kri sem mogla dat pa že trikrat da vidjo kako se obnašajo ena protitelesa v meni.Pa moj je tu mogu dat kri zarad tega-ne me spraševat zakaj ker mi ti postopki niso glih čist jasni.

Drgač pa zdej mal lenarim, pa počas bom kosilo začela kuhat,pol ob 4-ih pa za 4 urce v službo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.11.2008 11:32:55   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Claud zgaga to ni,ker je drugačen občutek...Kot da bi mi najnižja rebra na levi strani drevenela al kako...user posted image

Jah, pol pa res ne vem...vsaj pokliči zdravnika, pa povej....jst bi to nardila no....zihr jr zihr..pol maš pa mir....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.11.2008 11:35:05   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Claud to injekcijo dobiš v 28. tednu nosečnosti pol pa še eno po porodu.Baje da je tko nekak.Sam kri sem mogla dat pa že trikrat da vidjo kako se obnašajo ena protitelesa v meni.Pa moj je tu mogu dat kri zarad tega-ne me spraševat zakaj ker mi ti postopki niso glih čist jasni.

Drgač pa zdej mal lenarim, pa počas bom kosilo začela kuhat,pol ob 4-ih pa za 4 urce v službo.

Tud men niso jasne, ampak ok, važn da je, pa da znajo pr takih stvareh ukrepat da je pol vse u redu!!user posted image

A polovični delovni čas delaš? Sam je morija tole šele ob 4h začet, a ni?

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
28.11.2008 11:36:36   
claud
Sunny-JUTRO! Dons si pa pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
28.11.2008 11:38:51   
Pikica5
Claud - bilo je zelo veliko presenečenje, sploh nisem mogla verjet, ko meni reče G tako na tiho ja mi bomo pa imeli kar dva, skor me je kap ruknila potem ko pa je še on zvedel, je bil pa čisto iz sebe. Res full veliko presenečenje.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
28.11.2008 11:43:46   
lilcha
Ja delam po 4 ure na dan,kar ni isto kot polovični delovni čas,ker imam delovne vse sobote in to znese 24urni tedenski delovnik in ne 20.
Pa tko ob 4-ih niti ni panike it delat k mam cel dan u bistvu čas zase, sam mi je pa mal user posted image , k moj pa glih dela do 4-ih tko da se u bistvu tak teden k sem popoldan skor nč ne vidva.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
28.11.2008 11:43:55   
claud
pikica5- aja, si šla sama na UZ? Moj je bil na vseh UZ z mano in je ful lepo vidt kako se moški ob taki predstavi raznežiuser posted image .
Kako je pa kj z opremo? Sta shopping že dala čez?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
28.11.2008 11:45:49   
claud
lilcha- ja to pa verjamem pol da ti je smotan jauser posted image . Kdaj začneš s porodniško? Al maš še kj dopusta pa boš lohk že kj prej?

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
28.11.2008 11:48:19   
sunny24
Jutro! Ja, danes sm bla pa pridna, sm ob 11h ustala!user posted image  Sam vreme je smotano-spet in mraz je!
Kako smo?

claud, to ne velja, da mate snegec...Jst bi tudi! Sam si si pa res prvoščla danes...user posted image
balonchy, ti maš neke ure...pa hvala za kavico. Maš pa res fajn sodelavce, da tko lepo skrbijo zate!user posted image user posted image user posted image

pikica, ej, full časa se nisi oglasila! Vidim, da si dobro, da tvoja dva pikeca veselo skačeta po bušiju...SUPER!

Aja, jst sem zadolžena za to, da ko boste rodile, da mi pošlete novičko na GSM in da objavim na RR, zato bi rabla tvoj GSM in ime, da te dam na seznamček-če želiš! Tko, da bi te prosila, če mi to dvoje pošleš na ZS, pa ti nazaj pošlem mojo cifro! TNX

kayica, kaj bi to blo, se mi sanja ne, ampak če te res tolko skrbi, pokliči zdravnika! Sam pomojem ni nič hudega, pač ti vse gor prtiska!

lilcha, ti si pa bla res pridna že danes!

Ostale pa še pančajo oz so šle še malo počivat...user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
28.11.2008 11:51:09   
claud
sunny- si se naspala?
ma sj sneg je že nehu padat...upam da bo pol še kj zapadu-mal bl konkretnouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
28.11.2008 12:03:59   
sunny24
Joj, neki me ta RR heca-full melje!

Ja, sm se naspala, vmes sm bla pa skor 1 uro zbujena, ko je moj pršu spat, pa smo s e mal menli, pa še naša je začela brcat...user posted image

Pol popoldne upam, da gremo sobico naročit...Sam spet mislim, da ne bo nič!user posted image  Bom mogla lih sama it...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
28.11.2008 12:11:24   
cati
Ja delam po 4 ure na dan,kar ni isto kot polovični delovni čas,ker imam delovne vse sobote in to znese 24urni tedenski delovnik in ne 20.

Kaj 4 ure pa imaš bolniško???

Sprašujem te pa zato ker ko sem jaz delala 4ure (4 pa bolniška)so mi v firmi  hoteli dat 6 dni po 4 ure in ne 5. Topa se ne sme ker ne smeš delat več ot 20 ur tednsko.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
28.11.2008 12:13:57   
sunny24
cati, a tko so te hotli nategnt? Barabe!  Kako si drugače?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.11.2008 12:14:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Kaj 4 ure pa imaš bolniško???

Sprašujem te pa zato ker ko sem jaz delala 4ure (4 pa bolniška)so mi v firmi  hoteli dat 6 dni po 4 ure in ne 5. Topa se ne sme ker ne smeš delat več ot 20 ur tednsko.
sodelavki so odobril da dela 4 ure,3 ure je pa v bolniški s tem da je en dan v tednu frej

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
28.11.2008 12:15:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Majchy: baje da bo naša božičnica 5.12. tko kot že lani.Jupi,komi čakam.
jupiiiiiii!!!!!komi čakam -bomo zapravljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti-veš jaz v enem letu pozabim kdaj kej nakažejouser posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
28.11.2008 12:17:06   
Čebel@
pikica,claud,sunny.......tudi vam dobro jutrouser posted image
sem še odspala eno kitico in zdaj sem mnogo boljeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
28.11.2008 12:20:23   
sunny24
majchy, ma kaj ti in lilcha delaste na isti firmi? Pa super za božičnico! Mi je bomo tudi upam da dobili, sam mi smo bolj pozni, tam enih par dni po plači...
Sam da si se napančala...Ni kej, če manka še ena kitica, jo je treba napisat...user posted image

Aja, kaj mogoče veste, kako je s tem nadomestilom (menda plača neki sindikat), če si več kot 3 mesece na bolniški?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
28.11.2008 12:23:05   
Čebel@
sunny......zgleda da jauser posted image ......se mi fajn zdi da si bom lahko že v začetku decembra zrihtala kuhinjouser posted image user posted image joj za nadomestilo pa nimam pojma

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
28.11.2008 12:25:08   
sunny24
UAU majchy, nova kuhna bo padla al kako? Super! A mate že kaj ogledano?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
28.11.2008 12:27:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

UAU majchy, nova kuhna bo padla al kako? Super! A mate že kaj ogledano?
ne bo glih neki huda kuhinja amoak tuki gor zdele nimam kuhinje in bova naredila eno mejčkeno....samo pult mi bo odrezov na omari pa kupila bova kuhalno ploščo k jo bom nesla pol s sabo v novo hišo....to bo glih tok da si lahko kej skuhava al pa mleko pogrejeva da ne bo treba ko bo user posted image  tuki dol hodt

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
28.11.2008 12:33:00   
sunny24
Ma sej itak, tolk, da maste za prvo silo! Se je traba pač znajdit! Kaj bosta nabavla navadno-na plin al steklokeramično ploščo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
28.11.2008 12:33:18   
claud
Men tud rr neki zajbavauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
28.11.2008 12:36:39   
sunny24
Ma sej zadnje cajte sem večkrat mela probleme sploh gor prist...Kar melje in melje...Zdej je pr meni vse normalno...Boo...

Kaj počnete? Jst gledam poročila na ITA, k kaže vs ta kažin v Indiji...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
28.11.2008 12:38:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ma sej itak, tolk, da maste za prvo silo! Se je traba pač znajdit! Kaj bosta nabavla navadno-na plin al steklokeramično ploščo?
2 na plin in 2 na elektriko....samo bom tuki samo plin furala......mam že eno ogledano od gorenja za 410 evrov(5 let garancije ima) in mi je full dober ker ima gumbe pri strani da jih otrok glih takoj ne doseže-aja steklokeramična jeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
28.11.2008 12:44:30   
cati
cati, a tko so te hotli nategnt? Barabe! Kako si drugače?

Ma kao da je prišlo do nesporazuma v komunikaciji med mojimi nadrejenimi in kadrovsko.

Jaz sem imela odobreno 4ure bolniško kar je 20 ur na teden. Delala pa naj bi ostalih 20 (večkot 40 ur skupaj ne )saj mi bi malo težko kake nadure plačal. Ampak prinas pa kao je 6dni v tednu delavnih en fraj (če imaš srečo) in some kr smestili delat po 6dni pa sem počakala maloda so se mi nabrale "ure viška" 3 t je bilo to 12 ur in sem potem malo povprašala nadrejene kako je sedaj to da bom imela konec meseca malo majn kot 200 ur (z bolniško vred) pa panika in sem bila potem lepo 5dni skupaj doma sem kao ure koristila.
Pa delam v velikem slovenskem podjetju.

Drugače pa sem sedaj vredu. Še 14 dni bolniške potem pa dopust (še ves letošnji) potem pa že porodniška in to je to.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......