Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:31:03
|
|
|
|
lilcha
|
Claud to injekcijo dobiš v 28. tednu nosečnosti pol pa še eno po porodu.Baje da je tko nekak.Sam kri sem mogla dat pa že trikrat da vidjo kako se obnašajo ena protitelesa v meni.Pa moj je tu mogu dat kri zarad tega-ne me spraševat zakaj ker mi ti postopki niso glih čist jasni. Drgač pa zdej mal lenarim, pa počas bom kosilo začela kuhat,pol ob 4-ih pa za 4 urce v službo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:32:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Claud zgaga to ni,ker je drugačen občutek...Kot da bi mi najnižja rebra na levi strani drevenela al kako... Jah, pol pa res ne vem...vsaj pokliči zdravnika, pa povej....jst bi to nardila no....zihr jr zihr..pol maš pa mir....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:35:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Claud to injekcijo dobiš v 28. tednu nosečnosti pol pa še eno po porodu.Baje da je tko nekak.Sam kri sem mogla dat pa že trikrat da vidjo kako se obnašajo ena protitelesa v meni.Pa moj je tu mogu dat kri zarad tega-ne me spraševat zakaj ker mi ti postopki niso glih čist jasni. Drgač pa zdej mal lenarim, pa počas bom kosilo začela kuhat,pol ob 4-ih pa za 4 urce v službo. Tud men niso jasne, ampak ok, važn da je, pa da znajo pr takih stvareh ukrepat da je pol vse u redu!! A polovični delovni čas delaš? Sam je morija tole šele ob 4h začet, a ni?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:36:36
|
|
|
|
claud
|
Sunny-JUTRO! Dons si pa pridna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:38:51
|
|
|
|
Pikica5
|
Claud - bilo je zelo veliko presenečenje, sploh nisem mogla verjet, ko meni reče G tako na tiho ja mi bomo pa imeli kar dva, skor me je kap ruknila potem ko pa je še on zvedel, je bil pa čisto iz sebe. Res full veliko presenečenje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:43:46
|
|
|
|
lilcha
|
Ja delam po 4 ure na dan,kar ni isto kot polovični delovni čas,ker imam delovne vse sobote in to znese 24urni tedenski delovnik in ne 20. Pa tko ob 4-ih niti ni panike it delat k mam cel dan u bistvu čas zase, sam mi je pa mal , k moj pa glih dela do 4-ih tko da se u bistvu tak teden k sem popoldan skor nč ne vidva.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:43:55
|
|
|
|
claud
|
pikica5- aja, si šla sama na UZ? Moj je bil na vseh UZ z mano in je ful lepo vidt kako se moški ob taki predstavi razneži . Kako je pa kj z opremo? Sta shopping že dala čez?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:45:49
|
|
|
|
claud
|
lilcha- ja to pa verjamem pol da ti je smotan ja . Kdaj začneš s porodniško? Al maš še kj dopusta pa boš lohk že kj prej?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:48:19
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Ja, danes sm bla pa pridna, sm ob 11h ustala! Sam vreme je smotano-spet in mraz je! Kako smo? claud, to ne velja, da mate snegec...Jst bi tudi! Sam si si pa res prvoščla danes... balonchy, ti maš neke ure...pa hvala za kavico. Maš pa res fajn sodelavce, da tko lepo skrbijo zate! pikica, ej, full časa se nisi oglasila! Vidim, da si dobro, da tvoja dva pikeca veselo skačeta po bušiju...SUPER! Aja, jst sem zadolžena za to, da ko boste rodile, da mi pošlete novičko na GSM in da objavim na RR, zato bi rabla tvoj GSM in ime, da te dam na seznamček-če želiš! Tko, da bi te prosila, če mi to dvoje pošleš na ZS, pa ti nazaj pošlem mojo cifro! TNX kayica, kaj bi to blo, se mi sanja ne, ampak če te res tolko skrbi, pokliči zdravnika! Sam pomojem ni nič hudega, pač ti vse gor prtiska! lilcha, ti si pa bla res pridna že danes! Ostale pa še pančajo oz so šle še malo počivat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:51:09
|
|
|
|
claud
|
sunny- si se naspala? ma sj sneg je že nehu padat...upam da bo pol še kj zapadu-mal bl konkretno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:03:59
|
|
|
|
sunny24
|
Joj, neki me ta RR heca-full melje! Ja, sm se naspala, vmes sm bla pa skor 1 uro zbujena, ko je moj pršu spat, pa smo s e mal menli, pa še naša je začela brcat... Pol popoldne upam, da gremo sobico naročit...Sam spet mislim, da ne bo nič! Bom mogla lih sama it...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:11:24
|
|
|
|
cati
|
Ja delam po 4 ure na dan,kar ni isto kot polovični delovni čas,ker imam delovne vse sobote in to znese 24urni tedenski delovnik in ne 20. Kaj 4 ure pa imaš bolniško??? Sprašujem te pa zato ker ko sem jaz delala 4ure (4 pa bolniška)so mi v firmi hoteli dat 6 dni po 4 ure in ne 5. Topa se ne sme ker ne smeš delat več ot 20 ur tednsko.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:13:57
|
|
|
|
sunny24
|
cati, a tko so te hotli nategnt? Barabe! Kako si drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:14:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Ja delam po 4 ure na dan,kar ni isto kot polovični delovni čas,ker imam delovne vse sobote in to znese 24urni tedenski delovnik in ne 20. Kaj 4 ure pa imaš bolniško??? Sprašujem te pa zato ker ko sem jaz delala 4ure (4 pa bolniška)so mi v firmi hoteli dat 6 dni po 4 ure in ne 5. Topa se ne sme ker ne smeš delat več ot 20 ur tednsko. sodelavki so odobril da dela 4 ure,3 ure je pa v bolniški s tem da je en dan v tednu frej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:15:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Majchy: baje da bo naša božičnica 5.12. tko kot že lani.Jupi,komi čakam. jupiiiiiii!!!!!komi čakam -bomo zapravljali hvala ti-veš jaz v enem letu pozabim kdaj kej nakažejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:17:06
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica,claud,sunny.......tudi vam dobro jutro sem še odspala eno kitico in zdaj sem mnogo bolje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:20:23
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ma kaj ti in lilcha delaste na isti firmi? Pa super za božičnico! Mi je bomo tudi upam da dobili, sam mi smo bolj pozni, tam enih par dni po plači... Sam da si se napančala...Ni kej, če manka še ena kitica, jo je treba napisat... Aja, kaj mogoče veste, kako je s tem nadomestilom (menda plača neki sindikat), če si več kot 3 mesece na bolniški?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:23:05
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......zgleda da ja ......se mi fajn zdi da si bom lahko že v začetku decembra zrihtala kuhinjo joj za nadomestilo pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:25:08
|
|
|
|
sunny24
|
UAU majchy, nova kuhna bo padla al kako? Super! A mate že kaj ogledano?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:27:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 UAU majchy, nova kuhna bo padla al kako? Super! A mate že kaj ogledano? ne bo glih neki huda kuhinja amoak tuki gor zdele nimam kuhinje in bova naredila eno mejčkeno....samo pult mi bo odrezov na omari pa kupila bova kuhalno ploščo k jo bom nesla pol s sabo v novo hišo....to bo glih tok da si lahko kej skuhava al pa mleko pogrejeva da ne bo treba ko bo tuki dol hodt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:33:00
|
|
|
|
sunny24
|
Ma sej itak, tolk, da maste za prvo silo! Se je traba pač znajdit! Kaj bosta nabavla navadno-na plin al steklokeramično ploščo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:33:18
|
|
|
|
claud
|
Men tud rr neki zajbava
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:36:39
|
|
|
|
sunny24
|
Ma sej zadnje cajte sem večkrat mela probleme sploh gor prist...Kar melje in melje...Zdej je pr meni vse normalno...Boo... Kaj počnete? Jst gledam poročila na ITA, k kaže vs ta kažin v Indiji...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:38:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ma sej itak, tolk, da maste za prvo silo! Se je traba pač znajdit! Kaj bosta nabavla navadno-na plin al steklokeramično ploščo? 2 na plin in 2 na elektriko....samo bom tuki samo plin furala......mam že eno ogledano od gorenja za 410 evrov(5 let garancije ima) in mi je full dober ker ima gumbe pri strani da jih otrok glih takoj ne doseže-aja steklokeramična je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 12:44:30
|
|
|
|
cati
|
cati, a tko so te hotli nategnt? Barabe! Kako si drugače? Ma kao da je prišlo do nesporazuma v komunikaciji med mojimi nadrejenimi in kadrovsko. Jaz sem imela odobreno 4ure bolniško kar je 20 ur na teden. Delala pa naj bi ostalih 20 (večkot 40 ur skupaj ne )saj mi bi malo težko kake nadure plačal. Ampak prinas pa kao je 6dni v tednu delavnih en fraj (če imaš srečo) in some kr smestili delat po 6dni pa sem počakala maloda so se mi nabrale "ure viška" 3 t je bilo to 12 ur in sem potem malo povprašala nadrejene kako je sedaj to da bom imela konec meseca malo majn kot 200 ur (z bolniško vred) pa panika in sem bila potem lepo 5dni skupaj doma sem kao ure koristila. Pa delam v velikem slovenskem podjetju. Drugače pa sem sedaj vredu. Še 14 dni bolniške potem pa dopust (še ves letošnji) potem pa že porodniška in to je to.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......