|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
28.11.2008 13:12:12   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Za indukcijsko rabiš nove piskre.
indikcijska in steklokeramična ni istouser posted image no mami ima steklokeramično

indukcijska greje sam tisto kar je površina lonca in je takoj ful vroča, ko odstaviš se pa takoj shladi-vsaj prava indukcijska naj bi delovala tko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
28.11.2008 13:13:38   
Čebel@
sunny........to mi je kull da bosta lahko še potem dokupla pohištvo.....sej pravim midva morava imeti pa celo kuhinjo po meri

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
28.11.2008 13:14:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Za indukcijsko rabiš nove piskre.
indikcijska in steklokeramična ni istouser posted image no mami ima steklokeramično

indukcijska greje sam tisto kar je površina lonca in je takoj ful vroča, ko odstaviš se pa takoj shladi-vsaj prava indukcijska naj bi delovala tko.

no jaz bom kar pri steklokeramični ustalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
28.11.2008 13:15:11   
sunny24
Vidiš kako si je claud zapomnla...user posted image  Je nč nosečniška skleroza ne daje!user posted image user posted image user posted image  

Ja, pohištvo mamo v bistvu novo-2 leti staro, pa tudi če se čez 2 leti preselimo, bo kuhna stara slabih 5 let in tko malo ku mi kuhamo, je še zdej kot nova...user posted image  Ne bom nove kupovala...Kam naj pa to dam... Pa spalnica-naša spalnica nam je tko všeč, da je ne damo kar tako...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
28.11.2008 13:15:19   
Urša08
No takole sva skombinirala nove omare in staro previjalno

user posted image

Tukaj Nejček spi

user posted image

No naš novi član bo pa v tej postelci spal, ko preraste zibkouser posted image

user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
28.11.2008 13:16:39   
claud
Sunny-vaše gospodične naj kar lepo uživajo dokler bo treba...ne rabjo za 3 tedne prehitevatuser posted image jim bo prekmal mrzlouser posted image
jst sm našo dons ponoč že slekla, pol pa ugotovila da nismo pleničk kupl....pol je pa revca čakala da oči prneseuser posted image user posted image sj sm jo nazaj obleklauser posted image

Nosečniška skleroza....user posted image zakaj že?...spomn me....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
28.11.2008 13:16:40   
Čebel@
urša full luškana sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
28.11.2008 13:17:48   
claud
urša-super user posted image user posted image pa tale zelena je ful lepauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
28.11.2008 13:19:02   
sunny24
Urša, lepa sobica in fajn sta skombinirala! Ej, kaj v tisti ta nizki omari je sam za obešalnike al je tudi polica notr...Sm pozabla pogledat...user posted image   Ker v katalogu je vse neki po kosih, pa se mi zdi, da sm vidla sam uno palco za obešalnike zravn...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
28.11.2008 13:21:10   
sunny24
Ja claud, da si si zapomnla, da mamo novo pohištvo...user posted image  Zato te ne daje...user posted image   Sam pazi, da res ne pozabiš na pleničke...Meni se kar zdi, da bom neki pozabla nabavit...Sam da ne vozička pozabim, pa bo vse OK!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
28.11.2008 13:22:30   
Urša08
Punce hvala za pohvale. Še par malenkosti naredimo in bo sobica nared za 5, 6 let potem bosta šla pa vsak v svojo.user posted image

Sunny v tej ta nizki imava midva samo police. Lahko da pa zbereš tud tako za obešat, to pa ne vem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
28.11.2008 13:24:55   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja claud, da si si zapomnla, da mamo novo pohištvo...user posted image  Zato te ne daje...user posted image   Sam pazi, da res ne pozabiš na pleničke...Meni se kar zdi, da bom neki pozabla nabavit...Sam da ne vozička pozabim, pa bo vse OK!

Pa dobr, brez vozička se že da kakšen teden, 2user posted image
Res sm mela kr zak bad filling ko sm se zbudila....sm pogledala previjalko pa sm si rekla pleničke pa bepanthen-rozauser posted image Čist sm bla smotana k sm se zbudila no...user posted image
Ja sj jst tud že študiram da bom očitno res mogla še vse pajacke kuptuser posted image ...una krota se kr ne javi, ne odpiše...ma nč....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
28.11.2008 13:25:31   
sunny24
urša, hvala za info!

Joj, sm šla na balkon počekirat, kako močno mraz je zuni in sm ugotovila, da preveč. Sem zmenjena, da grem na pijačko s frendico...Se bom mogla oblečt ku medo!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
28.11.2008 13:27:30   
lilcha
Cati glej : delam 6 dni po 4 ure=24 ur

vsak dan se mi piše tudi 3 ure bolniške razen sobote ker imamo samo 5 urni delavnik,v soboto se mi piše 4 ure dela in 1 ura bolniške.

Ja vem da je zakompliciran ampak kaj čmo.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
28.11.2008 13:28:53   
Urša08
Claud tole je pa zelo grdo od kolegice da ti ne vrne cunc.user posted image Jaz sem tud eni posodila in jih še čakam, samo vem da jih 100% dobim. Bi jih pa tko rada že mela doma, da mal pregledam kaj mi še manjka, pa kar ne upam težit. Sem rekla da še en teden počakam, potem ji pa omenim, da bi blo fino, če bi jih prnesla nazaj.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
28.11.2008 13:32:36   
claud
urša- ma ja to mi je res tok adijo...pa če jih bi po "pomoti" komu dala bi lohk rekla, pa saj neki dnarja dala če je že to nardila...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.11.2008 13:33:12   
Maksi1
Za indukcijsko rabiš posodo, ki ima debelo dno. Teflona npr. gor ne moreš rabit. Deluje pa na sistemu prevajanja toplote in plošča ostaja mrzla, voda v loncu pa je topla.

Vem, da če je novo pohištvo se ga da super uporabit v novem stanovanju. Samo gušti pa so čisto drugi, če daš notri novo. Zato malo hecam, nič slabega nisem mislila.

Sunny - glede kavice ti bom sporočila konec tedna, ker se ena kolegica najavlja na obisk. Ampak bi se rada videla tudi s tabo. Tako, da če bo izvedljivo, bi se vidle v petek, drugače pa v ponedeljek (od 8.12 se bova lahko zmenile na dosti lažji način).

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
28.11.2008 13:35:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

urša- ma ja to mi je res tok adijo...pa če jih bi po "pomoti" komu dala bi lohk rekla, pa saj neki dnarja dala če je že to nardila...
jaz upam da ti jih uspe nazaj dobit

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
28.11.2008 13:35:51   
sunny24
Ja sam ta je res smotana, vsaj javla bi se ti na telefon...Sam jst bi ji še kar težila, pa magari bi se ji ob 9h zvečer narisala na vratih!

Ja, brez vozička bi se že dalo, sam je še lupinca zravn, tko da...Ne bi šlo! Ja, jst si bom kar spisek nardila in ko bom kaj kupla, bom črtala, k v tej moji buči trenutno ne ostanejo podatki zadosti dolgo časa...user posted image user posted image user posted image   Mam preobremenjen disk in mi vsake tolko napiše "system error"...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
28.11.2008 13:36:20   
Maksi1
Ursa - res krasna sobica.

Clud - čestitam za 31. teden!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
28.11.2008 13:36:23   
claud
Maksi1- ma mi pol ne bi rabl piskrov dokupit, sam teflon bi pa kr pogrešala....vsaj za palačinkeuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.11.2008 13:38:03   
Maksi1
Ja palačinke z nutelo - joj kako bi jih zdej jedla. MMMMM

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.11.2008 13:38:43   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja sam ta je res smotana, vsaj javla bi se ti na telefon...Sam jst bi ji še kar težila, pa magari bi se ji ob 9h zvečer narisala na vratih!

Ja, brez vozička bi se že dalo, sam je še lupinca zravn, tko da...Ne bi šlo! Ja, jst si bom kar spisek nardila in ko bom kaj kupla, bom črtala, k v tej moji buči trenutno ne ostanejo podatki zadosti dolgo časa...user posted image user posted image user posted image   Mam preobremenjen disk in mi vsake tolko napiše "system error"...user posted image user posted image user posted image

Dobra ideja tole s spiskomuser posted image user posted image user posted image ker moj disk je tud že kr obremenjenuser posted image user posted image
Sj voziček mata že neki ogledan ane?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
28.11.2008 13:39:04   
sunny24
No drage moje pupike, jst vas zapuščam, k grem kofetkat oz sokcat! Se tipkamo še pole kaj! Do takrat pa lepo čvekanje še naprej!

maksi, ti kar povej, ko boš mela čas...Jst ga mam itak tolko ku češ! V pondelk 8.12. pa mam pregled ob 10h, tko, da po tej uri lahko...user posted image

PA PA user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.11.2008 13:39:17   
claud

Ja palačinke z nutelo - joj kako bi jih zdej jedla. MMMMM

user posted image user posted image user posted image user posted image my favorite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......