Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:00:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina oj! no jaz sem uspešno spravla žan-a k tašči da gredo na čebelico majo(lutkovno predstavo), ni nč kopmplicirov. Mene je pa tolk skrbel , je reku da mi bo vse povedu ko pride domov kakšne so ble lutke ."oblubm mami" ve ste pa dons same dobrote jedle, jaz pa makarone full lepo... da se je dobr izteklo,,,,,,,,
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:04:30
|
|
|
|
Balonchy
|
Hello boma... Kaj pa je hčerki, da si jo k dr. naročila??? Jaz sem v službi... Mal iščem ovinke, da mi ni treba delat k se mi spi k norcu!!! Drgač me pa radi pršparajo... Mam res OK sodelavce!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:04:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jutro trebuščkarce... Ker ne morem spat že kako urco - zdaj malo visim tu na compu... grem malo brat nazaj kaj ste natipkale včeraj, vmes pa za kavico pristavim zdej pa mene zanima, če kje res toako lepo kavico postrežejo ... mljask... tale je tko dobra... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:06:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Hello boma... Kaj pa je hčerki, da si jo k dr. naročila??? Jaz sem v službi... Mal iščem ovinke, da mi ni treba delat k se mi spi k norcu!!! Drgač me pa radi pršparajo... Mam res OK sodelavce! Vidim, da si pridna... :) Ja moja hčerka je že od 18.11 bolna, imela je vnetje ušes, nato paše laringitis, in upam, da je to vse, danes imava pa inhalacije in kontrolo.. :) Pa mormo že ob 7.00 poklicat, da mi pove uro, da lahko greva.. :) kako pa ti? Kdaj nehaš delati?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:06:57
|
|
|
|
Balonchy
|
Glede kavice ti lahk sam eno predlagam - prid v PO in te peljem v barček kjer delajo še lepše in boljše!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:07:41
|
|
|
|
cati
|
Dobro jutro No naše dete je bilo včeraj malo bolj živahno Komaj čekam torek da grem do ginekologinje pa da mipove da je vse ok. Želim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 8:50:28
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro! Balonchy hvala za kavico. Za danes so napovedovali grdo vreme samo zaenkrat se sonček kaže. Cati tudi jaz komej čakam pregled v četrtek, da vidim našga pikeca. Boma2 naj se tvoja hčerkica pozdravi Majchy23 dobro jutro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 9:00:53
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! sem mela še delo da za nazaj preberem sem misnila jit dele zjutraj do zdravnice po bolniški list pa sem rekla da bom za foro prej poklicala če res dela zjutraj-pa mi una prbije daje danes od 13h naprej-še dobr da nisem šla balonchy.....hvala za kavico....maš res super sodelavce da te tko čuvajo-sej še malo pa boš doma boma.... da se tvoja hčerkica kmalu pocajta urša.....tudi tebi dobro jutro cati.....tudi jaz imam v torek g-komi čakam ......že kej veš datum kdaj bo božičnica?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 9:17:47
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem še malov vodoravno ker mi manjka še malo spanja......se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 9:27:43
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Balonchy, hvala za kavico. Kam pa v PO hodiš an kavico? Meni je bila všeč tista v Lloyds baru. Samo zdej že res dolgo nisem bila tam. Danes je tudi na Primorskem mrzlo. Vsem skupaj želim lep dan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 9:56:04
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro, sem še vedno zaspana oz. utrujena , mogoče bi blo dobr da grem še mal spat ! punce vas pridm mal kasnej pogledat! Balonchy hvala za
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 10:17:01
|
|
|
|
Pikica5
|
Dobro jutro punce, kako ste kaj? Hvala, ker ste zadnjič držale pesti zame, sem kolokvij naredila še eden pa imam en izpit več narejen Vaši sončki pridno brcajo in čofotajo po trebuščku? Naša dva sta prava akrobata, dosti se obračata in boksata Komaj čakam naslednji četrtek ko imam pregled. Že imate vse nakupljeno? Jaz še morem par stvari nabavit Želim vam lep dan
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 10:28:12
|
|
|
|
claud
|
dobro jutro! dons sm pa spala k ubita...sploh ne vem kdaj je šel moj delat Pri nas je že mal snežil...zdj ma očitno pavzo, popoldne pa naj kar nadaljuje!! balonchy-super sodelavci...kr naj te še mal šparajo, še mal pa boš doma Pikica5- Kako je ko ti 2 lumpa v trebuhu skačeta....zdj je verjetno že kr gužva ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 10:35:18
|
|
|
|
Pikica5
|
Claud gužva je res, okorna sem ko en slonček, komaj se premikam sem ter tja, buši je že takšen kot, da bom šla že danes rodi, prava žoga sem je pa full zanimivo ko se ti en od spodaj obrača potem pa se še zgorni zbudi pa hočeta vsak na svojo stran, žegečka zelo mi pa eden zelo pritiska na želodec in pljuča, da diham kot en nilski konj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 10:41:50
|
|
|
|
claud
|
pikica5- lepo to...mara bit kr zanimmivo ja....a sta enojajčna al dvojajčna? Glede premikanja sm že jst k en kit....no bl mam težave pri obuvanju pa lezenju iz avta Jst sm mela pa dons že tko žive sanje o naši mali.... sm jo ravno s prinesla iz P, pa bi jo mogla že previt, pol sm pa ugotovila da sva vso kozmetiko pa plenice pozabla kupt...pol je pa moj mogu u trgovino-zuni pa ful snega res tok žive sanje-pomoje sm zato spala k ubita
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:01:43
|
|
|
|
Pikica5
|
Claud ooo kako ti velja, da lahko spiš jaz pa se samo premetavam in hodim na wc. Dvojajčna sta, bosta popolnoma različna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:07:24
|
|
|
|
lilcha
|
Cao! Dobro jutro punce. Jst sm bla pa dons že ful pridna,k sm šla že ob 7-ih dat kri na zavod za transfuzijo, sej veste rh-, v ponedeljek grem pa po izvide in cepivo,pol pa k moji G da mi da pikico v rito. Majchy: baje da bo naša božičnica 5.12. tko kot že lani.Jupi,komi čakam.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:08:37
|
|
|
|
claud
|
Pikica5- a ni to fajn- da jih takoj ločiš-da te ne pretentata Sj ponavadi sm že ob 6h pokonci, vsake tok časa pa rata spanje mal podaljšat. A mate vi že v sorodu kakšne dvojčke al se vama je ravno posrečlo? To more bit kar zanimivo-si je moj na prvem pregledu ful želel da bi G rekla da sta dva-pa ga je razočarala...on pa še kr: a res nista 2? A maš kj blazine podložene ko spiš? Men mal pomaga če si dam eno med noge, pod trebuh pa kr odejo nagužvam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:10:13
|
|
|
|
claud
|
o lilcha- pridna, kok pogosto pa morš dobit to injekcijo? Kaj pa zdj kj počneš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:16:21
|
|
|
|
Pikica5
|
Claud a veš, da jih sploh nimamo v sorodu, slučajno se je zgodilo Jaz si odejo nakužvam pod noge in pod trebušček, mam zaj čisto za sebe 2x2m odeje, je dragi drugo mogel dobit, ker jaz drugače nisem mogla spat, zdaj je že pa to premalo Bosta pa naslednjič dva bo pa takrat vesel
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:20:09
|
|
|
|
claud
|
Pikica5- Pol je pa blo to presenečenje ko sta zvedla da sta 2 ane? Baje da je bolj pogosto pri tistih kjer so že v sorodstvu... Jah pri nama pa naslednjič še eden pa bosta skupi 2 bo tud to čist u redu . Ah možek naj kr mal potrpi, je njemu še vedno bolj udobno kot tebi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:20:28
|
|
|
|
kayica24
|
Punceeee kaj sem jaz edina, ki me non-stop nekaj muči in se sekiram...Sploh ne morem uživat teh zadnjih mesecev nosečnosti... Zraven tega da pokašljujem...naj bi blo od tega, da imam neko infekcijo v nosu in mi vse zateka v žrelo in draži; se mi je danes začel pojavljati taki pekoč/težek občutek takoj pri žlički levo na rebrah, al kak naj razložim...To se mi je ponoči dogajalo samo ko sem spala na levem boku, zdaj podnevi pa čutim tak občutek pekoč tudi ko sedim,itd... Kaj je to?Je možno da maternica pritiska gor na kaki živec al kaj???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:26:44
|
|
|
|
claud
|
kayica24-ne razumem čist-a pa je možno da je ta pekoč občutek zgaga? Pa nisi šla nč k zdravniku? Pejt vsaj tok da se prepričaš, tud če ni nč narobe, sam da se prepričaš da boš pomirjena.... Jst sm pr seb za kašljanje ugotovila da je presuh zrak, pr vlažilcu je pa bolš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:27:48
|
|
|
|
claud
|
kayica-je pa res da je tud maternica že kr visok in na vse organe pritiska, pa jih odriva...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 11:28:49
|
|
|
|
kayica24
|
Claud zgaga to ni,ker je drugačen občutek...Kot da bi mi najnižja rebra na levi strani drevenela al kako...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......