|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
28.11.2008 8:00:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

oj!

no jaz sem uspešno spravla žan-a k tašči da gredo na čebelico majo(lutkovno predstavo), ni nč kopmplicirov. Mene je pa tolk skrbeluser posted image user posted image user posted image , je reku da mi bo vse povedu ko pride domov kakšne so ble lutkeuser posted image user posted image user posted image ."oblubm mami"user posted image

ve ste pa dons same dobrote jedle, jaz pa makaroneuser posted image

full lepo... da se je dobr izteklo,,,,,,,,

boma2 :)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.11.2008 8:04:30   
Balonchy
Hello boma...
Kaj pa je hčerki, da si jo k dr. naročila???

Jaz sem v službi... Mal iščem ovinke, da mi ni treba delat k se mi spi k norcu!!! Drgač me pa radi pršparajo... Mam res OK sodelavce! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.11.2008 8:04:53   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro trebuščkarce...

Ker ne morem spat že kako urco - zdaj malo visim tu na compu...
grem malo brat nazaj kaj ste natipkale včeraj, vmes pa za kavico pristavim user posted image

user posted image

zdej pa mene zanima, če kje res toako lepo kavico postrežejo ... mljask... tale je tko dobra... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.11.2008 8:06:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Hello boma...
Kaj pa je hčerki, da si jo k dr. naročila???

Jaz sem v službi... Mal iščem ovinke, da mi ni treba delat k se mi spi k norcu!!! Drgač me pa radi pršparajo... Mam res OK sodelavce! user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si pridna... :)

Ja moja hčerka je že od 18.11 bolna, imela je vnetje ušes, nato paše laringitis, in upam, da je to vse, danes imava pa inhalacije in kontrolo.. :) Pa mormo že ob 7.00 poklicat, da mi pove uro, da lahko greva.. :)

kako pa ti? Kdaj nehaš delati?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.11.2008 8:06:57   
Balonchy
Glede kavice ti lahk sam eno predlagam - prid v PO in te peljem v barček kjer delajo še lepše in boljše! user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.11.2008 8:07:41   
cati
Dobro jutro user posted image

No naše dete je bilo včeraj malo bolj živahnouser posted image
Komaj čekam torek da grem do ginekologinje pa da mipove da je vse ok.

Želim vam lep dan

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.11.2008 8:50:28   
Urša08
Dobro jutro!

Balonchy hvala za kavico.

Za danes so napovedovali grdo vreme samo zaenkrat se sonček kaže. user posted image

Cati tudi jaz komej čakam pregled v četrtek, da vidim našga pikeca.user posted image

Boma2 naj se tvoja hčerkica pozdravi user posted image user posted image user posted image

Majchy23 dobro jutro

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.11.2008 9:00:53   
Čebel@
dobro jutro!
sem mela še delo da za nazaj preberemuser posted image
sem misnila jit dele zjutraj do zdravnice po bolniški list pa sem rekla da bom za foro prej poklicala če res dela zjutraj-pa mi una prbije daje danes od 13h naprej-še dobr da nisem šlauser posted image user posted image user posted image
balonchy.....hvala za kavico....maš res super sodelavce da te tko čuvajo-sej še malo pa boš doma
boma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se tvoja hčerkica kmalu pocajta
urša.....tudi tebi dobro jutrouser posted image
cati.....tudi jaz imam v torek g-komi čakamuser posted image user posted image user posted image ......že kej veš datum kdaj bo božičnica?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.11.2008 9:17:47   
Čebel@
jaz grem še malov vodoravno ker mi manjka še malo spanja......se tipkamo kasneje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.11.2008 9:27:43   
Maksi1
Dobro jutro.

Balonchy, hvala za kavico. Kam pa v PO hodiš an kavico? Meni je bila všeč tista v Lloyds baru. Samo zdej že res dolgo nisem bila tam.

Danes je tudi na Primorskem mrzlo.

Vsem skupaj želim lep dan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.11.2008 9:56:04   
akvalina
dobro jutro, sem še vedno zaspana oz. utrujenauser posted image user posted image user posted image , mogoče bi blo dobr da grem še mal spatuser posted image !

punce vas pridm mal kasnej pogledat!

Balonchy hvala za user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.11.2008 10:17:01   
Pikica5
Dobro jutro punce,

kako ste kaj?

Hvala, ker ste zadnjič držale pesti zame, sem kolokvij naredila user posted image  še eden pa imam en izpit več narejen user posted image

Vaši sončki pridno brcajo in čofotajo po trebuščku? Naša dva sta prava akrobata, dosti se obračata in boksata user posted image  Komaj čakam naslednji četrtek ko imam pregled.

Že imate vse nakupljeno? Jaz še morem par stvari nabavit user posted image

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.11.2008 10:28:12   
claud
dobro jutro!

dons sm pa spala k ubita...sploh ne vem kdaj je šel moj delatuser posted image
Pri nas je že mal snežil...zdj ma očitno pavzo, popoldne pa naj kar nadaljuje!!user posted image

balonchy-super sodelavci...kr naj te še mal šparajo, še mal pa boš domauser posted image

Pikica5- Kako je ko ti 2 lumpa v trebuhu skačeta....zdj je verjetno že kr gužva ane?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.11.2008 10:35:18   
Pikica5
Claud gužva je res, okorna sem ko en slonček, komaj se premikam sem ter tja, buši je že takšen kot, da bom šla že danes rodi, prava žoga sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa full zanimivo ko se ti en od spodaj obrača potem pa se še zgorni zbudi pa hočeta vsak na svojo stran, žegečka zelo user posted image  mi pa eden zelo pritiska na želodec in pljuča, da diham kot en nilski konjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.11.2008 10:41:50   
claud
pikica5-user posted image user posted image lepo to...mara bit kr zanimmivo ja....a sta enojajčna al dvojajčna?
Glede premikanja sm že jst k en kit....no bl mam težave pri obuvanju pa lezenju iz avtauser posted image user posted image
Jst sm mela pa dons že tko žive sanje o naši mali.... sm jo ravno s prinesla iz P, pa bi jo mogla že previt, pol sm pa ugotovila da sva vso kozmetiko pa plenice pozabla kupt...pol je pa moj mogu u trgovino-zuni pa ful snegauser posted image res tok žive sanje-pomoje sm zato spala k ubitauser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.11.2008 11:01:43   
Pikica5
Claud ooo kako ti velja, da lahko spiš jaz pa se samo premetavam in hodim na wc. Dvojajčna sta, bosta popolnoma različna user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.11.2008 11:07:24   
lilcha
Cao!

Dobro jutro punce.
Jst sm bla pa dons že ful pridna,k sm šla že ob 7-ih dat kri na zavod za transfuzijo, sej veste rh-, v ponedeljek grem pa po izvide in cepivo,pol pa k moji G da mi da pikico v rito.

Majchy: baje da bo naša božičnica 5.12. tko kot že lani.Jupi,komi čakam.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.11.2008 11:08:37   
claud
Pikica5- a ni to fajn- da jih takoj ločiš-da te ne pretentatauser posted image
Sj ponavadi sm že ob 6h pokonci, vsake tok časa pa rata spanje mal podaljšat.user posted image
A mate vi že v sorodu kakšne dvojčke al se vama je ravno posrečlo? To more bit kar zanimivo-si je moj na prvem pregledu ful želel da bi G rekla da sta dva-pa ga je razočarala...on pa še kr: a res nista 2?user posted image user posted image user posted image

A maš kj blazine podložene ko spiš? Men mal pomaga če si dam eno med noge, pod trebuh pa kr odejo nagužvam...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.11.2008 11:10:13   
claud
o lilcha- pridna, kok pogosto pa morš dobit to injekcijo?

Kaj pa zdj kj počneš?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.11.2008 11:16:21   
Pikica5
Claud a veš, da jih sploh nimamo v sorodu, slučajno se je zgodilo user posted image  Jaz si odejo nakužvam pod noge in pod trebušček, mam zaj čisto za sebe 2x2m odeje, je dragi drugo mogel dobit, ker jaz drugače nisem mogla spat, zdaj je že pa to premalo user posted image
Bosta pa naslednjič dva user posted image  bo pa takrat vesel user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.11.2008 11:20:09   
claud
Pikica5- Pol je pa blo to presenečenje ko sta zvedla da sta 2 ane? Baje da je bolj pogosto pri tistih kjer so že v sorodstvu...
Jah pri nama pa naslednjič še eden pa bosta skupi 2user posted image bo tud to čist u reduuser posted image .
Ah možek naj kr mal potrpi, je njemu še vedno bolj udobno kot tebi.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.11.2008 11:20:28   
kayica24
Punceeeeuser posted image

kaj sem jaz edina, ki me non-stop nekaj muči in se sekiram...Sploh ne morem uživat teh zadnjih mesecev nosečnosti...

Zraven tega da pokašljujem...naj bi blo od tega, da imam neko infekcijo v nosu in mi vse zateka v žrelo in draži; se mi je danes začel pojavljati taki pekoč/težek občutek takoj pri žlički levo na rebrah, al kak naj razložim...To se mi je ponoči dogajalo samo ko sem spala na levem boku, zdaj podnevi pa čutim tak občutek pekoč tudi ko sedim,itd...

user posted image user posted image user posted image

Kaj je to?Je možno da maternica pritiska gor na kaki živec al kaj???user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.11.2008 11:26:44   
claud
kayica24-ne razumem čist-a pa je možno da je ta pekoč občutek zgaga? Pa nisi šla nč k zdravniku? Pejt vsaj tok da se prepričaš, tud če ni nč narobe, sam da se prepričaš da boš pomirjena....
Jst sm pr seb za kašljanje ugotovila da je presuh zrak, pr vlažilcu je pa bolš....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.11.2008 11:27:48   
claud
kayica-je pa res da je tud maternica že kr visok in na vse organe pritiska, pa jih odriva...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.11.2008 11:28:49   
kayica24
Claud zgaga to ni,ker je drugačen občutek...Kot da bi mi najnižja rebra na levi strani drevenela al kako...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......