karamela6
|
Ma, sej ne morem verjet, da sem prišla do konca! Matr mi ve vzamete cajta! Pri nas blo danes ponoči kar pestro, ampak sem bila tako zaspana, da sem pri vsakem podoju zraven za kako urco zaspala, se potem predramila in Nino odnesla v svojo posteljico. Zjutraj pa je kar pri meni ostala, že dolgo ni in je blo prav fletno. JE tudi ona potem malo dlje potegnila, pa tudi, če se prej zbudi, ko me vidi zraven sebe, je vse ok - je danes čebljala kakšno urco, čele potem začela sitnarit. Je prav pasalo še malo poležat in podremat - čebljanje me itak več že nekaj časa ne ovira pri spancu. Pir - bljak in fuj, sem rajši pri takratkih: borovničke, jeger, malibu, bejlis... Čeprav v takem času ga pa ni čez enga kuhanga rujnega Dejmo se res zment za kako fešto, madonca, kje je že to. Se mi zdi, da nisem žurala že pol stoletja. Penzionistična do konca ... no, nosečniška do konca. lex, a Kope juti začnejo? Joj, že lani sem samo gledala moje, kako uživajo, jaz pa špancirala okol. Nisem upala na bord, je vseeno mal bolj nestabilno kot smučke. Jebi ga ... drug let se bomo pa sankal, če ne druzga. Pa mal izmenično bova z očijem se po strminah spuščala. A veste kam grem pa jutri? A a a a a? Sicer ta vikend nisem planirala domov k staršem, ampak je prišlo nekaj vmes oz. nekdo. Oliver Dragojevič - ima v Čatežu jutri zvečer koncert. PA sva se z mami na hitro zmenili, da greva. Pa še ena kolegica gre z mano, tako da bo malo sprostitve po dolgem času. Sem bila že lani, točno 15.12. na njegovem koncertu v Kr, tako da Nina že pozna njegove viže - je bila malo manj kot 3 mesece že v mojem trebuhu takrat. Komaj čakam! Po deda, moj ati, čuval Nino, pa me vseeno malo skrbi. Itak moramo štartat ob 19h, da pridemo vsaj malo prej dol, ob 20h se začne ... in to bo ravno tista ura, ko gre moj štrukeljček spančkat. Ah, se bosta že zmenila, ne? Previjanje obvlada, nosit jo tudi zna, ne skapira pa, da rajši zaspi sama, kot na rokah ... tako da bo verjetno jok nekaj časa. prekuhavam ne, ker ne uporabljamo nič od tega, kar bi bilo za prekuhat Danes oz. jutri bom sprobala Hoferjeve plenice. To je zadnja vrsta plenic, ki jo bom sprobala. Razmišljam, resno razmišljam, da si izberem naslov diplome nekaj v zvezi s plenicami...lahko pišem ure in ure ... kriza! Riževa čokolada - pred nosečnostjo in med, je bila nekaj najboljšega. Zdaj pa enostavno nima več takega okusa kot prej. In pa plazma keksi - sem jih zmazala na kile prva dva meseca po porodu, zdaj mi ne padejo več na pamet. Čudno res! Apetit - ne bom l o kilah, ampak o moji neprestani lakoti. Saj to ni normalno več. Zmorem pojest za 3 odrasle. In to vse nekako mix - najprej malo slanega, potem takoj kaj sladkega, pa kaj mesa, pa spet sadje ... ma, jaz lahko jem non stop, brez prestanka. Moj me kar gleda. Je rekel, da se bom mogla mal skulirat, ker bomo pršli na kant zaradi mojega apetita. nič, grem še malo za knjige, dokler je mala še v mižulah...že tako je sumljivo dolgo... se beremo ...
|