metuljcek321
|
Aja, mi (beri: Anja, dedi in jaz) smo bli zdajle eno uro na sprehodu na minus 5. Mi je skor nos zmrznu, . lunica, ne skrb, bo pa knjigica v letu 2009 ... itak je zdaj decembra tu mac vsega:-) No worries, baby! lidija, kako Klara? soncika, za rzmigavanje! prekuhavanje dude in flaske: na vsake kvatre. No, za mleko pa vodo vedno prekuham. mirjam, kaj je pa ginko rekel na poporodnem pregledu, k si bla? Ce je zlo cudn in prevec materiala (al kako naj recem), se pejd raj se 1 x pokazat. Zihr je zihr. Blacky, nc bat glede pregleda. Je precej nedolzno vse skupaj, se posebej, ker gres zdaj, k je minilo ze nekaj casa, pa se ene par krizank je blo vmes, tko da alles OK. Aha, je ze rovarka to napisala. Ma, grem lepo po vrsti po postih ... za Alpino! Se mal morajo zrast nogice, potem jo napademo! karamela, kul za Oliverja! Uzivaj! Jaz sem pa glih danes dobila vabilo za prednovoletno zurko v soli ... najprej gledalisce - komedija Kolumbovo jajce, nato muska, cvek, ples, papica, pupica, v soli 5 minutk stran od mene. Pa kaj lepsega bi clovek hotu? 12. 12. Se ze veselim! Hm, kaj pa so to plazma keksi? Never heard of them. mojcek, srecno vama z Zivo! Ena za vaju! Pa cmokec na licek ... mwa ... Blacky, na seznamu pri nas vse stima v nulo! Dobra si, carica marica:-) motoristka, saj bo, bos vidla. Pa javi se se kaj veckrat. 3jemi ... taborniki - sem imela ze v glavi sliko, kako se potikate po gozdovih, imate sabo ruzake s sotori, sendvici in sokcem/mleckom, v rokah baterije itd. No, pol pa preberem, da ste bli brez elektrike. Hja, tud to se vcas zgodi. Pr nas vcasih kaj presekajo in imamo tudi mrk. Joj, in ze prvi fajti? Da ne boste v Trenjih pristali, le pazi! hd, za Kali in njeno spanje. Nasa se je pa danes merkala pri dedku in je drnjohala 2 uri. Non-stop. Pol smo bli pa se na sprehodu, pa se tam eno uro?! Pravi mini maraton spanja. Lucky Anja, kva si prvosci, ej. No, zdajle se pogovarja z zivalcami in upam, da ne bo spet zaspala, ker kaj bo pa potem ponoci?! hd, meni so vsi lustni, najbolj kjut mi je tretji motiv s prisrcnimi snezaki, seveda pa je koncna odlocitev na tebi. Sporoc, kako se bos odlocila. dzanika, ti kar probaj mal prebrat - saj so same take zaljubljene reci ... tko kt da bi poslusala kaksen pop komad ... Probaj, saj ni tezko. Fiziolosko v nosek: vcasih v leze, vcasih ko sedi (to ta zadnje je bolj ucinkovito, je pa mal bolj neprakticno, ker je tezko z dvema rokama vse sfolgat, ker ta mala ne mara fiziloske ... sploh!). O, petra, za sestro. Drzimo pesti zanjo, da bo cim prej mimo in vse OK! Ej, glugluglu, jaz sem se vceraj svaljkala notri, je blo mal pod nulo, oblacno, sivo, megleno. Danes sem pa rekla stop in sla za eno uro ven - kot sem ze napisala. Minus 5, isti smorn od vremena, ampak men bi se spulilo, ce bi bla notr. Sem jo oblekla v kombinezoncek, pokrila z dvema dekicama, dala gor 2 kapici, in gas. Hja, bla je k Eskim, ampak tko topla k polhek, k smo prisli domov. Tko, pa sem vas ujela - hip, hip, hura!