|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
21.11.2008 23:37:19   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja in še  najpomembnejše...imamo ZOBEK!!!!
Blacky..zajčka, zajča, zajčkauser posted image


user posted image


_____________________________

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
21.11.2008 23:42:46   
karamela6
zimska, tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje. Zaradi preimenovanja pa se nikar ne sekiraj, se zgodi.

HD, čestitke za prvi zobek! user posted image

pogrešam ilatic ... kako ste? Je Tarik že kaj boljše?

Hofer plenice - ob priliki sprobam še te, čeprav imam že poln kufer teh sprobavanj. Ampak ok, moja mala je k sreči neobčutljiva na to menjavanje plenic, od nobenih še ni imela rdeče ritke. Tudi kremc smo že imeli nekaj : lekarniško hladilno kremo, bepanthen, nivejino, penathem, sudocreme ... vse so ji bile ok. Hvala bogu!

Ojoj levinja, ti pa imaš res štalo s temi štengami. A to si v kakšnem bloku, ki nima dvigala, al kako? Zakaj pa nisi fotke od srečanja objavila kar tukaj tako kot me iz Lj?

lunica, pri nas so tudi zobki, pa na srečo zaenkrat ni nobenega kričanja, samo godrnjanje in cviljenje, vmes malo stokanja, ampak ubožica je prav potrpežljiva. Upam, da bo čimprej bolje.

ha,ha, Almera, a veš, da sem tudi jaz pomislila na to, da bodo vse mislile, da je Borček ves čas jedel. user posted image

neboglasnica, tudi jaz verjamem, da so pokojni po smrti še nekaj časa z nami user posted image





(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
21.11.2008 23:52:38   
Majuska
Hoj,

HD - čestitke za zobek!! user posted image

Blacky, ful lepe slikce, lepe otročke imate user posted image

Glede plenic - jaz sem stalno na pamperskah, ker mi jih babice kupujejo - in se nič ne pritožujem zaradi tega user posted image jih je pa moja sestra ogromno menjala in ugotovila, da so ji pampers še najboljše.

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
21.11.2008 23:56:04   
tims
Evo, jaz sem že doma z večerje. Pa da ne bo katera mislila, da sem šele zdej prišla. Šla sem ob 20ih, doma sem bila pa par minut čez deseto. In kaj me je pričakal? Jok. Sicer ni bilo to ne vem kakšno dretje, ampak bolj tisto tečkasto. In ko sem se prikazala Nini, je v trenutku utihnila, se začela smejat, brcat... Je moj reku, da je v primerjavi s prej, ko me ni bilo, kot noč in dan. Po eni strani se mi je fajn zdelo, da je tako navezana, pa drugi pa ne. Pa moj se mi je tud kar smiluuser posted image . Sem tamalo do konca zrihtala (sta ravno končevala s kopanjem), pa je vmes ene dvakrat prav otožno začela jokat, tako da sem jo mogla dvignit, malo poguncat, pol je bilo pa ok. Je bila verjetno kar užaljena. Drugače je bilo pa super mal počvekat s kolegicami.

Neboglasnicauser posted image , ne imet slabe vesti, HB da se je tako na koncu izteklo s tvojo mamo in bolje da se je rešila muk, kot pa da bi še naprej trpela. Jaz vedno pravim, če je nekomu usojeno, da umre, naj bo to hitro, ne pa da se človek muči in trpi. In ja, sigurno so nekje, skupaj in nas čuvajo. Jaz sem prepričana, da je moj oče držal roko nad mano, ko sem skoraj umrla po porodu in me obdržal pri življenju.

Aja, pa danes eden od majstrov ni mogu pridt zaradi smrti v družini, tako da mi je bilo kar hudo, ker sem tok pizdila. Sam prej tud nisem vedla, mi je moj pol šele povedal.

Dzanika, najlepša hvala za meil.


IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

user posted image


No, o tem sem jaz zadnjič govorila. Meni je pa tale superca! user posted image



Meni je tudi ta zadeva super, samo moji denarnici neuser posted image .

Almera, neeeee Mercator. Jest pol ne morem pridt, ker nimam prevozauser posted image user posted image . Ve pa imate vse prevoz, pa se lahko pol dobimo na tem koncu (BTC, Emporium, pr men domauser posted image ), a,a,a? Proooooosiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image  No, če se seveda ostale strinjate s tem. Sicer pa vsi vemo, da je najbolš sosed tud najdražjiuser posted image .

Zdej grem pa spat.

Lahko nočko vsem.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
21.11.2008 23:56:40   
Blacky30
Neboglasnica, to pa je Tejina reakcija na fleš pri fotkecu.user posted image  Bom jutri poiskala eno "smejočo", ok?

HD, čestitke za 1. zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image , zajček že skače proti seznamu, ne vem sicer, kdaj bo prispel do tja, kmalu, obljubim! Pa predvsem še čestitke za tvoj najdaljši post doslej!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse julijke bodo počasi povzele isti stil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za pohvale moje veveričke. user posted image  Hvala tudi ostalim za pohvale.user posted image

Kje pa si se potepala?user posted image  Je dragi že doma, pa si se njemu raje posvečala?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:00:27   
Blacky30
O jociki bi več vedela povedat sonček85, ki nas je prišla kdaj pa kdaj pogledat in predvsem spremljat njo, preden je rodila, ker sta prijateljici.

Lidija, aha, torej kopel iz sandalovine bo treba kupit.....user posted image user posted image user posted image  Si jo že nabavila?


Eh, vsi plani porušeni danes. Teja je prej ob 19h zadremala, potem sem jo zbudila ob 20.30, da bi se previli, najedli in bi šla spet nazaj spat, pa si je premislila in je bedela do 23.30.user posted image  Sva gledali Hulka. Ful fajn film.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa grem tudi jaz počasi proti postelji, danes je bilo naporno. Tudi celo dopoldne ni hotla spat, je pa potem vlekla 3,5 ure skup, da sem skuhala kosilo, pa se malo Nejcu posvetila. Pa jabolčno pito sva spekla.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:07:28   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Kje pa si se potepala?user posted image  Je dragi že doma, pa si se njemu raje posvečala?


A to si mene vprašala? Moj je takoj zaspal user posted image . Ga je tamala zmozgala. Jest sem jo mogla pa še nahrant. Sem pa zdele šla mal zasebna sporočila brisat, pa sem se kar topila zravenuser posted image . Sem našla še tistega, ko sva se midve pogovarjali o nagradi (kompletek za posteljico), pa kako sva se pogovarjali z Neboglasnico, kako naj bi se dobili za kavo, če bova še 2 v 1. In to je bil datum 16.06. Pol pa rodim skor dva mesca kasnej user posted image .... Joj kje so tisti časi user posted image . Se mi zdi toooook daleč vse.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:11:09   
tims
Aja, lej kok sem smotana. Odgovorila ti pa še vedno nisemuser posted image . Imam tri prijateljice, ki se vedno dobimo dvakrat na leto (maja in novembra). Letos maja se nismo dobile, ker sem bila jest kot slonček in nisem nič organizirala, zdej novembra pa sem rekla da grem, pa tud če samo za pol ure. In smo se zmenile v kitajski, ki je samo pet minut stran od nas. In je bilo prav fino. Samo prekratkouser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:13:05   
Blacky30
Ne, HD sem vprašala, ker je nekaj časa ni bilo na RR. user posted image

Zate pa sem prebrala, da si si privoščila night out. Super, da si se malo sprostila. Čeprav je pa možeka zato vrglo od utrujenosti.user posted image  A ti si bila tista, ki je dobila posteljnino za darilo od Anne Geddes? A ni bla netki? Sem že čist nora....user posted image user posted image  Ja, Teja jo veselo uporablja.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:14:38   
Blacky30
Iiiiii, kak fajn. Bila si blizu doma, tak da niti nisi rabila biti nervozna, pa še fajn si se imela. Itak pa je tako, da vse lepo prehitro mine. Zakaj pa ne naredite bolj pogosto? Itak si jim zdaj dolžna še eno do maja, ker ste letošnjo majsko izpustile.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:17:29   
Blacky30
Grem ajo ajo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:20:37   
tims
Sej zdej k sem še enkrat prebrala, mi je jasno da si pisala HDuser posted image . Ma, kaj čem. Mat kurja, pa se res staramuser posted image . No, pa si vseen zvedla kje sem bla, tud če nisi hotla user posted image . Ja, mi tud uporabljamo to posteljnino, Nina ves čas gleda tiste slikice na vetrčku in se kar pogovarja z njimi, ko se zbudi. Mi jo je ful dober poslušatuser posted image .

Zdej pa res grem spat.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:23:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Itak si jim zdaj dolžna še eno do maja, ker ste letošnjo majsko izpustile.user posted image


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 0:24:45   
karamela6
Ej, bejbike, jst prav nobene ne najdem na facebooku. user posted image Al sem jst mal zblojena, al mate pa čudne fotke gor, da nobene ne prepoznam.
Joj, kolk je že ura, grem v mižule.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 6:59:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 9:20:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 9:50:53   
Juno
Živjo, na hitro sporočam, da je s Črtom vse ok. Vročina mu je padla brez zdravil   user posted image .
Zdej pa šibamo na parcelo. No, mož gre pomagat tastu rajhat stene kleti, midva s Črtom greva v Postojno k moji mami, ki je imela ta teden operacijo - so ji žilo potegnili ven iz noge.
Lep vikend vam želim. Mož me že preganja. Čau

_____________________________

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 10:02:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 10:03:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

3jemi;kaj ti si iz tistega konca okrog Murgel? Sem v sredo po dolgem in počez Murgle prešetalauser posted image


V bistvu sem iz Trnovega, blizu Julči, pa so mi Murgle za sprehajanje najbližje in še PST je fajn za vozičkat. Imam pa prijateljico, ki živi tam preko Malega grabna in je tudi točno 1 mesec nazaj rodila punčko, pa skupaj malo vozičkava, včasih pa greva tudi delat gužvo v Mercator (dva vozička, midve, kup murglskih penzionistov in je gužva kot v Leclercu).
Ja, kje si najdla ravno sredo, ko pa naju ni bilo user posted image . Sva se pa po hosti sprehajala. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 10:04:53   
sasula
aloooooo, evo še mene:) Tole starševstvo je lepo a tudi naporno. Mala ima 4 mesece in ko je že lepo spala... ga je spet začela biksati. Jedla bi stalno. Spat gre ob 21:30 in spi 4 ure in nato hranjenje ob 5:00h in še ob 7:00 tako nekako. Da ne govorim o njenem govorjenju ponoči:) Glasna je fulll in danes sem jo odnesla kar v njeno sobo, ker se smeje full in čeblja.Drugače sva bili v bolnici en dan zaradi benignega miklonusa in so rekla, da so možgani že full bolj razviti... za njeno starost. Je pa kar zahtevna. Ob 10:00 spi 20 minut in nato samo še zunaj na sprehodu. V tem času ima že celo rada voziček. Noče pa ležat... se je začela dvigovat, ko je budna. Meče krožnike že z mize in stalno rabi animacijo.

a tole s spanjem se še kateri dogaja????????? drugače je pa cuker... joka niti ne poznamo. In je prava šarmerka. Žal vas dolgo nisem brala, ker ne utegnem:(

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 10:09:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 10:18:42   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

hrana - kr gre. sicer je manj, kot je - redko čez dan poje več kot 120, danes zjutraj samo 90, zvečer pa ne vem, kak si je naštimala, poje pa okol 180 user posted image  tko, čez cel dan nabere med 600 in 700, odvisno od dneva, ampak se ne jezi, kar je najbolj pomembno.
redi se pa tudi - sicer bolj počasi, ampak gre gor teža... ne vem od česa... mogoče tudi poje manj, ker je to mleko bolj kalorično, pa rižolino in ne rabi večje količine kalorij.


Mojcek, naj ti povem, da ima naš še vedno po 8 obrokov čez dan od 90-120 ml, ker mu v eni rundi enostavno ne gre več, mu pa pač večkrat ponudim, kaj čem. Edino zvečer pred spanjem se pa spomni popit tudi do 150 ml, ponoči pa tudi 180 ml. Tako, da ima še vedno 10 obrokov na dan. Glede na to, da poje tako malo mu v bistu namesto čaja vedno raje dam mleko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 10:59:58   
Blacky30
Matic, VSE NAJBOLJŠE ZA 5. MALI ROJSTNI DAN!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 
Mami, hitro tortico speči.user posted image  Lepo praznujte,  pa prav lušten je na slikci!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 11:04:28   
Blacky30
user posted image
 
 
 
 
In iskrene čestitke tudi današnjim 4-mesečnikom:


Nina od Karamele
 
Lovro od 3jeMi
 
Žan od liju
 
Aljaž od ksenci
 
Ian od NyahRR
 
Manca od lindy
 
Tija od robike

VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
 
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 11:05:16   
Blacky30
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image
 
6.5.2008
1. nima user posted image Danaja (1320g) & user posted image Amadej (1130g)  (pdp 25.7.08)
 
14.5.2008  
2. andras user posted image Ariana (1910g) (pdp 17.7.08) 
 
16.5.2008
3. _rebeca_ user posted image Iraya(1510g; 40cm) & user posted image Tariq (1570g; 40cm) (pdp 16.7.08) 
 
7.6.2008 
4. 24julij  user posted image  Lara (2730g) (pdp 18.7.08)  
 
10.6.2008 
5. mihaela1 user posted image  Niko (2570g) (pdp 5.7.08)
 
12.6.2008
6. sasi13  user posted image  Jan (2140g)user posted image Anžej (1990g) (pdp 6.7.08)
 
14.6.2008
7. zabica26 user posted image  Žiga Jan (pdp 5.7.08)
 
19.6.2008
8. masaja user posted image  Nara (3410g; 52cm) (pdp 4.7.08)
 
22.6.2008
9. auroraa user posted image  Matic (2620g; 49cm) (pdp 5.7.08)
 
23.6.2008
10. rahelca  user posted image Ana (2700g) & user posted image  Jan (2300g) (pdp 17.7.08)
 
25.6.2008
11. Samsa user posted image  Lara (2960g; 50cm) (pdp 5.7.08)
12. Katharina user posted image  Svit (2860g; 49cm) (pdp 20.7.08)
 
26.6.2008
13. najsi  user posted image  Oskar (3800g; 53cm) (pdp 2.7.08)
14. zarjica user posted image (3130g; 52 cm) (pdp 15.7.08)

28.6.2008
15. mis  user posted image  Neža (3380g; 50cm) (pdp 3.7.08)
16. jerebica user posted image Rudi (4090g; 56 cm) (pdp 7.7.08)
 
29.6.2008
17. *Angelina* user posted image  Aiken (2725g; 50cm) (pdp 5.7.08)
 
30.6.2008
18. *anamor* (prej romy) user posted image  Taj (3770g; 51cm) (pdp 30.6.08)
19. titanika user posted image  Nina (2530g; 49cm) (pdp 11.7.08)
 
1.7.2008
20. bastian111 user posted image  Gal (4280g; 54cm) (pdp 21.7.08)
21. tincy82 user posted image Taja (2900g) (pdp 19.7.08)

2.7.2008
22. glugluglu user posted image  Tian (3900g; 54cm) (pdp 2.7.08)
23. lejla969   user posted image  Miran (4000g; 54cm) (pdp 8.7.08)
 
3.7.2008
24. sončika84 user posted image  Matija (2350g; 49 cm) (pdp 24.7.08)
 
4.7.2008
25. neboglasnica user posted image  Staš (4400g; 57cm) (pdp 9.7.08)
26. TODI user posted image  Svit (3850g; 54cm) (pdp 7.7.08)
 
5.7.2008
27. Lunica24 user posted image  Luka (3580g; 53 cm) (pdp 5.7.08)
28. Nasara88 user posted image   Patrick (3300g; 50cm) (pdp 11.7.08)
29. nanka user posted image  Natka (2500g; 47cm) (8.7.08)
30. Juno user posted image  Črt (3160g; 50cm) (pdp 11.7.08)
31. Barbara84 user posted image  Meri (2740g; 48 cm) (pdp ???)
32. lumpi1 user posted image  Meta (3310g; 50 cm) (pdp 7.7.08)
 
6.7.2008
33. Inigo user posted image  Brin (3410g in 50cm) (pdp 2.7.08)
34. Zimska user posted image  Lan (3930g; 54cm) (pdp 14.7.08)
35. KristinaU user posted image Rok (2780g; 49 cm) (pdp 20.7.08)

7.7.2008
36. Pety78 user posted image  Kaja (3790 g; 54cm) (pdp 8.7.08)
 
8.7.2008
37. ilatic user posted image  Tarik (3600g; 53cm) (pdp 12.7.08)
38. ana2007 user posted image  Julija (pdp 20.7.08)
 
9.7.2008   
39. lex user posted image   Vita (3780g; 52 cm) (pdp 7.7.08)
40. netki user posted image  Tilen (3050g; 50 cm) (pdp 7.7.08)
41. levinja t. user posted image  Teja (3230g; 47 cm) (pdp 1.7.08)
42. recelj user posted image  Gašper (3350g; 51 cm) (pdp 7.7.08)
 
10.7.2008
43. Mojcej  user posted image  Nika (3960g; 56 cm) (pdp 6.7.08)
44. tinky  user posted image   Teo (2890g; 51 cm) (pdp 8.7.08)
45. petra1984  user posted image  Jan (3360g; 50 cm) (pdp 17.7.08)
 
11.7.2008
46. frutka  user posted image  Lili (3400g; 53 cm) (pdp 19.7.08)
 
12.7.2008
47. Katy\o/  user posted image  Ema (3410g; 52 cm) (pdp 5.7.08)
48. Sanca1  user posted image  Staša (pdp 23.7.08) 
49. silmarillion user posted image Gaja (3310g; 49 cm) (pdp 20.7.08)

13.7.2008   
  
50. Motoristka user posted image  Andraž (3345g; 51 cm) (pdp 11.7.08)
51. papir  user posted image  Manca (3260g; 51 cm) (pdp 12.7.08)
        
14.7.2008
52. jocika user posted image  Patricija (3500g; 51 cm) (pdp 15.7.08)
53. lidija*** user posted image  Mojca (2730g; 46 cm) (pdp 18.7.08)
54. nosečka maja user posted image  Lara
 
15.7.2008
55. maja24  user posted image  Ela (2800g; 52 cm) (pdp 10.7.08)          
56. dzanika  user posted image  Jan (3760g; 54 cm) (pdp 18.7.08)      
57. metuljcek321 user posted image  Anja (3190g; 50 cm) (pdp 17.7.08)
 
16.7.2008 
58. SOncIca  user posted image  Timotej (3650g; 53 cm) (pdp 20.7.08)
59. Almera  user posted image  Bor (2720g; 48 cm) (pdp 26.7.08)
60. hruška debeluška  user posted image  Kali (3770g; 53 cm) (pdp 24.7.08)
61. moya  user posted image  Tija (2850g; 49 cm) (pdp 30.7.08)

17.7.2008  
62. Blacky30 user posted image Teja (4050g;53 cm) (pdp 15.7.08)
63. pepa6  user posted image Lara Tisa (3880g; 50 cm) (pdp 9.7.08)

18.7.2008
64. Lavita* user posted image (3580g, 52cm) (pdp13.7.08)
65. kenya user posted image Zoya (3450g; 53 cm) (pdp 13.7.08)
66. 159lila user posted image  Sven (3600g; 50 cm) (pdp 1.7.08)
67. minaH user posted image  Brina (2800g; 46 cm) (pdp 12.7.08)

20.7. 2008
68. klarazan user posted image Lan (3890g; 52 cm) (pdp 14.7.08)
69. 2 sraki user posted image Jona (3500g; 53 cm) (pdp 27.7.08)
70. jantra user posted image Nadja (3060g; 48 cm) (pdp 16.7.08)

21.7.2008
71. sasula user posted image Anelie (3030g; 51 cm) (pdp 31.7.08)

22.7. 2008
72. karamela6 user posted image Nina (3750g; 54 cm) (pdp11.7.08)
73. 3jeMi user posted image Lovro (3620g; 55 cm) (pdp 21.7.08)
74. liju user posted image Žan (3240g, 49 cm) (pdp 29.7.08)
75. ksenci user posted image Aljaž (3650g; 51 cm) (pdp 11.7.08)
76. NyahRR user posted image Ian (3920g, 55 cm) (pdp 26.7.08)
77. lindy user posted image Manca (3270g; 51 cm) (pdp 19.7.08)
78. robika user posted image Tija (4300g; 56 cm) (pdp 5.7.08)

24.7.2008

79. sandrine user posted image Tjan (3580g; 52 cm) (pdp 26.7.08)
80. pikica** user posted image  Zoja (              ) (pdp               )

25.7.2008

81. Senci user posted image Enej (3380g; 53 cm) (pdp 27.7.08)
82. populis user posted image Lara (3365g; 52 cm) (pdp 15.7.08)
83. tims user posted image Nina (4140g; 57 cm) (pdp 16.7.08)
84. ina82 user posted image  Luka (3010g; 49 cm) (pdp 16.7.08)
85. majar. user posted image  Hanah (2330g; 45 cm) (pdp 26.8.08)
86. kamilija user posted image  Lana (4350g; 55 cm) (pdp 20.7.08)

26.7.2008
87. Yasminka user posted image Matej (4190g; 53 cm) (pdp 22.7.08)
88. daska user posted image (pdp 24.7.08)
 
29.7.2008
89. flower user posted image  Lan (3580g; 52 cm) (pdp 30.7.08)
90. rovar_ka user posted image  Tia (3500g; 48 cm) (pdp 25.7.08)
 
30.7.2008
91. nika9 user posted image  Patrik (3445g; 52 cm) (pdp 24.7.08)
 
31.7.2008
92. Mojcek1 user posted image  Živa (3070g; 51 cm) (pdp 24.7.08)
93. CAC user posted image  Jaša (3260g; 50 cm) (pdp 27.7.08)
 
1.8.2008
94. anikabd user posted image  Filip (4070g; 54 cm) (pdp 27.7.08)
95. Mirjam80 user posted image  Ana (3320g; 51 cm) (pdp 28.7.08)
 
2.8.2008
96. Muklla user posted image  (3560g; 52 cm) (pdp 29.7.08)
 
8.8.2008
97. Majuska user posted image  Aleksander (3940g; 54 cm) (pdp 29.7.08)

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

50user posted image : 51user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?