tims
|
Evo, jaz sem že doma z večerje. Pa da ne bo katera mislila, da sem šele zdej prišla. Šla sem ob 20ih, doma sem bila pa par minut čez deseto. In kaj me je pričakal? Jok. Sicer ni bilo to ne vem kakšno dretje, ampak bolj tisto tečkasto. In ko sem se prikazala Nini, je v trenutku utihnila, se začela smejat, brcat... Je moj reku, da je v primerjavi s prej, ko me ni bilo, kot noč in dan. Po eni strani se mi je fajn zdelo, da je tako navezana, pa drugi pa ne. Pa moj se mi je tud kar smilu . Sem tamalo do konca zrihtala (sta ravno končevala s kopanjem), pa je vmes ene dvakrat prav otožno začela jokat, tako da sem jo mogla dvignit, malo poguncat, pol je bilo pa ok. Je bila verjetno kar užaljena. Drugače je bilo pa super mal počvekat s kolegicami. Neboglasnica , ne imet slabe vesti, HB da se je tako na koncu izteklo s tvojo mamo in bolje da se je rešila muk, kot pa da bi še naprej trpela. Jaz vedno pravim, če je nekomu usojeno, da umre, naj bo to hitro, ne pa da se človek muči in trpi. In ja, sigurno so nekje, skupaj in nas čuvajo. Jaz sem prepričana, da je moj oče držal roko nad mano, ko sem skoraj umrla po porodu in me obdržal pri življenju. Aja, pa danes eden od majstrov ni mogu pridt zaradi smrti v družini, tako da mi je bilo kar hudo, ker sem tok pizdila. Sam prej tud nisem vedla, mi je moj pol šele povedal. Dzanika, najlepša hvala za meil. IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: majar. No, o tem sem jaz zadnjič govorila. Meni je pa tale superca! Meni je tudi ta zadeva super, samo moji denarnici ne . Almera, neeeee Mercator. Jest pol ne morem pridt, ker nimam prevoza . Ve pa imate vse prevoz, pa se lahko pol dobimo na tem koncu (BTC, Emporium, pr men doma ), a,a,a? Proooooosiiiiiiim No, če se seveda ostale strinjate s tem. Sicer pa vsi vemo, da je najbolš sosed tud najdražji . Zdej grem pa spat. Lahko nočko vsem.
|