Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe... No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... Popoldne dela naša P in bova šla tja. Aha, zdaj bo očitno zadremal Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? Sem čisto podrta... Bogi revček . Držim pesti, da bo hitr boljše. A veš, da je tole tretje cepljenje tud pri nas naredilosprožilo reakcijo (ful ga je bolelo), prav dva pa nič. Pa vidim, da je pri večih tko. Glede čveka ti pa verjamem, men naše vsakodnevno vozičkanje in čvekanje ful pomaga, da dnevi niso tolk monotoni. Če se pa vsake tolk dobiš na kofetku, ti pa še tolk več pomeni. Upam, da se bosta porihtala . ss hvala za pikapoke, upam, da bojo pomagale danes ponoči. noče mi citirat .. u glavnem edina za Anjo, ona pa res ve, kako mamico razveselit . kasso da Varja zdej v svoji postlci panča ! nina ta tvoj klanc me pa res zanima, ko vse tolk govorijo o njem . Sm se js tu včasih po takem vozila k stari mami od mojga bivšga... vsi so avte spodi puščal, sam js sm z mojim jugičem gor prišla . Sicer pa, če bi mela takrat današnjo pamet, verjetno ne bi niti probala.