Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:33:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Matic se zahvaljuje za čestitke. Sem bila tako prijetno presenečena, ko sem videla prvo čestitko. Sem pomislila, kateremu majskemu hroščku je še ime Matic . Res, punce hvala. Super ste. CEPLJENJE: midva sva imela pri drugem cepljenju težave z bolečo nogico. Zatrdlina, ki se mu je naredila je ostala še cel mesec, kljub hladnim obkladkom. Pri tretjem cepljenju pa sva že k pediatru vzela filter kamiličnega čaja, ki sva ga doma namočila v krop in dala v polivinil vrečko. Takoj po cepljenju sva jo dala na pikeca in ni bilo nobene reakcije. Tako da punce, ki vas še čaka cepljenje poskusite. Spelin@: zdaj si me pa nasmejala, le komu je ime Matic Daj se še kaj večkrat oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:34:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE kakšno veselje. Edinaos a že kaj črtaš na koledarju koliko še ostaja do službe??? Ne zdaj me to sploh ne skrbi, sem pa happy ker zdaj bo komot moj malo čuval, mami pa se bo na aerobiko vpisala, pa na kako kavico (sama) bom lahko šla, skratka čutim se bolj SVOBODNA . No vseeno upam, da se Anja v naslednjih dneh ne premisli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže???? O še še. Sm jo vagala, da vidm kolk ma,ker je ornk dobla v nogice pa je 1x pokazal 7600 dtugi dan pa 7100 No sej mamo drug teden P pa bomo videli. Je pa moja mami rekla, da sm bla jest ista,da sm vse pojedla kar mi je dala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:39:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE kakšno veselje. Edinaos a že kaj črtaš na koledarju koliko še ostaja do službe??? Ne zdaj me to sploh ne skrbi, sem pa happy ker zdaj bo komot moj malo čuval, mami pa se bo na aerobiko vpisala, pa na kako kavico (sama) bom lahko šla, skratka čutim se bolj SVOBODNA . No vseeno upam, da se Anja v naslednjih dneh ne premisli A boš v zapolje hodila????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:40:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže???? O še še. Sm jo vagala, da vidm kolk ma,ker je ornk dobla v nogice pa je 1x pokazal 7600 dtugi dan pa 7100 No sej mamo drug teden P pa bomo videli. Je pa moja mami rekla, da sm bla jest ista,da sm vse pojedla kar mi je dala A veš, da je po večini tako, da ko otrok je ko je mali , je ponavadi pol suh in obratno. Torej bo moja bajsika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg No pri nas je pa še . Ja verjetno bo res popoldne snežil,pri vas pa še mal prej. No pa spet nikamor ne bom mogla . Sm si pa kengurujčka sposodila,da greva lahko vsaj mal vn.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:41:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE kakšno veselje. Edinaos a že kaj črtaš na koledarju koliko še ostaja do službe??? Ne zdaj me to sploh ne skrbi, sem pa happy ker zdaj bo komot moj malo čuval, mami pa se bo na aerobiko vpisala, pa na kako kavico (sama) bom lahko šla, skratka čutim se bolj SVOBODNA . No vseeno upam, da se Anja v naslednjih dneh ne premisli A boš v zapolje hodila???? ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je. Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h možeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže???? O še še. Sm jo vagala, da vidm kolk ma,ker je ornk dobla v nogice pa je 1x pokazal 7600 dtugi dan pa 7100 No sej mamo drug teden P pa bomo videli. Je pa moja mami rekla, da sm bla jest ista,da sm vse pojedla kar mi je dala A veš, da je po večini tako, da ko otrok je ko je mali , je ponavadi pol suh in obratno. Torej bo moja bajsika Ma ne no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:43:35
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, super ti gre vse po planih Gregi je prej dremal ravno dve minuti, potem je spet brundal in jokal, zdaj pa se že igra... Aja, sem vam pozabila povedat: zjutraj sem ob pol sedmih vrgla iz postelje mojo mami, da se je lahko pravočasno zrihtala in prišla k meni, ker je bilo treba malo piko spravit v vrtec... Mi je pa ful bedno, ker je ne sme (po zakonu) teh bogih nekaj metrov (vrtec vidim s kuhinjskega okna!!!) spremit velika pika, ki bi to z največjim veseljem naredila... Vsaj v takih izjemnih situacijah... Da pa bi velika pazila Gregija in jaz peljala malo, se pa časovno ne izide, ker bi potem ona ravno malo zamudila v šolo... Še dobro, da je jutri sobota.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:44:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joške jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela. Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJE kakšno veselje. Edinaos a že kaj črtaš na koledarju koliko še ostaja do službe??? Ne zdaj me to sploh ne skrbi, sem pa happy ker zdaj bo komot moj malo čuval, mami pa se bo na aerobiko vpisala, pa na kako kavico (sama) bom lahko šla, skratka čutim se bolj SVOBODNA . No vseeno upam, da se Anja v naslednjih dneh ne premisli A boš v zapolje hodila???? ne, hodile bove v športno dvorano, tja sem vedno hodila preverjeno super je. Kdaj ti ustreza pon. sred. pet. ob 19h ali 20h? petek bilo koja ura
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:46:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, super ti gre vse po planih Gregi je prej dremal ravno dve minuti, potem je spet brundal in jokal, zdaj pa se že igra... Aja, sem vam pozabila povedat: zjutraj sem ob pol sedmih vrgla iz postelje mojo mami, da se je lahko pravočasno zrihtala in prišla k meni, ker je bilo treba malo piko spravit v vrtec... Mi je pa ful bedno, ker je ne sme (po zakonu) teh bogih nekaj metrov (vrtec vidim s kuhinjskega okna!!!) spremit velika pika, ki bi to z največjim veseljem naredila... Vsaj v takih izjemnih situacijah... Da pa bi velika pazila Gregija in jaz peljala malo, se pa časovno ne izide, ker bi potem ona ravno malo zamudila v šolo... Še dobro, da je jutri sobota. A ni po zakonu da mora bit spremljevalec star 10 let. Smo spraševali policista kako je s tem, pa pravi, da je po zakonu res, če pa je kako leto mlajši pa na lastno odgovornost.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud jaaaaaaaaaaaaaaa pridi pri vas kej pada?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:47:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud in kaj je sedaj prepreka???Bencin????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:47:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže???? O še še. Sm jo vagala, da vidm kolk ma,ker je ornk dobla v nogice pa je 1x pokazal 7600 dtugi dan pa 7100 No sej mamo drug teden P pa bomo videli. Je pa moja mami rekla, da sm bla jest ista,da sm vse pojedla kar mi je dala A veš, da je po večini tako, da ko otrok je ko je mali , je ponavadi pol suh in obratno. Torej bo moja bajsika Ni rečeno. Možno je vse Itak je največ odvisno od presnove v dobi razvoja in odraščanja. Čeprav je bila moja velika pika res pravi "mišelinček", zdaj je pa posušena glista... No, mala pika je pa zaenkrat še dobro popolnjena Čeprav tudi ona že dobiva bolj potegnjeno postavo, nogice niso več tako močne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud jaaaaaaaaaaaaaaa pridi pri vas kej pada? Ma ne pada še,sam ne upam k je pop. napovedan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:49:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem vam pozabila povedat: zjutraj sem ob pol sedmih vrgla iz postelje mojo mami, da se je lahko pravočasno zrihtala in prišla k meni, ker je bilo treba malo piko spravit v vrtec... Mi je pa ful bedno, ker je ne sme (po zakonu) teh bogih nekaj metrov (vrtec vidim s kuhinjskega okna!!!) spremit velika pika, ki bi to z največjim veseljem naredila... Vsaj v takih izjemnih situacijah... Da pa bi velika pazila Gregija in jaz peljala malo, se pa časovno ne izide, ker bi potem ona ravno malo zamudila v šolo... Še dobro, da je jutri sobota. A ni po zakonu da mora bit spremljevalec star 10 let. Smo spraševali policista kako je s tem, pa pravi, da je po zakonu res, če pa je kako leto mlajši pa na lastno odgovornost. Jaz sem se obrnila direkt na ravnateljico vrtca in jo prosila, če lahko v izjemnih primerih tako naredim, in je bil njen odgovor strikten NE, češ da mora biti za predšolskega otroka spremljevalec star vsaj 12 let. Zakona pa ne poznam. Če katera kaj najde, naj mi da link Tu sem bosa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:50:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže???? O še še. Sm jo vagala, da vidm kolk ma,ker je ornk dobla v nogice pa je 1x pokazal 7600 dtugi dan pa 7100 No sej mamo drug teden P pa bomo videli. Je pa moja mami rekla, da sm bla jest ista,da sm vse pojedla kar mi je dala A veš, da je po večini tako, da ko otrok je ko je mali , je ponavadi pol suh in obratno. Torej bo moja bajsika Ni rečeno. Možno je vse Itak je največ odvisno od presnove v dobi razvoja in odraščanja. Čeprav je bila moja velika pika res pravi "mišelinček", zdaj je pa posušena glista... No, mala pika je pa zaenkrat še dobro popolnjena Čeprav tudi ona že dobiva bolj potegnjeno postavo, nogice niso več tako močne Kaka si bila pa ti, tud za michelinovo reklamo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud jaaaaaaaaaaaaaaa pridi pri vas kej pada? Ma ne pada še,sam ne upam k je pop. napovedan nina7: bila bi zelo vesela, da prideš samo te pa razumem, tist tvoj klanc imam pred očmi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:51:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaka si bila pa ti, tud za michelinovo reklamo??? Nekaj vmes Sem bila bolj izbirčna, potem pa je kilaža nihala glede na to, koliko so glede hrane ustregli mojim željam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 28.11.2008 9:51:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je sonček skril in se oblači Zgleda, da bo vremenska ta prava in bo spet ta k....n sneg dej prid na kofi no Naša je tolk sitna, da lahko pridem šele po prvi rundi spanja med 13 in 14h jest bi tud jaaaaaaaaaaaaaaa pridi pri vas kej pada? Ma ne pada še,sam ne upam k je pop. napovedan Kva, počaki dragega in če je sila spi pri starših Jaz mam večji šit, ker nimam h komu spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?