dodi
|
...gospodinjsko pomočnico..?? Ja,nehej no...jaz sem ...moj pravi da en tak multipraktik in da kaj takega zmore samo ženska...da on bi že zdavnaj znorel... Sem mama,gospodinja,perica,čistilka,medicinska sestra,negovalka,kuharica,učiteljica,politik,vzgojiteljica,kuharica...pa še kaj bi se najdlo.... Pomoči nimava.Imamo pa še kmetijo in tako je skozi leto za delo na kmetiji zadolžen predvsem mož,ko je košnja delamo in pomagamo vsi....otroci in hiša je na pa povečini na ramenih mene.Saj ,karkoli je treba storiti naredi tudi on...ko me ni vse postori sam...no s pomočjo večjih otrok,tako da to ni problem.Moj mož hodi v službo in tako sem v dopoldneveh sama...popoldan pa delamo naloge,hodimo na sprehode in se igramo...nič hudega nam ni. Na pomoč staršev ne moreva računati...no,da včasih malo pogledajo na velike otroke...mali pa so vedno in povsod z nama...drugače pa ne...moj oče je slep,mama pa tudi ni več ne vem koliko pri močeh...pa seveda starost in toliko otrok je prevelika odgovornost.Njegova mama pa ima itak v varstvu že otroke od njegove sestre in včasih od njegovega brata....tako,da jo še midva ne moreva obremenjevati s tem. Hvala...upam,da bo vse ok in da ostane en...ker če je samo en,je to eno samo crkljanje,sploh ni nobenega dela...en je za užitek...če sta pa dva,pa je druga pesem...enga nafutraš,previješ,uspavaš...pa se joka že drugi...včasih zmanjka ene par rok...