HuAnita
|
Hoj, hoj, vidim, da nekatere kar razganja od nosečnosti , čakam samo še, da nas Jančika preseneti. Morda bo pa z Dunaja kaj prinesla - vsaj jaz sem skoraj 100 % (Capinko) Veš, Janči, morda je pa Dunaj zato tako mrzel, da se potem več greješ ob možeku, potem pa.... a ne? Drugače pa tam pri Šenbrunu fajn vleče, ko je taka dolina, da je res grozno, ja. K sreči je M. tak uživač, da sva kar na kave in čaje hodila, ko je preveč zanohtalo, ker sem malo manj šparovno to doživljala, ker sem izlet dobila za nagrado... Jaz pa sme danes v Yjsk ali kaj je že ubodla točno tako mizo + stole, masiva, kar nisem znala razložiti nobenemu mizarju Taka, malo z vonjem po preteklosti in ENOSTAVNIM načinom podaljšnja osnovne plošče. Res poceni Pa še to, nas je kakih 30 čakalo pred vrati , malo pred 9.00, ko se odpre, pa sem bila 1. na blagajni za mizo, za mano še eden, pa konec, folk je bentil. Hočem pa povedat, da lahko stvar, ki je v katalogu v akciji za ta teden, če jo zmanjka, naročite po isti akcijski ceni, dobite pa jo v max. 3 tednih. Tako da ne grem več nikoli podoživljat čase socializma, ko smo čakali na kruh
|