|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 16:33:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Januarčice 2009
27.11.2008 17:35:18   
uršika***
Ja, Niia- men je to grozno, da ga moraš tam pustit med toliko otročički- že z enim imaš doma veliko dela in ni čudno, da vzgojiteljice ne morejo vseh lepo uredit- sploh pa, če so kakšne smotane, k se jim gre samo za to, da bo šihta čimprej konec.
Ja, če je kakšnih 5 otrok, se mi zdi čist fino, pa ženska jih lahko vse lepo uredi. Se bom malo pozanimala. Najbrž je pa lj dražja kot pri nasuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
27.11.2008 19:02:31   
uršap
hej,
spet se javlam po dolgem času, vas pridno berem, pa nikoli ne utegnem nič napisat, zdaj pa imam končno čas, po treh izpitih....
kile tudi pri meni letijo gor, sem vsakič kregana pri G., sem jih že slabih petnajst nabrala:(
drugače pa skoz letam na wc, sploh ponoči, se zbujam na dve uri!!! a še katera hodi tako pogosto???? res je, da veliko spijem, sam se mi zdi to vseen preveč.

včasih čutim ful intenzivno gibanje, pa močne brce, drugič pa po par dni skoraj nič, moram bit prav pozorna, kdaj se premakne..a je to normalno? me kr mal skrbi, da je preveč mirno...

podatki za seznam:  toliko časa se že nisem javila, da sem se pomladila na 21, naslednji pregled imam 8.12.(kao prvič ctg), spol še ostaja presenečenje:)

na srečanje pa mi mogoče zdaj, ko sem kokr tok končala z obveznostimi na faksu, uspe pridt. moja udeležba ni 100%, ker morm vidt, kako bo s prevozom.lahko me pa date pod vprašaj:)

pozdravčke vsem:)

nasmehni se:)

Neposredna povezava do sporočila: 4253
27.11.2008 19:45:13   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

SREČANJE JANUARČIC

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi - Vhod pri Segafredotu

Pridejo:

Ploha

Zvezdica

Temtem

Niia

UršaP(?)

Neposredna povezava do sporočila: 4254
27.11.2008 19:46:16   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

SREČANJE JANUARČIC

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi - Vhod pri Segafredotu  

Pridejo:

Ploha

Zvezdica

Temtem

Niia  

UršaP (?)

Neposredna povezava do sporočila: 4255
27.11.2008 19:53:33   
uršika***
Hehe- delam na tem, da pridemo na drugo stranuser posted image
Je veliko lepše, če je malo barv zravenuser posted image
Kje pa ste vse bejbeuser posted image
Danes pa niste nič pridneuser posted image

Le javi se še kaj Urša!!!!!
Jaz sem jih tudi nabrala 13, pa se ne sekiram preveč, pa tudi G mi nič ne teži. Bo že šlo enkrat dol, tko kot je šlo gor- no, na malo težji način, pa vendaruser posted image
Božčica, če moraš tako pogosto lulat hodet. Jaz grem včasih 1krat na noč, včasih mi pa sploh ni treba ituser posted image  in sem prav hvaležna za to. Ti se pa že kar navajaš na to, da se bo treba ustajat ponoči, ko bo bebika prišlauser posted image

Čestitke za faks. Sedaj pa lepo počivaj, uživaj, pusti se razvajati, pa redno se javljaj na raportuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
27.11.2008 19:55:05   
uršika***
O Ploha- te vidimuser posted image
Kako kaj življenje?

Neposredna povezava do sporočila: 4257
27.11.2008 19:59:10   
Anonimen
oh, mene tale skret že čist nervirauser posted image in ne, ni zdost da hodim res kar naprej lutat...kje pa....zdej hodim še za đabe sedet na školjkouser posted image k me tišči k svina, pol pa tud kaplja ne prtečeuser posted image   nekomu se očitno zdi, da nimam kej bolj pametnega v življenju za početuser posted image

aja, čer babe, kak steuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4258
27.11.2008 20:02:18   
uršika***
Čer Ulla-men je borring, pa čakam, če se bo katera prikazala tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
27.11.2008 20:09:34   
Anonimen
kaj kej delajo babe res...a vse gnezdijouser posted image jst še kr čakam na tole, pa slabo kaže, sem očitno brezupen primeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4260
27.11.2008 20:26:13   
uršika***
Še zdaj te ni nič prijelo Ullauser posted image user posted image user posted image
Ma dokler se ti lahko premikaš po stanovanju brez preskakovanja kupa navlake je vse okuser posted image
Sicer pa imaš malo nadobudnico, ki bo kmalu lahko kaj postorila namesto mamice, ki ni ravno vešča v gospodinjskih opravilihuser posted image - pa še lubija maš pridnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
27.11.2008 20:31:28   
Anonimen
sam res, tale moj otrokuser posted image jst se samo čudim od kje se je vzelauser posted image gre v kopalnico in če so tepihi kaj zgužvani jih poravna, vse liste od fikusa k so odpadli pobere in v wc zmeče, pa odtrga dva (!!) listka wc papirja in bide po robu pobrišeuser posted image user posted image isto v kuhnji, če je tepih kaj zgužvan al pa zavihan, ga popravi, vsako, tud najmanjšo smet ( k je jst recimo sploh ne opazim, ampak ok, ona je bližje tlomuser posted image ) pobere in nese v smetiuser posted image itd.....pravi mali psiho, mamico kar skrbi malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
27.11.2008 20:35:12   
Anonimen
sam res čudno, da me nič ne grabi, prejšnjič me je pa, o jauser posted image še okne sem pomivala čist na koncuuser posted image s tistim ogromnim trebuhom, sem komi pršla do šipeuser posted image pa zavese oprala, kuhno spucala u nulo itd. res mi je čist strgalouser posted image zdej pa nč, vsake tolk se nekje zadi oglasi un glasek, čist tih, da bi blo dobr vsaj cotke opratuser posted image sam mislim da se me na smrt boji, pa ne upa bolj težituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
27.11.2008 20:45:13   
Anonimen
aja pa še to sm pozabla povedat, da sem dons po pošti dobila paket za odvzem popkovnične krviuser posted image zdej pa sam upam da ga ne bom doma pozabla, ko bom šla rodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
27.11.2008 21:13:41   
Ploha
uršika: hehe user posted image user posted image user posted image user posted image , berem pa berem pa berem,...zdj sm do konca pršla,...jst še ne gnezdim, sm bla cev dan na faxu, pol sm šla pa k moji mami na južno,...na repo, krvavico in pire,....mnjami, mnjami, zdej pa mandarince jem,...

jst pa ponoč ne hodim lulat, redko se je zgodil do zdej da sm šla

pol se pa jutri vidmo, tiste ki pridete,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
27.11.2008 21:14:17   
Ploha
AJA no vmes sm kmetijo še pogledala, da ne bo zgledal kt da sm res 2 uri brala,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 21:26:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 21:27:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4268
27.11.2008 21:30:37   
Anonimen
niia sem zadovoljna, mam pa oni trdi prašek za belouser posted image za plenice in takšno, lepo opere. mehčalec mam samo orneluser posted image ne zamenjam za nič...

Neposredna povezava do sporočila: 4269
27.11.2008 21:32:26   
Anonimen
 TOLE sem brala zdejle in sem se mogla prov na glas režat zravenuser posted image me lubi kr malo čukasto gleda tamleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 21:32:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
27.11.2008 21:36:38   
Anonimen
ma men vsi dišijouser posted image vedno več različnih kupim, pa vsakič pol drug vonj uporabimuser posted image

v škatli sem pa iskala to luno, da bi jo še za naprej mela, samo je nisem nikjer doblauser posted image tko da sem kar v vrečki kupla pol...

Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 21:38:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 21:44:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4274
27.11.2008 21:45:09   
Anonimen
ma jst se tolk režim včasih, k ma take resuser posted image sam sej je dober, to morš bit mal nor, ma men se utrga da me folk nonstop ene in iste stvari sprašuje, pa še to bedarije po večiniuser posted image on pa odgovarja in odgovarja in odgovarja....potrpežljivo in tko. ma ni normaln po mojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?