|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
27.11.2008 10:51:16   
ronja
ronja moj je star že skoraj 6 let pa mu je oblačenje španska vas, mali je pa star 3.5 leta pa se vse sam zrihta - še dokolenke obuje - za vse sam, večji pa nič - po moje smo ga čist razvadl - ma bo že

Svašta! Ronja že sama prinese copatke, pa se že skoraj obleče - že da rokice v rokave, samo ji moraš rokav naštimat, da zadane luknjo, nogavice že gor tlači (ji še ne rata, ampak že probava,...) in sem ful vesela, da je tako! Ker vem, da ne morem met 2 nebogljenčkov hkrati, ker gre včasih lubi na teren in ga ni tudi 2-3 dni skup in hočem bit neodvisna - ker bi znorela, da mi bo tu skoz nekdo svetil zraven. Pa tudi se mi zdi, da je mala tako strašansko ponosna, ko nekaj zna sama, da bi bil prav greh ji to odrekat!
Sicer pa: so imeli svoje otroke in jih lahko razvajali kolikor jim je pasalo, jaz pa bom mojim punčkam in morebitnim fantkom pokazala, kako se lika, verjetno še predno bojo vprašali, vsekakor pa če bojo vprašali (tašča namreč lubiju ni hotla pokazat, češ da to bo že ona naredilauser posted image - pa ji je večkrat rekel! Mislim, to se mi zdi čisto narobe, žalim slučaj! In mojih otrok pač ne bom tako razvadila,babice jih pa sicer lahko orto razvajajo pri sebi doma, vendar pa bojo pri nas doma naša pravila in pri njih ne bojo toliko časa, da bi melo to kak hud vpliv na vzgojo).

ulla, čestitke za taščo! No, saj se bo zrihtalo, počasi, pa z andahtjo, kot rečejouser posted image . Pri nas je tudi boljše, čeprav se pripravljam na ruker, ko se Lejla rodi. Že zdaj skoz poslušam, kako bo že ona takrat vzela Ronjo, pa ji vsakič lepo razlagam, da to sploh ne bo potrebno, ker se morata sestrici navadit, da smo vsi skupaj ena družina in da bosta lepo skupaj. Pa naslednjič spet probauser posted image .
Jaz kakih globljih premikov se ne nadejem, ker sva se 1x s taščo pogovarjali o tem, kako reagiramo na probleme (sicer čisto o drugi zadevi, mogoče sem že pisala - o lubijevemu sodelavcu, čigar žena se je poškodovala pred kakim mesecem in je zdaj paraplegik in sem ji razlagala, kako je ta družina noro pogumna, kako so takoj začeli rihtat stvari, da bo lahko živela doma, pa gledajo možnosti za postavit dvigalo, pa preselili se bojo iz nadstropja v pritličje, ker živijo pri starših in je to možno,...)no, in takrat sem rekla, da se mi zdita oba (žena in mož) ful pogumna, da se tako soočita z dejstvi, takoj akcija, gremo popravljat, rešit, kar se rešit da, da nekateri bežijo pred problemi, tadva pa res noro - ju ful občudujem!!! In je tašča rekla, da so eni problemi, s katerimi se soočiš in taki od katerih bežiš. Čisto mirno ko špricer - ker jaz sem bila navajena, da če bežiš od problemov, jih tudi videt nočeš (tak dela moja mami, recimo), to še nekak razumem, pač če ne vidiš (čeprav zato, ker nočeš), potem se pač ne ukvarjaš z njim... Ne pa da jih dejansko vidiš, veš, da so, pa se lepo ZAVESTNO ODLOČIŠ, DA BOŠ OD TEGA PROBLEMA PA ZBEŽAL IN GA BOŠ LEPO IGNORIRAL! Tega pa moja pamet pri najboljši volji ne dojame... No, takrat mi je kapnilo, da je to pač njen način in da ga je najboljše sprejet... Da je pač treba situacijo obvladovat z dejanji, ker se zmenit ne bo dalo...
Ulla, pa ga konkretno položi, no, kaj pa te ovira pri tem?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
27.11.2008 10:57:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ulla, pa ga konkretno položi, no, kaj pa te ovira pri tem?

user posted image user posted image user posted image

trebuh, boleči kolki, da se komi prevalim iz boka na bokuser posted image pod konkretno akcijo si jaz predstavljam nekaj brez au, au, au - najmanj 38x, ne tko, čaki mal, dejva tko, a bo uredu...user posted image da me zagrabi, prisloni nekam in nabriše k žvauuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
27.11.2008 11:31:23   
ronja
hehe, sej mi je bilo približno jasno, zato ta smileuser posted image . Čeprav moram priznat, da jaz ko sem razpaljena, me nič kaj dosti ne boli, to ti hormoni tak naredijouser posted image . Tudi ko sem mela stegnjenico zlomljeno, čisto gor v kolku, sva veselo user posted image takoj, ko so me pač spustili iz bolniceuser posted image , je zdravnica v toplicah skor umrla od smeha, ko sem jo vprašala, če lahko... Verjetno takrat nobenemu to ne pade na pametuser posted image . je rekla, da če me ne boli, neka. No, med user posted image ni nič bolelo, potem pa seveda je prišlo za mano, hehe. Se je pa vsaj dobro razmigal kolk, hehe.user posted image

No, sej nekje marca bomo že tipitopi, a ne? lepe, suhcene, seksi z velikimi joški in pripravljene na "tapravo" akcijouser posted image user posted image . Do takrat se pa tolaži s tem, da bolje išta nego ništa - midva tut tega ne smeva...user posted image Ah, še en mesec, kje si božič, še nikoli te nisva čakalauser posted image , zdaj pa fuluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 12:50:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 12:55:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
27.11.2008 13:00:57   
ronja
Zdaj pa itak spet ne moreva, ker imam vnetje.

hehe, niia, si me spomnila na to, ko sem ga jaz 1x in edinkrat imela predno sem zanosila... In mi je dala g. neke svečke ali canesten ali kaj jaz vem, kaj je že bilo (je dugo tega, pa rozi dela), pa rekla, da zdaj pa 3 dni ne smeva seksat. pa povem to doma lubiju (je še vedno isti, mimogrede), pa ga je skor kap: "3 dni!!! A je zmešana, kako 3 dni, cele 3 dni nič al kaj???user posted image "... hehe, če bi on takrat vedel, da bo nekoč točno 6 mesecev brezuser posted image ... (enega še mava, 5 jih je žeuser posted image )

Glede samostojnosti je pa fajn, da otroci radi sami znajo kaj, se jim ful fajn zdi in so 100% pripravljeni sodelovat in se učit! Njim je to gušt! To je naravno, samo njihovo naravno radovednost in željo po učenju moraš spodbujat, pa gre kar samo! Je malo težje na začetku kot če bi kar sam vse skup naredil, ampak po moje se splača. Potem ti tudi babice ne morejo več delat kake hude štale - vidim pri Ronji, ker jim kar sama ne pusti, dela, kot hoče (recimo se hoče pomagat oblačit, ali pa hoče met žlico, da bo sama jedla, pa noče odpret ust, če ji ona hoče not filat, itd...) ker je pač navajena, da ona to zna sama in se ne pusti več pitat al pa ne bo več lepo mirno stala, ampak bo aktivno sodelovala pri oblačenju. nekaj časa probavajo po svoje, pol se pa mal pritoži tamala, pa vidijo, da nimajo kaj, pa pač sodelujejo, kaj pa čjouser posted image No, razen čokoladice - to ma pač rada in kolikor ji bojo dali, tok bo pojedla (sicer sva pa midva istauser posted image ), zato sem se tu spomnila enega fajn kompromisa: lahko ji dajo sladkarije, samo ne pred kosilom ampak po njem. Pa kadar ji hočejo za malico dat sladkarije, ji lahk odajo, samo če zraven še kako sadje je. pa kar gre, res pa tudi jaz ne kompliciram ful... Ronja je pametna punca, pa bo točno vedela, da ljubezen pa čokoladice niso isto, čeprav je oboje dobrodošlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4231
27.11.2008 13:04:22   
Anonimen
he he, sej vem da bolje išta nego nisštauser posted image , sej ne da se pritožujem, se mava prov lušt glih tko...ker tko pač je, pa itak da bo še akcija, da se bo bajta treslauser posted image user posted image sam vem pa, da marsikomu čist sesuje lajf takale situacija, pa se kr oddaljijo mal, pa ene zamere pol veljajo, kao una noče itduser posted image sploh po porodu, k se pa treba kar matrat pa voljo in željo pokazat, da se stvari vrnejo v normale tire tam doluser posted image pol pa tud leto po porodu še nč ne seksajouser posted image tko dauč prpelje vse skp...

kar se razvajanja tiče, pa sej tko veste...tu sem jaz tud nepopustljiva...nema! sej sm pravla, k enkrat sem neki sikala taščiuser posted image da če jaz neki ne dovolim in otroka vzagajam na nek način, pač ne more to ona pol rušit...in mi je rekla da starši so za vzgajat, stari starši pa za razvajatuser posted image in sem jo kr zabila nazaj, da načeloma ja, če so stari starši nekje drugje in vidjo otroka enkrt na mesec za dve uri in en tedn med počitnicami. če pa je tko kot pri nas, bo pa kar lepo vzgajala skupaj z mano, ker če pa misli da mi bo dnevno sesipala vzgojo s svojimi forami, pol pač ne bo ne vzgajanja ne razvajanjauser posted image

midve sma oddremale eno kitico, zdej grem pa za kosilo neki prštimatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 13:16:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
27.11.2008 13:19:03   
ronja
starši so za vzgajat, stari starši pa za razvajat

hehe, to vsi pravijo. No, pač se bomo videli toliko, da to ne bo interferiralo z najino vzgojo. Če se 1x na teden nabaše sladkarij, ni tako hudo, če se pa vsak dan, je pa nekaj čiiiiisto drugega...

jaz sem včeraj naredila domači pasulj in ga je še malo ostalo za danes za tamalo (saj pravijo, da je 2. dan boljši, a ne?user posted image ), pa še glih ena porcija za fotra, da mu bom dala sabo, ko pride na obisk, da ma za 1x rešeno prehrano. Danes bom naredila pa pečenega piščanca (celega) in pa nekaj zraven - verjetno domače mlince, če bo dete to dopustilo - če ne pa kak pečen krompiruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
27.11.2008 13:26:52   
ronja
hehe, niia, ja, seveda da so po cukru živi, ti dvigne glukozo v krvi, saj veš, tudi ti lažje delaš po eni čokoladkiuser posted image . Jaz pravim, da vse v meji normale, pa je vse ok. Rajši pa domače pecivo kot kupljeno, ker v domačega vem, kaj dam in lahko to kontroliram (manj maščob, pa drugi cukri, pa veliko sadja, recimo...) tako da povem tašči, da naj ji rajši da domače sladkarije kot kupljene, ampak vem, da bo dobila itak oboje, ampak tako upam, da vsaj malo manj tiste čiste čokolade... (ker za enega malega mulčka je ena tablica ogromno)... Pa če zraven je sadje, ne more pojest toliko čokolade, pa še zobje se mal spucajo. In se je babi tudi navadila, ker hvalabogu Ronja tudi sadje kar rada je.

hehe, oni stiropor, kot reče lubi bio vafljem (tiste riževe, koruzne in druge ekspandirane zadeve) ma pa Ronja kar rada!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 13:26:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4236
27.11.2008 13:27:47   
Anonimen
niia se strinjam okol sladkarij. naj bodo za to, kar so - za posladkat občasno. nikoli pa nisem rekla da se ji ne sme recimo sadja dajat - hvalabogu da ima rada, tis pa lohk v neomejenih količinahuser posted image pa suho sadje...če ji kdo že mora kaj kupit, pač naj nemsto ene čokolade kupi paklc suhih marelic. tud muksnila ne bomuser posted image

pri nas kar prov pridejo te alergije in dieta, k drugač bi se mi pa že tko zmešalo...tko so se pa lepo vsi navadli da enostavno ne sme in pika. drugače bi pa zelo težko argumentirala zakaj ne, ker jim to enostavno ne gre v glavouser posted image tko pa počasi bo že...
pa nisem apriori proti, sploh ne...ji jst tud dam, kak piškot, pa k ne sme čokolade, ji občasno kupim frutabelo..no, občasno, to je blo dvakrat do zdejuser posted image pa večkrat sama zmečem skup kak biskvit s sadjem in skuto al pa smetano. rolado itd. domače kekse. a to ni sladko? zakaj more bit pa glih ono kupljeno sranjeuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 13:29:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
27.11.2008 13:36:17   
ronja
pač naj nemsto ene čokolade kupi paklc suhih marelic.

hehe, sanja svinja kukuruz - a kukuruza nema! NO, moja mami je res taka, ona ji ne bo dala nič sladkega, ker je vse strupenouser posted image , pretirava v drugo smer, ampak tašča pa... Da ne bi pojedla vsaj dveh vrstic čokolade, ko je pri njej, se mi zdi, da je bolj utopija. Če bom težila, bo samo skrivala, potem pa še vedela ne bom... Boljše vsaj vedet, pri čem si, vzgojit jih itak ne bomo mogli... Svak je fuuuul proti tem čokoladkam, pa da ne rečem, kako njunega otroka spitata s temi zadevami! Enkrat sem bila tam, pa sem videla, da je mali pojedu celo kinder karkoli že, one tablice, ki majo male vrstice čokolade pakirane vsako posebej - ampak cela škatla pa ni več malo - za 1 letnega otroka...

niia, ja vsekakor je mene videla - lubija že ne, on jih ne mara, zato jim je pa dal tako ljubkovalno ime - stiroporuser posted image . Ma, otroci ful posnemajo - če je tebi ok, bo njemu zelo verjetno tudi... Razen če mu daš na izbiro - če ji dam vafelj in sir, bo pojedla sir, pa vafelj dol zabrisala...user posted image In potem ljube babice seveda dajo še sira, vidiš, da ima sir rada... Jaz pa vztrajam, da mora tudi malo vaflja pojest, če hoče še sir dobit. Ker ne mislim čez 10 let kuhat po 5 kosil, ker se bo vsak po svoje nekaj zmrdoval! Nema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
27.11.2008 13:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, oni stiropor, kot reče lubi bio vafljem (tiste riževe, koruzne in druge ekspandirane zadeve) ma pa Ronja kar rada!user posted image

Jaz jih imam tudi rada, samo ne vem če jih bo moj user posted image jedu. Je Ronja mamico vidla kako jih je?user posted image

o Ula jih obožujeuser posted image sicer pravjo da zato k revca nič drugega ne dobiuser posted image

pa men so tud kul mal za grickatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
27.11.2008 13:40:30   
Anonimen
ronja to bi jst tko ropotala da jojuser posted image user posted image

zato pravim, da zdej nam alergije kar prov pridejo, da je mir, počasi jim bom pa že dotajčila menda...sej tolk blesav pa menda noben ni, nouser posted image eni sicer mal dlje rabjo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
27.11.2008 13:41:16   
uršika***
Živijo!!!
Vidim, da ste spet pri ogovarjanju taščuser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je moja včeraj spet poslala en kup sporočil, v katerih piše, da so za celo leto rezervirali morje- v Ankaranu, pa lani so prikolico kupil in da bo naš otroček drugo leto že pripravljen it na morje, da bomo šli v prikolico, pa da bo fajn..... mislim haloooooooouser posted image user posted image user posted image
Jaz ne rabim nobenga, da mi rihta kam bomo šli mi3je na morje in nikjer ampak res nikjer ne piše, da bosta šla tastara dva zraven. Prvič ko jo vidim bo spet kreganjeuser posted image . Če pa vtikuje nos tam, ko res ni treba. Pa itak da ne bom šla s takim malim v prikolico. Tolk hudo mi pa spet ni. Bomo že najel kakšen apartma al pa v hotel bomo šli, kjer imaš kopalnico, pa lahko otročka lepo normalno umiješ in zrihtaš. Drugač pa rajši doma ostanem, pa hodimo na bazen se kopat. Je moj dragi spet znoru in zdaj sam čakamo, kdaj se bomo kaj vidl. Ker ona je tko navdušena, da je men kar slabouser posted image . Nisem nč odpisalauser posted image
Me res zanima kaj bo to, ko bo naš otroček prišel na svet. Si je dala povečat sliko iz UZ-ja in si jo obesla v službi in vsakem razlaga, da je to njen vnukuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se danes počutim zelo slabo. Sem že dvakrat skup padlauser posted image , zdaj pa počivamuser posted image .
V torek imam pregled pa upam, da bo s krvjo vse ok.
se opravičujem, ker imam spet samogovore, ampak me tko jeziuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
27.11.2008 13:53:48   
sonček33
Ojla
Evo jaz sem dala prat plenice. Ronja, ti uporabljaš pralne oreščke, kanje? jaz jih imam že kar kakšno leto doma. Enkrat ali dvakrat sem z njimi prala, pol pa kr nehala. A če jaz oprem tetra plenice s temi oreščki, je to čist ok?
Kateri prašek pa druge uporabljate?

A če dam plenice v sušilca - al pol jih tut moram peglat?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
27.11.2008 14:03:01   
petra88
ojla! hehe, ja so zgode in nezgode s temi taščami! Uršika ja tvoja je pa res ponosna, še bolj verjetno kot takrat ko je sama pričakovala user posted image
je pa tud moja mama rekla zadnjič, da starši so za to da vzgajajo, stari starši pa da razvajajo. ampak vse do ene mere. Da bi lahko na en knof prtisnile kjer bi jih sprogramiralo kaj lahko delajo z našimi user posted image in kaj ne user posted image
za user posted image je pa res že problem madonca, že sam pravi položaj si izbrat je napor user posted image naprej bolje da ne govorimo, hehe.
ko govorite o piškotih ipd.. saj niste pozabile, da če vam kdaj kaj ostane, lahko kar k meni pošljete user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
27.11.2008 14:04:39   
Anonimen
sonček jst mam Luno trennutno, mi je ok.
če z oreški opereš, pomoje nima kaj bit narobe. samo men se niso dopadli ti oreškiuser posted image kaj vem...
jst tetra plenic nisem nikoli peglala, itak sem jih rabla samo za brisanje bruhcev, za podlaganje itd. če pa široko povijaš, jih pa morš zlikat. tko da po moje najboljš da jih zdej zlikaš, da maš pripravljeno, pol boš pa tko vidla.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
27.11.2008 14:07:26   
sonček33
Ulla hvala..torej bomo dones še likal :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
27.11.2008 14:08:00   
ronja
ronja to bi jst tko ropotala da joj

ulla, svak nori, pa čisto nič ne pomaga, samo rečejo, da ni nič dobil in skrijejo papirčke, to je pa tudi vse... vem, ker sem enkrat omenila svakinji, pa je takoj on klical nazaj, ko mu je povedala, če je res toliko tamali dobil,... Ampak mali tam še vedn oveselo žveči kinderkarkoli. Upam, da bojo punce pametne in bojo ločile med tem, da si nekdo ljubezen kupuje in med tem, da jih ima res rad (se ne izključuje čisto, malo pa - ker če maš nekoga res rad, potem veš, da si ljubezni ni treba kupit s podkupovanjem s sladkarijami ipd...)

hehe uršika, jaz tudi ne bi šla z nobenimi babicami in dedki na morje - jok brate, a ni boljše, da se mamo radi?user posted image Samo da se tvoj dragi strinja, potem bosta že urihtala! No, sej to da ma slikco, pa razlaga, je čisto ok, samo da ve, da je to njen VNUK, ne pa SIN! Ker naši je bilo to treba te stvari mal dopovedat... Smo se videli po 4x, 5x na teden pa je jamrala, da nič ne vidi tamaleuser posted image , pa je ni dala iz rok, pa da jo biješ, pa briga jo, če se mora mala dojit... Ne hvala, pri Lejli NI ŠANS, da kaj takega dopustim! Zdaj sem že izkušena tigrica, heheuser posted image ji bom pač iztrgala tamalo iz rok, če je ne bo dala - pa podojila, pa bomo direkt šli! In če bo mala zaspala na meni, ni šans, da jo bo jemala iz mojega naročja! To je delala pri Ronji! Pa mala se je valjda zbudila in jokala... Grrrr, še zdaj sem jezna, če se spomnim!user posted image No, smo nehali hodit tja zvečer (prej smo mislili, da bo pač lubi tam gledal tekme, pa bomo vsi skup prišli, lubi bo mel basket, babica in deda bosta videla tamalo, vsi zadovoljni... pa se ni obneslo, pa sva pač nehala hodit tja zvečer. Gremo domov prej, pa je. Sama si je kriva! Lepo sva si sposodla tv, da je lahko lubi gledal basket, ko so ble OI, zdaj pa gre sam tja pogledat, če je kaka taka tekma, da si res želi, midve pa lepo doma ostaneva in nama je čisto ok.)

sonček, preverjeno čisto ok, tudi če pereš na 30 stopinjah, je še vedno vse ok. Jaz jih vsake tok na malo več, na 95 pa praktično nikoli, pa mala ni nikoli imela kakih problemov s kožo (enkrat, ampak takrat je bilo od mojih hormonov, pa če verjamejo ali pa ne).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
27.11.2008 14:12:47   
Anonimen
ronja v takem primeru pa jst tamale tud 1 minuto neb pustila tamuser posted image žal. znam bit tud jst zajebana, pa velik jih fura brez varstva babic, pa bi mi tud...ker da se pa za hrbtom dela čist kontra, pa skriva in laže, no tega pa jaz absolutno ne toleriram..pa tud - kak vzgled pa je to otrokom, k jih majo tooooolk radiuser posted image
pol bi se pa mogoč zamislila, ko neb nikol več bla sama s tamalo, s tem da bi tud povedla zakaj ni.
dokler pa noben nč konkretno ne nardi, pa ona valjda tera svoje, zakaj pa nebi?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
27.11.2008 14:50:01   
ronja
pa velik jih fura brez varstva babic, pa bi mi tud

Ja, saj jaz tašče ne rabim za varstvo, sploh ne! Kdaj čisto prav pride, ampak če ne bi pa komu drugemu rekla. Tja gre zato, da ima tamala babico. Meni mislim, da ne skriva, ker ji ni treba. Vem pa, da bi mi, če bi pizdila za vsako čokoladko... ker je pač tak karakter "da se ne mara kregat", mora bit pa vseeno vse po njeno. Ni slaba, niti se ne zaveda, ampak dejansko tako dela, da najde luknje. Saj sem že pisala, da je zvitauser posted image , recimo kako sta po Ronjinem rojstvu kar naprej bila "tu v okolici, pa bi se oglasila" - čeprav je recimo tast kasneje povedal lubiju, da itak da nista šla niti od hiše, niti nista mela namena kamorkoli it... Ampak mu je ona lepo rekla, da naj pelje, ker se je zmenila in je seveda ubogaluser posted image .  tako da se je to gladko zlagala - brez kakršnegakoli pomisleka! Mislim, da se sploh ni ukvarjala s tem, da ona nam dejansko prav v faco laže...
In sem ugotovila, da tu prideš samo z istim orožjem zraven - sem bila zvita še jaz, pa prijazno povedala, da naj kar prideta, saj mata ključ, midve pa greva žal lih ven, ker sva nekaj zmenjeni, tako da se ne bomo videli. In sem hitro napravila tamalo in sva zgasnili. Mi je sicer presedalo bežat iz lastnega doma, amapk včasih ni druge... In tako sta parkrat prišla zastonj, potem je pa počasih ugotovila, da ne more glih tako. če bo pri lejli spet to začela, bomo pa spet na veliko ven hodileuser posted image . ker če ji rečeš dobesedno:"Ne, ne želim si, da pridete!" je sicer par sekund tiho in slišiš, da jo je ful prizadelo, potem pa mirno ponovi vprašanje: "potem prideva zdaj?"... Saj se ne moreš po odraslo s takimi menit... Jih moraš pač na finto vršt, ko male otroke - lej listek, gremo tu, ne tam, pusti gumo od avta, listki so ful bolj zanimiviuser posted image ... jaz ne vidim kake hude razlike med njo in tamalo, kar se enih stvari tičeuser posted image

Svaku pa mislim, da skriva, ne vem, če še vedno, sem pa skoraj 100%. Ker vedno reče, da saj je dobil samo ta košček ali pa kaj takega... Ne vem, kaj je on kaj konkretnega naredil - no, preselili so se 100 km stran, pa čez mejo, hehe, to je tudi en način...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
27.11.2008 16:19:30   
uršika***
Saj mene je zdaj tudi tega strah Ronja- da ne bo tako kot pri tebi, ko sta ti non stop visela za vratom.
Ima pa še tak ostuden odnos z otroki, da ne vem no.... tako popačeno in otročje se z njimi pogovarja, da te vse mine-vsaj meni gre to na živce- in se še vedno spomnim, da mi je šlo na živce, ko sem bila majhna. In tiste tete, ki so rinile v mene in se mi pačile in prilizovale mi grejo še zdaj na živceuser posted image
A ve pustite, da se z vašimi otroki tako pogovarjajo? Ne mislim zdaj s tem kakšno besedo v pomanjševalnici- to je normalna stvar. Ampak govorit non stop v enem takem pocukranem in priliznjenem tonu mi je pauser posted image - pa rinit v otroka, ga non stop lupčkatuser posted image - to namreč dela z vsemi, ki jih koliko toliko pozna.
Moja mami je čist drugačna- realna in ne tolk vsiljiva, pa jo imajo otroci vseeno radi, ker se z njimi pogovarja v nekem normalnem tonu.

Kaj pa ve mislite o varstvu na domu??? Je že imela katera otroka tako pri komu doma? Baje da je tega kar precej v sloveniji, samo pozanimat da se moreš. Za prvo leto se mi ne zdi tako slaba ideja- samo kakšne so pa cene pa nimam pojmauser posted image  Najbrž lepše skrbijo za malčke, pa manjša skupina je, manj bolezni,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?