Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:09:04
|
|
|
|
Bumo
|
Pa ful mi je žal, da se nismo medtem, ko smo hodile na UZ-je, dogovorile, da bi se spoznale. Res smo prave micike! Zdaj pa imamo drugačne datume nadaljnjih obiskov kletnih prostorov in bo možnosti za srečanje manj. V kletnih prostorih upam, da se res ne srečamo, nihče pa ne pravi, da se ne bi srećale na kavi, ko bomo kupovale one kvazi xxl oblekce . Pa fajn bi blo ,da bi ti tvojo dohtarco poslušala, bodo v službi tud brez tebe zmogli. Daj sebe na prvo mesto. Ja, Lučka, sem se vse napiflala pa sedaj prakticiram Še dobro, da mam vas punce, res ste prave srčice Zarja, tele tvoje fotke pa niso nič za oke spočit..mene samo še bolj ščemet začne .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:17:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kruce, moram se ti zahvaliti za rožice, si predstavljam, da je to moj. Ponavadi me moj bolj razveseli s tem da skuha kosilo ali pripravi sladico, pa pospravi nenapovedano, mi je pa že 2x čisto tako prinesel bambus življenja in rožo družinska sreča. Vse seveda s sporočilom. Amapak tvoje rože pa tudi z veseljem sprejmem. Evo ti ga na tvojga! IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Na nuhalno pa me je kar Reš naročil k mag. Uršuli Reš Muravec v Dravlje. Mhm, poznam...
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.11.2008 19:19:11 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:26:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, sem si očke spočila, otročku jih pa pokrila. a si ziher? Saj ne bi švinglala, ne....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:26:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala81 Zarja1 da nas ne bodo preveč oči bolele! ne razumem , meni je to balzam za očke...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:27:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Zarja, tele tvoje fotke pa niso nič za oke spočit..mene samo še bolj ščemet začne . ti morš itak počivat, ne pred računalnikom sedet....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:30:13
|
|
|
|
Bumo
|
Da, tršica Zarja...saj počivam.Sem na kavču, pa laptopa mam ob sebi.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:41:12
|
|
|
|
Shuka
|
Evo sam še pozdravim vas pa grem na WC
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:42:56
|
|
|
|
bbpikica
|
Dober večer punce in seveda fanta. Lučka kako lepo, si kar predstavljam kako si se počutila ko si srček slišala Bumo ti sam lepo počivaj in pazi nase Shadow saj ti doma ni nč hudga služba pa lahko počaka Zup v katerem centru pa si na postopku Zihr sem kero spustila pa ne namerno se opravičujem. Vsem ki vas nisem omenila en lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:44:21
|
|
|
|
šopka
|
hvala punce za spodbudo!jutri ostanem doma ker me fajn po trebuhu špika in v prsih me stiska.zdravnica pravi da je to normalno,jst pa ne vem več vse to mi je novo pa iz dreka delam pisko, valjda.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:47:58
|
|
|
|
bbpikica
|
Punce mene pa zanima če gre še kera Reševa v začetku januarja v postopek?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:48:08
|
|
|
|
Bumo
|
Bambi, kokoškica, ti si mela tudi ful jajčk..a si vredu??? Šopka, kaj, ko bi ti ostala mal dlje doma,ne samo jutri?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:49:23
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Punce mene pa zanima če gre še kera Reševa v začetku januarja v postopek? Midva tam okrog 22.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:52:58
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare? S katerga konca Slovenije si? Meglenga - LJ Reby če imaš ET v Postojni ti priporočam da na poti proti megleni Lj izstopiš na Vrhniki se pelješ še malo naprej proti Lj in v Sinji gorici boš na levi videla gostilno NIBI men majo tam fantastične kalamare pa tudi ostala hrana je njami.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:57:08
|
|
|
|
netka34
|
Hvala, pupike, danes sem res močno vesela vaših objemčkov! Tudi js jih vračam - duplo! Lučka, joj, kolk sm vesela zate...prow solzice mam... Tina, ti pa nikar ne delaj testa prej, poglej kako se je meni maščevalo! !! vsem mojim pupikam pošiljam, za srečo, za sončke v srček!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 19:58:13
|
|
|
|
šopka
|
JA Bumo imaš prav saj najbrž bom ker imam tako službo da ne sedim ampak sem cal dan v pokretu.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:09:59
|
|
|
|
bbpikica
|
Sem mela tolk slabo vesr sem šla še enkrat za nazaj brat , zdaj pa mislim, da nisem nobene spustila. Tina jaz bi s testom počakala do 14 dne po punkciji najmanj da ne bo nepotrebnih razočaranj. Šopka kar bolj počivaj pa za nekaj časa se odpovej , mislim da ni glih dober not bezat ko je vse napihnjeno in polno Blanč kakšne grde misli šcc šcc z njimi stran, to je gnezdenje in nč druzga Netka angelček naš jaz sem prepričana, da te tvoji angelčki varuhi niso zapustili in ti pripravljajo izpolnitev tvojih hrepenenj, samo čakajo da bo trenutek pravi. Naj se v tvoj srček in dušo vrne mir in veselje.
< Sporočilo je popravil bbpikica -- 27.11.2008 20:18:37 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:10:54
|
|
|
|
Bumo
|
JA Bumo imaš prav saj najbrž bom ker imam tako službo da ne sedim ampak sem cal dan v pokretu. Pol pa se res nimaš kaj igrat. Lepo ležkaj doma. Tako punce,meni je dovolj za danes, lep večer vsem skupaj, pa se beremo jutri. Nočko.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:13:05
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Punce mene pa zanima če gre še kera Reševa v začetku januarja v postopek? Midva tam okrog 22. Škoda da ne mal prej da bi se spoznal, ker jaz grem pa okrog 10, in bom takrat že počas zaključla.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:20:20
|
|
|
|
gloria
|
Lučka je pa res pozoren....čestitke Netka drži se
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:24:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lučka, za . Netka,pošiljam ti en velik in topel . LP Mojca
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:43:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Evo sam še pozdravim vas pa grem na WC pa sem te spet falila.......no jaz pa počasi v mižule me tabletke zdelujejo... bi kr nonstop spala
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.11.2008 20:44:16 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 20:45:59
|
|
|
|
Serendipity
|
bambi - Kako si? Te še kaj boli? Mene je začelo popoldan uri full bolet, pa rahlo krvavet sem začela... Hja, ne hvali dneve pred večerom pravijo Mislim nate in držim pestke za bebije!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:00:25
|
|
|
|
Goldy
|
Dober večer, dekleta in fanta! Da še kaj napišem, ne samo škilim gor. Včeraj bila na samoplačniškem uz. Predvsem zaradi zmede, kaj se šteje za oploditev pri nas - punkcija ali ET. Tudi ta G mi je povedala, da so jih učili, da ET. Zdaj pa vedi. V glavnem je otrok dosti velik, tako ali tako. Enkrat je bil 35mm, pol ko se je pa stegnil pa 39mm. Živahen, 152 utripov srčka. V glavnem . Se je pa prekopiceval po mojem bušiju tako, da ga je komaj lovila, če ga je od blizu kazala. Bodoči očka pa čisto raznežen. No, saj jaz tudi. Mali je tudi malo pomahal, tako da bo družaben - tako kot očka. Vsem držim pesti! Za te in one uz, punkcije, Et-je, trpetanja... Zdej grem pa mal jest, pa da vidimo, če se bo dete strinjalo z mamino izbiro, ali ne in bo varianta školjka.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:01:30
|
|
|
|
Tina1
|
Shadow, sonček33 sej se bom brzdala. Zamika me sam takrat ko me kej špikne. netka34, če vrjameš al ne, se tkole k me prime za test, spomnem tebe in tvoje zgodbice. Se bom potrudla, da ne bom rinla z glavo skoz zid. bbpikica jah, ampak jz mam jutr 14dan po punkciji. Pa mislim da bom še kakšen dan počakala.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 21:04:21
|
|
|
|
Tina1
|
Goldy, čestitke za uz . Kako lepo je prebirati take lepe novičke, se nam kar srčki topijo, pa učke rosijo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?