|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
27.11.2008 16:40:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jest bi te sicer povabila na gorenjsko ampak majo pr Jurmanu res dobre, včasih so mel pr Azurju dobr, priznam pa da že dooolg nisem jedla v Ljubljani, no pa še Kmečki hram ma dobr, ma sej to majo skor povsod dobr, ni neka umetnina to narest. user posted image

Te bom pa jaz povabla k Jurmanu, ko bo vse tole za mano :) 

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.11.2008 16:54:56   
lučka 25
Kruce, moram se ti zahvaliti za rožice, si predstavljam, da je to moj. Ponavadi me moj bolj razveseli s tem da skuha kosilo ali pripravi sladico, pa pospravi nenapovedano, mi je pa že 2x čisto tako prinesel bambus življenja in rožo družinska sreča. Vse seveda s sporočilom. Amapak tvoje rože pa tudi z veseljem sprejmem.
Na nuhalno pa me je kar Reš naročil k mag. Uršuli Reš Muravec v Dravlje.

mismis (ne Reš ni nič ugotavljal kaj je, ker jaz že vem da bo fantekuser posted image  - me prav zanima, če bom tudi tokrat uganila), miška, Se*, Tina, Reby, Bumo, gigi, Shadow, sapi, Shuka, sonček, ledenka, .... hvala vam za čestitke in lepe želje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Shuka, za jutri velja pri starih prdcih. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.11.2008 16:59:20   
lara light
Lučkica zlata, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, kakšna sreča, srček!user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da se je ata hecaluser posted image .... počivaj in uživaj in čestitke tudi dragemu!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.11.2008 17:02:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučkica zlata, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, kakšna sreča, srček!user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da se je ata hecaluser posted image .... počivaj in uživaj in čestitke tudi dragemu!user posted image user posted image user posted image

Hvala. user posted image
ja ata pa naju je skoz po malem hecal. Danes sem polna energije in me prav nič ne daje popoldanska utrujenost, kot je bilo to zadnj dni. Zdaj sem res sproščena, pomirjena in bom začela uživat 100 na uro.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.11.2008 17:13:41   
šopka
pozdravljene pupike!sem iz pregleda se pravi 2 UZ. imam polno njivo pridelkov v levem jih imam okrog 6 po 17 mm v desnem jih je pa kr nehala štet in je na izvid napisala večje število po 17 mm.v soboto morem nazaj naUZ in še kri morem dat.samo nisem vprašala zakaj je treba dat kri? pa še eno vprašanje imam(me je blo kr malo sram tam spraševat) kako je kaj user posted image user posted image ????? a so priporočljvi kateri dnevi še posebej al je to udri miško po mili volji??!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.11.2008 17:16:33   
lara light
Ne mi govort, vem kako je hudo čakat in čakat...potem pa je občutek prelep!user posted image  UŽivaj 100 na h!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.11.2008 17:17:58   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Hvala. user posted image
ja ata pa naju je skoz po malem hecal. Danes sem polna energije in me prav nič ne daje popoldanska utrujenost, kot je bilo to zadnj dni. Zdaj sem res sproščena, pomirjena in bom začela uživat 100 na uro.

ČESTITAM LUČKA ZA SRČKAAAuser posted image user posted image user posted image Ups se deremuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 882
27.11.2008 17:18:40   
miska73
Šopka verjetno je pri tebi velika nevarnost da bo prišlo do hiperce.
Čimbolj se merki, veliko vode pij, nobenih nenadnih gibov, nič rekreacije, nič seksa...
To bi ti jst svetovala.
Držim pa pesti, da boš tele jajčke lepo izlegla in da bo vse potekalo po predvidenem scenariju.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.11.2008 17:20:11   
miska73
Oj Blanči moja nekdanja prelepa vijolična pošast...
Kako? Živčki? Zdravje? Znakci?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.11.2008 17:24:51   
gigi1
Šuki, Reby user posted image  user posted image  user posted image   uuups Moste. Saj vem, kaj se mi je zgodilo...2 stvari naenkrat delam user posted image

Šopka veliko foliklov imaš user posted image  user posted image  user posted image ...mogoče je zato bolje, da malo potrpita.
Kri so ti pa vzeli verjetno zaradi vrednosti estradiola. Po tem sklepajo zrelost jajčec in to koliko jih boš pridelala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.11.2008 17:26:36   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Oj Blanči moja nekdanja prelepa vijolična pošast...
Kako? Živčki? Zdravje? Znakci?

oj miška.Neboš verjela ampak znakci so se začel sam nevem a bo prišlauser posted image al se kej gnezdiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.11.2008 17:32:26   
zup2
Lep pozdrav vsem skupaj.

Po nekaj tednih sem se tudi jaz spravila k sebi, tako da zdaj že nestrpno pričakujem januar, ko gremo v nove bojeuser posted image . Sem kar pridna in se držim napotkov glede prehrane in vitaminov pred postopkom, prav tako pa tudi moj dragi. Jeva vse možne vitamine, naročena sva pri "teti Pehti", da nama pogleda urin, jaz bom šla tudi na refleksno masažo stopal... Uglavnem sem polna optimizma, da zdaj bo pa ratal.
Imam pa eno vprašanje, za vas poznavalke. Naročila sem MACO in dobila zadevico v prahu! Sedaj pa ne vem kako se to jemlje. Ali se ta prah (verjetno kakšna žlička) stopi v vodi (koliko?) in spije na tešče ali po obroku? Za vsak info vam bom hvaležna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.11.2008 18:32:14   
zarja1
Lučka full sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.11.2008 18:35:08   
bozza
Lučka, user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem za vaju user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.11.2008 18:35:52   
Bumo
Blanč, pa da ne bi niti mislila na kaj drugega!! Valjda,da se gnezdite!!user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 890
27.11.2008 18:38:03   
zarja1
Bumo a počivaš?

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.11.2008 18:40:32   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Blanč, pa da ne bi niti mislila na kaj drugega!! Valjda,da se gnezdite!!user posted image  

OK, mislim samo še na gnezdenjeuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.11.2008 18:48:23   
Bumo
Ja Zarja, pridno počivam, hvala za skrb. Grem samo do wc-ja, pa k mizi jest,kar mi mozek skuha..vrag zna kuhat,pa do sedaj tega ni bas najbolj hoto pokazat..bom mu jaz ze dalauser posted image user posted image .
Sem Ok, tu pa tam cutim napetost, pa tako kot nekatere s HS rahlo bolecino v zelodcu ampak ne skoz, pa obcutek mam, da je to bolj zarad tega,k veliko pijem 3-4 l in mogoce to vpliva,ker prej nisem niti 2 l.
Me pa kriz boli kr fajn..sam to ze eno 2 tedna...pa ve punce??
Ste vredu??

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.11.2008 18:48:52   
zarja1
user posted image
čist tak za očke spočit.....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.11.2008 18:53:12   
zarja1
Shuki pa še tale za naju....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.11.2008 18:56:33   
Shadow
Bumo, jaz ful dosti mislim nate in na tvoja dva ducata jajčk! user posted image  

Pa ful mi je žal, da se nismo medtem, ko smo hodile na UZ-je, dogovorile, da bi se spoznale. Res smo prave micike! Zdaj pa imamo drugačne datume nadaljnjih obiskov kletnih prostorov in bo možnosti za srečanje manj.

Glavno, da si ti v redu in da se zalivaš z vodo in vstavljaš frnikole v posvečen prostor! user posted image  Pa kar pusti se strečt! Moj se že punta, da ne bo gospodinja.

No, jutri še bom malo bolj izležavala, potem pa bom dalje normalno živela. Le moja osebna zdravnica ni navdušena nad idejo, da bi drug teden šla nazaj v službo. Bom videla, kako sem bom odločila. V prvem krogu sem bila doma do testa oz. do menstruacije, ker je le-ta pač prej prišla, zdaj pa ne vem, če bi tako dolgo čakala. Kako ste pa ravnale?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.11.2008 18:57:18   
Shadow
To, Zarja, to!!! Pa še ful ploden je tipček!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.11.2008 18:57:41   
mala81
Punce vam pa ni mogoče sledit. Preden se spustim v branje vaših postov, se po dolgem času pofočkam še pri vas.

Jaz še veselo čakam na pošto iz MB in upam, da bo v kratkem prišla.

Vsem na takšen in drugačen način držim pestke in vam želim le najlepše.

Zarja1 da nas ne bodo preveč oči bolele!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.11.2008 18:58:35   
Shadow
Btw, kdaj si bom pa dve user posted image  prislužila??? 100 postov potrebujem?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.11.2008 18:58:48   
lučka 25
šopka, ti samo lepo počivaj in se pazi. pa bravo za folikle. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

blanč, hvala. pri tebi pa gre za znake vgnezditve in NE user posted image . Boš videla, da je prišel sedaj čas za solze sreče.

zup, vesela sem, da razmišljata za nov postopek in se pripravljata. za maco pa upam, da ti bo pomagala katera od punc, ki jo jemlje.

zarja, bozza hvala vama za čestitke.user posted image  user posted image

Bumo, še naprej se merkajin veliko pij. Si pridna, ko nas, dohtarje,... ubogaš.

zarja, sem si očke spočila, otročku jih pa pokrila.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?