Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:10:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava jaaaao, ogroooooooooomne so! no, nimam casa sedaj jih rezat. upam, da vam ne bo slo na zivce lp, narava. nič hudga, važn, da se vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:13:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težka barbaw: a ti si kupila samo antilopo a še kaj drugega????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:15:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo, pa res čas hitro beži, novo temo so odprle že novembrke 2008
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:17:56
|
|
|
|
narava
|
estrella, naceloma pridem ob 18h se vidimo.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:27:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava estrella, naceloma pridem ob 18h se vidimo. super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:29:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težka barbaw: a ti si kupila samo antilopo a še kaj drugega???? Jao jao kam jo pa mahaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:30:06
|
|
|
|
tally
|
Narava mali je pa luškan pa ni važno za slikice k so velike bolj se vidi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:49:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težka barbaw: a ti si kupila samo antilopo a še kaj drugega???? Jao jao kam jo pa mahaš? V Logatec na plavalni tečaj Mislim sina peljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:53:33
|
|
|
|
špelin@
|
O, narava, kakšne krasne fotke Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela Ej, a katera ve, če MARTINA25 pride???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:55:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, narava, kakšne krasne fotke Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela Ej, a katera ve, če MARTINA25 pride??? Mislim, da je Ta sončna rekla, da jo bo poklicala, ker na sms ni nič odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:57:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, narava, kakšne krasne fotke Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela Ej, a katera ve, če MARTINA25 pride??? Mislim, da je Ta sončna rekla, da jo bo poklicala, ker na sms ni nič odgovorila Mogoče ne bi bilo slabo, če dobi "organka" še en opomin Aja, fajn se imejta z Andražem na plavanju!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:57:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem mal čekirala nosečke in naše naslednjice niso nič kaj zgovorne: šele na 90 strani prvega dela so. Nič, grem Aljo zbudit in gasa ......pridno čvekajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 16:58:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, narava, kakšne krasne fotke Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela Ej, a katera ve, če MARTINA25 pride??? Mislim, da je Ta sončna rekla, da jo bo poklicala, ker na sms ni nič odgovorila Mogoče ne bi bilo slabo, če dobi "organka" še en opomin Aja, fajn se imejta z Andražem na plavanju!!! Ji bom še jaz sms poslala. Bom užeivala 1h čistega ljubega miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:04:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj bom pa pop.... sem nekaj "rihtala" računalnik pa sem nekaj zaj... in je vse nekam čudno Kaj si pa ušpičila Ne vem Neke črnine je polno in se komajda znajdem HB, da sem si vsaj za otvoritev 6.dela prej pripravila. Narava lepe slikce , čeprav malo večje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:13:42
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco . Sej ne, za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala. Ej a bo letos šotor v zagorju? špelin@ še enkrat kopiram, ker se mi zdi, da si me zgrešila ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer mi smo se odločila, da tokrat plavanje spustimo, nočem tvegat. Je šel ati mal z Anjo na mrazeka, jaz pa sem izkoristila in malo skuhala in malo pospravila, jahh namesto da bo počivala Naty: ma kak šotor, dovolj je zabav decembra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:19:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco . Sej ne, za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala. Ej a bo letos šotor v zagorju? špelin@ še enkrat kopiram, ker se mi zdi, da si me zgrešila ... Ja, res sem spregledala... Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:37:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico in je tuliiiiiiiil Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem o bogi A kaj joka, ko lula?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:37:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Maj vse najboljše Danes pa sva z mojim imela celo posteljo na razpolago in to celo noč prvič odkar sem rodila Varjo. petja je najprej šla spat v svojo, potem pa sem jo našla v Varjini posteljici. Mah kaj vem kaj plete temu otroku po glavi . Varjo pa sem dala spat v Petjino in je spala veliko bolje, podojila sem jo kar na tej in se vrnila na zakonsko. Je prav pašalo, da mi ni bilo treba skrbet, da bi jo pomečkala A Petja spi drugače v majhni posteljci ali "noramlni"? ima normalno, a je skoz hodila k nama...odkar pa se je spomnila, da bo spala v Varjini spi celo noč tam, brez prekladanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 17:37:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz na zalost svojih starih fotk ne morem gor limat, ker nimam rute Ampak ce pa katero zanima pa lahko dam vabilo za album... Jaz imam sedaj cez 100kg , ja.... se zmeri kljub temu da sem se Omarja resila . Tko da ce mi rata pridet na 70 bi bila zelo vesela. Če maš še kake iz maldosti, bi si jih veseljem ogledala. Jaz svojih ne najdem Pa tudi ostale, če imajo voljo pokazat kake so bile npr pred 20leti daj nehi, jaz sem imela daljše lase in trajno, metalka oz. rokerka, boljše da ne pokažem drugače pa punce vse ste lepe mamice tudi če niste manekenke...zapomnite si to boga Lara , da čimprej pade vročina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 18:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: zakaj pa je ženska pokrita oz. zakaj je drugi moški naj ne bi smel videti??Kaj pa v bolnici?? Joj, tole je pa zelo kompleksno vprasanje in rabi mal daljso razlago ki pa bi druge zamorila...Zato bom skrajsala. Se spomnis kake freske iz cerkev kako izgleda Marija Jezusova mati in takratne zenske? No taka pravila oblacenja za nas veljajo se danes. Tako je rekel Bog in je zapisano v Koranu. Zakaj pa nune nosijo ruto? Zakaj so nase stare mame nosile rute? Pa se tale klik bo kar uredu. Klik Vprasala pa si me za bolnico. Pravilno bi bilo da bi jaz dala ruto gor vsakic ko vstopi moski. Drugace pa kadar gre za tvoje zdravje in zivljenje, operacijo ali kaj podobnega jer popolnoma normalno da nimas rute. To so posebni primeri. Anitka: si dobila vabilo za moje slike?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 18:14:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težka barbaw: a ti si kupila samo antilopo a še kaj drugega???? Antilopo, svečke, škatlo za pod posteljo, en "prtiček" (plastični, ki se da pod krožnik), ročni lutki, dozo za kosmiče, okraske za smreko, ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 18:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst bi pa pogledala slike anitka razvitih imam ene 600, dva albuma polna po 300 slik Jana jih sedaj vidis? Pa ves jaz vas cist razumem , mi smo tud prvega otroka skoz fotkal... drugega malo manj sedaj pa ze skor nic.. pa to ni prav..vsi bi morali biti enako zanimivi... se bom bolj potrudila pa se Omarja mal vec slikala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 18:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz sem bila nekoč postavna In se vedno si. Samo sedaj si mamica... Ti prevec brata poslusas, njega bi bilo treba po nagi riti. Ss- sem te dala med kontakte.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 18:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** prav rada bi vidla kakšna si bla v mladosti čeprav mislm da si nam že enkrat kazala preden si se poročila in si bla še blond.Glede diete pa si ne zadani prestrogega režima ampak res vključi gibanje,se boš ful dobr počutla k sama zase vidm kolk je fajn da se ornk razmigaš,pa mam isto kot ti čez 100 kil pa vseeno gre.Sej veš,če ti pa zagusti maš pa nas tle gor da te brcnemo v rit oz. te bo kr Jana če bo treba ,jst sem bla raje pridna, k punca je le maherka na šport bi po moje še superge kje iskala kamor sonce ne posije Blond sem se vedno... Ze od malega. In se vedno imam samo tiste par fotk gor... Moj je imel prejsnjic reakcijo sedaj sem mu pa kar preventivno ze zjutraj dala svecko...pa je uredu. Ja Jana je pa res maher... in bi bilo fino imet eno tako tle zraven. Ali pa sesil ona je tud model ki ljubi gibanje...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?