|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 16:10:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

jaaaao, ogroooooooooomne so! no, nimam casa sedaj jih rezat. upam, da vam  ne bo slo na zivce user posted image user posted image

lp, narava.

user posted image user posted image user posted image  nič hudga, važn, da se vidiuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
27.11.2008 16:13:06   
Estrella*
Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težkauser posted image

barbaw: a ti si kupila samo antilopo a še kaj drugega????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
27.11.2008 16:15:59   
Estrella*
Evo, pa res čas hitro beži, novo temo so odprle že novembrke 2008user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4703
27.11.2008 16:17:56   
narava
estrella, naceloma pridem ob 18huser posted image se vidimo.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 4704
27.11.2008 16:27:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

estrella, naceloma pridem ob 18huser posted image se vidimo.

user posted image user posted image user posted image super

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
27.11.2008 16:29:00   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj je sedaj to, a bo danes padla 6tka???Če bo, naj katera skopira seznam v njo, ker mene do 21h ne bo na compu.Bo težkauser posted image

Jao jao kam jo pa mahaš?user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4706
27.11.2008 16:30:06   
tally
Narava mali je pa luškan pa ni važno za slikice k so velike bolj se vidi user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
27.11.2008 16:49:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jao jao kam jo pa mahaš?user posted image user posted image user posted image

V Logatec na plavalni tečajuser posted image Mislim sina peljem

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
27.11.2008 16:53:33   
špelin@
O, narava, kakšne krasne fotke user posted image  Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito user posted image  Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela user posted image

Ej, a katera ve, če MARTINA25 pride???

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
27.11.2008 16:55:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O, narava, kakšne krasne fotke user posted image  Pravega cukrčka imaš, ti pa izgledaš čudovito user posted image  Pridi 20.!!!!!!!!!!!!! Te bom ZELO, ZELO vesela user posted image

Mislim, da je Ta sončna rekla, da jo bo poklicala, ker na sms ni nič odgovorilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
27.11.2008 16:57:31   
špelin@

Mislim, da je Ta sončna rekla, da jo bo poklicala, ker na sms ni nič odgovorilauser posted image

Mogoče ne bi bilo slabo, če dobi "organka" še en opomin user posted image

Aja, fajn se imejta z Andražem na plavanju!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4711
27.11.2008 16:57:43   
Estrella*
Sem mal čekirala nosečke in naše naslednjice niso nič kaj zgovorne: šele na 90 strani prvega dela so. Nič, grem Aljo zbudit in gasa ......pridno čvekajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4712
27.11.2008 16:58:53   
Estrella*

Mogoče ne bi bilo slabo, če dobi "organka" še en opomin user posted image

Aja, fajn se imejta z Andražem na plavanju!!!

Ji bom še jaz sms poslala.  Bom užeivala 1h čistega ljubega miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
27.11.2008 17:04:48   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Zdaj bom pa pop.... sem nekaj "rihtala" računalnik pa sem nekaj zaj... in je vse nekam čudnouser posted image user posted image user posted image

Kaj si pa ušpičila user posted image

Ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image Neke črnine je polno in se komajda znajdemuser posted image user posted image user posted image HB, da sem si vsaj za otvoritev 6.dela prej pripravila.

Narava lepe slikceuser posted image , čeprav malo večjeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
27.11.2008 17:13:42   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej ne, user posted image user posted image za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala.
Ej a bo letos šotor v zagorju?

špelin@ še enkrat kopiram, ker se mi zdi, da si me zgrešila user posted image user posted image user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
27.11.2008 17:18:58   
Anonimen
Dober večeruser posted image

mi smo se odločila, da tokrat plavanje spustimo, nočem tvegat.

Je šel ati mal z Anjo na mrazeka, jaz pa sem izkoristila in malo skuhala in malo pospravila, jahh namesto da bo počivalauser posted image

Naty: ma kak šotor, dovolj je zabav decembrauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
27.11.2008 17:19:32   
špelin@
špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej ne, user posted image user posted image za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala.
Ej a bo letos šotor v zagorju?

špelin@ še enkrat kopiram, ker se mi zdi, da si me zgrešila user posted image user posted image user posted image ...

Ja, res sem spregledala... user posted image  Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
27.11.2008 17:37:06   
kasso

Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico user posted image  in je tuliiiiiiiil user posted image
Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem user posted image user posted image user posted image

o bogi user posted image user posted image user posted image A kaj joka, ko lula?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
27.11.2008 17:37:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Maj vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Danes pa sva z mojim imela celo posteljo na razpolago in to celo noč prvič odkar sem rodila Varjo. petja je najprej šla spat v svojo, potem pa sem jo našla v Varjini posteljici. Mah kaj vem kaj plete temu otroku po glaviuser posted image . Varjo pa sem dala spat v Petjino in je spala veliko bolje, podojila sem jo kar na tej in se vrnila na zakonsko. Je prav pašalo, da mi ni bilo treba skrbet, da bi jo pomečkalauser posted image

A Petja spi drugače v majhni posteljci ali "noramlni"?

ima normalno, a je skoz hodila k nama...odkar pa se je spomnila, da bo spala v Varjini spi celo noč tam, brez prekladanj

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
27.11.2008 17:37:20   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz na zalost svojih starih fotk ne morem gor limat, ker nimam rute user posted image  Ampak ce pa katero zanima pa lahko dam vabilo za album...

Jaz imam sedaj cez 100kg , ja.... se zmeri kljub temu da sem se Omarja resila user posted image user posted image . Tko da ce mi rata pridet na 70 bi bila zelo vesela.

Če maš še kake iz maldosti, bi si jih  veseljem ogledala. Jaz svojih ne najdemuser posted image  Pa tudi ostale, če imajo voljo pokazat kake so bile npr pred 20letiuser posted image

daj nehi, jaz sem imela daljše lase in trajno, metalka oz. rokerka, boljše da ne pokažemuser posted image

drugače pa punce vse ste lepe mamice tudi če niste manekenke...zapomnite si touser posted image

boga Lara user posted image user posted image user posted image , da čimprej pade vročina

Neposredna povezava do sporočila: 4720
27.11.2008 18:14:26   
Anonimen

****: zakaj pa je ženska pokrita oz. zakaj je drugi moški naj ne bi smel videti??Kaj pa v bolnici??

Joj, tole je pa zelo kompleksno vprasanje in rabi mal daljso razlago ki pa bi druge zamorila...Zato bom skrajsala.

Se spomnis kake freske iz cerkev kako izgleda Marija Jezusova mati in takratne zenske? No taka pravila oblacenja za nas veljajo se danes. Tako je rekel Bog in je zapisano v Koranu. Zakaj pa nune nosijo ruto? Zakaj so nase stare mame nosile rute?

Pa se tale klik bo kar uredu. Klik

Vprasala pa si me za bolnico. Pravilno bi bilo da bi jaz dala ruto gor vsakic ko vstopi moski.
Drugace pa kadar gre za tvoje zdravje in zivljenje, operacijo ali kaj podobnega jer popolnoma normalno da nimas rute. To so posebni primeri.

Anitka: si dobila vabilo za moje slike?

Neposredna povezava do sporočila: 4721
27.11.2008 18:14:30   
barbaw

Antilopo, svečke, škatlo za pod posteljo, en "prtiček" (plastični, ki se da pod krožnik), ročni lutki, dozo za kosmiče, okraske za smreko, ...

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4722
27.11.2008 18:17:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst bi pa pogledala slike

anitka razvitih imam ene 600, dva albuma polna po 300 slik

Jana jih sedaj vidis?

Pa ves jaz vas cist razumem , mi smo tud prvega otroka skoz fotkal... drugega malo manj sedaj pa ze skor nic..user posted image user posted image

pa to ni prav..vsi bi morali biti enako zanimivi... se bom bolj potrudila pa se Omarja mal vec slikala.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
27.11.2008 18:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tudi jaz sem bila nekoč postavnauser posted image

user posted image

In se vedno si. Samo sedaj si mamica...

Ti prevec brata poslusas, njega bi bilo treba po nagi riti.user posted image

Ss- sem te dala med kontakte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
27.11.2008 18:25:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** prav rada bi vidla kakšna si bla v mladosti čeprav mislm da si nam že enkrat kazala preden si se poročila in si bla še blond.Glede diete pa si ne zadani prestrogega režima ampak res vključi gibanje,se boš ful dobr počutla k sama zase vidm kolk je fajn da se ornk razmigaš,pa mam isto kot ti čez 100 kil pa vseeno gre.Sej veš,če ti pa zagusti maš pa nas tle gor da te brcnemo v rit oz. te bo kr Jana če bo trebauser posted image ,jst sem bla raje pridna, k punca je le maherka na šport bi po moje še superge kje iskala kamor sonce ne posijeuser posted image

Blond sem se vedno...user posted image user posted image  Ze od malega. In se vedno imam samo tiste par fotk gor...user posted image

Moj je imel prejsnjic reakcijo sedaj sem mu pa kar preventivno  ze zjutraj dala svecko...pa je uredu.

Ja Jana je pa res maher... in bi bilo fino imet eno tako tle zraven. Ali pa sesil ona je tud model ki ljubi gibanje...user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?