|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 14:47:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Zdaj bom pa pop.... sem nekaj "rihtala" računalnik pa sem nekaj zaj... in je vse nekam čudnouser posted image user posted image user posted image

Ja, kaj si pa počela... user posted image

Uf, meni je ful čudno, ker Gregi še vedno spi - že skoraj uro in pol... Verjetno po vsem sr.anju pri P... user posted image  Prej sem mu dala kar eno paracetamolsko svečko, da ga ne bi bolel lulek in pikica user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
27.11.2008 14:51:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, tale fotka je iz l. 2004... Žal je slaba kvaliteta, ker se ne da bolje poskenirat. Tu sem bila res okostnjak - po izgubi user posted image  sem imela na hitro samo 53 kil...

user posted image

Tu si pa res čisto shujšana.user posted image
Taka sem približno jaz bila pri 48kg. Jaz sem suha že pri 55kguser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
27.11.2008 14:52:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Ma same preklice suhe. Jaz nikoli nisem bila suha,samo tolko kil ko jih imam pa sedaj, pa sem mela samo v nosečnosti. Še 5 kg, pa grem rodituser posted image user posted image user posted image .

Midv sma prišla od P, mali ima zamašen dihalni sistem, sma bila na inhalaciji, po njej se je vse začelo lepo odpirat, kašelj je še bolj močan in pravi, da je to prava reakcija na inhalacijo. Jutri grema še na eno, potem pa bo odločila, če bo dala kakšna zdravila. Trenutno imama kapljice za v nos, kako jih bom uspela v njegov nosek spravit, nimam pojma. Drugače je malo boljše volje, končno spi, pa mogla sma it na sprehod in je mama skoraj  zmrznila, mali pa užival 100 na uro.

Konec spanja, je že mili jok iz kinderpeta.

Se privlečem še kaj kasneje.

No, samo , da se boste porihtaluser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
27.11.2008 14:52:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Vidim, da se je taprava debata glede kil vnela user posted image . Bom šla še mal za nazaj prebrat, ker sva bla midva na obisku pri Anji Tii user posted image , zdej mali spi, očka kuha kosilo, js pa mal lenarim user posted image ...

No glih to sem ujela, da Alja sedi user posted image user posted image user posted image , no vidiš Estrella, je začela sedet v roku, ki si ji ga zastavila user posted image user posted image .

A veš, da sem šla prav gledat, kdaj je žan začel sedet in res je minilo 14 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
27.11.2008 14:53:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
No, tale fotka je iz l. 2004... Žal je slaba kvaliteta, ker se ne da bolje poskenirat. Tu sem bila res okostnjak - po izgubi user posted image  sem imela na hitro samo 53 kil...

user posted image

No, vidiš, takale res ne bi hotela več biti... user posted image  Bi pa zelo rada imela dobrih 60 kil, tja nekje do 63 user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
27.11.2008 14:54:46   
špelin@
Estrella*, koliko časa pa Alja takole sedi v eni rundi? A jo še kaj "vrže" na stran ali na nos potem?

Neposredna povezava do sporočila: 4681
27.11.2008 14:54:50   
tally
Jao jao kakšna slikice.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce takrat ste bile lepe in sedaj ste lepe ni važno koliko kg ima katera. A prav? user posted image

Katy
Emilija je res taka kot da bi jo v štrom priklopu user posted image user posted image user posted image (pa ne spi nikjer blizu štroma), sam ne morem nič narediti. Zvečer ko jo skopam jo počešem čisto na dol ko se zjutri zbudi je kot jež user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image za Laro.

Anitka knjigica je res zakon, kocke sem pa v tušu kupila jih majo v akciji tuš- baby club.

user posted image user posted image user posted image za Vidka.

Grem sedaj hlače odnest šivilji da jih skrajša. Sem daleč od JUS-a.user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
27.11.2008 14:57:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Grem sedaj hlače odnest šivilji da jih skrajša. Sem daleč od JUS-a.user posted image user posted image user posted image

Ma vse smo daleč od JUS-a: sploh ne vem, po kom ali čem delajo normative za konfekcijske št., ker je treba vedno kaj popravljat user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
27.11.2008 14:58:39   
špelin@
Gregi se po uri in pol zbuja, lačen kot user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
27.11.2008 14:59:17   
Estrella*

user posted image

No, vidiš, takale res ne bi hotela več biti... user posted image  Bi pa zelo rada imela dobrih 60 kil, tja nekje do 63 user posted image

Vse je izvedljivo. Jaz podpišem za pod 60, 58kg recimouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
27.11.2008 15:10:52   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tudi jaz sem bila nekoč postavnauser posted image

user posted image

opa miki...hot hot hot

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
27.11.2008 15:16:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

opa miki...hot hot hot

preteklost.................

eh saj se bom že nekak v red spravlauser posted image

ej moja miška je zdajle gledala v LUČ in rekla MAMAuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
27.11.2008 15:16:50   
Naty*
Glede prijateljic... js sm mela ene tri taprave, vse na celjskem koncu. No ne mela, še mam. Js ne gledam, da zdej nismo več prijateljice, ampak ko maš družino, se ta odnos spremeni. Še vedno se slišmo, videt se pa ne mormo tolk pogosto, zaradi razdalje. Mi je pa sestra ful dobra prijateljica, v Logatcu sem dobila nekaj novih in tud tu gor sem jih nekaj dobila, tko da roko na srce... ne trpim pomankanja user posted image . Ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta!!! Če maš pa v partnerju prijatelja, kar js mam je pa tud zelo pomembno user posted image ...

Na slikcah ste ble vse lepe... bom še js kej probala najdit izpred ohoho let user posted image user posted image .

kasso Žan zdej pije iz unga lončka s kljunčkom, slamice pa še nisem probala.

Srčekgirll mi mamo tud zdej sončka user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gala, Videka in ostale bolančke!!!

CatJa celo noč, to je pa zakoooon user posted image user posted image !

špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej ne, user posted image user posted image za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala.
Ej a bo letos šotor v zagorju?

tally vidve sta tud zaspanke user posted image user posted image user posted image !

**** al pa kera druga, a mogoče veste na keri strani je tist link od carskega reza??? Bi rabla čimprej, hvala!user posted image

a to tiste dva filma???

ja, ne najdem na you tube user posted image ... Hvala Estrella in tally sej vem, da je tam nekje, sm pa upala, da bo **** vedla, kaj naj vpišem, da bi našla.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

**** al pa kera druga, a mogoče veste na keri strani je tist link od carskega reza??? Bi rabla čimprej, hvala!user posted image

Ker link? A filmcki?

jp filmčki, dva sta bla ane? Hvala, sej bom še mal pobrskala.

Vidim, da se je taprava debata glede kil vnela user posted image . Bom šla še mal za nazaj prebrat, ker sva bla midva na obisku pri Anji Tii user posted image , zdej mali spi, očka kuha kosilo, js pa mal lenarim user posted image ...

No glih to sem ujela, da Alja sedi user posted image user posted image user posted image , no vidiš Estrella, je začela sedet v roku, ki si ji ga zastavila user posted image user posted image .

A veš, da sem šla prav gledat, kdaj je žan začel sedet in res je minilo 14 dniuser posted image user posted image user posted image

Pa ti praviš, da te mala ne uboga!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty* -- 27.11.2008 15:17:18 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
27.11.2008 15:17:18   
Anonimen

user posted image

oooo špelin@ si mi bolj taka zdaj všečuser posted image jaz tudi pikam tam nekje 65 kg

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
27.11.2008 15:18:56   
tally

user posted image

Tuki si bla pa res suhica.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
27.11.2008 15:22:30   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

opa miki...hot hot hot

vav kaka mačkica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
27.11.2008 15:22:46   
jana81

user posted image

Ja Edina špica siuser posted image . Mogoče res ne bo postava več taka, samo si še vedouser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi takšna bo lahko, če bo hotela, le malo treninga bo treba

Neposredna povezava do sporočila: 4692
27.11.2008 15:22:49   
jana81

Pa še jaz user posted image  No, tule sem bila stara 22 let.

user posted image

ma huda si ti tud...ena bolj od druge

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
27.11.2008 15:25:51   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

PA ŠE TA JE V ISTI MAPIuser posted image

user posted image

Lepe ste

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
27.11.2008 15:28:02   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Zdaj bom pa pop.... sem nekaj "rihtala" računalnik pa sem nekaj zaj... in je vse nekam čudnouser posted image user posted image user posted image

Kaj si pa ušpičila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
27.11.2008 15:33:01   
Estrella*

Estrella*, koliko časa pa Alja takole sedi v eni rundi? A jo še kaj "vrže" na stran ali na nos potem?

Na nos je ne meče, se pa zvrne v stranuser posted image Sedi kakih 5-10min, če ne krili preveč z rokami.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
27.11.2008 15:36:39   
špelin@
Gregor spet ni maral mleka user posted image  Je pa potem pojedel skledico polente z mlekom user posted image

Na nos je ne meče, se pa zvrne v stranuser posted image Sedi kakih 5-10min, če ne krili preveč z rokami.

user posted image  Alja
Naš princ je sposoben takole sedeti le kakšno minuto, potem ga že nekam vrže... Ponavadi na stran, če se steguje za željeno igračo, pa pikira na nos.

Ej, edinaos, ti si bila in še vedno si ena huda bejba user posted image  Tega tudi nekaj kil viška ne spremeni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
27.11.2008 16:02:38   
narava
pozdravljene mamice

to je neverjetno! poste od sinoci sem prebirala  2 uri!? maj Gad user posted image

samo na brzino komentiram, moram it burek pect user posted image

wow, kok ste ble macke vse, prov lusne. se bolje je pa sedaj po porodu, ko mate obilinice, ne? sej, ko se enkrat na njih privadis, zna bit kar zabavno user posted image

nekaj slikic vam bom postirala tudi jaz, upam da mi rata, pol pa sibam, pa se vrnem kasneje..

user posted image

user posted image

user posted image
pred enim mesecem na Zelencih

user posted image
podelitev diplome na EF, 20 dni po porodu (s starsi)

toliko. upam, da rata. se slisimo kasneje.

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
27.11.2008 16:05:12   
narava
jaaaao, ogroooooooooomne so! no, nimam casa sedaj jih rezat. upam, da vam  ne bo slo na zivce user posted image user posted image

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
27.11.2008 16:09:47   
Estrella*
Narava, mali je pravi cukrček in tako milo gledauser posted image . Na zadnji sliki pa nič ne zgledaš po porodnouser posted image user posted image user posted image

Ja sedaj je hud tempo, prej na majčicah smo bile res pridne, če smo napisali 10 strani dnevno, sedaj pa je kar vedno okoli 20 in večuser posted image  Si videla, da je kitajc rezerviran od 18h-23h, prideta ob 18h????

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?