Naty*
|
Glede prijateljic... js sm mela ene tri taprave, vse na celjskem koncu. No ne mela, še mam. Js ne gledam, da zdej nismo več prijateljice, ampak ko maš družino, se ta odnos spremeni. Še vedno se slišmo, videt se pa ne mormo tolk pogosto, zaradi razdalje. Mi je pa sestra ful dobra prijateljica, v Logatcu sem dobila nekaj novih in tud tu gor sem jih nekaj dobila, tko da roko na srce... ne trpim pomankanja . Ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta!!! Če maš pa v partnerju prijatelja, kar js mam je pa tud zelo pomembno ... Na slikcah ste ble vse lepe... bom še js kej probala najdit izpred ohoho let . kasso Žan zdej pije iz unga lončka s kljunčkom, slamice pa še nisem probala. Srčekgirll mi mamo tud zdej sončka !!!! za Gala, Videka in ostale bolančke!!! CatJa celo noč, to je pa zakoooon ! špelin@ midve bova pa skupaj jamrale kolk naju križ boli od najinih velikanov...končno sem dobila eno isto revco . Sej ne, za Gregorja, ful lepo napreduje. Pa upam, da ga bo lulček kmal nehal bolet, men so v bolnici rekl, da ni hujšga, sam mal peče, ko lula. Tko da sm ga js takrat precej pogosto previjala. Ej a bo letos šotor v zagorju? tally vidve sta tud zaspanke ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** al pa kera druga, a mogoče veste na keri strani je tist link od carskega reza??? Bi rabla čimprej, hvala! a to tiste dva filma??? ja, ne najdem na you tube ... Hvala Estrella in tally sej vem, da je tam nekje, sm pa upala, da bo **** vedla, kaj naj vpišem, da bi našla. IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** al pa kera druga, a mogoče veste na keri strani je tist link od carskega reza??? Bi rabla čimprej, hvala! Ker link? A filmcki? jp filmčki, dva sta bla ane? Hvala, sej bom še mal pobrskala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Vidim, da se je taprava debata glede kil vnela . Bom šla še mal za nazaj prebrat, ker sva bla midva na obisku pri Anji Tii , zdej mali spi, očka kuha kosilo, js pa mal lenarim ... No glih to sem ujela, da Alja sedi , no vidiš Estrella, je začela sedet v roku, ki si ji ga zastavila . A veš, da sem šla prav gledat, kdaj je žan začel sedet in res je minilo 14 dni Pa ti praviš, da te mala ne uboga!!!!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 27.11.2008 15:17:18 >