Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:40:53
|
|
|
|
Serendipity
|
lučka - za srčeka! kruce - pa ti si FANTASTIČEN!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:47:44
|
|
|
|
Bumo
|
jaaaaa, Lučka
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:48:59
|
|
|
|
miska73
|
Kruce veš če bi meni moj kar naenkrat prinesel cvetje domov... bi ziher mislila, da ima zaradi česa slabo vest... Kake smo ženske (vsaj nekatere)... nikol nam ni prav. Se* dej kej fajne stimulacije za naše fante zrihtat. So kar malo zapostavljeni.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.11.2008 14:50:41 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:52:20
|
|
|
|
gigi1
|
Lučkica moja zlata jaz mam tud kar rosne učke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:53:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* dej kej fajne stimulacije za naše fante zrihtat. So kar malo zapostavljeni. OKi doki
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 14:56:08
|
|
|
|
mismis
|
Lučka naša, čestitke za Uživaj svojo nosečnost še naprej, pa čimmanj slabosti ti želim p.s. A Reš pa ni nič videl, a maste pupo ali pobča
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:14:26
|
|
|
|
Shadow
|
Lučka, iskrene čestitke za !!! Sem fuuuul vesela zate!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:17:00
|
|
|
|
Shadow
|
Tina1, hitro roke za hrbet zvezat! Ne hiti nikamor s testom, da ne bo po nepotrebnem kake panike... Saj veš, smo že preveč takih zgodb brale.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:29:49
|
|
|
|
sapi
|
Lučka, gotovo je bilo lepo videti svoje pikice , čestitke od srca ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:38:01
|
|
|
|
Amelia
|
Hej Reševke, kako poteka pri njemu postopek z zamrznjenčki, kolk se čaka, da prideš na vrsto? Držim pesti za vse vas trepetalke, želim vam da vam čim prej uspe, itak da vam bo vsem slej ko prej uspelo. Jaz sem vaša ex članica 2.12.2007 sem imela punkcijo v Po, zdaj imam pa 3 mesečno bebiko. Nikar ne obupajte, glavo pokonci, uživajte življenje. Pa še trije za srečo, držte se, mislim na vas....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:42:41
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare? S katerga konca Slovenije si?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:47:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia Hej Reševke, kako poteka pri njemu postopek z zamrznjenčki, kolk se čaka, da prideš na vrsto? Držim pesti za vse vas trepetalke, želim vam da vam čim prej uspe, itak da vam bo vsem slej ko prej uspelo. Jaz sem vaša ex članica 2.12.2007 sem imela punkcijo v Po, zdaj imam pa 3 mesečno bebiko. Nikar ne obupajte, glavo pokonci, uživajte življenje. Pa še trije za srečo, držte se, mislim na vas.... Najbolje, da ga pokličeš in ga vprašaš, kako pa kaj za naprej, če boš imela stimuliran ali nestimuliran postopek, nato je vse odvisno od tega kakšno terapijo ti bo predlagal.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:48:04
|
|
|
|
Shuka
|
Lučkica - za Jutri ob 10h pa velja pri starih prdcih.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:56:35
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka superca za srčka. Ma sem vesela zate. Solzice pa itak sodijo zraven.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 15:57:15
|
|
|
|
sonček33
|
Tina - pozabi na test še nekaj dni!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:01:37
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare? S katerga konca Slovenije si? Meglenga - LJ
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:07:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ja, abra sem pozabila dodati svežo zelenjavo in sadje . Samo banane so ok. Izogibam pa se še čokoladi, oreškom, jagodam, tega še sploh nisem sprobala, pa hrani ki je ne smeš tudi v nosečnosti, torej sveži siri, plesnivi siri, domačim salamam, surovemu mesu in jajcem.... Najbolj pogrešam sveže sadje. Hudiča, jest sem pa mislila, da bom šla takoj po porodu na en domač biftek k tašči, pa da si bom tatarca kupla, pa probala suhe mojstrovine mojega očeta, a pol to tud po porodu odpade al kako? Men je kolegica rekla k ma fantka, da se je v času dojenja zelo pazila, bila je bolj na kuhani zelenjavi in sadju, mesnih izdelkih, ne ocvrtih ampak kuhanih pa na žitaricah, pa so mel vseen probleme, tko da nikol ne veš kaj bo pri tebi delovalo, da bi bilo čimmanj krčkov. Treba je sprobat. Pa v MŠ so rekli naj bi se če se je zelenjava presna jedla samo ena vrsta na dan, da tako lažje ugotoviš, če je to zaradi te zelenjave, kot če ješ vse hkrati. Bomo videli kako bo. ...vse to je res....verjami mi iz izkušenj povem....zdej sem začela gdaj pa gdaj kakšno solato probat(mehko) in je bilo joj......Niku takoj ni odgovarjal....sadje sveže lahk sam gledam,vse si kuham pa nesladkano pojem.....bom pa začela čez kakšen mesec počasi uvajat pa bom vidla kaka reakcija bo ko bodo krčki ponehal...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:10:20
|
|
|
|
ledenka
|
lučka super za lepo se čuvaj!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:11:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare? S katerga konca Slovenije si? Meglenga - LJ Kovač - Tomačevo zelo dobri! Je pa bolj fensi šmensi in cene tud Jurman - Jarše nisem probala so pa punce hvalile velike porcije
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:12:56
|
|
|
|
sonček33
|
Joj gloria kaj sploh ješ???? Mislim resno
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:14:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj gloria kaj sploh ješ???? Mislim resno Ja, to se tud jst sprašujem? Ko tole berem me kar zvija . Mene že zdaj napenja, če jem sadje ali zelenjavo...Kaj šele bo? In kolk so pol pikice boge
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:15:47
|
|
|
|
gloria
|
...ojla na hiterco da vas pozdravim...za branje nimam časa sem začela pa me že Nikec kliče ....uf mi dela danes skrbi ko mi po obroku bruha....sem že vse knjige pregledla zakaj to dela če pa se ne umiri bo treba pa do pediatra....se beremo kasneje...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:25:39
|
|
|
|
gloria
|
Joj gloria kaj sploh ješ???? Mislim resno ...res si omejen pri hrani priznam....jaz jem dosti juhce,kuhano zelenjavo,meso (sam prekajeno ne),testenine ,riž....od solate sam rdečo peso.....ma saj se navadiš sploh ko vidiš kak so bogi ko ih zvija takoj pogruntaš kaj smeš pa kaj ne....pijem vodo ali čaj...kavico si privoščim enkrat na dan in to majhno....gazirane sokove ali od citrusov ne smeš....ena mi je še zadnjič rekla da mleka ne smem sam jaz ga skoz pijem ker ga ne moti....je pa tko različno enim ni nič eni so pa ful bogi.....probaš in vidiš kak se pokaže..... ...se pa vse da res....za otroke ti sploh ni teško ....
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:27:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Shuki - kam naj grem torej v soboto na kalamare? S katerga konca Slovenije si? Meglenga - LJ Kovač - Tomačevo zelo dobri! Je pa bolj fensi šmensi in cene tud Jurman - Jarše nisem probala so pa punce hvalile velike porcije Od kdaj je pa Jurman v Jaršah Jest bi te sicer povabila na gorenjsko ampak majo pr Jurmanu res dobre, včasih so mel pr Azurju dobr, priznam pa da že dooolg nisem jedla v Ljubljani, no pa še Kmečki hram ma dobr, ma sej to majo skor povsod dobr, ni neka umetnina to narest.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 16:35:32
|
|
|
|
Shuka
|
Kje so pa ostale naše akterke danes? Jih še ni s pregledov?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?