|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 11:37:24   
Soncnica Sandra ***
No zdele pa midve skočiva v pajaca in greva ven na sončka

papa user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
27.11.2008 11:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

****: zdaj sem malo gledala svoje mape s slikami, a veš da imam OMARJA na dveh slikcah 2 dni stargauser posted image , a lahko pokažem?

Seveda pa se men jih na e-mail poslji.user posted image user posted image Ker jih jaz nimam.

Za tisto sem pa vedela, da mora bit kaj drugega zadaj saj spelin@ ni nic tazga rekla..in ce bi njej zamerila tiste besede potem z mano ne bi nikoli vec spregovorila...glede na to kaj vse jaz recem...user posted image user posted image user posted image

In podpisem tisto da sedaj si pac mamica. Saj ene res po porodu pridejo cist nazaj na svojo postavo celo plosk trebuh imajo ampak to je bolj v genih in pa sreca...
Vecini pa se porod nekje res mora poznat...

Se tudi strinjam da 10 kg ni noben problem skrit z pravimi oblacili in pa tudi, da si zelo privlacna zenska tud ce imas mal trebuscka..

Sem pa tudi mnenja, da je lepo ce se zenska dotera...pa ni vazna priloznost. Jaz se navijem lase za doma za moza, ven grem itak z ruto in doma si dam make up... pa tud cunje kar sploh lahko naredi tazga bajsija kot sem sedaj privlacnega...ampak se trudim in to tudi za doma...

Tako da ti se kar zrihtaj pa tud ce sam za na sprehod ce se tako bolje pocutis.user posted image

Spelin@ pa je hotela samo povedat, da tud ce se ne doteras da je vazno da se druzite in da to ni nujno, da se doteras...Tebi pa ce pase da se uredis...go go baby.. in jaz dodajam, tud za doma ce te to osrecuje.user posted image

No poslji mi na e mail fotke lailaeldomy@yahoo.com

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
27.11.2008 11:39:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Končno smo tudi mi dočakali touser posted image

user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
27.11.2008 11:40:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Tako da ti se kar zrihtaj pa tud ce sam za na sprehod ce se tako bolje pocutis.user posted image

Spelin@ pa je hotela samo povedat, da tud ce se ne doteras da je vazno da se druzite in da to ni nujno, da se doteras...Tebi pa ce pase da se uredis...go go baby.. in jaz dodajam, tud za doma ce te to osrecuje.user posted image

Odlično povedano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
27.11.2008 11:41:38   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje user posted image  ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???

Jst ga oblečem: bodi, hlače z naramnicami ali brez + puloverček (jopico) ali pajac, aja še žabice ( včasih tud štumfke, odvisn kakšne hlače ima, z ali brez stopal), čeveljčke ali tople copatke, kominezon in kapo. Nekako takole:
user posted image
ali
user posted image

Kake žabe?

Tople oz. termo

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4580
27.11.2008 11:44:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

**** al pa kera druga, a mogoče veste na keri strani je tist link od carskega reza??? Bi rabla čimprej, hvala!user posted image

Ker link? A filmcki?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
27.11.2008 11:46:44   
špelin@
Za primerjavo dam mere punc pri 6. mesecih:
velika pika: 8580 g in 68 cm
mala pika: 9360 g in 69 cm
princ: 9500 g in 72 cm.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
27.11.2008 11:52:11   
Anonimen
o.k. zdej sem prebrala pa samo kar mi je ostalo v glavi:

Nam P ne tezi zaradi obsega glavice ampak bolj s tem ko rece da ima veliko glavico zeli povedat da ima se prevec odprto lobanjo.. da bi to moralo bit ze bolj skupaj...

Nohti in strizenje... a mi verjamete da jih Samii na nogi ni bilo potrebno postrizt do vec kot 1 leta starosti, razen palcka...sploh ji niso rasli med tem ko  Omarju res redno strizem in sicer tako da ga obrnem na trebuh in nogico zaviham gor proti meni in mi ne more ne ruknit ne pobegnit.

Ta polozaj so nas naucili v srednji pri negi dojencka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
27.11.2008 11:53:18   
Anonimen
naty ce rabis filmcke jih je na youtube ogromno... tud sama sem jih od tam potegnila...

evo tlele je eden : carski rez

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
27.11.2008 11:53:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

So ble pa orng bunkeuser posted image user posted image user posted image  Alja je v težkem zaostankuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
27.11.2008 11:56:44   
špelin@
pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg

Draga moja, jaz te čisto razumem: sama sem jih dolgo (tudi po prvem porodu) imela toliko na 175 cm, kil namreč... user posted image  Ti bom 1x pokazala eno svojo fotko iz tistih let, postavo sem imela zaradi fitnesa in aerobike še fino utrjeno in se mi včasih krepko kolca..........

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA.
in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*user posted image

user posted image user posted image user posted image  Super povedano!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
27.11.2008 11:59:46   
tally

So ble pa orng bunkeuser posted image user posted image user posted image  Alja je v težkem zaostankuuser posted image user posted image user posted image

Alja je čisto v redu. Za primerjavo od moje sestrične user posted image je starejša od Emilije en teden, rodila se je s 4kg pa je prejšnji mesec imela 7400g pa ji P nič ne reče, je pa dolga tako kot Alja.. Pomembno je da je zdrava, ostalo bo že.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4587
27.11.2008 12:01:58   
tally

Ta polozaj so nas naucili v srednji pri negi dojencka...user posted image user posted image user posted image

Zanimivouser posted image user posted image če kdaj ne bo šlo bom uporabila tak položaj

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
27.11.2008 12:02:09   
Anonimen
Joj , a lahko nekaj delim z vami:

Men je ta pesem tok vsec da se kar topim....ce se kateri da naj zapre oci pa ga sam poslusa...sej vem da ne razumete ampak tudi besedilo je tako lepo....
user posted image user posted image user posted image user posted image

super komad

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
27.11.2008 12:04:25   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Sem se spomnila, da imam še dolg. Anitka, user posted image user posted image

user posted image

CatJa tole je Estrellina hiška. Sem jo šla poiskat,upam da ne bo hudauser posted image

Hvala! Zelo lepo user posted image

Zdej pa šibam. Grem v Celje v šoping, me je čist razp*****, ker se v tem našem selu nič ne dobi user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
27.11.2008 12:06:19   
Anonimen
OMARuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
27.11.2008 12:08:44   
Anonimen
PA ŠE TA JE V ISTI MAPIuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4592
27.11.2008 12:11:01   
Estrella*

OMARuser posted image

user posted image user posted image  Saj ne morem verjet, kako je maliuser posted image In to je bilo poslikano 22.5.2008 nekako 20h predno sem rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
27.11.2008 12:11:59   
Anonimen

Odlično povedano user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
27.11.2008 12:12:46   
Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image ja kje si jih pa najdla???omg, kako sem bila še drobnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
27.11.2008 12:13:29   
Anonimen

OMARuser posted image

user posted image user posted image  Saj ne morem verjet, kako je maliuser posted image In to je bilo poslikano 22.5.2008 nekako 20h predno sem rodilauser posted image user posted image

jp
se spomnešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
27.11.2008 12:14:33   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image ja kje si jih pa najdla???omg, kako sem bila še drobnauser posted image user posted image

nimam pojma, v isti mapi kot OMARuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4597
27.11.2008 12:16:26   
Estrella*

user posted image

nimam pojma, v isti mapi kot OMARuser posted image

Se spomnim, ko je kelnar kar zavija z očmi ko nas je slikaluser posted image  Kje so tisti user posted image  časi v Mantoviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
27.11.2008 12:16:29   
Anonimen
O.k. Omar je full luskan...user posted image  Seveda ker sem mamica.

Ampak zdej pa ti poglej mene pa poglej tole 5 let nazaj...pol pa sam se jamrej za svojo tezo.user posted image user posted image

user posted image

Nic jaz grem na dieto 1. 12. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
27.11.2008 12:19:02   
Anonimen

Se spomnim, ko je kelnar kar zavija z očmi ko nas je slikaluser posted image  Kje so tisti user posted image  časi v Mantoviuser posted image user posted image

Ja, kje so tisti cajti user posted image user posted image user posted image user posted image

A nebi mal v akcijo skocile pa prisle k men za kak teden...pa moze doma pustite ce nimajo dopusta ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?