|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 10:28:39   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Maj čestitke za 6 mesecev!

user posted image

Tudi midve z Manco se pridružujeva čestikam user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
27.11.2008 10:30:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka user posted image

Joj sem vama favšuser posted image user posted image , midva pa bova spet ždela notriuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
27.11.2008 10:32:07   
Anitka
A bo naslov 6.dela kaj spremenjen??user posted image user posted image Majski hroščki in ...??? Se bom malce spet pozabavala s prvim vpisom za otvoritev

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
27.11.2008 10:33:56   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka user posted image

Joj sem vama favšuser posted image user posted image , midva pa bova spet ždela notriuser posted image user posted image

Bova se še za vaju mal sončka naužile user posted image .

Zdele leži še vedno na sedežni pa nogavičke vleče dol z nogic pa ful se neki krega sama s sabo user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
27.11.2008 10:34:22   
hijenca
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes čisto uničena. Od 1 ponoči nismo spali, ker je Videk kašljal, imel poln nosek, jamral in jamral. Od 5 je pri meni v postli jamral, zaspal pa komaj ob 7 uri. In spal pol ure. Kašlja kot stari kadilec, iz nosa mu teče, da še z baby vacom komaj folgam pucat, po vrhu pa zopet vročina 37,6. Čakama prevoz in potem šibama k P, ker to ni več normalno. user posted image user posted image  Moja glava katastrofa, sploh ne vem če jo še sabo nosim, se mi namreč kar vrti, tako sem zdelana. Po mojem bom še jaz obležala in boma oba ležala bubana v postli. Kdo bo pa za naju skrbel pa nimam pojma.

Za nazaj nisem brala, ker bom zdaj ravno zaspala kar pred računalnikom.

Mimogrede, pri nas je pa tak sonček zunaj, mrzlo pa da pop*****.

Lep dan babike.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4530
27.11.2008 10:35:02   
Soncnica Sandra ***

A bo naslov 6.dela kaj spremenjen??user posted image user posted image Majski hroščki in ...??? Se bom malce spet pozabavala s prvim vpisom za otvoritev

Vprašej  Estrello  user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
27.11.2008 10:35:07   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Končno smo tudi mi dočakali touser posted image

user posted image

Bravo Alja! user posted image

Kje lahk vidim pa vašo hiško user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
27.11.2008 10:36:29   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Jaz sem pa danes čisto uničena. Od 1 ponoči nismo spali, ker je Videk kašljal, imel poln nosek, jamral in jamral. Od 5 je pri meni v postli jamral, zaspal pa komaj ob 7 uri. In spal pol ure. Kašlja kot stari kadilec, iz nosa mu teče, da še z baby vacom komaj folgam pucat, po vrhu pa zopet vročina 37,6. Čakama prevoz in potem šibama k P, ker to ni več normalno. user posted image user posted image  Moja glava katastrofa, sploh ne vem če jo še sabo nosim, se mi namreč kar vrti, tako sem zdelana. Po mojem bom še jaz obležala in boma oba ležala bubana v postli. Kdo bo pa za naju skrbel pa nimam pojma.

Lep dan babike.

user posted image user posted image  zate in za Videka, da se čim prej oba "pocajtata"

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
27.11.2008 10:37:53   
CatJa

Mi smo spet spali bolj takouser posted image user posted image user posted image Danes ni več visoke vročine, je pa še vedno prisotna, tako da sva spet obsojena na notranjost hišeuser posted image user posted image user posted image , zunaj pa tak sončekuser posted image user posted image .

Eh, ti revček mali user posted image  Saj bo kmalu bolje.

Pa hijencin tudi. Za vse revčke bolane user posted image

< Sporočilo je popravil CatJa -- 27.11.2008 10:39:14 >

John BEAUMONT

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
27.11.2008 10:40:55   
Estrella*

Dnes bova verjetno tud mi2, ker se je po 11h spanja zbudila tečna kotuser posted image , sedaj ni hotla jest, sem jo malo na zizo dala in je zaspalauser posted image Imam občutek, da se nekaj kuha.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
27.11.2008 10:42:38   
CatJa

Jaz pa ne vem al bi ga al ga ne bi pohvalila, našga Markija, danes je namreč po ne vem kolkem času končno spet prespal celo noč. Od 20.00 do 06.00 neprekinjeno! user posted image  Nisem mogla verjet zjutraj, ko sem na uro pogledala. Potem je šel spat, ko sem prišla ob osmih iz vrtca, no zdaj se pa že oglaša user posted image  moj.

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
27.11.2008 10:42:41   
Estrella*

Uporabi domišlijouser posted image Jaz sem pri tem bolj kratkauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
27.11.2008 10:44:53   
Estrella*

Jaz pa ne vem al bi ga al ga ne bi pohvalila, našga Markija, danes je namreč po ne vem kolkem času končno spet prespal celo noč. Od 20.00 do 06.00 neprekinjeno! user posted image  Nisem mogla verjet zjutraj, ko sem na uro pogledala. Potem je šel spat, ko sem prišla ob osmih iz vrtca, no zdaj se pa že oglaša user posted image  moj.

user posted image user posted image user posted image seveda ga je za pohvalit, tud če je bila samo ena noč. A si ti vsaj spala, ali si pogledavala na uro???

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
27.11.2008 10:45:41   
Soncnica Sandra ***

Dnes bova verjetno tud mi2, ker se je po 11h spanja zbudila tečna kotuser posted image , sedaj ni hotla jest, sem jo malo na zizo dala in je zaspalauser posted image Imam občutek, da se nekaj kuha.

Upam, da ne bo zbolela tvoja pikica.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Aljo!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4539
27.11.2008 10:47:18   
Soncnica Sandra ***

yeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
27.11.2008 10:50:50   
Soncnica Sandra ***
Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje user posted image  ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4541
27.11.2008 10:54:09   
Estrella*

Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje user posted image  ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???

Tako kot jo imam notri, le kako jopico al pa poloverček dam še čez in termo štumfeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
27.11.2008 10:57:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Lep dan babike.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite.

Kaj menite, a mi tudi za kakšnih deset minutk ne bi smeli ven, glede na to, da je naša temperatura (brez zdravil!) padla na 37,4 merjeno rektalno!

CatJa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

Glede naslovauser posted image user posted image , jaz bi najraje kar tako pustila, samo vaše mnenje sem želela.

Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje  ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???

Tako kot jo imam notri, le kako jopico al pa poloverček dam še čez in termo štumfe

Podobno tudi mi

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
27.11.2008 10:57:54   
CatJa

user posted image user posted image user posted image seveda ga je za pohvalit, tud če je bila samo ena noč. A si ti vsaj spala, ali si pogledavala na uro???

Brez skrbi, da sem spala user posted image  Saj bi še kako urco, ampak ok, za začetek je tud to vredu. Če ne bo že kar to noč spet vse po starem user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 4544
27.11.2008 11:00:32   
CatJa

Bodi, majčka, žabice, tople hlačke, bundica, kapica. To je to. Zaenkrat ga še nisem oblekla v pajacka. Aja, je pa v zimski vreči. Po moje mu je še to pretoplo, ker ko prideva noter in ga slečem je res ful topel.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 4545
27.11.2008 11:08:36   
špelin@
Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico user posted image  in je tuliiiiiiiil user posted image
Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
27.11.2008 11:08:54   
Estrella*

Brez skrbi, da sem spala user posted image  Saj bi še kako urco, ampak ok, za začetek je tud to vredu. Če ne bo že kar to noč spet vse po starem user posted image

Pusti se presenetiti in ostani optimistuser posted image

A glede pajacka je tako, da če jo še več oblečem, je totalno mokra. V pajacu je toplo in ni treba pretiravat z oblačili.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
27.11.2008 11:10:14   
Srčekgirll

Pa še eno vprašanje:
-kako ve strižete/ščipate hohte user posted image  na nogicah.
Pri nas je to misija nemogoče

Jst mu strižen s škarjicami k je lažje, saj s ščipalcem sem ga že ene parkrat uščiplna k je bil ene 1- 2 mesca star. Pa bl točnu ostrižem s škarjicami. Drgač mu pa dam nekaj v roke al je pa kdo zdraven da mi noce drži in ga zamoti.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
27.11.2008 11:11:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico user posted image  in je tuliiiiiiiil user posted image
Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem user posted image user posted image user posted image

omg, ti maš pa ogromnega mačkauser posted image  Kolk sta bili pa večji piki pri 6m???

Kaj pa pljuča, so kaj poslušali in kaj ste se zmenili za naprej????

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
27.11.2008 11:12:45   
tally

Dober dan!

Najprej Maj vse naj naj za pol svečkeuser posted image user posted image

Za vse bubane hroščke in mamice user posted image user posted image user posted image user posted image , čimprej se pozdravite.

Midve sva se naspale (beri spale sva do 9 user posted image , pa še bi če naju ati ne bi klical iz službe). Zanimio je to da Emilija spi ful dolgo ko sva same doma ko pa je ati pa je auf že ob 7.

Frendice- jah mi smo ga tut žurale vsak vikend, zdej smo pa vse mamice in se bolj malo vidimo slišimo pa se. Najboljša prijateljica je tudi moja poročna priča, je pa ona bolj bizi pa se vidiva samo prkrat na mesec ko pa se je to ornk. Njej lahko vse zaupam in tudi ona meni in to mi je ok. Prišla je že fulkrat na obisk in seveda za Emilijo prinesla še pa še user posted image . Skratka zlata puncauser posted image

Striženje nohtov- na rokah še gre na nogica malo težji ampak vseeno gre čeprav jo žgečkauser posted image .

Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje  ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???

Pod pajacka ji dam gor body pa majčka če je - če pa ni samo bodi, spodaj pa termo žabice in čeveljčke čez pa pajacka. Pa seveda kapico

CatJa user posted image za spanje upam da mu to postane navada.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico  in je tuliiiiiiiil
Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem

ornk dedc je tale Gregi da ga ne bi več bolelo. Bogi.

Kaj še napisat sem se totalno zgubila v poplavi postov user posted image user posted image user posted image

Aha imam v spominu da je Žanko prespal noč user posted image .

Pa Alja sediii user posted image

Grem ker se je zbudilauser posted image in se krega z dudico

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dopust
dejzi

Kje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?

na morju (75%)

v planinah (3%)

v toplicah (7%)

ob jezeru (1%)

drugje (13%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!