Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:28:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Maj čestitke za 6 mesecev! Tudi midve z Manco se pridružujeva čestikam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:30:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka Joj sem vama favš , midva pa bova spet ždela notri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:32:07
|
|
|
|
Anitka
|
A bo naslov 6.dela kaj spremenjen?? Majski hroščki in ...??? Se bom malce spet pozabavala s prvim vpisom za otvoritev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:33:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka Joj sem vama favš , midva pa bova spet ždela notri Bova se še za vaju mal sončka naužile . Zdele leži še vedno na sedežni pa nogavičke vleče dol z nogic pa ful se neki krega sama s sabo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:34:22
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz sem pa danes čisto uničena. Od 1 ponoči nismo spali, ker je Videk kašljal, imel poln nosek, jamral in jamral. Od 5 je pri meni v postli jamral, zaspal pa komaj ob 7 uri. In spal pol ure. Kašlja kot stari kadilec, iz nosa mu teče, da še z baby vacom komaj folgam pucat, po vrhu pa zopet vročina 37,6. Čakama prevoz in potem šibama k P, ker to ni več normalno. Moja glava katastrofa, sploh ne vem če jo še sabo nosim, se mi namreč kar vrti, tako sem zdelana. Po mojem bom še jaz obležala in boma oba ležala bubana v postli. Kdo bo pa za naju skrbel pa nimam pojma. Za nazaj nisem brala, ker bom zdaj ravno zaspala kar pred računalnikom. Mimogrede, pri nas je pa tak sonček zunaj, mrzlo pa da pop*****. Lep dan babike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:35:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A bo naslov 6.dela kaj spremenjen?? Majski hroščki in ...??? Se bom malce spet pozabavala s prvim vpisom za otvoritev Vprašej Estrello
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:35:07
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Končno smo tudi mi dočakali to Bravo Alja! Kje lahk vidim pa vašo hiško
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:36:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem pa danes čisto uničena. Od 1 ponoči nismo spali, ker je Videk kašljal, imel poln nosek, jamral in jamral. Od 5 je pri meni v postli jamral, zaspal pa komaj ob 7 uri. In spal pol ure. Kašlja kot stari kadilec, iz nosa mu teče, da še z baby vacom komaj folgam pucat, po vrhu pa zopet vročina 37,6. Čakama prevoz in potem šibama k P, ker to ni več normalno. Moja glava katastrofa, sploh ne vem če jo še sabo nosim, se mi namreč kar vrti, tako sem zdelana. Po mojem bom še jaz obležala in boma oba ležala bubana v postli. Kdo bo pa za naju skrbel pa nimam pojma. Za nazaj nisem brala, ker bom zdaj ravno zaspala kar pred računalnikom. Mimogrede, pri nas je pa tak sonček zunaj, mrzlo pa da pop*****. Lep dan babike. zate in za Videka, da se čim prej oba "pocajtata"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:37:53
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo spet spali bolj tako Danes ni več visoke vročine, je pa še vedno prisotna, tako da sva spet obsojena na notranjost hiše , zunaj pa tak sonček . Eh, ti revček mali Saj bo kmalu bolje. Pa hijencin tudi. Za vse revčke bolane
< Sporočilo je popravil CatJa -- 27.11.2008 10:39:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:40:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka Joj sem vama favš , midva pa bova spet ždela notri Dnes bova verjetno tud mi2, ker se je po 11h spanja zbudila tečna kot , sedaj ni hotla jest, sem jo malo na zizo dala in je zaspala Imam občutek, da se nekaj kuha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:42:38
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz pa ne vem al bi ga al ga ne bi pohvalila, našga Markija, danes je namreč po ne vem kolkem času končno spet prespal celo noč. Od 20.00 do 06.00 neprekinjeno! Nisem mogla verjet zjutraj, ko sem na uro pogledala. Potem je šel spat, ko sem prišla ob osmih iz vrtca, no zdaj se pa že oglaša moj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:42:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A bo naslov 6.dela kaj spremenjen?? Majski hroščki in ...??? Se bom malce spet pozabavala s prvim vpisom za otvoritev Uporabi domišlijo Jaz sem pri tem bolj kratka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:44:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz pa ne vem al bi ga al ga ne bi pohvalila, našga Markija, danes je namreč po ne vem kolkem času končno spet prespal celo noč. Od 20.00 do 06.00 neprekinjeno! Nisem mogla verjet zjutraj, ko sem na uro pogledala. Potem je šel spat, ko sem prišla ob osmih iz vrtca, no zdaj se pa že oglaša moj. seveda ga je za pohvalit, tud če je bila samo ena noč. A si ti vsaj spala, ali si pogledavala na uro???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:45:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo naša se je zbudila, samo zunej je še vedno tak mraz, da še ne upam it ven z njo, tako da bova še eno urco počakale pol pa gasa na sončka Joj sem vama favš , midva pa bova spet ždela notri Dnes bova verjetno tud mi2, ker se je po 11h spanja zbudila tečna kot , sedaj ni hotla jest, sem jo malo na zizo dala in je zaspala Imam občutek, da se nekaj kuha. Upam, da ne bo zbolela tvoja pikica. za vaju z Aljo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:47:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz pa ne vem al bi ga al ga ne bi pohvalila, našga Markija, danes je namreč po ne vem kolkem času končno spet prespal celo noč. Od 20.00 do 06.00 neprekinjeno! Nisem mogla verjet zjutraj, ko sem na uro pogledala. Potem je šel spat, ko sem prišla ob osmih iz vrtca, no zdaj se pa že oglaša moj. yeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:50:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:54:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca??? Tako kot jo imam notri, le kako jopico al pa poloverček dam še čez in termo štumfe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:57:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem pa danes čisto uničena. Od 1 ponoči nismo spali, ker je Videk kašljal, imel poln nosek, jamral in jamral. Od 5 je pri meni v postli jamral, zaspal pa komaj ob 7 uri. In spal pol ure. Kašlja kot stari kadilec, iz nosa mu teče, da še z baby vacom komaj folgam pucat, po vrhu pa zopet vročina 37,6. Čakama prevoz in potem šibama k P, ker to ni več normalno. Moja glava katastrofa, sploh ne vem če jo še sabo nosim, se mi namreč kar vrti, tako sem zdelana. Po mojem bom še jaz obležala in boma oba ležala bubana v postli. Kdo bo pa za naju skrbel pa nimam pojma. Za nazaj nisem brala, ker bom zdaj ravno zaspala kar pred računalnikom. Mimogrede, pri nas je pa tak sonček zunaj, mrzlo pa da pop*****. Lep dan babike. čimprej se pozdravite. Kaj menite, a mi tudi za kakšnih deset minutk ne bi smeli ven, glede na to, da je naša temperatura (brez zdravil!) padla na 37,4 merjeno rektalno! CatJa za spanje. Glede naslova , jaz bi najraje kar tako pustila, samo vaše mnenje sem želela. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca??? Tako kot jo imam notri, le kako jopico al pa poloverček dam še čez in termo štumfe Podobno tudi mi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 10:57:54
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* seveda ga je za pohvalit, tud če je bila samo ena noč. A si ti vsaj spala, ali si pogledavala na uro??? Brez skrbi, da sem spala Saj bi še kako urco, ampak ok, za začetek je tud to vredu. Če ne bo že kar to noč spet vse po starem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:00:32
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca??? Bodi, majčka, žabice, tople hlačke, bundica, kapica. To je to. Zaenkrat ga še nisem oblekla v pajacka. Aja, je pa v zimski vreči. Po moje mu je še to pretoplo, ker ko prideva noter in ga slečem je res ful topel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:08:36
|
|
|
|
špelin@
|
Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico in je tuliiiiiiiil Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:08:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* seveda ga je za pohvalit, tud če je bila samo ena noč. A si ti vsaj spala, ali si pogledavala na uro??? Brez skrbi, da sem spala Saj bi še kako urco, ampak ok, za začetek je tud to vredu. Če ne bo že kar to noč spet vse po starem Pusti se presenetiti in ostani optimist A glede pajacka je tako, da če jo še več oblečem, je totalno mokra. V pajacu je toplo in ni treba pretiravat z oblačili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:10:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pa še eno vprašanje: -kako ve strižete/ščipate hohte na nogicah. Pri nas je to misija nemogoče Jst mu strižen s škarjicami k je lažje, saj s ščipalcem sem ga že ene parkrat uščiplna k je bil ene 1- 2 mesca star. Pa bl točnu ostrižem s škarjicami. Drgač mu pa dam nekaj v roke al je pa kdo zdraven da mi noce drži in ga zamoti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:11:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico in je tuliiiiiiiil Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem omg, ti maš pa ogromnega mačka Kolk sta bili pa večji piki pri 6m??? Kaj pa pljuča, so kaj poslušali in kaj ste se zmenili za naprej????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 11:12:45
|
|
|
|
tally
|
Dober dan! Najprej Maj vse naj naj za pol svečke Za vse bubane hroščke in mamice , čimprej se pozdravite. Midve sva se naspale (beri spale sva do 9 , pa še bi če naju ati ne bi klical iz službe). Zanimio je to da Emilija spi ful dolgo ko sva same doma ko pa je ati pa je auf že ob 7. Frendice- jah mi smo ga tut žurale vsak vikend, zdej smo pa vse mamice in se bolj malo vidimo slišimo pa se. Najboljša prijateljica je tudi moja poročna priča, je pa ona bolj bizi pa se vidiva samo prkrat na mesec ko pa se je to ornk. Njej lahko vse zaupam in tudi ona meni in to mi je ok. Prišla je že fulkrat na obisk in seveda za Emilijo prinesla še pa še . Skratka zlata punca Striženje nohtov- na rokah še gre na nogica malo težji ampak vseeno gre čeprav jo žgečka . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mene pa zanima kolk ve oblečete svoje ko greste ven. Mislem kaj jim oblečete za pod pajaca??? Pod pajacka ji dam gor body pa majčka če je - če pa ni samo bodi, spodaj pa termo žabice in čeveljčke čez pa pajacka. Pa seveda kapico CatJa za spanje upam da mu to postane navada. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da na hitro poročam: Gregi tehta 9500 g, dolg je 72 cm, obseg glave 46 cm. Dobil je drugo "špiko" di-te-per" + kožico na lulčku mu je P potegnila čez glavico in je tuliiiiiiiil Aja, spali ponoči spet nismo skoraj nič, zato sem ornk dedc je tale Gregi da ga ne bi več bolelo. Bogi. Kaj še napisat sem se totalno zgubila v poplavi postov Aha imam v spominu da je Žanko prespal noč . Pa Alja sediii Grem ker se je zbudila in se krega z dudico
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
DopustdejziKje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?na morju (
75%)
v planinah (
3%)
v toplicah (
7%)
ob jezeru (
1%)
drugje (
13%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!