Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos **** in ostale: mah nisem bila posebej užaljena zaradi kogarkoli od vas, saj vem da ste vse fejst babnce in vas imam vse po vrsti radasamo ta večerja meni predstavlja edino priliko, da se po več kot enem letu malo spedenam (da končnooo skočim ven iz trenirke), ampak je čisto vseeno ker če ne vem kaj dam na nase mi ne bo všeč, ker moram najmanj 10kg spravit dol, da si bom vsaj približno všeč. Morate me razumeti, da sem jaz bila celo življenje okostnjak prav dobesedno (Anitka ti si debela, pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg), in sem bila 100% prepričana, ko rodim, da bo to lepo samo od sebe šlo dol jahh vrajt!!! Glede rihtanja za večerjo te čist razumem, ker se js tud veselim decembrskih zaključkov in tele večerje, sam da se bom po dolgem cajtu lahko mal uštimala . Kar se pa postave tiče, sm ti pa že stokrat povedala, da ti 54 kil niti pod razno ne bi pasalo, sej pa morš bit baba madonca, ne pa obešalnik! Pa še tko, kot je napisala jana, zdej si mami... nismo več stare 16 let veš ... O morm povedat juretu, da mamo navijačice za naslednjega člana družine, da bo vedu, da se cajt bliža ! Srčekgirll sonček?????? Pri nas je sama megla... ss očitno se Manca ravna po očiju, zato zgodaj vstaja. Kr počakaj na puberteto, bojo pa do 12.00 spali, jih bomo pa še pokonc terale . Nohtki na nogah se nekak dajo postrižt, če mu dam neki v roke, kar ga ful zamoti. Sam morm bit ultra hitra! Na rokah je pa precej težje... kasso stroški v decembru ... sploh ne govori, pri nas se tud obdarujemo pa nanese tud, če so malenkosti. Pa še rd pa zaključki ... za oblečt pa nimam nič, ker mi je vse preveliko, tko da bi skor rabla neki novega ... za ženske na PO občini!