|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 9:19:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA.
in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*user posted image

Podpišem, do zadnje besedeuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
27.11.2008 9:19:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA.
in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*user posted image

razumem user posted image

perfektnouser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
27.11.2008 9:21:58   
Anonimen

razumem user posted image

perfektnouser posted image

hvala Janauser posted image

so škornji že pri tebi?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
27.11.2008 9:25:23   
Srčekgirll
Starejsa gospoda, oba ze vec let spolno vzdrzna, skleneta, da je skrajni
cas, da obnovita znanje v javni hisi. Ko ju madame zagleda, si misli, da na
teh dveh ze ne bo trosila svojih deklet, zato obema podtakne napihljivo
lutko. Ko se starca vrneta vsak iz svoje sobe, sta videti zbegana, a ne
receta nobene. Na poti domov se eden le odpre:
"Brane, nerodno mi je tole priznati, ampak mislim, da je bila moja punca
mrtva. Niti enkrat se ni premaknila, niti enkrat zastokala, niti ene
besede mi ni namenila, nic. Kako je bilo pri tebi?"
Drugi tudi ni preprican:
"Moja, mislim, da je bila carovnica."
"Kako to mislis?"
"Ko sem ji grizljal vrat, je iznenada zasikala in odfrcala skozi okno."

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
27.11.2008 9:28:41   
jana81

so škornji že pri tebi?

ne, še oklevam, mal je veliko, čeprav mi jih bo dragi kupil, ampak vseeno gre iz istega fonda, bom počakala na kako božično akcijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
27.11.2008 9:29:16   
Soncnica Sandra ***

Se strinjam z vsem do zadnje besede!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
27.11.2008 9:29:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Drugi tudi ni preprican:
"Kako to mislis?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
27.11.2008 9:30:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: tvoj dragi naj jo ima v naročju in se z njo igra, ti pa poskusi stričt. To smo pri Andražu delali, drugače je bilo nemogočeuser posted image
Aji pa striže nohte Matej, tako da res ne vem kako to zgledauser posted image

Hvala, bom probala še to!

Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega Mateja!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
27.11.2008 9:30:56   
Estrella*

Drugi tudi ni preprican:
"Kako to mislis?"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
27.11.2008 9:32:14   
Soncnica Sandra ***
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prvi sončni žarki v naši dnevni sobi, ampak zunaj je ša pe vedno peklenski mraz user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
27.11.2008 9:33:26   
Anonimen

so škornji že pri tebi?

ne, še oklevam, mal je veliko, čeprav mi jih bo dragi kupil, ampak vseeno gre iz istega fonda, bom počakala na kako božično akcijouser posted image

Jaz sem ista, včasih sem ves denar zapila za cunje, pa sploh ni bilo važno koliko je bilo, če mi je bilo nekaj všeč sem si kupila. Zdaj pa je le malo drugačeuser posted image , takoj pomislim, da bi lahko za ta denar kaj lepega-uporabnega za Anjo kupila. No čeprav, si še vedno kaj malega privoščimuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
27.11.2008 9:33:35   
Soncnica Sandra ***

Drugi tudi ni preprican:
"Kako to mislis?"

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kje jih ti pobiraš?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
27.11.2008 9:34:39   
Soncnica Sandra ***
Čaki mal, donc pade 200ka al kako? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4488
27.11.2008 9:35:17   
jana81

so škornji že pri tebi?

Jaz sem ista, včasih sem ves denar zapila za cunje, pa sploh ni bilo važno koliko je bilo, če mi je bilo nekaj všeč sem si kupila. Zdaj pa je le malo drugačeuser posted image , takoj pomislim, da bi lahko za ta denar kaj lepega-uporabnega za Anjo kupila. No čeprav, si še vedno kaj malega privoščimuser posted image

no vidim da sva na isti valovniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
27.11.2008 9:37:01   
Naty*

**** in ostale: mah nisem bila posebej užaljena zaradi kogarkoli od vas, saj vem da ste vse fejst babnce in vas imam vse po vrsti radasamo ta večerja meni predstavlja edino priliko, da se po več kot enem letu malo spedenam (da končnooo skočim ven iz trenirke), ampak je čisto vseeno ker če ne vem kaj dam na nase mi ne bo všeč, ker moram najmanj 10kg spravit dol, da si bom vsaj približno všeč. Morate me razumeti, da sem jaz bila celo življenje okostnjak prav dobesedno (Anitka ti si debela, pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg), in sem bila 100% prepričana, ko rodim, da bo to lepo samo od sebe šlo dol jahh vrajt!!!

Glede rihtanja za večerjo te čist razumem, ker se js tud veselim decembrskih zaključkov in tele večerje, sam da se bom po dolgem cajtu lahko mal uštimala user posted image . Kar se pa postave tiče, sm ti pa že stokrat povedala, da ti 54 kil niti pod razno ne bi pasalo, sej pa morš bit baba madonca, ne pa obešalnik! Pa še tko, kot je napisala jana, zdej si mami... nismo več stare 16 let veš user posted image ...

O morm povedat juretu, da mamo navijačice za naslednjega člana družine, da bo vedu, da se cajt bliža user posted image !

Srčekgirll sonček??????user posted image  Pri nas je sama megla...

ss očitno se Manca ravna po očiju, zato zgodaj vstaja. Kr počakaj na puberteto, bojo pa do 12.00 spali, jih bomo pa še pokonc terale user posted image user posted image user posted image . Nohtki na nogah se nekak dajo postrižt, če mu dam neki v roke, kar ga ful zamoti. Sam morm bit ultra hitra! Na rokah je pa precej težje...

kasso stroški v decembru user posted image ... sploh ne govori, pri nas se tud obdarujemo pa nanese tud, če so malenkosti. Pa še rd pa zaključki user posted image ... za oblečt pa nimam nič, ker mi je vse preveliko, tko da bi skor rabla neki novega user posted image ...
user posted image user posted image user posted image  za ženske na PO občini!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
27.11.2008 9:37:54   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
čmrlika kok je kej Taja...že stoji, sedi?

o jana, zdaj pa me cartaš kaj...? pa saj nisem tako zamerila, da me n opazite...slab dan pa trenutki ...no pa vseeeno lepo da vprašaš...boš primerjala ...smo le 2 dni starejše, ne? sedi itak že ful dolgo, stoji pa tudi tako ob opori kot tvoj nejc...samo je ne pustim preveč. se pa kr skoz nekaj hoče nanoge dajt...zdaj se je navadlakotalit po dnevni sem in tja,.. k eni igrači pa k drugi...faca je...

ne , sploh ne, samo ker sta z Nejcem dva dni razlike me malo zanima kako napreduje. no super, sej boš vidla bosta kmal hodla oba.

ja saj vem...sem napisala, če boš primerjala...no včerja se gospodična spravla na kolena...user posted image v posltici ...tvoj nejc pa je itak  pravi, ne vem kam se mu mudi...user posted image

A ja... OJLA

Midva sva pri P opravla... Matevž je bistveno bolš... jutri postopoma začneva zmanjševat z Ventolinom. Flixotide še naprej ostane... in sem jo vprašala kar se tiče Flixotida. Potdila je, da so delal raziskave in ob velikih količinah in dolgotrajni uporabi res upočasni rast (max. 1.5 cm )... količina, ki jo ima Matevž baje ne bo pustila nobenih posledic, ker imava res minimalno kar se da (je rekla, da bova naredile več škode, če jo ukineva, kot sedaj, ko dobiva inhalacije)... na notranje organe itd. pa baje nima negativnih vplivov. Rekla pa še je, da bo Matevžu ukinla Flixotide, ko bo 3 mesece brez kašlja, sicer je rekla, da so delal študije, da se ga ukine, ko je pol leta brez kašlja. Torej bomo še kr neki časa na pumpicah... žal...

Vse kar je napisano so mnenja zgolj naše P... itak pa veste kako je pri tem... vsak po svoje...

Držim pa pesti za mojga sončka, da se mu stanje še izboljša ali vsaj ostane kot je in mu pošiljam cel kup ...

Drživa pesti !!! user posted image user posted image

ne bo šlonaprej komentirat...taja že budna, kašelj prebudil...meni p tud vročina vztraja...
greva midve ležat, fajn bodite punce....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
27.11.2008 9:38:29   
Anonimen
Vidim, da ste imele debato o prijateljicah: jahhh pri meni nekako takole zgleda:
me smo bile družba 7 ''babnc'' ki smo ga res vsak vikend na veliko žurale, res krasne ženske. Potem, pa ko sem jaz začela z mojim, in ko sva začela šparat za stanovanje, so se malo ohladile od meneuser posted image , ko pa sem bilauser posted image in zdaj pa je od teh 7 prijateljic, le ena prišla pogledat mojo miškicouser posted image .

Tako, da pravih prjateljic od prej mi je ostalo:4user posted image .

Saj to je čisto nekaj normalnega vsaka gre svojo pot, nekatere so ostale še vedno na ravni ''žuranja do kooonca'', kar je tudi prov, nekatere so se preselile, z nekaterimi nimamo več skupnih pogovorov....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
27.11.2008 9:38:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Čaki mal, donc pade 200ka al kako? user posted image

dead line je petek 23.59h, ampak včeraj smo naklofale 27 strani in teh 19 danes ne bi smel bit problem, če bodo čveke zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4493
27.11.2008 9:40:43   
Čmrlika
no , le glejte, da vas najdem  v novem delu, ko se pozdravim...user posted image

ampak groza, pa sebe komaj gor držim, pa še pika bubana...
upam, da moja mami kmalu pride na pomoč...user posted image user posted image
uživajte 

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4494
27.11.2008 9:40:53   
Estrella*
Pri nas je že ob jutra sonce in brez oblačka, megle ni nikjeruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
27.11.2008 9:46:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

**** in ostale: mah nisem bila posebej užaljena zaradi kogarkoli od vas, saj vem da ste vse fejst babnce in vas imam vse po vrsti radasamo ta večerja meni predstavlja edino priliko, da se po več kot enem letu malo spedenam (da končnooo skočim ven iz trenirke), ampak je čisto vseeno ker če ne vem kaj dam na nase mi ne bo všeč, ker moram najmanj 10kg spravit dol, da si bom vsaj približno všeč. Morate me razumeti, da sem jaz bila celo življenje okostnjak prav dobesedno (Anitka ti si debela, pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg), in sem bila 100% prepričana, ko rodim, da bo to lepo samo od sebe šlo dol jahh vrajt!!!

Glede rihtanja za večerjo te čist razumem, ker se js tud veselim decembrskih zaključkov in tele večerje, sam da se bom po dolgem cajtu lahko mal uštimala user posted image . Kar se pa postave tiče, sm ti pa že stokrat povedala, da ti 54 kil niti pod razno ne bi pasalo, sej pa morš bit baba madonca, ne pa obešalnik! Pa še tko, kot je napisala jana, zdej si mami... nismo več stare 16 let veš user posted image ...

O morm povedat juretu, da mamo navijačice za naslednjega člana družine, da bo vedu, da se cajt bliža user posted image !

JURE GREMO V AKCIJOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll sonček??????user posted image  Pri nas je sama megla...

ss očitno se Manca ravna po očiju, zato zgodaj vstaja. Kr počakaj na puberteto, bojo pa do 12.00 spali, jih bomo pa še pokonc terale user posted image user posted image user posted image . Nohtki na nogah se nekak dajo postrižt, če mu dam neki v roke, kar ga ful zamoti. Sam morm bit ultra hitra! Na rokah je pa precej težje...

kasso stroški v decembru user posted image ... sploh ne govori, pri nas se tud obdarujemo pa nanese tud, če so malenkosti. Pa še rd pa zaključki user posted image ... za oblečt pa nimam nič, ker mi je vse preveliko, tko da bi skor rabla neki novega user posted image ...

To je pa tudi problem svoje vrsteuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za ženske na PO občini!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4496
27.11.2008 9:47:43   
jana81

Vidim, da ste imele debato o prijateljicah: jahhh pri meni nekako takole zgleda:
me smo bile družba 7 ''babnc'' ki smo ga res vsak vikend na veliko žurale, res krasne ženske. Potem, pa ko sem jaz začela z mojim, in ko sva začela šparat za stanovanje, so se malo ohladile od meneuser posted image , ko pa sem bilauser posted image in zdaj pa je od teh 7 prijateljic, le ena prišla pogledat mojo miškicouser posted image .

Tako, da pravih prjateljic od prej mi je ostalo:4user posted image .

Saj to je čisto nekaj normalnega vsaka gre svojo pot, nekatere so ostale še vedno na ravni ''žuranja do kooonca'', kar je tudi prov, nekatere so se preselile, z nekaterimi nimamo več skupnih pogovorov....

pri meni je podobna situacija, moje babe bi še kar žurale vsak petek in sobota, k men so prišle tolkrat da lahk na pste ene roke preštejem, mah nema veze, men je itak važn da mam sončka in atija, in tale RR.
Se bo vse vrnalo ko bodo same imele otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
27.11.2008 9:48:13   
Anonimen
A mislite, če bo Anji vročina popustila, da lahko greve na plavanje popoldanuser posted image

Zdaj mi spi že 2 uriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
27.11.2008 9:48:37   
jana81
edina dej kako slikco gor od vas 7 babnic ko ste šle žurat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
27.11.2008 9:49:29   
jana81

A mislite, če bo Anji vročina popustila, da lahko greve na plavanje popoldanuser posted image

Zdaj mi spi že 2 uriuser posted image

uf raje vprašaj P., ker to je verjetn vročina od reakcije, ne pa od prehlada in ne vem kako je s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?