|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
27.11.2008 9:55:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ja, abra sem pozabila dodati svežo zelenjavo in sadjeuser posted image . Samo banane so ok. Izogibam pa se še čokoladi, oreškom, jagodam, tega še sploh nisem sprobala, pa hrani ki je ne smeš tudi v nosečnosti, torej sveži siri, plesnivi siri, domačim salamam, surovemu mesu in jajcem.... Najbolj pogrešam sveže sadje.

Hudiča, jest sem pa mislila, da bom šla takoj po porodu na en domač biftek k tašči, pa da si bom tatarca kupla, pa probala suhe mojstrovine mojega očeta, a pol to tud po porodu odpade al kako?user posted image

Men je kolegica rekla k ma fantka, da se je v času dojenja zelo pazila, bila je bolj na kuhani zelenjavi in sadju, mesnih izdelkih, ne ocvrtih ampak kuhanih pa na žitaricah, pa so mel vseen probleme, tko da nikol ne veš kaj bo pri tebi delovalo, da bi bilo čimmanj krčkov.

Treba je sprobat. Pa v MŠ so rekli naj bi se če se je zelenjava presna jedla samo ena vrsta na dan, da tako lažje ugotoviš, če je to zaradi te zelenjave, kot če ješ vse hkrati.

Bomo videli kako bo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.11.2008 9:55:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi
Pri meni pa tece enajsti teden,pa komi cakam petek,da bom spet po dolgem casu videla svoje dva user posted image user posted image preko UZ-ja user posted image .
Punce bodite v cvetju.
Le tako naprej Kicsi  in srečno jutri na pregledu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.11.2008 9:56:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Dober večer dekleta. Moram se malo pohvalit in pokazat naša fantiča. user posted image

user posted image

Gašper je v svetlejšem, Erazem pa v modrem pajacku.

Sedaj pa šibam, ker je že alarm. user posted image

Lp, Nina
Konina - kolk sta lepaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.11.2008 9:56:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Konina, kok sta luštna user posted image

Hope, pa Lovro tudi! Ti IVF otročki so sami lepotci user posted image

Konina, saj ne vem kaj rečt, prelepa sta!user posted image user posted image  Hope, cukr tale Lovro, pa kako srčkano nina z rokicami skupaj!user posted image  Krasni otroci!user posted image user posted image

Bambi, Se* odlično punci!user posted image user posted image
Shadow, čestitam, čuvaj ju!user posted image user posted image

Abra, Shuka, kako zatekanje? Upam, da je kaj boljeuser posted image user posted image  enga metuljčka za lažje nogeuser posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ
Navijam!user posted image user posted image user posted image

Pikovitek- za uspešen začetek!user posted image
Tassi-juhu!user posted image
Grethy, navijam zateuser posted image

In moja olika, ki zamuja, ker je tud ona na bolniški: Kruce, hvala za kavico!user posted image

Shuki, zdej sem prebrala, ma super, super, super!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.11.2008 9:56:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Shuka jaz imam na listu napisano transfer v ponedeljek 1.12. glede na število celic.
Ampak  danes je bil na punkcijah dr. Reljič, ki pozna moj primer, da imam veliko nezrelih celic in pa zarodki se slabo razvijajo od 3. do 5. dne. KO nam je prišel povedat za celice je rekel, da je bolje da pridem v soboto pogledat kako kaj kaže in se bomo takrat odločili ali bo transfer v soboto ali ponedeljek.
Jaz nisem pisala z obarvanimi črkami, ker ne vem kako bo. user posted image
Iskreno upam, da se bodo bolje razvijale celice kot prej user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.11.2008 9:56:43   
bambi75
Tassi in pikovit user posted image  za skorajšnjo akcijo.

Gretka kaj pa spanje, a še vedno ne rabiš skoraj nič spat. Blagor tebi.
Jaz pa sem danes vzela ta Urtogestan oralno , pa sem bila že sinoči čisto paf, danes zjutraj pa tudi. Bi kar spala. KO neham krvavet ga grem takoj vtikat spodaj, zdaj se mi pa res ne da.

Žižika jaz sem zaenkrat  v redu, samo prehlad me nekaj daje.

Se* in Bumo kako ste pa kaj vidve?

Žogica žal mi je zate. user posted image  Še predobro vem, kako je to. se meni nekaj podobnega dogaja. Sem imela nazaddnje od 14 celic samo 5 zrelih. In pa na tretji dan samo dva ok zarodka. Res pa je da sem jaz stopko dobila, kos so bili največji folikli 19. Pa tudi ne vedo zakaj je tako.
Upam, da bo tokrat bolje.

Shuka lepo da je vse OK.

Reby jaz sem imela narkozo, ker jo pač ponujajo in, ker sem imela več jajčk v levem jajčniku, ki pa leži zelo visoko in vem kako me boli če sem brez narkoze.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.11.2008 9:57:54   
Shuka
Larči - zatekanje se pri meni dogaja dnevno, najbolj ponoči in zjutraj ko prstov na roki ne morem dati skupaj, sicer niso tolk zatečeni prsti, kot bolijo in so napeti, noge zaenkrat OK, jih bolj v luftu držim, če sem pa predolgo na nogah se pa kar pozna. Ampak sej bo boljeuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.11.2008 9:59:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica jutrčka kako si?

Lupčka srce moje user posted image

Lubčka nazaj, sonce rozasto nasmejano! Vse v redu, povej mi kako si ti?user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.11.2008 9:59:33   
Shuka
Netka -  jest še vedno navijam user posted image kako si ljubica?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.11.2008 9:59:53   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala user posted image ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja seveda boš spet v svoji fensi pinki haljici. user posted image  Vzameš isto kot pa za transfer.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.11.2008 10:00:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Larči - zatekanje se pri meni dogaja dnevno, najbolj ponoči in zjutraj ko prstov na roki ne morem dati skupaj, sicer niso tolk zatečeni prsti, kot bolijo in so napeti, noge zaenkrat OK, jih bolj v luftu držim, če sem pa predolgo na nogah se pa kar pozna. Ampak sej bo boljeuser posted image

seveda bo, to so prave besede,user posted image povej, a kaj telovadiš z rokami? to kej pomaga?

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.11.2008 10:01:53   
lara light
Netka, tud jaz stalno mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.11.2008 10:04:13   
Serendipity

E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala user posted image ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja seveda boš spet v svoji fensi pinki haljici. user posted image  Vzameš isto kot pa za transfer.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Aham, tak torej... Hvala. Jao, se mi ne da teh cunjic spet s sabo vlačit user posted image

Jaz sem ok - občasno me kaj špikne, zaboli, krvavim skoraj nič več ... Le ko sem se spravila kuhinjo nekaj čistit me je zarezalo, sem šla raje ležat, pa laptopa pred sebe, pa surfam ...

Te še kaj boli?

Ja, to Utrosranje pa res vrže user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.11.2008 10:07:01   
Shuka
Žogica - žal mi je, da se je tvoj postopek s celicami tako tragično končaluser posted image . Bomo navijali, da bo naslednji uspešnejši. user posted image

Tudi sama sem Elevit jemala kakšne pol leta pri drugi nosečnosti, ki se je prečasno končala in pred, med in po postopku zdajšnje nosečnosti in še danes vzamem kak tablet vendar ne vsak dan. 2 leti zna biti pa kar dolga doba za toliko vitaminov, sploh če jih še v hrani nekaj dobimo.user posted image

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.11.2008 10:08:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

seveda bo, to so prave besede,user posted image povej, a kaj telovadiš z rokami? to kej pomaga?
Ja kjerkoli sem tud v MŠ k sem bla včeraj sem jih stiskala, res pa je da nisem kolovratila z njimi naokoli k bi lahko še koga poškodovala. Dobro da si me spomnila, grem zdej ene par vaj na hitrco narest, da se raztegnem, k zjutraj sem se pozabila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
27.11.2008 10:10:05   
Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image
Aham, tak torej... Hvala. Jao, se mi ne da teh cunjic spet s sabo vlačit user posted image

Jaz sem ok - občasno me kaj špikne, zaboli, krvavim skoraj nič več ... Le ko sem se spravila kuhinjo nekaj čistit me je zarezalo, sem šla raje ležat, pa laptopa pred sebe, pa surfam ...

Te še kaj boli?

Ja, to Utrosranje pa res vrže user posted image
A bi ti batine zdej al poluser posted image

Kdo je pa še vidu, da se med postopkom kuhinja čisti, to se bo pol al pa še pol ne, to se pusti za čas nosečnosti našim dragim možekom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
27.11.2008 10:11:42   
gigi1
Larica tarozast sonček je kar dobro, razen prehlada, ki me pa HB daje v dopoldanskih urah. Popoldan pa pridem k sebi user posted image

Hope šele zdaj sem videla slikco v albumu. Res je srček user posted image

Bambi prehlad pa naj kar ostane še nekaj dni. Baje je dobro, če imaš rahlo oslabljen imunski sistem.

Se* ne ga srat s pucanjem. Lepo počivaj.

Netkič moj dragi user posted image . A je kaj novega?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 792
27.11.2008 10:13:11   
Shuka
gigi moja - ja tale primopredaja Lučkinega G. je bila kar uspešna, prov vesel je bil ko sem omenila, da ga pozdravlja, pa zdej me res mika, da bi k njemu presedlala, če bom že ostala tu, očitno res bolj na starejše padam, pa bolj so kaj vem šarmantni, prijazni, sej ne da moj ni, je ampak .... sej ne vem, je bil pa bolj nežen kot zna bit moj. Pol se pa jest tle neki nadejam nežnosti pa boljim se tistih železnih palčk, pri porodu nam mogla mulcu rečt naj bo neženuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako tvoj prehladek? Sem zasledila, da ti ga je neka družba čudežno odpravila? hura za družbicouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 27.11.2008 10:14:08 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.11.2008 10:15:25   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image  pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.11.2008 10:22:42   
Shuka

user posted image user posted image user posted image  pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala...
Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
27.11.2008 10:23:21   
sabsa
Na hitro se oglasim. Sem ok. Na bolniški, ne smem nič ven. Slabosti so se umirile in sedaj imam le še tiste jutranje slabosti. Mi je pa včeraj uspelo pasti. Hvala bogu na rit in roke, v trebuh nisem dobila udarca. Upam, da bo vse ok. Sem pa danes noseča 10t1d. Komaj čakam NS čez 10 dni, da vidim, da je s pikico vse ok. Me malo skrbi po padcu, čeprav so mi rekli, da je zarodek zelo dobro zavarovan.

Trepetalke ... navijam.

Neposredna povezava do sporočila: 796
27.11.2008 10:27:01   
Serendipity

Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: user posted image Kaj si te naj z njim začnem? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.11.2008 10:28:42   
sonček85

na mojem MSN-ju je tudi bolj vse mrtvo ,vsi delajo ,spijo ali pa se učijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 798
27.11.2008 10:29:12   
bambi75
Se* a tebi pa dolgčas. No saj je meni tudi, sam pa že cel dopoldan gledam kup cot, ki jih mal za zlikat, pa se še kar ne morem odločit, da bi začela. Saj vem, da bo treba, mogoče bo popoldan več volje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
27.11.2008 10:29:39   
sonček85

Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: user posted image Kaj si te naj z njim začnem? user posted image user posted image user posted image  
ooooooooo kak lepo gledauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?