|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
26.11.2008 16:13:10   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Zdravo, principesse in princ! user posted image

Se*, Bambi, Reby - čestitke za obilno žetev! Madonca, same QQške ste! Jaz se pa z mojimi enomestnoštevilčnimi jajcami zadaj 'šlepam'. user posted image

No, moje novice: vseh 6 spunktiranih celic je bilo zrelih, 4 so se oplodile in razvile, 2 smo vstavili, dve pa bomo videli, če bosta primerni za frižider. Me bodo po pošti obvestili.

Test imam 11.12.2008.

Shadow super!!!! Držim pesti zate :)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.11.2008 16:13:40   
nokes
lubice moje, lepo, da me katera od vas pogreša. user posted image sem zbolela, en grda viroza me je čist sesula, tako da bolj ko ne vegetiram in imam komaj odprte oči. ko se pocajtam, se javim, do takrat pa se držite. lupčka vsem user posted image !

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
26.11.2008 16:14:08   
Bumo
Shadow, držim pestke!!user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.11.2008 16:15:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

lubice moje, lepo, da me katera od vas pogreša. user posted image sem zbolela, en grda viroza me je čist sesula, tako da bolj ko ne vegetiram in imam komaj odprte oči. ko se pocajtam, se javim, do takrat pa se držite. lupčka vsem user posted image !
Evo pošiljam ti en vitaminsko polni  user posted image in pazi prosim nase in na svoje dve žabice, pa hitro se pocajtaj, nam manjkaš.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.11.2008 16:15:07   
biba007
Ola, pupike, da vas na hitro pozdravimuser posted image

Zvezdica, o ja, sarmice pa bi...pri nas prenavljamo, pa smo že skoraj pol leta brez kuhinje. Za crnit. Samo presna prehrana. Razmišljam, da bi tole prisilo spremenila v svetovnonazorsko prepričanje. Se bolš sliši kot pa klošarjenje in nomadsko življenje (tiste, ki ste imela opravka z mojstri, že veste, o čem govorim)

Mister Kruce, tale debata o štumfih je tud mene mal zdelala. Ja, majke mi, sam da se jest zdej počutim absolutno Underdressed. Bo treba kej ukrenit za naslednji pregled...na šoping za ene samostoječke, pa mal gliterja, se mi zdi...

Serendipity, bravo, vesela sem zate. December bo tvoj mesecuser posted image

Šuki, men je pa všeč taka trda rokca. Komej čakam, da dobim kakšen konkretnejši datum, pa da ti ga napišem v barvah in odebeljenega. Prvi otipljiv pregled mam šele 19.1., tako da lahko kaj resnejšega glede IVF pričakujem šele v februarju... Madona, kolk se mi vleče...

Pa vsem sončkom, sončkicam in podobnim kelvinističnim telescem, iskrena hvala za čudovit dan. Tenkju, tenkju, tenkju.

P.S.: BibaBond ma vas rada, lavjuverimač user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.11.2008 16:18:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ola, pupike, da vas na hitro pozdravimuser posted image

Šuki, men je pa všeč taka trda rokca. Komej čakam, da dobim kakšen konkretnejši datum, pa da ti ga napišem v barvah in odebeljenega. Prvi otipljiv pregled mam šele 19.1., tako da lahko kaj resnejšega glede IVF pričakujem šele v februarju... Madona, kolk se mi vleče...

Bibi - zakaj pa ne greste v Tuš al Špar al Mečkator na eno kosilo toplo, pa sej ne stane tolk. No upam, da hitro poštimate kuhinjo pol pa povabi na ogled in kako dobroto.user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče postopka, boš videla 1,2,3 bo čas tu ko boš stopila vanj, zdej se vleče pol bo pa pribrzel s polno paro.user posted image

vi lav ju tu veri mač tu mač tri mačuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 26.11.2008 16:19:34 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.11.2008 16:24:04   
Shuka
Evo predno kidnem spet na luft pa sedet v knjižnicouser posted image

za jutri navijamo samo za naše nosečke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

no pa lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.11.2008 16:25:04   
sapi
Reby samo, da ni bilo prehudo ... juupiii za jajčka user posted image user posted image , naj se lepo oplodijo ...
bambi super za jajčka user posted image user posted image , sedaj pa močno navijam, da se lepo razvijejo ...
Se tudi ti si bila super kokoš user posted image user posted image  ...
Shadow ti samo lepo grej svoji pikici user posted image user posted image ... pingvinčki te bodo pa počakali za kasneje ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.11.2008 16:25:24   
gigi1
Hope user posted image  user posted image  user posted image  kolk sem te vesela. Upam, da se te krči pri Lovrotu kmalu nehajo. Glorija je ene dobre kapljice odkrila user posted image

Goldfishika kako ste vi?

Obi user posted image  user posted image  user posted image  za hitrost. Naj vama Miklavžek prinese user posted image

Lučka verjamem, da si k Samantha Fox. A tvoj ma cajt si slino obrisat? user posted image

Šuki dobr to vi2 z Lučko dilata z G v Kr user posted image

Želvi lepo te prosim ostani doma. Me kar skrbi zate user posted image
Klomifen je pa meni...ma večji šit k terapija v postopku. Zredim se ful, pa teh kil za boga ne spravim dol, pa nič mi ne paše user posted image , pa vse me boli, pa čist sem brez volje...mah še bi se najdlo user posted image

Bambika čestitam za veliko celic in obenem močno upam, da se izogneš HS.user posted image user posted image

Se*kica user posted image  user posted image  user posted image . Si vidla, da se jih pol še kar nekaj najde user posted image

Zvezdica bravo za sarmice user posted image

Šuki javljam seuser posted image   Mi tu lajk sarma user posted image

Shadow user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bosta drugi 2 za v frižider. Tisti pri sebi pa lepo čubaj. Naj ostaneta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.11.2008 16:38:25   
gigi1
Kruce to ti pa ne verjamem user posted image . A veš kolk jim je včas nerodno. Moški vglavnem kar stran gledajo, ko govorijo z nami. Sploh ne vem, če me je kakšen G že v oči pogledal user posted image

Sapiiii kako si?

Biba bova kar skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.11.2008 16:39:24 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.11.2008 16:52:15   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gigi

Biba bova kar skupaj user posted image

Žižika, akhem, kaj bova skupaj, čakali na februar, presno jedli, al se šli ušmekat za Gja?user posted image

Veš, glede gledanja v oči - potlej, ko me je Reško za golo koleno zagrabil, smo bli itak že na tiuser posted image Je blo tud meni feeeeeeeeeeejst nerodno...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.11.2008 16:58:18   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punce sem prebrala samo zadnjo stran se opravičujem, ampak sem rekla da se moram javit potem pa grem počivat.
No spunktirali smo 23 jajčk, ker pa že poznamo mojo situacijo od prejšnjih postopkov, grem v soboto malo pogledat situacijo, potem pa bomo videli kdaj bo ET.

Ja pa še to Se* čestitke tudi tebi.  user posted image  user posted image
Uuuu še ena super QQška user posted image user posted image user posted image Kaj greste v soboto gledat? user posted image namesto da bi že bil ET?

Shuka jaz imam na listu napisano transfer v ponedeljek 1.12. glede na število celic.
Ampak  danes je bil na punkcijah dr. Reljič, ki pozna moj primer, da imam veliko nezrelih celic in pa zarodki se slabo razvijajo od 3. do 5. dne. KO nam je prišel povedat za celice je rekel, da je bolje da pridem v soboto pogledat kako kaj kaže in se bomo takrat odločili ali bo transfer v soboto ali ponedeljek.
Jaz nisem pisala z obarvanimi črkami, ker ne vem kako bo. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.11.2008 17:08:48   
bambi75
Reby čestitke za jajčka in pa brez tablet. user posted image
Pa naturlih, da si ti tud ena fajn pupa. Saj katera na RR pa ni? No jaz pa kar z narkozo. user posted image

Se* tudi tebi še enkrat čestitke za  lepo število jajčk. user posted image  Pa naturlich, da si ti tud ena fejst pupa. Pa katera na RR IVF in Borbi pa ni. user posted image  Ultro pizderaj pa že danes vzemi, a nisi slišala sosede, ko sem prišla v tvojo sobo spraševat. Si zgleda še kar na pol sanjala user posted image .

Shadow user posted image  za dve vstavljeni user posted image  in držim pestke za ostali dve za frižider.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.11.2008 17:12:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

tudi jaz naviiiijaaaaam!!! user posted image user posted image user posted image  

je pa to eden od redkih dni, da so sam nosečke na tapeti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.11.2008 17:18:07   
Serendipity

Reby čestitke za jajčka in pa brez tablet. user posted image
Pa naturlih, da si ti tud ena fajn pupa. Saj katera na RR pa ni? No jaz pa kar z narkozo. user posted image

Se* tudi tebi še enkrat čestitke za  lepo število jajčk. user posted image  Pa naturlich, da si ti tud ena fejst pupa. Pa katera na RR IVF in Borbi pa ni. user posted image  Ultro pizderaj pa že danes vzemi, a nisi slišala sosede, ko sem prišla v tvojo sobo spraševat. Si zgleda še kar na pol sanjala user posted image .

Shadow user posted image  za dve vstavljeni user posted image  in držim pestke za ostali dve za frižider.

user posted image user posted image user posted image  Hvala. Ma zgleda da sem res user posted image  user posted image user posted image user posted image

pa kar podpis pod tvoj post.

reby - ti si bila v MB?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.11.2008 17:20:20   
Serendipity

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image

You go girls!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.11.2008 17:24:59   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image

You go girls!

Se podpišem še jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 692
26.11.2008 17:25:17   
Abra
Gigi, sej vem, da tudi tvoj G lahko napiše klomifen. Reš je Arneji zdaj med postopkom napisal, zato sem se spomnila ... če ti pa dela kolobocije, pa zdaj res nima smisla user posted image
Čaj za nosečnice (sem šla zdej prav pogledat) vsebuje 39% koprive, 18% medenike, limonsko travo in poprovo meto (11%) plahtico, malinove liste, rman (5%) meni ni slab, si pa nardim bolj švoh varianto, vrečko na liter vode.

Shuka, jaz ga kupujem v šparu, imajo pa ga pri hrani za dojenčke in zdravi prehrani, ni na oddelku s čaji. Pol imava podobno otekanje, s tem, da se meni čez dan zboljša user posted image danes sem bla super, se pozna, da sem včeraj šparglje jedla.

Želvica, ne se hecat s hiperco, zdaj nisi za v službo, ampak moraš počivat. Zelo moraš pazit na gibe, da slučajno ne pride do torzije jajčnikov.

Mandreja, super za NS user posted image user posted image

Reby user posted image user posted image za jajčka

Hope, upam, da bo krčkov kmalu konec. Ste poskusli s koroškimi kapljicami? Lovro bo to kmalu prerase, vsi vemo, kak borec je user posted image

Obi, srečno v četrto!

Serendipity user posted image user posted image 15 celic, to pa ni kar tko

Shadow user posted image user posted image lepo ju grej user posted image

Noki, jaz pa hotla že paniko zagnat, ker te danes ni bilo user posted image kako je blo zadnjič na pregledu? Viroza praviš? Bogica, pocartaj se.

Jutri pa držite pesti, da je naša pupa kaj zrasla. Pa tešča moram bit, le zakaj? Očitno bodo še neke krvne preiskave al bogved kaj?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.11.2008 17:25:51   
konina
Dober večer dekleta. Moram se malo pohvalit in pokazat naša fantiča. user posted image

user posted image

Gašper je v svetlejšem, Erazem pa v modrem pajacku.

Sedaj pa šibam, ker je že alarm. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 694
26.11.2008 17:26:52   
bbpikica

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image

You go girls!

Jaz se bom kar pod tale post podpisala, se mi tko dopade.

Neposredna povezava do sporočila: 695
26.11.2008 17:31:25   
Serendipity
konina - kakšna korenjaka sta! Pa luštna user posted image ... ju rezerviram za naše pupe user posted image  (ko bodo in če bodo seveda)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.11.2008 17:31:26   
bbpikica
Konina ja kolk sta pa sladka, bi ju kr premečkala pa polubčkala

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.11.2008 17:32:52   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
Lučka 25 - UZ
Jazzz27 - UZ
Stijan - NS
abra - UZ

user posted image

You go girls!

Pa še jaz ukradem navijanje!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.11.2008 17:33:36   
Shadow
Oh, Konina, to bom pa jaz tudi imela, ko bom velika!

Kak sta cortkana!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.11.2008 17:39:34   
Shadow

Shuka jaz imam na listu napisano transfer v ponedeljek 1.12. glede na število celic.
Ampak  danes je bil na punkcijah dr. Reljič, ki pozna moj primer, da imam veliko nezrelih celic in pa zarodki se slabo razvijajo od 3. do 5. dne. KO nam je prišel povedat za celice je rekel, da je bolje da pridem v soboto pogledat kako kaj kaže in se bomo takrat odločili ali bo transfer v soboto ali ponedeljek.
Jaz nisem pisala z obarvanimi črkami, ker ne vem kako bo. user posted image

A, pri vas je bil pa moj dr. Reljič. Na ET-jih pa je bila Kovačeva. A so vas po punkciji v bolniške sobe odpeljali? Ker v dnevni kliniki smo bile samo me za transfer. Spet smo se zgrešile... user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?