Abra
|
Gigi, sej vem, da tudi tvoj G lahko napiše klomifen. Reš je Arneji zdaj med postopkom napisal, zato sem se spomnila ... če ti pa dela kolobocije, pa zdaj res nima smisla Čaj za nosečnice (sem šla zdej prav pogledat) vsebuje 39% koprive, 18% medenike, limonsko travo in poprovo meto (11%) plahtico, malinove liste, rman (5%) meni ni slab, si pa nardim bolj švoh varianto, vrečko na liter vode. Shuka, jaz ga kupujem v šparu, imajo pa ga pri hrani za dojenčke in zdravi prehrani, ni na oddelku s čaji. Pol imava podobno otekanje, s tem, da se meni čez dan zboljša danes sem bla super, se pozna, da sem včeraj šparglje jedla. Želvica, ne se hecat s hiperco, zdaj nisi za v službo, ampak moraš počivat. Zelo moraš pazit na gibe, da slučajno ne pride do torzije jajčnikov. Mandreja, super za NS Reby za jajčka Hope, upam, da bo krčkov kmalu konec. Ste poskusli s koroškimi kapljicami? Lovro bo to kmalu prerase, vsi vemo, kak borec je Obi, srečno v četrto! Serendipity 15 celic, to pa ni kar tko Shadow lepo ju grej Noki, jaz pa hotla že paniko zagnat, ker te danes ni bilo kako je blo zadnjič na pregledu? Viroza praviš? Bogica, pocartaj se. Jutri pa držite pesti, da je naša pupa kaj zrasla. Pa tešča moram bit, le zakaj? Očitno bodo še neke krvne preiskave al bogved kaj?
|