|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 8:50:37   
Srčekgirll
Jutro! Ena oreng user posted image .
No, ja pr nas je bla noč bl user posted image , saj je Vid vsake tolkuser posted image . Pa previla sm ga, podojila tud, pocartala, vse,vse,....komajmi je ratalo ga potolažit. No, ja ma zdej je vse pozabljeno, energije mam zadost za danes preživet dan in jit z vozičkom vozičkat zdej k je sonček.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
27.11.2008 8:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo naša miška je zaspala svojo dopoldansko rundo.

Sva obe pojedli zajtrk. Manca je danes papala gres kot velika user posted image , prejle pa še flaško mleka in zdej je panko-panko user posted image .
Mami je že zakurila v centralno, saj je mrazzzzzzzzz, obesila cunje, ki so se čez noč oprale, sedaj pa spet na RR visi user posted image

to je tudi delo, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
27.11.2008 8:53:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dons je namreč spal do 6.00 v svoji postlci (vmes enkrat dojenje), poj je šel pa kmel pa sva skupi odšlafala še do 7.45. Kolk je to neki fajnga!!!user posted image user posted image
Jaz bi tud do 8ih spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Žana, da je tako fajn pančal

ss hvala za kofetek. Kaj je blo to zdej ob pol sedmih... a sta dlje spale??user posted image
Dlje spale? JE VRAJT!!!
5.20 so bili prvi zvoki iz posteljice. No pol je blo do 5.45 samo godernjanje in samogovori, pol pa kot bi vedela, da mora ati vstati za v službo so se začeli GLASNI samogovor: mami dvigni me, drugače se bom začela na ves glas dreti user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
27.11.2008 8:54:36   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo naša miška je zaspala svojo dopoldansko rundo.

Sva obe pojedli zajtrk. Manca je danes papala gres kot velika user posted image , prejle pa še flaško mleka in zdej je panko-panko user posted image .
Mami je že zakurila v centralno, saj je mrazzzzzzzzz, obesila cunje, ki so se čez noč oprale, sedaj pa spet na RR visi user posted image

to je tudi delo, a neuser posted image user posted image

jem je delo, samo bolj slabo plačano user posted image
oziroma dobiš še položnico za 26€, če hočeš na netu viset user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
27.11.2008 8:57:08   
kasso
edina, ti se kar zrihtaj, po mojem boš izgledala prav tako 1A, pa čeprav nimaš 54 kil, saj si še vedno lepa babnca.
Jaz bi se tudi, a mi žal ne bo zneslo z nakupi. Pri nas pridejo pod jelko vedno darilca za vse odrasle bližnja žlahta (tast, tašča, svakinja, mama, brat, punca od brata, pa še ena teta), potem pa še otroci, štirje domači in še okol 15 drugih otrok od prijateljev, sestričen ..Tako, da december je zame vedno maksimalno stiskaški - še v trgovino zdaj grem le poredko in kupim le najnujnejše....

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.11.2008 8:57:19   
Soncnica Sandra ***

Mi nismo spali prav nič Anja jo očitno zdelala tale 3. doza, bogica zvečer je dobla vročino, tako da jo je mami celo noč cartala, atija pa smo poslale spat v njeno sobo, da se je vsaj mal naspal, ker je moral že ob 4:30h vstati.

Bogica Anja user posted image
Pa kaj sta vsaj malo spali?
Upam, da se bosta čez dan spočili. TI le pojdi čez dan počivat, ko bo mala Anja kaj zaspala

**** in ostale: mah nisem bila posebej užaljena zaradi kogarkoli od vas, saj vem da ste vse fejst babnce in vas imam vse po vrsti radasamo ta večerja meni predstavlja edino priliko, da se po več kot enem letu malo spedenam (da končnooo skočim ven iz trenirke), ampak je čisto vseeno ker če ne vem kaj dam na nase mi ne bo všeč, ker moram najmanj 10kg spravit dol, da si bom vsaj približno všeč. Morate me razumeti, da sem jaz bila celo življenje okostnjak prav dobesedno (Anitka ti si debela, pri svojih 173 cm, sem imela največ 54 kg), in sem bila 100% prepričana, ko rodim, da bo to lepo samo od sebe šlo dol jahh vrajt!!!

Ma punca ne se sekirat, sploh pa ne zaradi kg. Jaz sem se včasih ful zaradi kg presekirala, ampak se ne splača

Ampak v glavnem, da se me vidmo in kako dobro debato udarmo, a ne.
To je taglavno, to je beseda!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.11.2008 8:58:33   
Anonimen
Aja še to sem hotla napisat, včeraj  nam je pedatrinja dala zeleno luč, da lahko komot Anja že vse je, razen: JAJCA, RIBE in MED. Pravi, da naj nič posebej za njo  ne kuham, vse kar mi jemo (razen teh 3 stvari), tudi ona naj je. Je fajn, ker smo osnove sadja in zelenjave dale skoz, tako da nismo več omejena na tist 6 stvariuser posted image user posted image .
Zdaj bo kuha za vse nas bistveno bolj zdravauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.11.2008 8:58:44   
Soncnica Sandra ***
Pa še eno vprašanje:
-kako ve strižete/ščipate hohte user posted image  na nogicah.
Pri nas je to misija nemogoče

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.11.2008 9:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edina, ti se kar zrihtaj, po mojem boš izgledala prav tako 1A, pa čeprav nimaš 54 kil, saj si še vedno lepa babnca.
Jaz bi se tudi, a mi žal ne bo zneslo z nakupi. Pri nas pridejo pod jelko vedno darilca za vse odrasle bližnja žlahta (tast, tašča, svakinja, mama, brat, punca od brata, pa še ena teta), potem pa še otroci, štirje domači in še okol 15 drugih otrok od prijateljev, sestričen ..Tako, da december je zame vedno maksimalno stiskaški - še v trgovino zdaj grem le poredko in kupim le najnujnejše....

hvala kassouser posted image tebi pa svaka čast, za tako postavo po 3 user posted image .

Ufff vi pa imate res pestro obdarovanjeuser posted image .

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
27.11.2008 9:01:36   
kasso
Aja sem pozabila še na rojstne dneve...v začetku decembra ima ena punčka, sred dec. tast, prijateljico bom kar preskočila z nakupi, bom raje kaj sama ustvarla, začetka januarja moja krščenka, sredi januarja dva otroka dvojčka....februarja ne bom naštevala, ker bo tašča imela 60...z darili bom bankrotirala oz. sem že user posted image , saj drugače kupujem malenkosti, a se vseeno nabere

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
27.11.2008 9:01:53   
Estrella*

Pa še eno vprašanje:

Jih še nisemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
27.11.2008 9:02:26   
kasso

Pa še eno vprašanje:

moj jo zamoti, jaz pa na hitro ostrižem.

Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.11.2008 9:02:53   
Anonimen

Mi nismo spali prav nič Anja jo očitno zdelala tale 3. doza, bogica zvečer je dobla vročino, tako da jo je mami celo noč cartala, atija pa smo poslale spat v njeno sobo, da se je vsaj mal naspal, ker je moral že ob 4:30h vstati.

Bogica Anja user posted image
Pa kaj sta vsaj malo spali?
Upam, da se bosta čez dan spočili. TI le pojdi čez dan počivat, ko bo mala Anja kaj zaspala

Jaz nisem spala čisto nič, samo mi ni bilo nič težko, ker sem vidla da nekaj matra mojo miško, jahhh Anja zdaj pančka, mami pa tu gor visiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.11.2008 9:04:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pa še eno vprašanje:

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
27.11.2008 9:05:00   
Soncnica Sandra ***

Aja še to sem hotla napisat, včeraj  nam je pedatrinja dala zeleno luč, da lahko komot Anja že vse je, razen: JAJCA, RIBE in MED. Pravi, da naj nič posebej za njo  ne kuham, vse kar mi jemo (razen teh 3 stvari), tudi ona naj je. Je fajn, ker smo osnove sadja in zelenjave dale skoz, tako da nismo več omejena na tist 6 stvariuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  bravo, bravo, sedaj pa le veselo naprej!
Samo veš kaj meni ni jasno? P pravijo, da lahko otroci jejo potem vse kar mi. Ja že, sam še vedno je pa treba ful stvari posebej pripravt ali pa vsej zmiksat, ker drugače jim ne gre po grlu dol. No vsej naši ne gre, če ni fajn spasirano

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
27.11.2008 9:07:08   
Anonimen

Aja sem pozabila še na rojstne dneve...v začetku decembra ima ena punčka, sred dec. tast, prijateljico bom kar preskočila z nakupi, bom raje kaj sama ustvarla, začetka januarja moja krščenka, sredi januarja dva otroka dvojčka....februarja ne bom naštevala, ker bo tašča imela 60...z darili bom bankrotirala oz. sem že user posted image , saj drugače kupujem malenkosti, a se vseeno nabere

pri nas se HB ne obdarujemo, no edino mi2 z Primožem, in še to verjetno ne več, zdaj je Anja Tia glavnauser posted image .

Če bi imela pa toliko ljudi za obdarit, pa bi se mi zrolaluser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
27.11.2008 9:09:37   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  bravo, bravo, sedaj pa le veselo naprej!
Samo veš kaj meni ni jasno? P pravijo, da lahko otroci jejo potem vse kar mi. Ja že, sam še vedno je pa treba ful stvari posebej pripravt ali pa vsej zmiksat, ker drugače jim ne gre po grlu dol. No vsej naši ne gre, če ni fajn spasirano

ja meni je tudi to čudno, je p rekla, da počasi naj neham miksat, ker tudi če samo z vilco pretlačimo bodo user posted image znali prežvečit. Jaz za enkrat vstajam na miksanjuuser posted image user posted image , ker drugače gre Anji kar na bruhanje in ne želi jestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4467
27.11.2008 9:10:34   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pa še eno vprašanje:

Jaz sem probala, ko je bila budna, pa je bil živ obup.
No sem pa zdej probala, ko je spala, pa mi je tud ful nogice izmikala in premikala, kot da bi jo žgečkalo.
Je mela ša že takooo dolge nohte, da je blo joj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
27.11.2008 9:12:12   
Soncnica Sandra ***

ja meni je tudi to čudno, je p rekla, da počasi naj neham miksat, ker tudi če samo z vilco pretlačimo bodo user posted image znali prežvečit. Jaz za enkrat vstajam na miksanjuuser posted image user posted image , ker drugače gre Anji kar na bruhanje in ne želi jestiuser posted image

Naša tud noče papat, če ni fajn zmiksano, tako da jz tud vztrajam pri paličnem oziroma mikserju

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
27.11.2008 9:12:27   
kasso
ja edinaos, saj meni se tudi rola user posted image

moaram vam še povedat, sa so ženske na PO občini 1A. Jaz ne bi bila jaz, če ne bi pozabila dat vloge za znižano plačilo vrtca oz. sem si mislila, da je sigurno še cajt za 01/01/09. No včeraj pa sem poklicala in prosila, če lahko še upoštevajo in mi je rekla, da ni problema, le danes naj prinesem in pustim v sprejemni pisarni, ker ni uradnih ur. Drugače pa ni točno določenega roka, ker je določeno, da naj bi starši dali praviloma vlogo do 15.11. in ne da je rok oddaje 15.11. , tako, da potem lahko občina dela po svoje...predvidevam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
27.11.2008 9:13:40   
Soncnica Sandra ***
Zdej si grem pa na hitro lase oprat dokler Manca še panča, da ne bom kot čarovnica okrog hodila.user posted image
No ja, to sem že tako ali tako, kot smo z Estrello ugotovile user posted image  sam se bojim, da mi bo še metla pobegnila, če bom taka okrog hodila user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4471
27.11.2008 9:14:24   
jana81

hvala enako, za vse prej kot pa za sebe, letos bo tud za najinga sončke več

Pa še eno vprašanje:

pr nas tudi, na roki mi celo pusti in gleda, na nogah pa omg

edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA.
in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
27.11.2008 9:16:49   
jana81
anitka kok pa kej vabilo napreduje? Vama je uspelo ?

Kako je pa Gal ? Vročina padla?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
27.11.2008 9:17:41   
Estrella*
ss: tvoj dragi naj jo ima v naročju in se z njo igra, ti pa poskusi stričt. To smo pri Andražu delali, drugače je bilo nemogočeuser posted image
Aji pa striže nohte Matej, tako da res ne vem kako to zgledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4474
27.11.2008 9:18:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA.
in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*user posted image

razumem user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?