jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso edina, ti se kar zrihtaj, po mojem boš izgledala prav tako 1A, pa čeprav nimaš 54 kil, saj si še vedno lepa babnca. Jaz bi se tudi, a mi žal ne bo zneslo z nakupi. Pri nas pridejo pod jelko vedno darilca za vse odrasle bližnja žlahta (tast, tašča, svakinja, mama, brat, punca od brata, pa še ena teta), potem pa še otroci, štirje domači in še okol 15 drugih otrok od prijateljev, sestričen ..Tako, da december je zame vedno maksimalno stiskaški - še v trgovino zdaj grem le poredko in kupim le najnujnejše.... hvala enako, za vse prej kot pa za sebe, letos bo tud za najinga sončke več Pa še eno vprašanje: -kako ve strižete/ščipate hohte na nogicah. Pri nas je to misija nemogoče pr nas tudi, na roki mi celo pusti in gleda, na nogah pa omg edina: zdej me pa pozorno poslušaj... ne rabiš bit kot okostnja, ker si sedaj mamica, če te pa že res skrbi unih odvečnih par kilc, pa se še vedno lahko vse to skrije s cotkami, ti kr mene vpraš, ko sem mogla kdaj kej skrit, ker sem šla ven s samimi preklami in sem se počutla bljak.. V GLAVNEM ZGLEDAŠ FANTASTIČNO, Z KILCAMI ALI BREZ, LUŠTNA SI, SUPER KARAKTER, IN SUPER MAMA. in še tole: na večerji imaš da se naslikaš ob 18.00, za Anjo Tijo bo pa tiSti večer poskrbel tvoj dragi, se jo mora naučit tudi sam uspavat(-jst mu ga bom čist prepustila)... sva zmenjene?*