rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Za ****, me je zadnji mesec full pobralo in vse cunje, ki jih imam mi dobesedno visijo na riti. jaz imam samo eno rešitev: šopiiiing IZVIRNO SPOROČILO: zimska Pri meni pa kontra, vse trikrat premajhno. Včeraj sem obupala in spucala omaro. Kompletno svojo garderobo (zimsko in letno) sem podarila svoji sestrični, ki je šla srečna domov s petimi ogromnimi vrečami mojih lepih cunj. Potem me pa mož vpraša - si prepričana, da si pravilno naredila? Pol me je pa vest začela žgat, joj- zdej pa nič več nimam, vse sem dala proč... samo to so bile cunjice št.34 pa s in xs. Mislim, da jih niti v sanjah več nikoli ne spravim nase. No, če mi pa kdaj rata, pa kompletno nov šoping (kar me čaka v vsakem primeru)! Kar pa sploh ni slabo, nove cunje v vsakem primeru, kaj češ lepšega Sicer pa si po slikicah sodeč prava suhica, zato se ne sekirat glugluglu - jooo, kolk snega je pri vas zapadlo pri nas ni niti S od Snega Jaz res upam da bo pri nas za božič, takrat bi pa res moral bit, drugače ni to to Blacky -ii, kako lepo idejo si dobla za teto! ful lepo, res! žal ti pa ne znam svetovat, ker še nisem tega sprobala. No, pa če že hvališ Tejo kak lepo spi, bom pa jaz malo zašinfala Tio, kak ga je sračkala danes ponoči Prvo rundo se mi je zbudla po 2 urah jo nahranim, zaspi, čez pol ure mrda, pa mrda, pa brca, pa maha z rokami, pa nekaj stoka, pa duda not, pa duda ven..se končno umiri po nekje pol ure in zaspi. In čez pol ure, uro, spet, dokler je ne dam na zizo (torej nekje po uri pa pol, dveh urah od hranjenja) in se zgodba ponovi. in spet in spet, vse tja do jutra, ko me je pred osmo dokončno vrgla iz postelje Zdaj pa bog daj, da mi lepo spi, da je več ne bom rabla šinfat tu gor hihihi