|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
26.11.2008 11:06:04   
Lyla
 user posted image ´jutro

Joj te noči ...

Kako ste danes? A bo tud danes kaj akcije? Včeraj se mi je zdelo prav lepo videt naš seznamček, ko sta dve na dan rodile.

Glede dud in flašk bom jst še mal počakala. Itak vidiš že v bolnici al ti steče dojenje na polno al če bi rabila flaške. Tak da če bo potrebno bo že šel moj dragi v nabavo.

5ra_28
upam da si se pozdravla.

Zverinica sam pozitivno pa bo! Saj veš, da bomo vse držale pesti za vaju!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.11.2008 11:06:12   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ana Luna, js tud sm se odločla, da počakam še do nedelje, pol se pa lahk začne dogajat user posted image

Jaaaa! Jaz sem takoj za! user posted image Se kar prijavimo na čakalno listo? Še katera? user posted image

Aja, a katera ve, kaj pomaga za pospešitev poroda? Sex, čim več hoje, gibanja ...? Ker drugače, kolikor poznam sebe (in če bo mali na izi po meni), se zna zgodit, da bo na toplem še kakšnih deset dni čez rok ... Tega čakanja si pa res ne želim. Že zdaj sem en mali slon, ki se še zdaleč ne muva tako kot tisti zgoraj. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.11.2008 11:13:43   
lonja
Evo, dans sem doma in vas vsaj lahko redno berem user posted image , sicer vam tko ne sledim.

Zverinca, ja, mi mamo tudi izdelanih kr nekaj scenarijev za odhod do P. Zdej se bomo verjetno odločili za tistega, da bo kr moj fotr iz LJ priletu do Vrhnike in bo tuki z Ajdo spal do jutra. Bo po mojem manjši šok, kot če jo budim sredi noči in transportiram v LJ. Seveda vse to v primeru, če se bo začelo dogajat ponoči. A jaz še kr upam, da bomo šli podnevi user posted image .

5ra_28, upam, da se že boljše počutiš. Sej veš, ne damo se, OK. Jst se tudi že tri dni bašem s čaji, zraven pa tudi kak granobil vzamem user posted image .

Ana Luna, men je bil čaj za dojenje od Hippa od vseh najbolj všeč in vsaj kolkor tolk okusen. Vsi drugi so mi bli bljak. Pa še kr zmešaš ga s toplo vodo, kar pa je tud zelo priročno user posted image . Čajčka pa naši čmrlji ne rabijo, če se dojijo. Dobijo čist zadost tekočine z našim mlekcom.  Prva dva dni v P je Ajda skorajda prespala, pa sej, itak tudi mleka še ni na pretek, le kapljice, tretjo noč, ko so nama rekli, da bova zaradi nepridobivanja na teži morali ostati še en dan noter, pa je mala kt da bi se tega zavedala začela tako vlečt, da sva drugo jutro tehtali 30 g več in sva odšli domov user posted image .

Tako, zdej pa neki pojest.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.11.2008 11:53:31   
Ana Luna
lonja in ostale, tenx za nasvet glede čaja za dojenje. bom tudi jaz tega kupila. se bom kar danes malo sprehodila do dm-a, mam vsaj razlog, da grem malo ven. pa še mali se bo morda spustu za kak milimeter nižje, če bom malo muvala.
kje ste vse? a vam je (prvorodkam) kej dolgčas? meni se ti dnevi vlečejo kot pondelk ... razmišljam, da bi šla še jaz malo na bike, kot blackcoffee ... user posted image
blackcoffee, sam ta ti je res dobra ...! ti, danes sem malo preletela tvojo temo glede rojevanja z glavniki v rokah ... user posted image sem se tako od srca nasmejala ... res kakšni komentarji niso ravno na mestu, ampak vseeno se je prav zanimiva debatica razvila. nujno moraš z nami delit svojo porodno zgodbo, velja? ta bo zihr zabavna - z glavniki ali brez! user posted image ti si res faca ...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.11.2008 12:07:07   
martka
zdravo!

komaj mi je uspelo prebrat kar ste natipkale...

midva sva danes uredila podpis očetovstva, (to nesem zraven v P? da je že kr na prevem rojstnem listu vpisan, a ne?)

dude ne bomo imeli - je nismo imeli pred 9 leti in je zdaj tudi ne bo (verjetno) 
flaške ne potrebuje če polno dojiš do 6 meseca, potem na žlico inlonček z račko za pitje, pa še tisto smo mi kar zelo zelo hitro zamenjali za navaden lonček. (takšna je pač moja prva izkušnja, če bodo zdaj potrebe bistveno drugačne bom pa potem ukrepala).

ANA LUNA PIŠE:"Aja, a katera ve, kaj pomaga za pospešitev poroda? Sex, čim več hoje, gibanja ...?"

o tem smo ja že veliko debatirale...
.... jaz se poslužujem vsega tega.... hitra hoja, stopnice- kot da nisem noseča, gibanje, gibanje, gibanje, 
lahko tudi plešeš po dnevni sobi ali kuhinji ali... lahk v spalnici...

od kod ste vzele rojevanje z glavniki? to mora bit pa kr zabavno.. a igraš na njih? hec!

< Sporočilo je popravil martka -- 26.11.2008 12:08:10 >

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.11.2008 12:21:11   
blackcoffee
pozdravljene!
sonček taaaak, da bi kar šel na kolo. samo ne! tokrat ne, da si dete ne premisli in mi predčasno ne priveka v ta svet.  previdnost je mati modrosti, pravijo. in jaz moram bit previdna. user posted image

AnaLuna.. kaj naj rečem. človek pač na vse pomisli... ker se nimam namerna posluževati epiduralne, pač razmišljam o alternativi.. in da bo čim hitreje in s čim manj bolečinami. po možnosti tudi orgazem.. user posted image user posted image user posted image

hej, haj zverina! končno si prišla spet malo med nas!!
kaj naj ti rečem? verjamem, da ti ni lahko. čim manj se obremenjuj in ne razmišljaj - seveda, to je lahko reči. sem pa tudi jaz vsa napeta in upam, da me v tistem trenutku ne bo panika grabila, ko bo treba bit čim bolj sproščen.
ti boš vsaj spala.. user posted image
dobro.. ta je bila rahlo nevmesna... ampak, ni zastonj, ko pravjo, da so carsko rojeni otroci, carji.

kar se spanja tiče, spim super. vstajam do 3x na noč in hodim lulat, pa pol kr nazaj lepo zaajam. ja.. tudi sama ne morem verjeti.  je pa problem pri vstajanju... glede na to, da me tišči lulat, traja celo večnost, da se skobacam iz postelje in pol komaj ovinek zvozim, da pridem do školjke. nemalokrat se zgodi, da mi pobegne mal vode. user posted image user posted image
ampak, ajde... po porodu bo vse drugače.

kar zadeva seznama... ja.. kriza, decemberke prehitevate!!
dajmo še malo zdržat!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.11.2008 12:24:52   
tejci01
Dober daaaannn!

Najprej iskrene čestitke novim družinicam in vam želim same lepe trenutke z vašimi štručkami.

Čaj za dojenje: sem rekla da si bom šla kupit tistega od Hippa, ker pravijo da ga je dobro začet pit proti koncu nosečnosti in po porodu.

otrokovi gibi: danes sem zabeležila do sedaj samo 1 gib, kaj mislite da bi blo kaj narobe, ali se je naš otročiček bolj umiril. Ker ponavadi sem jih zabeležila do te ure najmanj 5. Bomo vidli kako bo čez dan.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.11.2008 12:38:42   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: martka

ANA LUNA PIŠE:"Aja, a katera ve, kaj pomaga za pospešitev poroda? Sex, čim več hoje, gibanja ...?"

o tem smo ja že veliko debatirale...
.... jaz se poslužujem vsega tega.... hitra hoja, stopnice- kot da nisem noseča, gibanje, gibanje, gibanje, 
lahko tudi plešeš po dnevni sobi ali kuhinji ali... lahk v spalnici...

ups, martka, zdej si me pa dobila! user posted image priznam, da sem kakšen čvek bolj površno prebrala, pa kakšen vic kdaj spustila. user posted image
a stopnice, praviš? ja, pišuka, jaz pa stanujem v pritličju! jah, nič, se bom šla pa v Muellerja furat gor pa dol ... user posted image
(joke) Sicer pa hvala za nasvet! za ples sem pa zdaj absolutno preokorna in še enkrat ponavljam - nisem takšna kot tale tukaj - user posted image , žal ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.11.2008 12:42:37   
martka

otrokovi gibi: danes sem zabeležila do sedaj samo 1 gib, kaj mislite da bi blo kaj narobe, ali se je naš otročiček bolj umiril. Ker ponavadi sem jih zabeležila do te ure najmanj 5. Bomo vidli kako bo čez dan.

moje dete pa že navsezgodaj razgraja in do poznega večera ne neha...
a mislite, da si adaptira svojo malo garsonjerico?
zakaj le, saj ne bo več dolgo uporabna...user posted image

< Sporočilo je popravil martka -- 26.11.2008 12:43:23 >

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.11.2008 12:46:31   
mettyy
ojla!

blackcoffee - moje počutje je super, samo da sem doma, sem bila v porodnišnici slaba dva meseca, in ti rečem, tam sem se naveličala vsega (hrane, osebja,...), zdaj ko pa sva doma, pa je super. Tian pridno raste, je veliko, navajam ga na dojenje, in je priden. user posted image

Ob rojstvu je bil res drobceno bitje, njegove mere pa so ustrezale tednu, v katerem se je rodil.

Na intenzivnem oddelku sem se spoznala z didyi in moomeve, in smo se skupaj slikale. Ne vem, zakaj se mooneve nič ne javi, ker ima ona slikico, in je obljubila, da jo bo dala na forum.

Lepo nosečnost vsem, ki boste počasi zakorakale v cilno areno. user posted image  

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.11.2008 12:46:38   
martka
pa kakšen vic kdaj spustila.

a vidiš, vidiš... smejat bi se veliko morala, pa bi se trebušček tresel in se mali junak v notranjosti nižje stresel...

tale šala z muellerjem je pa dobra, res!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.11.2008 12:53:46   
katja_p
Mi2 sva tud že zrihtala očetovstvo. In ta papir mam zdej kr v materisnki, ker ga morš me t s sabo. Ni pa nč drugega treba met zraven, razen partnerja in osebnih dokumentov. POl pa tam mal svoj podpis potalaš na liste in je to to.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.11.2008 12:55:35   
katja_p
Pospešitev poroda: bi blo treba majciko vprašat, kaj je delala user posted image
Js nimam pojma. Pijem malinov čaj, po stopnicah hodim itak vsak dan, ker mam kuhinjo in dnevno en štuk nižje, če je pa treba v klet po kako stvar, pa še dodaten štuk user posted image
Sexam trenutno ne, ker je mojga neki v križu zgrablo in on ne more - ne da js ne bi user posted image  Smešno, ne? user posted image
Kaj drugega pa ne vem ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.11.2008 12:57:25   
katja_p
martka, ti si med vsemi še nejabolj aktivna, tako da se zna ti zopet zgodit, da bo tk hiter porod kot pr Luki user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.11.2008 12:57:41   
CIPRESA
zverinica samo na izi pa bo. Tudi jaz sem se vedno bala kaj bo, ko bom enkrat (pa niti ni važno kako in kdaj) morala pod nož, pa se je zgodilo lanskega novembra, natanko na včerajšnji dan 25.11. ko so me operirali za IMN, mi odvzeli jajcevod in potem sem se zbudila na intenzivni. Kako mi je srce razbijal ko sem samo pomislila da moram dol v operacijsko, ampak te pripravijo, verjemi mi. Tako sproščena še nisem bila nikoli. Dajo ti neko pomirjevalo če si živčen, nobenih strahov ne imej pred tem. CR ni več rizičen..... je normalna operacija ki so jo navajeni.

Zvija pa tudi mene, tudi za navadni normalni porod - saj vse vemo da ne gremo tja na kavo ampak premagat še zadnje bolečine do naših zakladkov. In to ko veš da bo bolelo in če imaš še izkušnje iz prejšnjega poroda take potem  jaz mislim da je normalno da me je strah. Samo bo že šlo nekako, tako si jaz dopovedujem vsak dan in vsako uro ko me kaj špikneuser posted image

Flaško, jaz sem jo pri Žigu uporabljala od NUK-a in jih bom tudi sedaj, eno za čaj in če bo treba še eno za mleko.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.11.2008 12:59:52   
vrtnica21

Čestitke Pikanai, Mettyy !!! Punce zdaj gre zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem med nosečnostjo pila čaj za nosečnice od Teekane in nisem bila nič rezana. Sem se lepo odpirala. Sedaj pa tudi pijem njihov čaj za dojenje in je super. Mleka kokr hočš user posted image user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.11.2008 13:07:22   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

martka, ti si med vsemi še nejabolj aktivna, tako da se zna ti zopet zgodit, da bo tk hiter porod kot pr Luki user posted image

saj tja ciljam!!!

zato pa vse to!

1.12. imam naslednji pregled in... do takrat bi rada bila že pripravljena. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.11.2008 13:08:32   
blackcoffee
tejci01 - otrokovi gibi: mislim, da ni potreben preplah. tudi pri meni je bilo tako zadnji teden ali morda še več, saj sem imela filing, da ne naštejem 10 gibov v 12 urah ampak največ 5 do 8!!  user posted image user posted image
sem to povedala, ko sem bila v ponedeljek na CTGju in je rekla, da morm not prit na kontrolo. sam fora, saj je zvečer, ko grem spat, tamali bolj aktiven, kot čez dan in sem rekla, da zarad tega pa res ne bom hodla v P. user posted image user posted image
no, danes recimo je bil kar "priden".. sem do zdaj naštela ene 4 gibe in trenutno se mu kolca. user posted image

kar zadeva flašk in dudic.. imam eno flaško s silikonsko dudo - za čaj, če bo treba oz. ko bo treba. sicer pa dobim neke flaške v paketu, nekaj kozmetike in propagandni material...  user posted image - se spomnite, ko sem prpopala enkrat link tle gor, da tiste, ki smo iz MB in Ptuja, da se lohk naročite na ta promocijski paket.
no, ko ga dobim, vam sporočim kaj vse bo notri. user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.11.2008 13:17:56   
tejci01
Jaz sem kupila dudo in flaško od aventa, za vsak slučaj sem študirala da bi dudo vzela tudi v porodnišnico. Kaj pa ve nameravate?

Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.11.2008 13:19:01   
tejci01
Zdaj pečem neko pecivo z jabolki, bomo vidli kaj bo ratalo. Če bo dobro zgledalo vam pošljem slikico. user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.11.2008 13:19:20   
martka
ko sem prpopala enkrat link tle gor, da tiste, ki smo iz MB in Ptuja, da se lohk naročite na ta promocijski paket.

a tiste iz celja pa nič?!?
ej jej, šrot!

blackcoffee a ti kaj zaspiš med poslušanjem cd-ja?

meni se je pa kr precej trebuh spustil, je kr hecn! od pleksusa -od žličke- navzol za  10cm. res je smešno za pogledat. ne vem kako je za druge, a meni je od zgoraj navzdol hecn!

Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.11.2008 13:27:22   
martka
zdaj vas spet malo zapuščam, vas berm kasneje..
čao!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.11.2008 13:35:01   
blackcoffee
martka:

blackcoffee a ti kaj zaspiš med poslušanjem cd-ja?

user posted image jooooooj, kolk je dolgcajtn! user posted image nisem sploh pozorna tko kot bi morala bit.. no, se nadejam da absorbirajo možgani vse v alfa stanju. hahaha user posted image sem ga pa do zdaj poslušala le 2x. hja.. una na cd-ju tak govori, da lohk res sam zaspiš zravn. user posted image user posted image user posted image

kar zadeva trebuha.. tudi meni se je rahlo spustil. samo si ne znam predstavljat tvojega.. kaj si mislila s tem, da je tako smešno? ker men se moj ne zdi. user posted image user posted image

tejci01 - daj nam ti raje razvozi to pecivo, ne pa da boš zdaj še rajcala s fotkami tle gor....  user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.11.2008 13:44:18   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

tejci01 - daj nam ti raje razvozi to pecivo, ne pa da boš zdaj še rajcala s fotkami tle gor....  user posted image user posted image

sem glih mislila reč! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.11.2008 13:45:13   
mamabranka
Pikanai user posted image   , iskreneee čestitke ob rojstvu male Tite.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?