|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
25.11.2008 22:46:29   
ellena
Waw, me kar stiska ko to vse prebiram... 

BRAVO!  BRAVO! BRAVO! Vsem želim obilo cartkanja!

Sama sem bila danes na pregledu in imam nove podatke za seznam. Naslednji pregled 9.12., teža zdaj že na 17+, izmerila sem si še O in znaša 111 cm. Mere ziher niso za v Cosmopolitan user posted image  a vendar sem vesela, da naša user posted image  raste. Tehta že 2530 g, kar je primerno za 35. teden, zelo dobro sem še zaprta in kljub rednemu plavanju nimam nobenih posebnosti glede izcedkov ipd...

Valda mi razteguje sramne kosti, sem pa bila danes potolažena s strani G, da je to The best, saj kaže na lažji porod. In temu zdaj verjamem! Itak user posted image

Punce, uživajte v vsakem trenutku user posted image , čas teče.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.11.2008 22:47:37   
ninica04
Dober večer

morem najprej pojamrat da se mi sanje niso uresničile. Pa tako v živo se mi je sanjalo da bom na današnji dan rodilauser posted image user posted image user posted image pa sem še vedno ena bunka, zadihana, ki komaj čaka da se znebi trebuha in zagleda svojo user posted image user posted image . No razen če me sedaj na hitrco kaj zagrabi, pa uletim v Celje in rodimuser posted image user posted image user posted image ja ja pol sem se pa spet zbudila....

Majcika user posted image user posted image user posted image user posted image , hitrost pa hitrost. očku seveda tudi čestitam. Mislim da smo ji vse fouš ko je takole na hitro rodila...

jape - čaj sem kupila v Rehi, trgovina z med. pripomočki. Tudi mene moja user posted image ful brca v mehur, pa zgoraj, pa spodaj.. me tud včasih ful zaboli...

blackcoffee
- ja tudi meni se naredi usedlina. Pa malo počakam da se vsede vse skupaj potem pa popijemuser posted image user posted image Pa jeb... ga če pomaga pač pomaga, z usedlino ali neuser posted image user posted image

5ra_28
- držim pesti da bo vse ok, pa da se čim prej pozdraviš

mettyy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no pa smo dobili še enega fanta. Da se malo pobarva seznamuser posted image user posted image

nanika* - držim pesti za tebe da boš čim prej tudi ti mela eno veselo bebiko v trebuščku....

pikanai user posted image user posted image user posted image user posted image

vav kolk novic. Mislim da se počasi sploh ne bom več odlkopla od računalnika. Mogoč mi bo voda odtekla kar na rač. stolu user posted image user posted image user posted image Aja pa še Housa nimam časa gledat!!!! Ko se tolk dogaja tuki gor....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.11.2008 22:58:49   
moonshine
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

Dober večer

morem najprej pojamrat da se mi sanje niso uresničile. Pa tako v živo se mi je sanjalo da bom na današnji dan rodilauser posted image user posted image user posted image pa sem še vedno ena bunka, zadihana, ki komaj čaka da se znebi trebuha in zagleda svojo user posted image user posted image . No razen če me sedaj na hitrco kaj zagrabi, pa uletim v Celje in rodimuser posted image user posted image user posted image ja ja pol sem se pa spet zbudila....

Nisi edina user posted image , ampak jaz ne bom nič jamrala, bom lepo počakala na pravljični december! Vse od 1.12 pa do najkasneje 10.12 user posted image ...dalje bi bila pa res že kriza user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.11.2008 6:39:06   
nadya
Jutro punce, user posted image  kavica za vse.

Evo sem končno enkrat prva. Ne morem več ležat k me vse boli user posted image . Malo prej sem vstala in pojedla en kos kruha in še enega čoko miklavža user posted image , ja kaj čmo.

Tale naš seznamček novih človečkov ratuje vedno večji user posted image user posted image , punčke so pa kar močno v prednosti. Na enga fantka pridejo tri punčke user posted image .

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.11.2008 7:37:28   
tinca123
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Martka - jaz sem imela tudi neke čudne bolečine v trebuhu (podnevi ne toliko, bolj ponoči ko se obračam, kar je že pravi podvig). Tako da mi je zadnje dneve najlažje v sedečem položaju.

tudi meni paše sedeči položaj. pa  da se nekaj prestavljam, hodim sem in tja in naokoli.
zdaj sem dragega po malinov čaj poslala v sanolabor... je vprašal... a Zdaj ga rabiš? "ja, danes bi ga že rada pila"
ok, bom šel.
joj, tega se ne smem navadit!!

blackcoffee - tudi jaz nisem več tečna... celo prav zadovoljna sem...

naj vas nekaj vprašam...
jaz imam tak hecen filing, ko  user posted image  z rokami miga... tko ... hecn, no... čisto nizko, pri sramni kosti...
verjetno se vam zdi čudno, da to napišem... a saj sem že kakšno večjo bedarijo tuduser posted image

Ja tud jaz imam tak hecn filing k miga z rokami. G je rekel da verjetno zato ker precej nizko in  spredaj nosim.user posted image Ko sem mojmu razlagala je reku da sem ubrisana - sem mu rekla, da imam filing kot da se dete po obrazu praska pa ni dovolj prostora, pa zraven še mene praska.user posted image user posted image

Drugače pa je precej boleče zame, ko se odloči premikat tam spodaj in sem sama v sedečem položaju - neprijetno.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.11.2008 7:53:19   
pišapela
Dobro jutro!

Mettyy in Pikanai čestitke za vajina zaklada!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5ra_28: Želim ti čimprejšnje okrevanje!!!!

Nanika*: Držim pesti, da spet čimprej zagledaš user posted image .

Jaz sem spet bolj slabo spala-verjetno že živčki delajo svoje. Pa bo že.
Pojedla sem tudi že dve mandarini, banano in pa seveda tablico čokolade. Brez te pa že ne gre več. user posted image

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.11.2008 7:53:24   
tinca123
Dobro jutro!

Uf kolk ste spet napisale včeraj. Najprej čestitke...

Čestitke Majciki in Lei !!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Pikanai za Tita!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Mettyy za Tiana, ki pridno raste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5ra_28 upam sa čim prej pozdravišuser posted image

user posted image Jaz pa sem včeraj pridno nakupovala tako da imam sedaj vse, pa še paket je prišel.user posted image

Prav super se počutim sedaj, čisto sem pomirjena - samo še par stvari zlikam pa sem pripravljena.
Načrt za danes - pakiranje torb!

Najprej pa kavica, hvala nadya!!

Lep dan vsem!!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.11.2008 8:44:11   
čebeli
Dobro jutro vsem!

In hvala za kofetka (js si mislim, da je tole zame proja...user posted image )

Joj, kolko novih stvari ste od včer natolkljale!!! Tudi jaz se pridružujem lepim željam novopečenim družinicam od Majcike, Pikenai in Mettyy! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede današnje noči...sem komaj zaspala, ker me je en čuden filing moril...ko takrat, kadar sem mela menstruacijo. Pa še moj možek se je dons odloču čist na mojmu koncu postle spat...user posted image sem mogla pol kr čez njega ležat.user posted image

Zdej pa morm it mal po stanovanju cunjo potegnit, da ne bo preveč grdo za moje obiske... Ajdi, se čujemo!

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.11.2008 8:56:46   
mam32
Dobro jutro punce!

Vau, noro! Sploh si nisem uspela zapomniti ktere vse ste rodile. Zato vsem skupaj čestike in obilo cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

5ra_28, ti pa daj prosim hitro okrevaj. Mislim no, od tebe pa res nisem pričakovala, da se boš kar tako dala nekim virusom. Držim pesti, da boš oz si že boljše! Te čakamo.

Vidim, da nas je več "razočaranih" ker nismo rodile po naših planih iz sanj user posted image user posted image . Nič hudega. Zdaj je po vseh porodnišnicah gužva, tak da se splača malo počakat, če ne si bomo še jogije morale svoje privlečt v P user posted image .

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.11.2008 8:57:16   
lonja
Jutroooo,

drage naše nove mamice: Mettyy in Pikanai, iskrene čestitke za Tiana in punčico Tito user posted image user posted image . Tianu želim naj hitro zraste, da bo kmalu dohitel svoje decembrčke, Titi pa veliko cartanja v teh prvih dneh spoznavanja z drugačnim svetom user posted image .

Baje, da bo jutri ponoči črna luna, kdo ve, katera bo naslednja na vrsti???

Kje pa je res naša Zverincauser posted image ???

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.11.2008 8:59:07   
Ana Luna
Tale naša dogodivščina postaja vse bolj napeta! user posted image Super novičke! Čestitke novopečenim mamicam. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se odločila, da počakam še do nedelje zvečer, od ponedeljka naprej (ko se začne pravljični december) pa hočem čim prej dobit našega fanta v roke! user posted image Skrajni čas je že, da popravimo malo povprečje na seznamu, babnce so zaenkrat v velikem vodstvu ...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.11.2008 9:22:47   
CIPRESA
Nanika držim pesti da ti čimprej rata zagledatiuser posted image user posted image

Pikanai ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zverinica vem da potrebuješ čas pa vseeno javi se nam malo no, saj se skupaj spodbujamo in gremo čez vse........pogrešamo te že malouser posted image

No današnjo noč je mene špikalo spodaj in otrdeval trebuh, nič konkretnega ......zgleda da se res vse pripravlja na nizki štartuser posted image user posted image user posted image No jaz sem pa sanjala in tudi imela skos tak filing da bom rodila na 29.11., nevem zakaj in od kje sem pobrala ta datum - bomo videliuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.11.2008 9:25:34   
pumpkin23
Jutro!
Joj kok enih lepih novic. Sam en vecer vas ne berem pa se tolk zgodi.
Cestitam vsem novim druzinicam. user posted image user posted image Veliko crklanja in cim manj joka.user posted image user posted image

Jz sm bla pa uceri zvecer cist povozena. Tolk me je glava bolela da se gledat nism mogla. Pa sm sla kr spat in itak nism mogla spat k me je vse tolk bolel. Jaz pa si nism upala vzeti lekadola in sm raj trpela.user posted image Sej drgace lahko lekadol vzames zdej med nosecnostjo?

Aja pa se neki. Danes sem mislila it malo v nabavo za dudice in flaske pa me zanima za katere ste se ve odlocile. Silikonske ali une iz kavcuka? Kaj je sploh razlika? Kaj pa flaske ze nujno takoj rabis al lahko pocakajo za kak mesec ali dva?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.11.2008 9:33:35   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

Aja pa se neki. Danes sem mislila it malo v nabavo za dudice in flaske pa me zanima za katere ste se ve odlocile. Silikonske ali une iz kavcuka? Kaj je sploh razlika? Kaj pa flaske ze nujno takoj rabis al lahko pocakajo za kak mesec ali dva?

jaz sem kupila dve različni velikosti flašk od Aventa, pa cuclje, ki imajo samo eno luknjico, primerno za novorojenčka. Sicer tudi jaz ne vem, kdaj se to začne uporabljat, ampak bojda tudi če dojiš, lahko otroku daješ za pit kakšen čajček. za to je pa verjetno potrebna kakšna flaška. user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.11.2008 9:36:17   
mam32
Pumpkin23 okrog flašk ti ne bom znala pomagat. Mi smo odločeni biti brez dude in pa tudi flaške (upam, da se bomo uspeli veselo dojit). Bom pa čez kak mesec poročala kako nam gre in kaka je realnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.11.2008 9:36:59   
pišapela
Punce imam eno vprašanje! Vem, da se je o tem že kar nekaj pisalo, pa vendar vseeno še enkrat. Upam, da ni že zlajnano - kako obleči user posted image  iz porodnišnice.

Pravkar pripravljam torbo, pa sem malo zmedena. user posted image  Kako boste svojega user posted image  oblekle vi? Kakšne žabice - tiste, ki se zaprejo na ramenih, tiste do pasu, ozke, široke; pajacek iz celega ali posebej hlače in jopico...

Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.11.2008 9:41:40   
pišapela
pumpkin23 jaz sem kupila samo eno silikonsko dudo, tako za vsak slučaj, drugače bomo tudi mi poskusili biti brez nje. flaško imam pa za zdaj tudi samo eno malo od Aventa, ostalo bomo dokupili kasneje, če oziroma ko bo potrebno.

Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.11.2008 9:44:33   
zverinca
hej babuške, evo mene....

Najprej čestitke mettyy za Tiana, Majcika za Lejo in Pikanai za Tito!! user posted image user posted image user posted image

Vidim da na polno čvekate, za nazaj niti ni šans da pridem na tekoče in vse komentiram, ste čist podivjale. Pridne.

Jaz sem, hm, kako naj rečem.. bolš volje in bolš razpoložena, me pa še vedno stiska misel na CR. Mislim, verjamem in zaupam da bo vse ok, pa vseeno mi ena tečna muha na rami ne da mira. Sej bo, vem da bo. Sam pol od vseh teh misli in strahov ne spim, čez dan sem pa crknjena. Dost mam že res, najraj bi šla danes v P pa da imam potem gmh. Po drugi strani pa kr ne bi šla.... 

Sva imela pa z mojim včeraj trening vožnje do P, Niko k babi, midva pa sva letela v P, saj sem imela nenormalno visok pritisk, v P pa se je izkazalo da je bil lažni preplah in da mora moj strojček za pritisk na uravnavanje. No kakorkoli, od včeraj zvečer imam tako spakiran kufer zase in prištiman ruzak za dojenčka, vse je res za nekaj dobrouser posted image pa še nazaj grede sva se ustavila v mcdonaldsu, da sem naredila kljukico na mojem seznamu 'še treba preden rodim'... user posted image danes je na vrsti zelje, jutri repa, krvavice.... ko bom dojila tega pač ne bo na jedilniku in si sedaj filam zaloge. user posted image

Taku, zdej pa dam juho kuhat, pa malo ležat. Mogoče celo mižat.

Uživajte, lepo se imejte, brez panike... december se bliža za vse, prej al slej gremo tja user posted image

< Sporočilo je popravil zverinca -- 26.11.2008 9:45:19 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu ellena)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.11.2008 10:03:33   
medika 13
Naj začnem s čestitkami:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Majciki ob rojstvu hčirkice Leje

Čestitke Pikanai ob rojstvu hčerkice Tite

Čestitke Mettyy za sinčka Tiana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5ra_28 tebi želimda sa čim prej pozdravišuser posted image

zverinica samo pozitivno razmišljaj pa bo vse ok user posted image user posted image

dude in flaške ... jaz imam eno dudico od Mam-a za novorojenčke iz silikona gre z mano v porodnišnico ... flaške bomo pa šli kupit, ko jih bomo, če jih bomo potrebovali

cotke za domov
... imam pripravljena 2 bodija na preklop, bombažne žabice, žametne hlačke z naramnicami, nogavičke, copatki, debela majčka, bombažna kapica, debela kapa, kombinizon in rokavičke ... pa še dekica .... upam da bo ok ...  skrbi me samo, da naši čebeli potem v avtu ne bo prevroče in bi bila po poti tečna ... tiste z izkušnjami komentar prosim

pri nas je tak lep sonček bom verjetno šla malo venuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.11.2008 10:12:51   
tasa.m
Čestitke vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image .
Pri meni še nič ne kaže, da bom rodila, imam še točno en teden do PDP, upam da se ne bo še vleklo vse tja do 15.12.  Pri meni se še trebuh ni nič spustil, saj jaz imam tak občutek.
Jaz sem kupila eno flaško od Aventa in za vsak slučaj še nadomestno mleko, če slučajno ne bi šlo z dojenjem.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.11.2008 10:26:43   
Ana Luna
Aja, ko že govorite o flaškah ... kaj pa čaj za dojenje? A to bi blo tud fajn že nabavit, ne? user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.11.2008 10:39:11   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Aja, ko že govorite o flaškah ... kaj pa čaj za dojenje? A to bi blo tud fajn že nabavit, ne? user posted image

Js sm ga nabavla - od Hippa.

Ana Luna, js tud sm se odločla, da počakam še do nedelje, pol se pa lahk začne dogajat user posted image

user posted image user posted image čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image

Moja mami mi pa kuha grano za v skrinjo, da bom mela za prve par dni user posted image  Kak fajn user posted image

5ra_28: drž se!

Sanja: si še OK?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.11.2008 10:41:11   
pišapela
Tudi jaz sem kupila čaj za dojenje od Hippa.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.11.2008 10:41:21   
*nina*
dobro jutro vsem...moram prvo kar pojamrat...tako slabo sem spala, da je to za znoret, vse je blo vredu tja do 3h, pol sem se pa zbudila in šla na wc in nisem in nisem mogla nazaj zaspat vse do 7h....user posted image sem bla tako jezna

no sej drugač sem pa kar ok...

nekaj mi povejte: a ste si že vse zrihtale podpis očetovstva...a moram imeti še kaj druga zrihtano preden grem to rihtat...jaz sem do sedaj zrihtala porodniško in  paket, pa pole za očetovski dopust sem dobila....je to vse ali mi je še kaj ostalo?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.11.2008 11:05:01   
uršula83
*nina* js tut še nism zrihtala podpis očetovstva...dobr de si me spomnla.
Drugač pa učer sm bla na UZ kontrola rasti in ni zastoj rasti, pač pa je mali kar naenkrat drobižek. Do zdej je veljal za velikega, sedaj pa je drobižek in ima pri polnih 37 tednih 2416g. Tko de sm zdej pomirjena.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?